Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 186
tech 2024 03 28 at 08 26 58 TM 477
SECURITY REPORT 148
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28 Μαρτίου 2024 10:15
24 Φεβρουαρίου 2016 20:01

Τα ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης & Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ μόνο στον OTE TV

Εβδομάδα 25 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου 2016

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F04%2Fccbba87e5d056d791ff9f2622d754fe4 XL

Πανδαισία ποδοσφαιρικού θεάματος περιμένει τους συνδρομητές του OTE TV και αυτή την εβδομάδα στα κανάλια OTE SPORT, με αποκορύφωμα τα σπουδαία ντέρμπι από το Ισπανικό και το Αγγλικό πρωτάθλημα Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ.Πανδαισία ποδοσφαιρικού θεάματος περιμένει τους συνδρομητές του OTE TV και αυτή την εβδομάδα στα κανάλια OTE SPORT, με αποκορύφωμα τα σπουδαία ντέρμπι από το Ισπανικό και το Αγγλικό πρωτάθλημα Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ.

Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, η πρεμιέρα σε A’ προβολή του Οσκαρικού Η Θεωρία των Πάντων στην ζώνη Sunday Blockbuster για τη ζωή του διάσημου αστροφυσικού Στίβεν Χόκινγκ με τον Έντι Ρεντμέιν, αλλά και του δραματικού Δεσμοί Ζωής με τις Τζέιμι Λι Κέρτις και Μαρίζα Τομέι, και στο OTE CINEMA 2 η κορυφαία ταινία των αδελφών Κοέν Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι με τον Τζεφ Μπρίτζες. Αφιέρωμα στις ταινίες τρόμου φιλοξενεί κάθε Τρίτη βράδυ του Μαρτίου το OTE CINEMA 2, αρχίζοντας με το Κρυφτό και το Ταξίδι στο Φόβο, ενώ στο ΟΤΕ CINEMA 4HD κάνει πρεμιέρα ο 3ος κύκλος της δημοφιλούς σειράς επιστημονικής φαντασίας Orphan Black.

Η Barclays Premier League συνεχίζει να προσφέρει θέαμα και σπουδαίες αναμετρήσεις στα κανάλια OTE SPORT. Η διπλή αγωνιστική αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνει σημαντικούς αγώνες που ενδέχεται να φέρουν ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα. Για την 27η αγωνιστική, τα φώτα στρέφονται στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ (28/02, 16.05, OTE SPORT 1HD), ενώ στις συναντήσεις της 28ης αγωνιστικής ξεχωρίζουν τα ματς Λέστερ-Γουέστ Μπρομ (01/03, 21.45, OTE SPORT 1HD), Άρσεναλ-Σουόνσι (02/03, 21.45, OTE SPORT 5HD), Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι (02/03, 22.00, OTE SPORT 1HD) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουότφορντ (02/03, 22.00, OTE SPORT 6HD).

Στην La Liga, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στις 17.00 από το OTE SPORT 2HD. Από τις 16.00, στην εκπομπή «Στο Ρυθμό των Ντέρμπι», ο OTE TV επιφυλάσσει πλούσιο ρεπορτάζ από τα δύο στρατόπεδα και, μετά την λήξη του αγώνα, όλα τα highlights του αγώνα και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές (19.00, OTE SPORT 2HD). Σπουδαία μάχη αναμένεται και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, που η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την μαχητική Σεβίλλη (21.30, OTE SPORT 2HD) και θέλει τη νίκη ώστε να επωφεληθεί από την κόντρα στην Μαδρίτη μεταξύ Ρεάλ και Ατλέτικο. Την Τρίτη 1, την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 22.00, οι πρωτοπόροι της Primiera Division μάχονται για την παραμονή τους στις πρώτες θέσεις. Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Ρεάλ Σοσιεδαδ (OTE SPORT 2HD), η Λεβάντε την Ρεάλ Μαδρίτης (OTE SPORT 2HD) και η Ράγιο Βαγιεκάνο την Μπαρτσελόνα (OTE SPORT 2HD).

Στην Bundesliga, η Βόλφσμπουργκ αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 16.30 (OTE SPORT 3HD). Μία αγωνιστική πριν την μεταξύ τους κόντρα Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ θέλουν τη νίκη απέναντι στις Μάιντς (OTE SPORT 4HD) και Ντάρμσταντ (OTE SPORT 8HD) αντίστοιχα. Οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν με κοινή ώρα έναρξης στις 21.00, στο πλαίσιο διεξαγωγής της 24ης αγωνιστικής στην Bundesliga.

Το πολυβραβευμένο βιογραφικό δράμα Η Θεωρία των Πάντων κάνει πρεμιέρα, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, αυτή την Κυριακή στην ζώνη Sunday Blockbuster του OTE CINEMA 1HD στις 21.00. Ο βραβευμένος ντοκιμαντερίστας Τζέιμς Μαρς καταγράφει τη σχέση του διάσημου αστροφυσικού Στίβεν Χόκινγκ με την πρώτη σύζυγό του, αποσπώντας εξαιρετικές ερμηνείες από τον Έντι Ρεντμέιν, που πήρε Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και BΑFTA για τον ρόλο, και την Φελίσιτι Τζόουνς (που ήταν υποψήφια και στα 3 βραβεία).

Στο πρόγραμμα του OTE CINEMA 1HD ξεχωρίζουν επίσης σε πρώτη προβολή, το βασισμένο σε αληθινή ιστορία Δεσμοί Ζωής στην ζώνη Red Carpet Premieres για μία ομάδα ισπανόφωνων μαθητών λυκείου του Phoenix που κυνηγούν το όνειρό τους και λαμβάνουν μέρος στον Εθνικό Διαγωνισμό Ρομποτικής (Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, 21.00), και το αστυνομικό δράμα Η Μεγάλη Ληστεία με τον Χέιντεν Κρίστενσεν και τον Έντριεν Μπρόντι (Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, 21.00). Επίσης, για τους λάτρεις του animation, προβάλλεται η ταινία Ταξίδι στην Χώρα των Θαυμάτων του σπουδαίου Ιάπωνα σχεδιαστή Χαγιάο Μιγιαζάκι, ιαπωνική εκδοχή της “Αλίκης στην Χώρα Των Θαυμάτων”, που κέρδισε Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων (Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, 21.00).

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το πρόγραμμα στο ΟΤΕ CINEMA 2, όπου ξεχωρίζουν το καλτ αριστούργημα των αδελφών Κοέν, Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι, με τους Τζεφ Μπρίτζες, Τζον Γκούντμαν και Τζούλιαν Μουρ (Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, 22.00) και η θρυλική αστυνομική περιπέτεια Υπόθεση Τόμας Κράουν, με το ντουέτο Στιβ Μακ Κουίv και Φέι Ντάναγουεϊ (Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, 22.00). Στο ίδιο κανάλι, ξεκινά αφιέρωμα σε ταινίες τρόμου κάθε Τρίτη βράδυ του Μαρτίου. Το αφιέρωμα ανοίγουν αυτή την Τρίτη 1 Μαρτίου το μεταφυσικό θρίλερ Το Κρυφτό με τους Ρόμπερτ ντε Νίρο και Ντακότα Φάνινγκ και το ψυχολογικό θρίλερ Ταξίδι στον Φόβο (στις 22.00 & 00:00).

Από σειρές, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου (23.00), την πρεμιέρα στο ΟΤΕ CINEMA 4HD του 3ου κύκλου της σειράς επιστημονικής φαντασίας Orphan Black, σε παραγωγή BBC, με την ταλαντούχα Τατιάνα Μασλάνι σε πολλαπλούς ρόλους διαφορετικών κλώνων.

Πολλές νέες σειρές και ντοκιμαντέρ σε α’ προβολή κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στον OTE TV. Στο Discovery Channel, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 21.00, ξεκινά η σειρά The Weapon Hunter, που ακολουθεί τον ριψοκίνδυνο Paul Shull μαζί με άλλους ερευνητές σε μία αποστολή εξερεύνησης των πιο εντυπωσιακών όπλων που χρησιμοποιήθηκαν σε ιστορικές μάχες.

Οι πρεμιέρες συνεχίζονται και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου με τη νέα σειρά Medieval Murder Mysteries (22.00) στο Viasat History, μία «σκοτεινή» αναδρομή σε μυστηριώδεις υποθέσεις εγκλημάτων που σόκαραν την κοινή γνώμη, και το ντοκιμαντέρ Explorer: Eyes Wide Open (22.00) στο National Geographic Channel, που προσπαθεί να εξηγήσει γιατί τα ζώα έχουν εξελίξει την όρασή τους σε αντίθεση με τον άνθρωπο.

Στο Nat Geo Wild HD, ξεχωρίζει αυτή την Τρίτη 1 Μαρτίου, το νέο ντοκιμαντέρ Giraffe: African Giant (19.00), με εντυπωσιακές λήψεις και ευφάνταστα πλάνα από το ζώο με τα εντυπωσιακά μακριά πόδια και το δέρμα λεοπάρδαλης.

Στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Travel Channel HD Uncommon Grounds, o ερευνητής και επιχειρηματίας Todd Carmichael ταξιδεύει ανά τον κόσμο σε μέρη που φημίζονται για τις γεύσεις του και έρχεται σε επαφή με σεφ και ειδικούς (Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, 22.00), ενώ το ντοκιμαντέρ Draquila-L’Italia che trema της Sabina Guzzanti (Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, 20.00) στο OTE CINEMA 4HD επιχειρεί μία αναδρομή στα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν μετά τον μεγάλο σεισμό του 2009 στην πόλη Λ’Ακουίλα της Ιταλίας.

Το E! HD μεταφέρει τους θεατές στην φαντασμαγορική βραδιά της 88ης Τελετής Απονομής των Όσκαρ, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου από τις 00.30, με ζωντανή μετάδοση από το κόκκινο χαλί. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη παίρνει η εκπομπή Fashion Police (Τετάρτη 2 Μαρτίου, 22.00) με τον Brad Goreski και τη Giuliana Rancic για τον πιπεράτο σχολιασμό όσων περπάτησαν στο κόκκινο χαλί.

Στο μουσικό πρόγραμμα των καναλιών του OTE TV, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει στις 25 & 26 Φεβρουαρίου, η προβολή του αφιερώματος στον Ισραηλινό μπασίστα και τραγουδιστή της τζαζ με την ανεπανάληπτη μουσική ενέργεια επί σκηνής, Avishai Cohen (MEZZO, 21.30).

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Με περισσότερα από 85 ψηφιακά κανάλια, τα 29 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του

OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4 modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ε...
  • ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    Το ICY BOX IB-HUB1439-LAN είναι μια πρακτική και εύχρηστη συσκευή, ιδανική για χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίν...
  • V-Tech Z23

    V-Tech Z23

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή του mini modulator V-Tech Z23, ο οποίος ήταν σε έλλειψη. Πρόκειται για έναν μικρού μεγέθους ψηφιακό Full HD διαμορφωτή μονού καναλιού, ο οποίος ενσωματ...
  • Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Τα δορυφορικά κάτοπτρα της ΛΥΡΑ, έκτος από τα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (αντοχή σε ισχυρές ανεμοπιέσεις – μέχρι 190km/h) και τα κορυφαίας κατασκευής υλικά τους, έρχοντα...
  • Ekselans SWG 24 L2

    Ekselans SWG 24 L2

    Μεταξύ των πολυάριθμων προϊόντων της Ekselans, το SWG 24 L2 είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο managed switch με 24x θύρες Gigabit Ethernet και 4x θύρες SFP (Small Form-factor Pluggable). Ένα managed sw...
  • D-Link DWA-182

    D-Link DWA-182

    Το DWA-182 Wireless AC1300 MU-MIMO Wi-Fi USB Adapter παρέχει υψηλότερες ασύρματες ταχύτητες από ποτέ, προσφέροντας ισχυρή τεχνολογία Wireless AC στον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας. Με ενσωμα...
  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Μαρτίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
  • Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Η κατανάλωση των προγραμμάτων που μεταδίδουν οι ελεύθεροι τηλεοπτικοί σταθμοί έχει γίνει σήμερα πιο εύκολη και πιο άμεση για τον τηλεθεατή, σε σχέση με το – όχι και τόσο μακρινό – παρελθόν. Ο παρα...
  • Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται όλο και περισσότερο οι χρήστες της συνδρομητικής τηλεόρασης. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρόσβαση καθίσταται εφικτή από οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιαδήποτε χρονική σ...
  • Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Αρκετά νέα κανάλια στη δημοφιλή θέση στις 13 ανατολικά και 2 τουρκοκυπριακά στις 42 και 46 ανατολικά. Μικρό το ενδιαφέρον σε ελεύθερα κανάλια. 92 News UK Astra 2G – 28.2 East 11.523H ...