Ειδήσεις . Watch on SAT TV
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 | 17:59

To COSMOTE HISTORY τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου

Το COSMOTE HISTORY τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου μέσα από το ντοκιμαντέρ «170 χρόνια Πολυτεχνείο», ένα αφιέρωμα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, που αποτέλεσε σύμβολο της αντίστασης στα σκοτεινά χρόνια της δικτατορίας των Συνταγματαρχών (Παρασκευή 17/11, 21.00). Την ίδια ημέρα και στο ίδιο πλαίσιο, προβάλλεται σε επανάληψη το επεισόδιο της...

Το COSMOTE HISTORY τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου μέσα από το ντοκιμαντέρ «170 χρόνια Πολυτεχνείο», ένα αφιέρωμα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, που αποτέλεσε σύμβολο της αντίστασης στα σκοτεινά χρόνια της δικτατορίας των Συνταγματαρχών (Παρασκευή 17/11, 21.00). Την ίδια ημέρα και στο ίδιο πλαίσιο, προβάλλεται σε επανάληψη το επεισόδιο της «Μηχανής του Χρόνου» σε παραγωγή COSMOTE TV, «Η δίκη του Πολυτεχνείου – Μαρτυρίες» (22.00). Η εκπομπή επανέρχεται, την Δευτέρα 20/11 στις 21.00 με το καινούριο επεισόδιο, «Η δίκη του Πολυτεχνείου - Η απόφαση», για το χρονικό της πολύκροτης δίκης του Πολυτεχνείου και την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου.

Το τρίτο επεισόδιο της νέας εκπομπής σε παραγωγή COSMOTE TV «Πρόσωπα της εποχής μας» μας συστήνει τον Σαράντο Καργάκο, έναν από τους σημαντικότερους εν ζωή ιστορικούς, φιλολόγους και δοκιμιογράφους της Ελλάδας, ο οποίος με τις γνώσεις, τις ιδέες και την πολιτική του στάση έχει επηρεάσει ολόκληρες γενιές (Τρίτη 21/11, 21.00). Την ίδια ημέρα στις 22.00, το όγδοο επεισόδιο της σειράς ΝΑΥΣ μας μεταφέρει στα τέλη του 19ου αιώνα, περίοδο ανάπτυξης για το λιμάνι του Πειραιά. Λίγο αργότερα, εμφανίζονται οι πρώτοι Έλληνες εφοπλιστές, ενώ στους μεγάλους πολέμους του 20ού αιώνα, πολεμικό κι εμπορικό ναυτικό ρίχνονται στη μάχη.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει επίσης το ντoκιμαντέρ Πέρα από το τάγμα: Η κληρονομιά των Μάορι (Σάββατο 18/11, 22.00), τελευταίο μέρος της τριλογίας του σκηνοθέτη Μάικλ Χάβας για τον ρόλο των Νεοζηλανδών Μάορι στη Μάχη της Κρήτης, η οποία διαμόρφωσε σημαντικά την ταυτότητα τόσο των ίδιων, όσο και των Κρητικών. Ένα ντοκιμαντέρ για τον ισχυρό δεσμό ανάμεσα στους δυο λαούς, αλλά και για το εύθραυστο της ανθρώπινης μνήμης.

Το αφιέρωμα «Μουσικές Διαδρομές» συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή 19/11 στις 21.00 με το ντοκιμαντέρ «Η ηχώ του χρόνου» να μας παρουσιάζει τον Ιρλανδό μουσικοσυνθέτη Ρος Ντέιλι, έναν ακούραστο ιχνηλάτη νέων μουσικών διαδρομών, που εδώ και 40 χρόνια ζει στην Κρήτη και μας ταξιδεύει στους ήχους και τους πολιτισμούς του κόσμου. Μαζί του, γνωστοί Έλληνες και ξένοι μουσικοί.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

WISI VS 50 PRO

Η αγορά σήμερα

16-10-2018

WISI VS 50 PRO

Το VS 50 PRO της Wisi είναι ένα προγραμματιζόμενο επίγειο φίλτρο με ενσωματωμένο ενισχυτή, ιδανικό ακόμα και για εγκαταστάσεις σε μικρές μονάδες λόγω του ιδιαίτερα προσιτού κόστους του. Μπορεί να δεχτεί τη σύνδεση έως και τεσσάρων κεραιών VHF/UHF μέσω τεσσάρων εισόδων τύπου F, ενώ διαθέτει και μια πρόσθετη υποδοχή F...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Τεύχος 121

18-09-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το εν λόγω τεύχος έρχεται γεμάτο ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης, νέα προϊόντα που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα και ένα αφιέρωμα με χρήσιμες πληροφορίες για την τεχνολογία PLC. Καθώς το internet γίνεται ολοένα και περισσότερο απαραίτητο σε κάθε έναν από εμάς, ο δημοσιογράφος Σώτηρης Χατζηστρατής, έκρινε χρήσιμο να μας πληροφορήσει αναλυτικά για τον πιο εξελιγμένο και εύκολο τρόπο μετάδοσης των σημάτων internet, την τεχνολογία PLC. Τα ουκ ολίγα προϊόντα που πέρασαν από τα χέρια της δημοσιογραφικής μας ομάδας, πραγματικά ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της αγοράς με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους. Συγκεκριμένα, ο A5 Combo δέκτης της Amiko αποτελεί έναν από τους πρώτους 4K δέκτες της αγοράς με δυνατότητα υποστήριξης διπλού λειτουργικού συστήματος. Aπό την άλλη, η Golden Media παρου...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.