Skip to main content
3 Μαρτίου 2017 16:55

Ένα συναρπαστικό διήμερο με φόντο τους -8- του UEFA Champions League έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F04%2Fc4dd20097b3aae5572b8a08408dbe83f XL

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται αρκετά ενδιαφέρον, όσον αφορά στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου. Η 23η αγωνιστική της Bundesliga, ξεκινά με την επίσκεψη της βαθμολογικά δεύτερης, Λειψίας στο Άουγκσμπουργκ, την Παρασκευή 3/3, στις 21.30 (COSMOTE SPORT 1HD), ενώ η 26η ημέρα της LaLiga Santander περιλαμβάνει το παιχνίδι Έιμπαρ-Ρεάλ Μαδρίτης…Το Σαββατοκύριακο αναμένεται αρκετά ενδιαφέρον, όσον αφορά στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου.

Η 23η αγωνιστική της Bundesliga, ξεκινά με την επίσκεψη της βαθμολογικά δεύτερης, Λειψίας στο Άουγκσμπουργκ, την Παρασκευή 3/3, στις 21.30 (COSMOTE SPORT 1HD), ενώ η 26η ημέρα της LaLiga Santander περιλαμβάνει το παιχνίδι Έιμπαρ-Ρεάλ Μαδρίτης (Σάββατο 4/3, 17.15, COSMOTE SPORT 1HD). Ενδεχόμενη απώλεια βαθμών, θα είναι καταστροφική για τη “βασίλισσα”, σε ό,τι αφορά στη μάχη τίτλου και τους «διώκτες» της (Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη).

Την ίδια ημέρα, (4/3) στις 19.30, μεταφερόμαστε στο “Άνφιλντ”, όπου η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί την Άρσεναλ (COSMOTE SPORT 1HD). Οι δυο προπονητές (Κλοπ και Βενγκέρ) ζουν υπό τεράστια πίεση, με τις ομάδες τους να είναι σε δύσκολη θέση. Οι “κόκκινοι” ξεκίνησαν τη σεζόν ως διεκδικητές του τίτλου και έπειτα από 26 αγώνες στην Premier League είναι εκτός τετράδας. Η Δευτέρα 6/4 έχει ντέρμπι Λονδίνου και πιο συγκεκριμένα το Γουέστ Χαμ-Τσέλσι (22.00, COSMOTE SPORT 1HD). Η Γουέστ Χαμ είναι η ομάδα που απέκλεισε την πρωτοπόρο της Premier League από το League Cup και οι “μπλε” θέλουν πέραν της εκδίκησης, να φτάσουν πιο κοντά στον τίτλο.

Στις 21.45, ξεκινά στο COSMOTE SPORT 1HD το Μίλαν-Κίεβο, με τους γηπεδούχους να δίνουν τον πρώτο αγώνα της νέας εποχής, καθώς ο Σίβλιο Μπερλουσκόνι -των αμέτρητων τίτλων σε 31 χρόνια- δεν είναι πια επικεφαλής. Την Κυριακή 5/3, απολαμβάνουμε 27 live μεταδόσεις, με τα Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαλένθια (17.15, COSMOTE SPORT 2HD), Σάντερλαντ- Μάντσεστερ Σίτι (18.00 COSMOTE SPORT 1HD) και Αμβούργο-Χέρτα (18.30, COSMOTE SPORT 3HD) να αφορούν στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στο μπάσκετ, “ταξιδεύουμε” στη Νέα Ορλεάνη (Πέλικανς-Σπερς, Σάββατο 4/3, 04.30), στη Φιλαδέλφεια (Σίξερς-Πίστονς, 01.00), στην Ατλάντα (Χοκς-Πέισερς, Κυριακή 5/3, 20.00), στη Νέα Υόρκη (Νικς-Ουόριορς, Κυριακή 5/3, 22.30) και στο Λος Άντζελες (Κλίπερς-Σέλτικς, Τρίτη 7/3, 05.30), μέσω του COSMOTE SPORT 4HD.

Επίσης, την Κυριακή 5/3, στις 05.00, παρακολουθούμε τον τελικό του ΑΤΡ 500, που θα ολοκληρωθεί στο Ακαπούλκο (COSMOTE SPORT 8HD), ενώ στις 21.15 μεταφερόμαστε στην εκκίνηση του αγώνα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του NASCAR, στην Ατλάντα, μέσω του COSMOTE SPORT 5HD.

Στα κινηματογραφικά, πλούσιο είναι το πρόγραμμα και αυτή την εβδομάδα, που περιλαμβάνει δημοφιλείς ταινίες και σειρές. Στο COSMOTE CINEMA 4HD, έρχονται σε Α’ προβολή λίγο μετά την πρεμιέρα τους στην Αμερική η νέα σειρά, Chicago Justice (Δευτέρα 6/3, 22.00), αλλά και ο 3ος κύκλος της σειράς, Peaky Blinders, με τους Σίλιαν Μέρφι και Στίβεν Νάιτ (Τετάρτη 8/3, 23.00). Στο ίδιο κανάλι, δεν χάνουμε και την πρεμιέρα της 5ης σεζόν της αστυνομικής σειράς Ripper Street, (Τρίτη 7/3, 23.00) .

Στο COSMOTE CINEMA 1HD, την παράσταση κλέβουν τα βραβεία OSCAR® με 2 back2back προβολές, την Παρασκευή 3/3. Στις 21.00, παρακολουθούμε ξανά την 89η Τελετή Απονομής των Βραβείων, ενώ στις 22.45, βλέπουμε το αφιέρωμα στους μεγάλους νικητές της βραδιάς. Στο ίδιο κανάλι, ξεχωρίζει η Σταχτοπούτα, με την Λίλι Τζέιμς και την βραβευμένη με OSCAR, Κέιτ Μπλάντσετ (Κυριακή 5/3, ζώνη Sunday Blockbuster).

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το θρίλερ Friend Request, την Παρασκευή 3/3 στις 22.00, αλλά και τις ρομαντικές κομεντί Έρωτας στα τυφλά και Sealed with a Kiss, το Σάββατο 4/3 και την Δευτέρα 6/3 αντίστοιχα– όλα σε Α’ προβολή (22.00). Στο ίδιο κανάλι, ξεκινά την Τρίτη 7/3, το αφιέρωμα Actors behind the Camera, για τους σταρ της μεγάλης οθόνης που μπήκαν στον ρόλο του σκηνοθέτη. Την αρχή κάνει το γουέστερν Ο Άγραφος Νόμος της Δύσης στo οποίo έχει τον ρόλο τόσο του ηθοποιού όσο και του σκηνοθέτη ο Κέβιν Κόστνερ (22.00).

Στην υπηρεσία COSMOTE CINEMA On Demand, μεταξύ άλλων ξεχωρίζει το Doctor Strange της Marvel, με τον μοναδικό Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (Δευτέρα 6/3).

Με την πλάτη στον τοίχο

Το Σάββατο 4/3, συντονιζόμαστε στις 16.30 με το COSMOTE SPORT 2HD, για το Ντόρτμουντ-Λεβερκούζεν, λίγο πριν τη ρεβάνς για τους 16 του UEFA Champions League. Και οι δύο βρίσκονται σε δύσκολη θέση, καθώς η Ντόρτμουντ είναι στο -8 από τη Λειψία, ενώ η Λεβερκούζεν έχασε πολύτιμο έδαφος, ως προς τις θέσεις που οδηγούν στο UEFA Champions League, μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μάιντς. Ενδεχόμενη ήττα μπορεί να οδηγήσει τον Ρόγκερ Σμιτ στην πόρτα της εξόδου.

Με φόντο το UEFA Champions League

H Γιουβέντους συνεχίζει να προελαύνει στη Serie A TIM, με τη Ρόμα να ακολουθεί σε απόσταση 7 βαθμών και τη Νάπολι να βρίσκεται στο -12. Οι δυο ομάδες διεκδικούν τη δεύτερη θέση της λίγκας που οδηγεί στους ομίλους του UEFA Champions League, και θα αναμετρηθούν το Σάββατο 4/3, στις 16.00, για την 27η αγωνιστική (COSMOTE SPORT 5HD).

Ρεσιτάλ μπάσκετ

Στο πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT βρίσκουμε και αυτήν την εβδομάδα, θέαμα από το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Την Κυριακή 5/3, στις 17.00 ξεκινά το Ολυμπιακός-Λαύριο, για την 20η αγωνιστική της stoiximan.gr Basket League (COSMOTE SPORT 4HD) και στις 19.30, το Μπασκόνια-Βαλένθια, για την 23η ημέρα της ACB Liga Endesa (COMOTE SPORT 8HD). Τη Δευτέρα 6/3, στις 19.30 ξεχωρίζει η συνάντηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Ντέιβιντ Μπλατ ή αλλιώς το Φενέρμπαχτσε-Νταρουσάφακα, για την 20η ημέρα του Spor Toto Basketball Super League (COSMOTE SPORT 8HD).

“Κλειδώνουν” οι προκρίσεις

H ώρα που θα μάθουμε τις ομάδες που θα προχωρήσουν στο UEFA Champions League έχει φτάσει και έτσι την Τρίτη 7/3, στις 21.45, παρακολουθούμε το Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου (οι Βαυαροί κυριάρχησαν με 5-1 στο πρώτο ματς) (COSMOTE SPORT 1HD) και το Νάπολι-Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Ιταλούς να ψάχνουν το 2-0 που θα κάνει την ανατροπή (COSMOTE SPORT 2HD). Την Τετάρτη 8/3, στο COSMOTE SPORT 1HD βλέπουμε το Παπασταθόπουλος vs. Μήτρογλου (Ντόρτμουντ-Μπενφίκα, με τους Πορτογάλους να ‘χουν νικήσει στο πρώτο ματς 1-0) και στο COSMOTE SPORT 2HD το Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν.

Chicago Justice – Πρεμιέρα

Η νέα σειρά “Chicago Justice” κάνει πρεμιέρα λίγες ώρες μετά την Αμερική στο COSMOTE CINEMA 4HD, και επικεντρώνεται στην ομάδα δικηγόρων του Γενικού Εισαγγελέα Μαρκ Τζέφερις. Αποστολή της είναι η επιβολή νόμου στο Σικάγο. Όταν μια πυρκαγιά οδηγεί στον θάνατο 39 ανθρώπων, ο εισαγγελέας Στόουν κι ο ντετέκτιβ Ντόσον καλούνται να οδηγήσουν τον ένοχο στη δικαιοσύνη (Δευτέρα 6/3, 22.00.

Peaky Blinders 3 – Πρεμιέρα

Στον νέο κύκλο της σειράς, ο Τόμας (Σίλιαν Μέρφι) πρόκειται να παντρευτεί την Γκρέις Μπέρτζες (Άναμπελ Γουάλις). Ωστόσο, τα πάντα ανατρέπονται με την εμφάνιση ενός άνδρα, που βάζει σε κίνδυνο την οικογένεια Σέλμπι και μπλέκει τον Τόμι σε μια δολοπλοκία με ολέθριες συνέπειες. Το αστυνομικό δράμα, έρχεται στο COSMOTE CINEMA 4HD, λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του στην Αμερική (Τετάρτη 8/3, 23.00).

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
  • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
  • TP-Link ER706W-4G

    TP-Link ER706W-4G

    Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
  • Kakusiga KK-12101

    Kakusiga KK-12101

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
  • Ekselans AP 1200 W2

    Ekselans AP 1200 W2

    Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
  • Nedis TVSM6050BK

    Nedis TVSM6050BK

    Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...
  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτές κεραίας

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτές κεραίας

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, θα γίνει περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι ενισχυτές με ακροδέκτες χωρίς θωράκιση, ...
  • Ελεύθερη επιλογή router

    Ελεύθερη επιλογή router

    Σύμφωνα με τον νόμο του Ελληνικού Κράτους που δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ. 7271 31/12/2022, παρέχεται στους καταναλωτές, από την 1η Οκτωβρίου 2023, η δυνατότητα να χρησιμοποιούν τερματικό εξοπλισμό (ro...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • TP-Link ER706W

    TP-Link ER706W

    Το TP-Link ER706W είναι ένα νέο ασύρματο router διπλής ζώνης εταιρικής ποιότητας. Είναι ιδανικό για απομακρυσμένη διαχείριση που απαιτεί υψηλή απόδοση, χάρη στον επαναστατικό συνδυασμό των τελευτα...
  • Bridge Cable KL017

    Bridge Cable KL017

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή του νέου καλωδίου Bridge Cable KL017. Πρόκειται για καλώδιο LAN κατηγορίας CAT6, το οποίο είναι τύπου S/FTP. Διαθέτει τη μέγιστη δυνατή θωράκιση...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα Single LNB AN7123, Twin LNB AN7126 και Quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...