Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 493
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

22 Νοεμβρίου 2016 17:21

Σας προσκαλούμε στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

965a0f88f7be5ebdd47b09de07b4ec4b XL 99b08733

Σας προσκαλούμε στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια! Όπως κάθε μήνα και αυτό τον Δεκέμβριο, τα κανάλια της Disney φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους σας ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες. Η ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΒΑΛΟΡ, Ειδική Πρεμιέρα Σάββατο 3 Δεκεμβρίου08:25. Οι μικροί μας τηλεθεατές έχουν…Σας προσκαλούμε στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

Όπως κάθε μήνα και αυτό τον Δεκέμβριο, τα κανάλια της Disney φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους σας ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες.

Η ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΒΑΛΟΡ
Ειδική Πρεμιέρα
Σάββατο 3 Δεκεμβρίου08:25

Οι μικροί μας τηλεθεατές έχουν ήδη αγαπήσει την νέα ηρωίδα Έλενα του Άβαλορ, μέσα από την καινούργια ομώνυμη σειρά του Disney Channel, που έκανε πρεμιέρα τον προηγούμενο μήνα. Αυτή τη φορά η πριγκίπισσα «ανακατεύεται» σε Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες παρέα με την Σοφία από την σειρά Σοφία η Πριγκίπισσα. Οι αγαπημένες μας πριγκίπισσες θα κάνουν το γιορτινό ντεμπούτο τους σε μια ειδική προβολή το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 08:25.

Στην ειδική προβολή του επεισοδίου Η Έλενα και το Μυστικό του Άβαλορ (Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 08:25) η Σοφία ανακαλύπτει ένα τρομερό μυστικό στο φυλαχτό της. Η πριγκίπισσα Έλενα από το Βασίλειο το Άβαλορ έχει παγιδευτεί από μάγια στο φυλαχτό της Σοφίας εδώ και 41 χρόνια περιμένοντας μια άλλη πριγκίπισσα να λύσει τα μάγια και να την ελευθερώσει. Η πριγκίπισσα Σοφία είναι έτοιμη για την περιπέτεια που την περιμένει!

Η Έλενα και το μυστικό του Άβαλορ κάνει πρεμιέρα στο Disney Channel το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 08:25.

ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΕΛΚΗΘΡΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠ
Πρεμιέρα Ταινίας
Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 08:25

Μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ταινία κάνει πρεμιέρα στο Disney Channel αυτό τον Δεκέμβριο! Γεμάτη γέλιο και περιπέτεια η καινούργια ταινία κινουμένων σχεδίων το Χαλασμένο Έλκηθρο του Μπομπ  έχει την πρώτη της τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 08:25.

Σε αυτή την ευχάριστη Χριστουγεννιάτικη ταινία, ένα μικρό ξωτικό που ακούει στο όνομα Μπομπ, βρίσκεται σε μια άγρια βόλτα με έλκηθρο αφού τον έχει παγιδεύσει ο κακός κύριος Ψαρομούρης. Απομονωμένος σε ένα μαγικό δάσος, ο Μπομπ και οι φίλοι του πρέπει να βρουν τρόπο να γυρίσουν πίσω το έλκηθρο πριν την ημέρα των Χριστουγέννων. Πόσο εύκολο είναι αυτό όμως όταν το έχουν κάποια παράξενα πουλιά;

Το Χαλασμένο Έλκηθρο του Μπομπ κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 08:25 στο Disney Channel.

ΤΖΕΣΙ: ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Ειδική Προβολή
Καθημερινά από την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 08:15

Οι φανατικοί της σειράς Τζέσι έχουν μια μοναδική ευκαιρία να δουν όσα επεισόδια έχουν χάσει αυτό τον μήνα μιας και το Disney Channel θα παίζει ολοκληρωμένη την σειρά καθημερινά από τις 8 Δεκεμβρίου στις08:15.

Αυτός ο εορταστικός «μαραθώνιος» της σειράς Τζέσι ξεκινάει με το πρώτο επεισόδιο Νέα Υόρκη ,Νέα Νταντά, όπου η Τζέσι από το Τέξας φτάνει στην Νέα Υόρκη για να ακολουθήσει το όνειρο της. Παράλληλα όμως, η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια πιάνει δουλειά σαν νταντά και προσέχει το παιδί του διάσημου σκηνοθέτη ταινιών Μόργκαν και του πρώην πετυχημένου μοντέλου και πλέον επιτυχημένης επιχειρηματία Κριστίνα.

Το Τζέσι :Όλα Τα Επεισόδια ξεκινάει με το ένα από τα τρία πρώτα επεισόδια την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 08:15 και θα συνεχιστεί με τα επόμενα τρία κάθε μέρα.    
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ
Ειδική Προβολή
Καθημερινές από Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 17:00

Οι διακοπές ξεκινάνε στο Disney Channel με ένα καθημερινό αφιέρωμα προγράμματος με τις κορυφαίες σειρές και τα Χριστουγεννιάτικα επεισόδια σε ένα σπέσιαλ μπλοκ με τα Αγαπημένα των Διακοπών ! (Καθημερινές από Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 17:00)

Αγαπημένοι μας τηλεθεατές, μικροί και μεγάλοι, συντονιστείτε στο Disney Channel για να δείτε όλα τα Αγαπημένα των Διακοπών όπως το The Next Step, Λιβ και Μάντι, Όστιν και Άλι και Backstage, αλλά και για να γευτείτε ξανά λίγη από τη Χριστουγεννιάτικη μαγεία των αγαπημένων σας επεισοδίων.

Tα Αγαπημένα των Διακοπών ξεκινά την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 5 και θα παίζεται όλο τον Δεκέμβριο αποκλειστικά στο Disney Channel.

DISNEY MICKEY MOUSE
Πρεμιέρα επεισοδίου
Δευτέρα 19 Δεκεμβρίουστις07:50

Υπάρχουν Χριστούγεννα χωρίς τον Μίκυ Μάους; Φυσικά και όχι! Γι’ αυτό, το Disney Channel έχει ολοκαίνουργια εορταστικά επεισόδια με τον Μίκυ Μάους για τους μικρούς μας φίλους. Οι γιορτές φέτος ξεκινάνε νωρίς και ο Μίκυ είναι έτοιμος για καινούργιες περιπέτειες. Συντονιστείτε από την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 07:50.

Το επεισόδιο Disney Mickey Mouse: A Very Festive Duck βρίσκει τον Μίκυ να προσπαθεί να κάνει τα φετινά Χριστούγεννα της αγαπημένης μας πάπιας, τα καλύτερα μέχρι τώρα. Σύντομα όμως, η παρέα, θα ανακαλύψει ότι ο τόσο κρύος καιρός του Δεκεμβρίου και το χιόνι έχουν επιδεινώσει την υγεία του Ντόναλντ και τελικά θα χαλάσουν οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές όλων.(Δευτέρα 19 Δεκεμβρίουστις07:50).

Το Disney Mickey Mouse: A Very Festive Duck κάνει πρεμιέρα στο Disney Channel την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου.

TOP 30 ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ
Ειδική Προβολή
Από την Πέμπτη29 Δεκεμβρίου στις 11:10

Συντονιστείτε στο Disney Channel και μετρήστε αντίστροφα μέχρι τη νέα χρονιά, μαζί μας για τις Top 30 Αγαπημένες Στιγμές από τις αγαπημένες μας σειρές του 2016!

Θα μετράμε αντίστροφα με 10 επεισόδια την ημέρα από τις 29 Δεκεμβρίουστις11:10, στις 30 & 31 Δεκεμβρίου. Ελάτε μαζί μας να φτάσουμε μέχρι και το Νο1, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 14:55!

Μην χάσετε τις καλύτερες στιγμές του 2016 στο Disney Channel και το Top 30 Αγαπημένων Στιγμών στις 29, 30 &31 Δεκεμβρίου.

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ
Ειδική Προβολή
Καθημερινά από την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 09:30

Κατά την διάρκεια των διακοπών επικρατεί άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα και τα πρωινά μας γεμίζουν με τις αγαπημένες μας ταινίες. Από την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 09:30 και κάθε πρωί μόνο στο Disney Channel.

Ανάμεσα στις κορυφαίες ταινίες που θα παίζονται είναι: Οι Απίθανοι, Ρατατούης, Η Επόμενη Γενιά, Η Παραλία των Εφήβων, SkyHigh, Χαμός στο Σχολείο και πολλές ακόμα.

Σας περιμένουμε στις 09:30 καθημερινά από την Πέμπτη 8Δεκεμβρίου για τις αγαπημένες μας ταινίες και για τις πιο ξεκούραστες και ευχάριστες Χριστουγεννιάτικες διακοπές!

Η ΜΙΚΡΗ ΓΙΑΤΡΟΣ: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ
Πρεμιέρα Επεισοδίων
Από Δευτέρα 5 μέχρι Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 10:00

Η τέταρτη σεζόν για την αγαπημένη γιατρό των παιχνιδιών, η Μικρή Γιατρός κάνει πρεμιέρα αυτόν τον μήνα στο Disney Junior – η γιατρός πήρε προαγωγή!

Η γιατρός έχει κάνει φοβερή δουλειά με το να φροντίζει τα άρρωστα παιχνίδια στο νοσοκομείο. Στην σειρά, με καινούργιο τίτλο Η Μικρή Γιατρός: Νοσοκομείο Παιχνιδιών, φοράει ξανά την ιατρική της ποδιά και είναι έτοιμη να γιατρέψει τα πληγωμένα παιχνίδια, πάντα φυσικά με την βοήθεια των φίλων της.
Η σεζόν κάνει την πρεμιέρα της όχι με ένα, αλλά με δύο  επεισόδια, με τίτλο «Πρώτη Μέρα στο Σχολείο Γιατρών» / «Μια θέση  για τον Δράκο» (Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 10:00).Η γιατρός κάνει την Αρνίτσα, τον Δράκο και τον Χιονάτο τους πρώτους μαθητές  ιατρικής. Ο Δράκος μέσα από αυτό συνειδητοποιεί ότι προτιμάει να γίνει κτηνίατρος και όχι γιατρός.

Η Μικρή Γιατρός: Νοσοκομείο Παιχνιδιών συνεχίζει κανονικά από Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή στις 9, στις 10:00 μόνο Disney Junior.
    

Η ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ- ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΓΚΟΥΦΥ
Ειδική Προβολή
Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 10:00

Αυτά τα Χριστούγεννα έρχεται η πρεμιέρα της πιο αγαπημένης Disney παρέας. Η Λέσχη του Μίκυ Μάους-Το Παραμύθι του Γκούφυ κάνει ντεμπούτο την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις10:00.

Όλοι στην Λέσχη του Μίκυ  είναι έτοιμοι να μοιραστούν τις αγαπημένες τους ιστορίες πριν τον ύπνο. Δυστυχώς όμως το καινούργιο μαγικό κόλπο του Γκούφυ εξαφάνισε όλες τις ιστορίες από τα βιβλία της Λέσχης. Φυσικά και νιώθει άσχημα και είναι τόσο λυπημένος που έκανε αυτό το λάθος, όμως ο καθηγητής Φον Ντρέικ είναι εδώ για να φροντίσει οι ιστορίες να γυρίσουν στο μαγικό βιβλίο της χώρας των Παραμυθιών. Μόνο ένας φίλος μας όμως μπορεί να βοηθήσει να βρεθεί το βιβλίο και να γυρίσει στην Λέσχη. Μέχρι όμως να αποφασίσουν ποιος θα είναι αυτός, ο Γκούφυ «παραπάτησε» στην είσοδο της Παραμυθένιας Χώρας και θα πρέπει εκείνος τώρα να σώσει τις ιστορίες της παρέας του. Μέσα σε αυτή την διαδρομή ο Γκούφυ μαθαίνει ότι τελικά δεν είναι κακό μερικές φορές να κάνεις απροσεξίες, το μόνο που χρειάζεται για να είσαι πιο προσεκτικός είναι να ενθαρρύνεις και αυτή την πλευρά του εαυτού σου!

 Η Λέσχη του Μίκυ Μάους-Το Παραμύθι του Γκούφυ  κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίουστις10:00.

ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΕΛΚΗΘΡΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠ
Πρεμιέρα Ταινίας
Πέμπτη 6 Δεκεμβρίουστις19:00

Μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ταινία κάνει πρεμιέρα στο Disney Junior αυτό τον Δεκέμβριο!
Γεμάτη γέλιο και περιπέτεια η καινούργια ταινία κινουμένων σχεδίων Το Χαλασμένο Έλκηθρο του Μπομπ κάνει την πρώτη της τηλεοπτική προβολή την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο Disney Channel

Σε αυτή την ευχάριστη Χριστουγεννιάτικη ταινία, ένα μικρό ξωτικό που ακούει στο όνομα Μπομπ, βρίσκεται σε μια άγρια βόλτα με έλκηθρο αφού τον έχει παγιδεύσει ο κακός κύριος Ψαρομούρης. Απομονωμένος σε ένα μαγικό δάσος, ο Μπομπ και οι φίλοι πρέπει να βρουν τρόπο να γυρίσουν πίσω το έλκηθρο πριν την ημέρα των Χριστουγέννων. Πόσο εύκολο είναι αυτό όμως όταν το έχουν κάποια παράξενα πουλιά;

Το Χαλασμένο Έλκηθρο του Μπομπ κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο Disney Channel.
    
Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ DISNEY JUNIOR
Ειδική Προβολή
Καθημερινά από την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 16:00

Η Χριστουγεννιάτικη περίοδος είναι η πιο μαγική εποχή του χρόνου, γι’ αυτό και εμείς δημιουργήσαμε ένα μπλοκ με τα πιο φαντασμαγορικά shows.

Αν θέλεις να περάσεις και εσύ τα δικά σου Χριστούγεννα πετώντας με τις μαγικές νεράιδες της Disney, να κολυμπήσεις με την Μικρή Γοργόνα ή να ζήσεις τρελές περιπέτειες με τον
Γκόλντι και το Αρκουδάκι τώρα μπορείς να τα βρεις όλα στο Disney Junior 7 μέρες την εβδομάδα! Η ειδική προβολή O Μαγικός Κόσμος του Disney Junior περιέχει τα Οι Περιπέτειες των Νεραϊδών της Disney, η Γκόλντι και το Αρκουδάκι ,Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ, η Μικρή Γοργόνα, Ήρωες με Πυτζάμες και Σοφία η Πριγκίπισσα.

Ο Μαγικός Κόσμος του Disney Junior ξεκινάει το ταξίδι του από τις 5 Δεκεμβρίου στις 16:00 και θα παίζεται καθημερινά.    
ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ
Ειδική Προβολή
Καθημερινά από τις 5 Δεκεμβρίου στις 11:00

Όλοι μας αγαπάμε το να τραγουδάμε και το Disney Junior έχει μερικά από τα καλύτερα τραγούδια για εμάς! Συντονιστείτε λοιπόν στο κανάλι του Disney Junior,επτά μέρες την εβδομάδα από τις 5 Δεκεμβρίου! Ετοιμαστείτε για πολύ τραγούδι παρέα με την Σοφία, τον Μίκυ και την Μικρή Γιατρό.
Το Τραγούδι με την Σοφία κάνει πρεμιέρα στις5 Δεκεμβρίου στις 11:00 και θα προβάλλεται  καθημερινά. Για πολύ τραγούδι και χορό μας προετοιμάζει αυτό το μπλοκ με τις αγαπημένες μας μουσικοχορευτικές σειρές όπως:
Το Τραγούδι με την Σοφία θα παίζεται καθημερινά στο Disney Junior από την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 11:00 και τα καινούργια επεισόδια από τους Ήρωες με Πυτζάμες από τις 28 Νοεμβρίου στις 16:30 EET/SATμόνο στο Disney Junior.

ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ
Ταινία
Σάββατο 31 Δεκεμβρίουστις18:30

Λίγο πριν τον ερχομό του 2017 το Disney Junior μας ταξιδεύει στο τρίτο αστέρι δεξιά και μας οδηγεί μέχρι το ξημέρωμα. Η κλασική ταινία της Disney, Πήτερ Παν θα μας συντροφεύσει λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου σε μια μαγευτική παραμονή Πρωτοχρονιάς, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στις 19:30.

Αυτή την παραμονή Πρωτοχρονιάς, «πετάμε» παρέα με την Γουέντι, τον Μάικλ, τον Τζον και τον Πίτερ Παν στην αγαπημένη μας Χώρα του Ποτέ όπου τα Χαμένα Αγόρια θα παλέψουν με τον Κάπταιν Χουκ.

Από την πρώτη στιγμή που προβλήθηκε το έργο για το αγόρι που δεν μεγάλωσε ποτέ στο Λονδίνο του 1904, η μαγική αυτή ιστορία έχει καθηλώσει γενιές θεατών και πλέον φανατικών της ιστορίας. Το 1953 η ιστορία τουJ.M.Barrie’s«έφτασε» στα χέρια της Disney και έγινε μια από τις κορυφαίες ταινίες κινουμένων σχεδίων .Το έργο έχει επτά αυθεντικά τραγούδια όπως το Ποτέ μην χαμογελάς σε κροκόδειλο και όλους τους χαρακτήρες του Barrie όπως η οικογένεια Ντάρλινγκ, η σκυλίτσα Νανά, τα Χαμένα Αγόρια , Tίνκερμπελ και φυσικά τον θρυλικό Κάπταιν Χουκ. Ακολουθήστε μας λοιπόν στο μαγικό μας ταξίδι στην Χώρα του Ποτέ –ένα μέρος ψυχαγωγίας και γοητείας!

Ο Πήτερ Παν και η παρέα του κάνουν πρεμιέρα στο Disney Junior την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, 31 Δεκεμβρίου, στις19:30 EET/SAT.

DISNEYXD ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016         ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

O ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
 ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ
Πρεμιέρα Επεισοδίων
Σάββατα του Δεκεμβρίου στις 09:00

Η Τρίτη σεζόν από την πετυχημένη σειρά κινουμένων σχεδίων, Ο Πόλεμος των Άστρων Οι Επαναστάτες, συνεχίζεται και αυτό τον μήνα με ολοκαίνουργια επεισόδια τα Σάββατα του Δεκεμβρίου στις09:00.  

Οι περιπέτειες αυτές, βασισμένες στην ομώνυμη ταινία, λαμβάνουν χώρα όταν η Αυτοκρατορία εδραιώνεται στον γαλαξία. Το κυνήγι για τον τελευταίο ιππότη Τζεντάι ξεκινά με πολλές μάχες και εξεγέρσεις. Στο καινούργιο επεισόδιο με τίτλο
Αυτοκρατορικοί Σούπερ-Κομμάντο (Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 09:00) έχοντας χάσει επαφή με τους Προστάτες  του Κόνκορντ Ντον, την Σαμπίν, τον Έζρα και τον αιχμάλωτο αρχηγό τους Φεν Ράου συνεχίζονται οι έρευνες για να βρεθεί αργότερα πως η βάση τους έχει κατακτηθεί από τους Αυτοκρατορικούς Μανταλοριανούς.

Ο Πόλεμος των Άστρων Οι Επαναστάτες συνεχίζεται με την Τρίτη σεζόν και την πρεμιέρα 09:00 στο Disney XD.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ: ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΙΘΑΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ
Πρεμιέρα Σειράς
Καθημερινά από τις 5 Δεκεμβρίου στις 17:15

Αγαπημένοι φαν του Πολέμου των Άστρων σας έχουμε άλλη μια έκπληξη για την αγαπημένη σας σειρά αυτό τον μήνα με μια καινούργια σειρά κινουμένων σχεδίων βασισμένη στην ομώνυμη ταινία.
Ο Πόλεμος των Άστρων: Οι περιπέτειες των Απίθανων Δημιουργών κάνει πρεμιέρα στις 5 Δεκεμβρίου17:15 το απόγευμα κα θα προβάλλεται τις καθημερινές την ίδια ώρα.
Οι Απίθανοι Δημιουργοί , που κατασκευάζουν και πωλούν διαστημόπλοια από τα διαστημικά απόβλητα, ανακαλύπτουν μια σύνδεση μέσω ενός αρχαίου τεχνουργήματος, που ξεκίνησε  μια επική μάχη εναντίον της αυτοκρατορίας. Στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν
Ένας νέος ήρωας (Δευτέρα 5 Δεκεμβρίουστις17:15)
Ο Ρόουαν γνωρίζει έναν Τζεντάι που ακούει στο όνομα Nάαρε και μαθαίνει το Ξίφος Κάιμπερ για πρώτη φορά.

Η πρεμιέρα των επεισοδίων του Ο Πόλεμος των Άστρων: Οι περιπέτειες των Απίθανων Δημιουργών θα είναι την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 17:15 αποκλειστικά στο Disney XD.    
 
ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ: Η  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΥΛΤΡΟΝ
Πρεμιέρα Επεισοδίων
ΣάββατατουΔεκεμβρίουστις09:00

Στην τελευταία σεζόν με πρωταγωνιστές τους ήρωες της Marvel με τίτλο Εκδικητές Ενωθείτε Η Επανάσταση του Ούλτρον, ο Ούλτρον επιστρέφει και οι Εκδικητές πρέπει να νικήσουν αυτόν και την παρέα του, ενώ παράλληλα θα πρέπει να μάθουν πως είναι να δουλεύεις ξανά σαν ομάδα.
Η σεζόν συνεχίζεται με πρεμιέρα επεισοδίων κάθε Σάββατο του Δεκεμβρίου στις 9:00

Στο επεισόδιο Ένας φίλος σε ανάγκη  (Σάββατο 17Δεκεμβρίουστις 09:00) ο Θορ μαθαίνει στον Βίζιον την σημασία της φιλίας και μαζί με τον Άσγκαρντ θα πρέπει να πολεμήσουν έναν καταστροφικό μαχητή του Ούλτρον.
ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ: Η  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΥΛΤΡΟΝ
Συνεχίζεται για κάθε Σάββατο του Δεκεμβρίου με καινούργιο επεισόδιο στις 09:00.
    

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Ειδική Πρεμιέρα
17 & 23 Δεκεμβρίου

Αυτά τα Χριστούγεννα έχουμε δυο νέα σπέσιαλ επεισόδια για την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου.

Πρώτα από όλα, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, την αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων, μικρών και μεγάλων, Το χαλασμένο έλκηθρο του Μπομπ (Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 12:00). Σε αυτή την ευχάριστη Χριστουγεννιάτικη ταινία, ένα μικρό ξωτικό που ακούει στο όνομα Μπομπ, βρίσκεται σε μια άγρια βόλτα με έλκηθρο αφού τον έχει παγιδεύσει ο κακός κύριος Ψαρομούρης. Απομονωμένος σε ένα μαγικό δάσος, ο Μπoμπ και οι φίλοι πρέπει να βρουν τρόπο να γυρίσουν πίσω το έλκηθρο πριν την ημέρα των Χριστουγέννων. Πόσο εύκολο είναι αυτό όμως όταν το έχουν κάποια παράξενα πουλιά;

Ο Μίκυ Μάους είναι ο βασικότερος χαρακτήρας της Disney για να μας προετοιμάσει για τα Χριστούγεννα. Γι’ αυτό μη χάσετε τα ολοκαίνουργια επεισόδια Disney Mickey Mouse special Duck the Halls :A Very Mickey Christmas (Παρασκευή 23 Δεκεμβρίουστις15:05). Σε αυτό το παραμύθι ο Μίκυ προσπαθεί να κάνει τα φετινά Χριστούγεννα της αγαπημένης μας πάπιας, τα καλύτερα μέχρι τώρα. Σύντομα όμως, η παρέα, θα ανακαλύψει ότι ο τόσο κρύος καιρός του Δεκεμβρίου και το χιόνι έχουν επιδεινώσει την υγεία του Ντόναλντ και τελικά θα χαλάσουν οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές όλων.
Τα σπέσιαλ Χριστουγεννιάτικα επεισόδια κάνουν πρεμιέρα στο Disney XD την Κυριακή 11 & Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.      

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Πρεμιέρα Επεισοδίων
Καθημερινά από τις 19 Δεκεμβρίου στις 08:10

Ο Δεκέμβριος αποκτά δράση και αγωνία στο Disney XD! (Καθημερινά από τις 19 Δεκεμβρίου στις 08:10)

Για να εξασφαλίσουμε τη δράση και την αγωνία έχουμε για εσάς ολοκαίνουργια επεισόδια από την Σταρ και τις Δυνάμεις του Κακού, ξεκινώντας με το Νέο μου Ραβδί στο οποίο η Σταρ πρέπει να ελευθερώσει τον Μάρκο από την μαγική ντουλάπα της που έχει κλειδωθεί χωρίς να χρησιμοποιήσει το καινούργιο της μαγικό ραβδί
(Πέμπτη 8 Δεκεμβρίουστις08:10)

Τα καινούργια αυτά επεισόδια ακολουθούνται από άλλα πιο «επικίνδυνα», με πρωταγωνιστές μερικούς από τους αγαπημένους μας σούπερ ήρωες όπως ο Danger Mouse, η Μυστική Πράκτορας K.C, Atomic Puppet, Οι Βιονικοί μου Φίλοι και το φανταστικό Σκουλήκι του Μέλλοντος!

Μην χάσετε το πιο «επικίνδυνο» μπλοκ του Δεκεμβρίου από τις 19 του μήνα στις 08:10 και καθημερινά μόνο στο Disney XD.  

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...
  • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
  • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
  • TP-Link ER706W-4G

    TP-Link ER706W-4G

    Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
  • Kakusiga KK-12101

    Kakusiga KK-12101

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
  • Ekselans AP 1200 W2

    Ekselans AP 1200 W2

    Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
  • Nedis TVSM6050BK

    Nedis TVSM6050BK

    Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...