Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 186
TM 492
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28 Ιουλίου 2016 11:59

Σας προσκαλούμε στο μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

d907a56326358b63cfc396389999743d XL c27f6556

Σας προσκαλούμε στο μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια! Όπως κάθε μήνα και αυτό τον Αύγουστο, τα κανάλια της Disney φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους σας ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες.
ΧΑΝΚ ΖΙΠΖΕΡ. Πρεμιέρα Δεύτερης Σεζόν Καθημερινές μέχρι Τετάρτη 17 Αυγούστου στις 17:15…

Σας προσκαλούμε στο μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

Όπως κάθε μήνα και αυτό τον Αύγουστο, τα κανάλια της Disney φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους σας ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες.

ΧΑΝΚ ΖΙΠΖΕΡ
Πρεμιέρα Δεύτερης Σεζόν
Καθημερινές μέχρι Τετάρτη 17 Αυγούστου στις 17:15

Ο Χανκ Ζίπζερ δυσκολεύεται με το σχολείο εξαιτίας της δυσλεξίας του, αλλά αυτό δε σταματάει τον ίδιο και τους φίλους του από το να ξεκινήσουν διάφορες περιπέτειες!

Ελάτε στην παρέα του Χανκ Ζίπζερ και των φίλων του για περισσότερες περιπέτειες καθώς η δεύτερη σεζόν ξεκινάει στο Disney Channel με επεισόδια τις καθημερινές από 1η έως 17 Αυγούστου στις 17:15!

Μην χάσετε τη δεύτερη σεζόν του Χανκ Ζίπζερ με νέα επεισόδια τις καθημερινές από 1η έως 17 Αυγούστου στις 17:15!

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΗ!
Πρεμιέρα επεισοδίων
Κάθε Πέμπτη όλο τον Αύγουστο στις 19:25

Οι Πέμπτες είναι μεγάλες μέρες στο Disney Channel τον Αύγουστο καθώς συνεχίζουμε με ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα γεμάτο πρεμιέρες από τις 19:25 έως τις 21:05.

Αυτόν τον μήνα οι γιορτές διασκέδασης περιλαμβάνουν επεισόδια σειρών όπως Ο Άλεξ και η Παρέα του, Ένα Κορίτσι Γνωρίζει τον Κόσμο, Λιβ και Μάντι και Η Μπίννι και το Φάντασμα, καθώς και έναρξη της σειράς Μαγειρέματα.

Το επεισόδιο του Ένα Κορίτσι Γνωρίζει τον Κόσμο την Πέμπτη 25 Αυγούστου στις 19:50 είναι το τρίτο μέρος της τριλογίας ιστοριών με τίτλο Ένα Κορίτσι Γνωρίζει το Τέξας. Η Μάγια, η Ράιλι και ο Λούκας ταξιδεύουν στην πόλη του Λούκας στο Τέξας, όπου έχει μπει σε διαγωνισμό ταυρομαχίας στο ροντέο. Εκεί ανακαλύπτουν τα αληθινά αισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλον και επιστρέφουν σπίτι για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες.

Μην χάσετε παλιά αγαπημένα αλλά και νέα επεισόδια τις Πέμπτες του Αυγούστου από τις 19:25 στο Disney Channel.    

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Ειδική Προβολή
Τρίτη 9 Αυγούστου στις 10:10

Μια μέρα αφιερωμένη στη γυναίκα με συνεχόμενα επεισόδια από πολλές αγαπημένες σειρές καθώς και προβολή της φοβερής ταινίας Δύναμη Ψυχής στις 12:35!

Η Δύναμη Ψυχής (Τρίτη 9 Αυγούστου στις 12:35) είναι ένα εκπληκτικό δράμα που διηγείται την αληθινή ιστορία μιας πολλά υποσχόμενης αθλήτριας, της οποίας τα όνειρα γίνονται κομμάτια από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, αλλά πάλεψε να επιστρέψει στον αθλητισμό μέσω του χορού χιπ-χοπ.

Μη χάσετε το ειδικό πρόγραμμα αφιερωμένο στις γυναίκες την Τρίτη 9 Αυγούστου από τις 10:10.

Οι Φανταστικές Ιστορίες της Ladybug και του Cat Noir
Πρεμιέρα επεισοδίων
Καθημερινές από τις 15 έως τις 22 Αυγούστου στις 18:35!

Όταν το κακό απειλεί την πόλη τους, δύο έφηβοι, η Μαρινέτ και ο Άντριεν μεταμορφώνονται στους υπερήρωες Ladybug και Cat Noir! Προλάβετε τα νέα επεισόδια Οι Φανταστικές Ιστορίες της Ladybug και του Cat Noir τις καθημερινές από 15-22 Αυγούστου στις 18:35!

Στο επεισόδιο Ο Παίχτης (Πέμπτη 16 Αυγούστου στις 18:35) όταν αποκλείστηκε από το διαγωνισμό ηλεκτρονικών παιχνιδιών εξαιτίας της Μαρινέτ, ο Μαξ μεταμορφώνεται. Τώρα Ο Παίχτης, χειρίζεται ένα ρομπότ που προκαλεί χάος. Αν η Ladybug και ο Cat Noir δεν μπορούν να τον σταματήσουν, τότε όλα τελείωσαν!

Πρεμιέρα επεισοδίων Οι Φανταστικές Ιστορίες της Ladybug και του Cat Noir θα προβάλλονται καθημερινά από 15-22 Αυγούστου στις 18:35 στο Disney Channel!

100th DISNEY CHANNEL ORIGINAL MOVIE!
Ειδική Προβολή
Καθημερινές του Αυγούστου στις 19:25

Την περίοδο πριν την πρεμιέρα της 100ης Ταινίας Disney Channel, το Disney Channel προβάλλει όλες τις προηγούμενες 99 ταινίες του, κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Η 100η ταινία είναι η νέα εκδοχή της ταινίας Oι Περιπέτειες μια Μπέιμπισίτερ , που περιλαμβάνει τη σταρ της Disney Sabrina Carpenter (Ένα Κορίτσι Γνωρίζει τον Κόσμο) και τη Sofia Carson (Όστιν & Άλι, Η Επόμενη Γενιά).

Οι προηγούμενες ταινίες αποτελούν γιορτές διασκέδασης, συμπεριλαμβανομένων υπέροχων ταινιών όπως Ψηφιακή Τελειότητα (Σάββατο 6 Αυγούστου στις 19:25) και Ράδιο Επαναστάτρια (Σάββατο 13 Αυγούστου στις 12:40), καθώς και 16 Ευχές (Κυριακή 28 Αυγούστου στις 19:25).

Μη χάσετε τις αγαπημένες σας Ταινίες στο Disney Channel που προβάλλονται κάθε Σάββατο και Κυριακή όλο τον Αύγουστο!

Η ΜΙΚΡΗ ΓΙΑΤΡΟΣ
Πρεμιέρα επεισοδίων
Σάββατα του Αυγούστου στις 10:10

Η Μικρή Γιατρός επέστρεψε και η επέμβαση της είναι ανοιχτή. Αυτό το ξεχωριστό κοριτσάκι θεραπεύει παιχνίδια και κατοικίδια, φροντίζει τους ασθένειες της και δίνει συμβουλές σε νέα επεισόδια στο «Η Μικρή Γιατρός» τα Σάββατα του Αυγούστου στις 10:10.

Στο πρώτο από τα νέα επεισόδια, To Nτέρμπι του Σερ Κέρμπι/Πούπουλα Παντού, (Σάββατα 13 Αυγούστου στις 10:10) ο τροχός του Μπόνι Μπλους βγαίνει και η Μικρή Γιατρός θεωρεί σημαντικό να αναφέρει τον τραυματισμό του κατοικίδιου αμέσως. Η Μικρή Γιατρός ανακαλύπτει τι προκαλεί την Λένι να χαχανίζει.
    
Τα επεισόδια της σειράς Η Μικρή Γιατρός θα προβάλλονται όλα τα Σάββατα του Αυγούστου στις 10:10.    

ΠΑΡΤΥ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ DISNEY JUNIOR
Ειδική Προβολή
Καθημερινά όλο τον Αύγουστο στις 10:10

Ελάτε μαζί με την Μικρή Γιατρό, τη Σοφία, τον Τζέικ και όλη την ομάδα της Φρουράς των Λιονταριών αυτόν τον Αύγουστο στο Πάρτυ στον Κήπο του Disney Junior δύο φορές την ημέρα όλο τον μήνα (10:10 και 17:00).

Σε αυτά τα προγραμματισμένα επεισόδια θα παρουσιάζουμε στη σειρά κάποιες από τις καλύτερες σειρές όπως Η Μικρή Γιατρός, Σοφία η Πριγκίπισσα, Η Φρουρά των Λιονταριών και Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ.

 Το Πάρτυ στον Κήπο του Disney Junior προβάλλεται καθημερινά όλο τον Αύγουστο στις 10:10 και στις 17:00.    

O ΜΑΪΛΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ
Νέα Επεισόδια
Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Αυγούστου στις 14:00

Ο Αύγουστος δίνει την ευκαιρία στους θαυμαστές του να απολαύσουν τον αγαπημένο τους διαστημικό εξερευνητή Μάιλς Καλλίστο σε 14 νέα επεισόδια το πρώτο Σάββατο και Κυριακή του μήνα (Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Αυγούστου από τις 14:00 έως τις 17:00).

Οι διαστημικές περιπέτειες του Καλλίστο ξεκινούν κάθε μέρα με ένα μέρος από το διπλό επεισόδιο Μυστικά της Μαύρης Τρύπας στις 14:00, και ακολουθείται από έξι επεισόδια της φοβερής σειράς.

Τα νέα επεισόδια Ο Μάιλς του Αύριο προβάλλονται το Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Αυγούστου από τις 14:00 στο Disney Junior.
 
 
ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
Ειδική Προβολή
Σάββατα και Κυριακές του Αυγούστου στις 14:00

Μερικές φορές ένα επεισόδιο από μια αγαπημένη σειρά δεν είναι αρκετό, για αυτό ελάτε στο Disney Junior από τις 13 Αυγούστου για τα γεμάτα με τις καλύτερες Disney Junior σειρές Σαββατοκύριακα από τις 14:00.

Υπάρχει μια περίπτωση να βρεθείτε με τους Disney Junior φίλους αυτό τον μήνα με νέα επεισόδια κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 13 Αυγούστου στα οποία συμμετέχουν οι πιο αγαπημένοι χαρακτήρες της Disney. Κάθε σειρά θα προβάλλει 10 επεισόδια χωρισμένα στο Σάββατο και την Κυριακή, έτσι ώστε αν θέλετε να περάσετε το Σαββατοκύριακο σας εξερευνώντας την Ενχάνσια ή προστατεύοντας το Βασίλειο το έχουμε φροντίσει με επεισόδια όπως Η Μικρή Γιατρός, Σοφία η Πριγκίπισσα και Η Φρουρά των Λιονταριών.

Δείτε τις την ειδική προβολή τα σαββατοκύριακα από 13 Αυγούστου στις 14:00, στο Disney Junior.
 

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
Σαββατοκύριακα από 13 Αυγούστου στις 12:25 και στις 16:05

Στο Disney Junior αρέσει να κάνει τους θεατές να νιώθουν ιδιαίτερα, για αυτό προβάλλουμε δύο ξεχωριστά επεισόδια τα σαββατοκύριακα με τους αγαπημένους χαρακτήρες του καναλιού, τον Τζέικ και τη Σοφία
(Τα Σαββατοκύριακα από 13 Αυγούστου στις 12:25 και στις 16:05).

Είτε θες να βοηθήσεις τον Τζέικ να σώσει τον Πίτερ Παν από τον Κάπτεν Χουκ ή να μπεις σε μια υποθαλάσσια περιπέτεια με την Σοφία και την Άριελ το έχουμε φροντίσει. Ξεχωριστά επεισόδια όπως Σοφία η Πριγκίπισσα: Η Κατάρα της Πριγκίπισσας (Σάββατο 27 Αυγούστου στις 12:25) και Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ: Η Μάχη της Θάλασσας του Ποτέ (Κυριακή 28 Αυγούστου στις 16:05).

Τα ξεχωριστά επεισόδια του Disney Junior προβάλλονται καθημερινά από τις 13 Αυγούστου στις 12:25.
    

ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ
Πρεμιέρα επεισοδίων          
Σάββατα και Κυριακές από Σάββατο 6 Αυγούστου στις 10:35

Οι Φύλακες του Γαλαξία επιστρέφουν αυτό το μήνα με περισσότερες περιπέτειες, σώζοντας το σύμπαν, στο Disney XD (Σάββατα και Κυριακές όλο τον Αύγουστο στις 10:35).   
Στο επεισόδιο Μη σταματάς να πιστεύεις (Σάββατο 6 Αυγούστου στις 10:35) όταν ο Κουίλ εξαφανίζεται,  ακολουθώντας τις ενδείξεις του Κρυπτόκυβου στον Σπάρταξ, οι Φύλακες ακολουθούν μια σειρά από στοιχεία για να τον σώσουν.
Συντονιστείτε τα Σάββατα και τις Κυριακές όλο τον Αύγουστο στις 10:35 για περισσότερες περιπέτειες από τους Φύλακες του Γαλαξία Disney XD!    

ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΚΕΜΟΝ
Τα Σάββατα όλο τον Αύγουστο στις 14:00

Οι λάτρεις των Πόκεμον έχουν μια έκπληξη να τους περιμένει κάθε Σάββατο όλο τον Αύγουστο καθώς θα προβάλλεται μία ταινία Πόκεμον κάθε εβδομάδα (Σάββατα στις 14:00 στο Disney XD).

Οι προβολές ξεκινούν με το Πόκεμον: Giratina και ο Ουράνιος Πολεμιστής (Σάββατο 6 Αυγούστου στις 14:00) στο οποίο το Giratina, ένας δεινόσαυρος με έξι πόδια και φτερά, είναι το μοναδικό Πόκεμον κάτοικος του Reverse World. Ο Ζίρο θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της χρησιμοποιώντας την ανακάλυψη του Καθηγητή Νιούτον και να ελέγξει αυτόν τον άλλον κόσμο. Ο Ας και οι φίλοι του, με τη βοήθεια ενός χαριτωμένου μικρού Πόκεμον, του Σεϊλιν (που μπορεί να μεταμορφωθεί σε φτερωτό πολεμιστή) είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν το Giratina.

Άλλες ταινίες που θα προβληθούν, είναι Pokémon: Arceus and the Jewel of Life (Σάββατο 13 Αυγούστου στις 14:00), Pokémon: Zoroark: Master of Illusions (Σάββατο 20 Αυγούστου στις 14:00) και  Pokémon: Black: Victini and Reshiram (Σάββατο 27 Αυγούστου στις 14:00).

Οι ταινίες Πόκεμον θα παίζονται τα Σάββατα όλο τον Αύγουστο στις 14:00 στο Disney XD!    

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ Ο,ΤΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ
Καθημερινά όλο τον Αύγουστο στις 16:40

Tο Απόλυτο Ό,τι Να ‘ναι συνεχίζεται αυτό το μήνα, με μία σειρά επεισοδίων με τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες του Disney XD, καθημερινά όλο τον Αύγουστο στις 16:40.
Απολαύστε σπουδαία επεισόδια που περιλαμβάνουν τα Πρώτες Βοήθειες για Υπερήρωες, Η Σταρ και οι Δυνάμεις του Κακού, Πεν Ζίροου και Οι Βιονικοί μου Φίλοι σε μία σειρά γεμάτη διασκέδαση. Τρεις ώρες σπουδαίας ψυχαγωγίας καθημερινά από τις 16:40.

Απολαύστε το Απόλυτο ό,τι να ‘ναι κάθε μέρα όλο τον Αύγουστο στις 16:40.    

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...
  • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
  • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
  • TP-Link ER706W-4G

    TP-Link ER706W-4G

    Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
  • Kakusiga KK-12101

    Kakusiga KK-12101

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
  • Ekselans AP 1200 W2

    Ekselans AP 1200 W2

    Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
  • Nedis TVSM6050BK

    Nedis TVSM6050BK

    Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...