Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 493
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17 Αυγούστου 2016 14:02

Σας προσκαλούμε στο μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

530aff62c692cddbe64f9d2b73e7b0c8 XL 80c0e7b9

Σας προσκαλούμε στο μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια! Όπως κάθε μήνα και αυτό τον Σεπτέμβριο, τα κανάλια της Disney φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους σας ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες.
Σας προσκαλούμε στο μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

Όπως κάθε μήνα και αυτό τον Σεπτέμβριο, τα κανάλια της Disney φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους σας ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες.

ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΠΕΪΜΠΙ ΣΙΤΤΕΡ
Πρεμιέρα Ταινίας
Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 17:25

Έφτασε! –  η πολυαναμενόμενη 100η ταινία Disney Channel Original M, Οι Απίθανες Περιπέτειες των Μπεϊμπι Σίτερ (Adventures in Babysitting),
κάνει πρεμιέρα στο κανάλι Disney Channel την  Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 17:25!

Σε αυτή τη διασκεδαστική νέα ταινία συμμετέχουν δύο αγαπημένοι ηθοποιοί του Disney Channel –  η Sabrina Carpenter, η πρωταγωνίστρια της σειράς Ένα Κορίτσι γνωρίζει τον Κόσμο και η Sofia Carson, η πρωταγωνίστρια της ταινίας η Επόμενη Γενιά της Disney. Η πιο πρόσφατη ταινία της μεγάλης σειράς επιτυχιών των ταινιών DCOM, που περιλαμβάνει το High School Musical και το Camp Rock, είναι εμπνευσμένη από  το πολύ γνωστό blockbuster της δεκαετίας του 1980 με τον ίδιο τίτλο. Αυτή η κωμική περιπέτεια αποδίδει φόρο τιμής  στην κλασική ιστορία με οικίες αναφορές και σκηνές γεμάτες νοσταλγία που γιορτάζει την ατομικότητα, τη φιλία και τη δυνατότητα προσωπικής εξέλιξης.

Στην ταινία  Οι Απίθανες Περιπέτειες των Μπεϊμπι Σίτερ , ένα βαρετό απόγευμα για τις αντίζηλες babysitters Τζένυ (Sabrina Carpenter) και Λόλα (Sofia Carson) μετατρέπεται σε μία περιπέτεια μέσα στην μεγάλη πόλη καθώς κυνηγούν ένα από τα παιδία που το έσκασε.

Μέχρι την προβολή  της 100ης ταινίας Disney Channel Original, προβάλλονται οι πιο αγαπημένες ταινίες DCOM μέχρι σήμερα, κάθε σαββατοκύριακο στις 18:00.

Επιπλέον, οι τηλεθεατές θα μπορούν να δουν σε αποκλειστική πρώτη προβολή τη νέα σειρά  Μπιζάρντβαρκ (η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται αργότερα μέσα στη χρονιά) αμέσως μετά την πρεμιέρα της ταινίας  Οι Απίθανες Περιπέτειες των Μπεϊμπι Σίτερ στις 19:05.

Η ταινία DCOM Οι Απίθανες Περιπέτειες των Μπεϊμπι Σίτερ sitting θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 17:25 και θα ακολουθήσει η αποκλειστική πρώτη προβολή της νέας σειράς μας  Μπιζάρντβαρκ.
    

Η ΑΠΙΘΑΝΗ ΧΑΡΛΕΥ
Πρεμιέρα Σειράς
Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 18:15

Τον Σεπτέμβριο ξεκινάει μία υπέροχη νέα σειρά στο κανάλι της Disney Channel. Η σειρά Η Απίθανη Χάρλευ (Stuck in the Middle) θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 18:15.

Η σειρά Η Απίθανη Χάρλευ παρακολουθεί την ζωή της ερευνήτριας, πειραματίστριας και  διαμεσολαβίτριας  Χάρλευ Ντίαζ καθώς διαχειρίζεται τα θέματα που προκύπτουν από το να είσαι μέλος μια μεγάλης οικογένειας, από την μοναδική πλεονεκτική θέση που έχει καθώς είναι το μεσαίο έφηβο παιδί στην οικογένεια.

Στην έναρξη των επεισοδίων(Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 18:15), η φιλόδοξη ερευνήτρια Χάρλευ είναι έτοιμη να αποδεχτεί το βραβείο της κοινότητας, αλλά πρέπει πρώτα να βρει ένα τρόπο να καταφέρει να κάνει την οικογένειας της να φτάσει στην βράβευση στην ώρα της!

Η σειρά  Η Απίθανη Χάρλευ θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 18:15 και στη συνέχεια κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα, σαν μέρος της ζώνης Οι Φοβερές Πέμπτες της Disney.
    

DISNEY ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Πρεμιέρα Σειράς
Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 18:40

Σπουδαία νέα για τους λάτρεις του φαγητού αυτό τον Σεπτέμβριο- καθώς ξεκινάει η προβολή μιας καινούργιας σειράς μαγειρικής, τα Disney Μαγειρέματα (Cookabout), την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 18:40.

Σε αυτή την ολοκαίνουργια σειρά, ένα παιδί μαθαίνει διαφορετικούς τρόπους και μεθόδους μαγειρικής, καθώς και το πώς να φτιάχνει μερικές λαχταριστές λιχουδιές.

Συντονιστείτε στη σειρά  Disney Μαγειρέματα, που προβάλλεται  σαν μέρος της ζώνης Οι Φοβερές Πέμπτες της Disney από την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 18:40.
    

ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ LADYBUG ΚΑΙ ΤΟΥ CAT NOIR
Πρεμιέρα επεισοδίων
Καθημερινές από την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 16:35!

Όταν το κακό απειλεί την πόλη τους, δύο έφηβοι, η Μαρινέτ και ο Άντριεν μεταμορφώνονται στους υπερήρωες Ladybug και Cat Noir! Προλάβετε τα  τελευταία επεισόδια της σειράς Οι Φανταστικές Ιστορίες της Ladybug και του Cat Noir (Miraculous Tales of Ladybug and Cat Noir) τις καθημερινές από την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 16:35.

Σε ένα από τα τελευταία επεισόδια της σειράς, (Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 16:35) όταν δεν είναι παρούσα στην φωτογραφία της τάξης εξαιτίας της  Κλόη, η Τζουλέκα μετατρέπεται σε σούπερ κακό και ως Reflekta, μεταμορφώνει όλους σε αντίγραφα του εαυτού της  – συμπεριλαμβανομένου και του Cat Noir! Και όπως φαίνεται μόνο η Ladybug μπορεί να την σταματήσει…

Πρεμιέρα επεισοδίων της σειράς  Οι Φανταστικές Ιστορίες της Ladybug και του Cat Noir τις καθημερινές από την Δευτέρα 26  Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 16:35 στο Disney Channel!
    

ΣΟΦΙΑ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ
Πρεμιέρα Επεισοδίων
Κάθε Σάββατο έως τις 17 Σεπτεμβρίου στις 10:00

Είναι Σεπτέμβριος, και η Σοφία επέστρεψε! Η αγαπημένη μικρή πριγκίπισσα πρωταγωνιστεί σε νέες περιπέτειες, κάθε Σάββατο έως τις 17 Σεπτεμβρίου στις 10:00

Στο πρώτο από αυτά τα επεισόδια, η Σοφία η Πριγκίπισσα :  Η Mυστική Bιβλιοθήκη, Ο Θρύλος του Eυγενούς Ιππότη (Σάββατο 13 Αυγούστου στις 08:10) η Σοφία επισκέπτεται την μυστική της βιβλιοθήκη και μαθαίνει την ιστορία του Ευγενούς Ιππότη που ψάχνει την ασπίδα Πάγου και Φωτιάς. Είναι διατεθειμένη να τον βοηθήσει, αλλά πρώτα πρέπει να ανακαλύψει ποιος από τους δυο είναι ο πραγματικός  Eυγενής Ιππότης.

Πρεμιέρα Επεισοδίων της σειράς Σοφία η Πριγκίπισσα θα πραγματοποιηθεί κάθε Σάββατο έως τις 17 Σεπτεμβρίου στις 10:00
    

ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ
Ειδική προβολή
Καθημερινά από 5 Σεπτεμβρίου στις 08:30

Ελάτε μαζί με το Disney Junior τα πρωινά τις καθημερινές για τις ολοκαίνουργιο πρόγραμμα μας Πρωινή Ζώνη για φάγωμα από τις 5 Σεπτεμβρίου στις 08:30.

Για να γίνει πιο διασκεδαστική η διαδικασία του να παίρνεις πρωινό και να ετοιμάζεσαι για το σχολείο, το Disney Junior θα παρουσιάζει πρωινά επεισόδια με τις αγαπημένες σας σειρές. Τώρα οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους σειρές του Disney Junior πριν το σχολείο, περιλαμβανομένων και των Η Γκόλντι & το Αρκουδάκι, Ήρωες με πιτζάμες, Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ, Η Μικρή Γιατρός και ο Μάιλς του Αύριο.

Πάρε μια γεύση από την πρωινή ζώνη του Disney Junior τις καθημερινές από τις 5 Σεπτεμβρίου 08:30.
    

Ο ΜΙΚΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Πρεμιέρα Επεισοδίων
Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου από τις 11:25

Είναι αθλητικός μήνας για το Disney Junior, και για να γιορτάσουμε τον υγιή τρόπο ζωής έχουμε ένα Σαββατοκύριακο με αθλητικά επεισόδια στην σειρά το Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου από τις 11:25 έως τις 16:30

Η γιορτή του αθλητισμού ξεκινάει με τον Μίκυ και τους Αθλητικούς Αγώνες και ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο της Λέσχης του Μίκυ Μάους. Βάλτε τα αθλητικά σας όσοι αγαπάτε τον αθλητισμό γιατί σήμερα, συμμετέχουμε στους πρώτους Αθλητικούς Αγώνες! (Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 11:25).  Στη συνέχεια ακολουθεί επιλεγμένη σειρά επεισοδίων όπου προβάλλονται αθλήματα όπως το θαλάσσιο σκι, αγώνες ιπτάμενου αλόγου, άλμα στο φεγγάρι και ποδηλασία!

Ανακαλύψτε τις αθλητικές δραστηριότητες το Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου από τις 11:25 ξεκινώντας με το νέο επεισόδιο ο Μίκυ και οι Αθλητικοί Αγώνες.    

Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ
Πρεμιέρα Επεισοδίων
Από την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 17:00

Η σειρά Η Φρουρά των Λιονταριών (The Lion Guard) επιστρέφει για να προστατέψει τα Pride Lands ξανά αυτό τον Σεπτέμβριο, με πέντε νέες περιπέτειες  από την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 17:00.

Έλα μαζί με τον Κάιον και την παρέα του που για ακόμη μια φορά αντιμετωπίζουν τον Τζάντζα και τις Ύαινες, μεταξύ άλλων εχθρών. Στο επεισόδιο με τίτλο Το Κάλεσμα του Ντρόνγκο, η Φρουρά των Λιονταριών επεμβαίνει όταν συναντούν ένα παραπλανητικό πουλί ντρόνγκο το οποίο μπορεί να μιμηθεί αρπακτικά για να φοβίσει μικρότερα ζώα (Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 17:00)

Νέα επεισόδια της σειράς Η Φρουρά των Λιονταριών θα προβάλλονται από Δευτέρα 26 έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 17:00)    

ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ                                             
Πρεμιέρα Επεισοδίων                                                        
Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 08:35
Η σειρά Οι Φύλαξες του Γαλαξία (Guardians of The Galaxy) επιστρέφει αυτό τον μήνα με πιο συναρπαστικές περιπέτειες στο κανάλι Disney XD     (Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 08:35).
Στο επεισόδιο με τίτλο Καλωσήρθες (Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 08:35) καθώς δε θέλει να ρισκάρει να οδηγήσει τους εχθρούς τους στο Cosmic Seed,ο Quill ταξιδεύει για την Γη μαζί με τον Cosmo και ψάχνει για την πόλη καταγωγής του για την τοποθεσία του Seed.
Συντονιστείτε το  Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 09:35 για περισσότερες περιπέτειες με τους Φύλακες του Γαλαξία στο Disney XD!    
 
O ΑΠΟΛΥΤΟΣ SPIDER-MAN ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ 6 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ
Πρεμιέρα Σεζόν
Κάθε Σάββατο από τις 17 Σεπτεμβρίου στις 09:25

Ο Spider-man επιστρέφει αυτό τον μήνα, σε ολοκαίνουργια επεισόδια με μία ανατροπή. Η καινούργια σεζόν, με τίτλο Ο Απόλυτος Spider-man Εναντίον των 6 Επικίνδυνων (Ultimate Spider-Man vs The Sinister 6), βρίσκει τον  Spider-man up αντιμέτωπο με τους 6 Επικίνδυνους! (Κάθε Σάββατο από τις 17 Σεπτεμβρίου στις 09:25).

Στο επεισόδιο Οι Νέοι 6 Επικίνδυνοι – Μέρος Πρώτο (το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 09:25) Ο Spider-man αντιμετωπίζει το σύνολο των κακών μηχανών του Doc Ock όταν οι νέοι Sinister Six επιτίθενται στη σχολή Μαχητές του Ιστού και στην Ακαδημία ΑΣΠΙΔΑ.

Μην χάσετε τις νέες συγκλονιστικές περιπέτειες τουSpidey στις νέες περιπέτειες με τίτλο  Ο Απόλυτος Spider-man Εναντίον των 6 Επικίνδυνων  κάθε Σάββατο από τις 17 Σεπτεμβρίου στις 09:25.
    

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...
  • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
  • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
  • TP-Link ER706W-4G

    TP-Link ER706W-4G

    Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
  • Kakusiga KK-12101

    Kakusiga KK-12101

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
  • Ekselans AP 1200 W2

    Ekselans AP 1200 W2

    Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
  • Nedis TVSM6050BK

    Nedis TVSM6050BK

    Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...