Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 493
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

23 Σεπτεμβρίου 2012 13:47

Οι ταινίες της ημέρας

Γράφει: N.D
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2F34113e3f628205700ec9cc550290558b XL

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου

Αξίζει να δείτε
  • FOOTLOOSE 2½ αστεράκια 13.30 ΑΝΤ1
  • Ο ΝΤΑΝ ΕΦΑΓΕ ΚΟΛΛΗΜΑ 2 αστεράκια 13.45 STAR
  • ΤΖΟΥΜΑΝΤΖΙ 2 αστεράκια 14.50 MEGA
  • ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 3 αστεράκια 21.00 STAR
  • COLOMBIANA 2 αστεράκια 22.00 novacinema1-HD
  • ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ 2½ αστεράκια 23.00 ΕΤ3
  • ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΜΕΡΑ 2 αστεράκια 01.45 MEGA
  • ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ 3½ αστεράκια CINEMA ON DEMAND OTE TV
Όλες οι ταινίες της ημέρας
transparent listFOOTLOOSE 2½ αστεράκια

ΑΝΤ1 13.30

Μουσική, 1984 (Έγχρ.), 107′

Αμερικανική ταινία του Χέρμπερτ Ρος, με τους Κέβιν Μπέικον, Λόρι Σίνγκερ, Τζον Λίθγκοου.

Παρά την απαγόρευση ενός συντηρητικού ιερέα, ένας νεαρός διοργανώνει ένα ξέφρενο πάρτι για τους απόφοιτους ενός κολεγίου.

Σημαδιακή νεανική ταινία που στήριξε την προώθησή της στη μουσική της και περιγράφει ένα αληθινό περιστατικό.

transparent listΟ ΝΤΑΝ ΕΦΑΓΕ ΚΟΛΛΗΜΑ 2 αστεράκια

STAR 13.45

Κομεντί, 2007 (Έγχρ.), 98′

DAN IN REAL LIFE. Αμερικανική ταινία του Πίτερ Χέτζις, με τους Στιβ Καρέλ, Ζουλιέτ Μπινός, Ντέιν Κουκ.

Ο χήρος και αφοσιωμένος πατέρας Νταν γνωρίζει τυχαία και ερωτεύεται τη Μαρί, με την οποία όμως βγαίνει και ο αδερφός του. Οι τρεις τους περνούν ένα σαββατοκύριακο στο εξοχικό μαζί με την υπόλοιπη πολυπληθή οικογένεια, όπου οι πάντες λατρεύουν τη Μαρί.

Χωρίς εντάσεις και κορυφώσεις, μπαίνεις στο ζωντανό σπίτι μιας συμπαθητικής οικογένειας και εύκολα ταυτίζεσαι με τη συναισθηματική δοκιμασία του πολύ καλού Καρέλ.

transparent listΤΖΟΥΜΑΝΤΖΙ 2 αστεράκια

MEGA 14.50

Φαντασίας, 1995 (Έγχρ.), 104′

JUMANJI. Αμερικανική ταινία του Τζο Τζόνστον, με τους Ρόμπιν Γουίλιαμς, Τζόναθαν Χάιντ, Κίρστεν Ντανστ.

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με μαγικές δυνάμεις σκορπά το χάος σε μια αμερικανική κωμόπολη.

Τα ειδικά εφέ, συναρπαστικά για την εποχή τους, έχουν την τιμητική τους, αλλά τουλάχιστον υπάρχει η αφηγηματική αναγκαιότητα που δικαιώνει τη συσσωρευμένη χρήση τους. Έξοχο θέαμα και για παιδιά, και για μεγάλους που τους αρέσουν οι αποδράσεις στον κόσμο της φαντασίας και της τρέλας.

transparent listΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 3 αστεράκια

STAR 21.00

Κωμωδία, 1984 (Έγχρ.), 95′

Ελληνική ταινία του Νίκου Περάκη, με τους Νίκο Καλογερόπουλο, Γιώργο Κιμούλη, Τάκη Σπυριδάκη.

Οι περιπέτειες μιας παρέας φαντάρων στο μόλις ιδρυθέν στρατιωτικό κανάλι της ΥΕΝΕΔ, την παραμονή της 21ης Απριλίου.

Από τις μεγάλες εμπορικές επιτυχίες του ελληνικού σινεμά και η αρχή ενός παραγωγικού. Μια έξυπνη (και ιστορικά χρήσιμη) πολιτική και κοινωνική σάτιρα, με αυτοβιογραφικά βιώματα και πολύ απολαυστικές ερμηνείες.

transparent listTOMB RAIDER 2: ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ 1 αστεράκι

ΑΝΤ1 21.00

Περιπέτεια φαντασίας, 2003 (Έγχρ.), 117′

LARA CROFT TOMB RAIDER: THE CRADLE OF LIFE. Αμερικανική ταινία του Ίαν ντε Μποντ, με τους Αντζελίνα Τζολί, Τζέραρντ Μπάτλερ, Κρίστοφερ Μπάρι.

Η Λάρα Κροφτ αναζητά το κουτί της Πανδώρας αντιμετωπίζοντας έναν σατανικό επιστήμονα, εξπέρ στον βιολογικό πόλεμο.

Στη δεύτερη κινηματογραφική της περιπέτεια, η Λάρα Κροφτ γίνεται ένας θηλυκός Τζέιμς Μποντ. Το σενάριο αναδεικνύει μια σύγχρονη αντίληψη του κακού, χωρίς ωστόσο να συνενώνει σε ένα ολοκληρωμένο κινηματογραφικό θέαμα τις πίστες του βιντεοπαιχνιού.

transparent listΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ 3: Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ 2 αστεράκια

MEGA 21.15

Περιπέτεια φαντασίας, 2003 (Έγχρ.), 110′

TERMINATOR 3: RISE OF THE MACHINES. Αμερικανική ταινία του Τζόναθαν Μόστοου, με τους Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Νικ Σταλ, Κλερ Ντέινς.

Η Τ-X, η πιο εξελιγμένη φονική μηχανή, έρχεται από το μέλλον για να αφανίσει οριστικά τον Τζον Κόνορ και ο μόνος που μπορεί να τον προστατεύσει είναι ο μυστηριώδης Εξολοθρευτής.

Εξαιρώντας τα εξαντλητικά κυνηγητά σε αυτοκινητόδρομους και την παιδαριώδη φιλοσοφική ρητορική περί μοίρας, η παγιωμένη ερμηνεία του Σβαρτζενέγκερ, διανθισμένη με κορυφαίες ατάκες, αν μη τι άλλο δεν θα προδώσει τους φαν του σίκουελ.

transparent listTETRO 2 αστεράκια

ΕΤ1 22.00

Δραματική, 2009 (Έγχρ.), 127′

Αμερικανική ταινία του Φράνσις Φορντ Κόπολα, με τους Άλντεν Έρενριχ, Βίνσεντ Γκάλο, Μαριμπέλ Βερντού.

Ο Μπένι φτάνει από τη Νέα Υόρκη στο Μπουένος Άιρες για να επανασυνδεθεί, ύστερα από χρόνια, με τον μεγαλύτερο αδερφό του Τέτρο. Εκείνος θα τον υποδεχτεί ψυχρά, αλλά ο Μπέρνι θα επιμείνει ώσπου τα οικογενειακά μυστικά ν’ αρχίσουν να έρχονται σιγά σιγά στην επιφάνεια.

Ο Κόπολα διατηρεί τη σκηνοθετική βιρτουοζιτέ του, αλλά έχει χάσει πια το μαγικό, ουσιαστικό κινηματογραφικό άγγιγμά του. Το «Tetro» του είναι μια δραματική κατάθεση ψυχής που βουλιάζει, όμως, κάτω από τα «βαριά» μηνύματα και την αφηγηματική αυταρέσκεια.

transparent listΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ 2½ αστεράκια

ΕΤ3 23.00

Αστυνομική, 1954 (Α/Μ), 75′

SUDDENLY. Αμερικανική ταινία του Λιούις Άλεν, με τους Φρανκ Σινάτρα, Στέρλινγκ Χέιντεν, Τζέιμς Γκλίζον.

Τρεις δολοφόνοι κρατούν ομήρους τους ενοίκους ενός σπιτιού σε μια μικρή αμερικανική επαρχιακή πόλη, με απώτερο σκοπό να δολοφονήσουν τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ασυνήθιστο για την εποχή του αστυνομικό θρίλερ (κλεισμένο στη μεγαλύτερη διάρκεια στο σπίτι), που έχει το νεύρο και την ατμόσφαιρα του φιλμ νουάρ. Έκπληξη αποτελεί το ότι ο Φρανκ Σινάτρα ενσαρκώνει έναν κακό χαρακτήρα.

transparent listΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ 2 αστεράκια

STAR 23.15

Κωμωδία, 2001 (Έγχρ.), 104′

Ελληνική ταινία των Λάκη Λαζόπουλου και Γιώργου Λάνθιμου, με τους Αντώνη Καφετζόπουλο, Λάκη Λαζόπουλο, Βέρα Κρούσκα.

Ο Κωνσταντίνος βλέπει τον καλύτερό του φίλο να κάνει έρωτα με τη γυναίκα του. Στις επόμενες πέντε μέρες όλα αλλάζουν στη ζωή του, καθώς αναμνήσεις από το παρελθόν μπλέκονται με αποκαλύψεις για το μέλλον, ενώ μια σειρά από απροσδόκητες συναντήσεις τον μυούν στην παράνοια της σύγχρονης Αθήνας.

Mια σχεδόν σουρεαλιστική απεικόνιση της σύγχρονης Αθήνας, μικρές κωμικές σκηνές που έχουν κάτι από την τρέλα των πρώτων ταινιών του Αλμοδόβαρ, και ο Γιώργος Λάνθιμος συν-σκηνοθέτης. Θα σου θυμίσει τι πούλαγε στην τηλεόραση εκείνη την περίοδο: οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι», ο Ακάλυπτος, το «Safe Sex».

transparent listΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ 2 αστεράκια

MEGA 23.30

Τρόμου, 2001 (Έγχρ.), 91′

SHE CREATURE. Αμερικανική τηλεταινία του Σεμπάστιαν Γκουτιέρεζ με τους Ρούφους Σιούελ, Κάρλα Γκουτζίνο, Ράια Κίλστεντ.

Το 1905 στην Ιρλανδία, μια ομάδα θεατρίνων-τσαρλατάνων που έχουν στήσει ένα θέαμα με ψεύτικες γοργόνες και ζόμπι, ανακαλύπτουν μια αληθινή αιχμάλωτη γοργόνα. Την κλέβουν και με ένα πλοίο ξεκινούν για την Αμερική, όμως το ταξίδι τους εξελίσσεται σε εφιάλτη.

Η καλύτερη ταινία της σειράς «Creature Feature» έχει ατμόσφαιρα και γνήσια αίσθηση σασπένς και κινδύνου. Καμιά σχέση πάντως με την ομότιτλη ταινία του 1956, της οποίας υποτίθεται ότι είναι ριμέικ.

transparent listTHE ELEVENTH HOUR 0 αστεράκια

ALPHA 24.00

Περιπέτεια, 2008 (Έγχρ.), 93′

Αμερικανική ταινία του Τζον Λάιντ, με τους Μάθιου Ρις, Σκοτ Τσαν, Τζένιφερ Κλίκας.

Πεζοναύτης με τραυματικές εμπειρίες από την αιχμαλωσία του στη Βόρεια Κορέα, ξαναζεί στην πατρίδα έναν εφιάλτη από τον πρώην βασανιστή του.

Καινούργιο εχθρό βρήκαμε (τους Βορειοκορεάτες), λεφτά όμως δεν είχαμε να φτιάξουμε μια περιπέτεια της προκοπής.

transparent listΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ 1 αστεράκι

ΝΕΤ 01.00

Αστυνομική, 2002 (Έγχρ.), 118′

DARK BLUE. Αμερικανική ταινία του Ρον Σέλτον, με τους Κερτ Ράσελ, Σκοτ Σπίντμαν, Μπρένταν Γκλίζον.

Το σενάριο (βασισμένο σε νουβέλα του Τζέιμς Ελρόι) συνδέει έξυπνα τα διαδραματιζόμενα με το κλίμα χάους που επικράτησε στο Λος Άντζελες τον Απρίλη του 1992, μετά την αθώωση τεσσάρων λευκών αστυνομικών για τον άδικο ξυλοδαρμό του Αφροαμερικανού Ρόντνι Κινγκ. Πέραν αυτού, όμως, δεν υπάρχει τίποτα που να σώζει αυτή την ιστορία αστυνομικής διαφθοράς από την κοινοτυπία.

Είμαστε σίγουροι εκ των προτέρων ότι ο κεντρικός ήρωας Έλτον Πέρι, μπάτσος από οικογενειακή παράδοση, θα βουτήξει βαθιά στο τέλμα της ασυδοσίας, πριν διασώσει τη τιμή του (και της αστυνομίας), παραδίδοντας στη δικαιοσύνη το αφεντικό του. Δεν φανταζόμαστε, όμως, ότι θα το κάνει με τον πιο θεατρινίστικο (αλλά τυπικά χολιγουντιανό) τρόπο, βγάζοντας ένα λογύδριο σε τιμητική εκδήλωση της αστυνομίας. Στο μεταξύ, οι άνθρωποι που παρέσυρε στην ανομία θα σκοτωθούν θεία δίκη, κι όλοι θα πάμε για ύπνο ικανοποιημένοι ηθικά.

transparent listΒΑΠΤΙΣΜΑ ΠΥΡΟΣ 1 αστεράκι

STAR 01.30

Περιπέτεια, 1990 (Έγχρ.), 115′

THE ROOKIE. Αμερικάνικη ταινία του Κλιντ Ίστγουντ, με τον ίδιο και τους Τσάρλι Σιν, Ραούλ Τζούλια, Σόνια Μπράγκα.

Ένας βετεράνος αστυνομικός και ένας νεοφερμένος στο Σώμα προσπαθούν να εξαρθρώσουν μια επικίνδυνη συμμορία που κλέβει αυτοκίνητα και δολοφονεί μπάτσους.

Από τον Κλιντ Ίστγουντ, ως σκηνοθέτη, περιμέναμε (ευτυχώς δύο χρόνια μετά ήρθαν οι «Ασυγχώρητοι» και η ωρίμανση) κάτι πιο προσωπικό από μια αναληθοφανή περιπέτεια. Υπάρχει, βεβαίως, η σκηνή όπου η Σόνια Μπράγκα βιάζει τον δεμένο Κλιντ, που έχει αρκετή πλάκα αν και αποθέωση μισογυνισμού.

transparent listΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΜΕΡΑ 2 αστεράκια

MEGA 01.45

Κοινωνική, 2005 (Έγχρ.), 98′

ON A CLEAR DAY. Αγγλική ταινία της Γκάμπι Ντέλαλ, με τους Πίτερ Μάλαν, Μπρέντα Μπλέθιν, Τζέιμι Σάιβς.

Κινούμενη θεματολογικά κοντά στο «Άντρες με τα όλα τους» (μια ομάδα ανέργων που προπονούνται για κάτι παράτολμο κρυφά από τις οικογένειές τους), αλλά σε ένα πιο δραματικό τόνο, η πρώτη ταινία της πρώην ηθοποιού Γκάμπι Ντέλαλ δεν κρύβει την επιρροή της από τον Κεν Λόουτς. Ο κεντρικός ήρωας Φρανκ, που μόλις απολύθηκε ύστερα από 35 χρόνια συνεχούς απασχόλησης στα ναυπηγεία της Γλασκόβης, θα μπορούσε κάλλιστα να ονομάζεται Τζο – για να θυμηθούμε έναν από τους πιο γνωστούς ρόλους του Πίτερ Μάλαν σε ταινία του Λόουτς. Θέλοντας να ξαναδώσει νόημα στη ζωή του και κυρίως να κερδίσει την αυτοεκτίμησή του, αποφασίζει να διασχίσει το κανάλι της Μάγχης. Προπονείται εντατικά, με τη βοήθεια μιας παρέας επίσης άνεργων συναδέλφων του, κρατώντας το όμως μυστικό από την οικογένειά του.

Για να είμαι ειλικρινής, όμως, δεν κατάλαβα γιατί. Εδώ χρειαζόταν κάτι πιο ευρηματικό σεναριακά που θα διατηρούσε το ενδιαφέρον, όμως προτιμήθηκε η εύκολη συγκίνηση και τα καλόπιστα συναισθήματα, που ξεστρατίζουν την ταινία προς το μελό αντί της κοινωνικής σκληρότητας για την οποία διακρίνονται οι δημιουργίες του Λόουτς.

transparent listTHE ELEVENTH HOUR 0 αστεράκια

ALPHA 02.50

Περιπέτεια, 2008 (Έγχρ.), 93′

Αμερικανική ταινία του Τζον Λάιντ, με τους Μάθιου Ρις, Σκοτ Τσαν, Τζένιφερ Κλίκας.

Πεζοναύτης με τραυματικές εμπειρίες από την αιχμαλωσία του στη Βόρεια Κορέα, ξαναζεί στην πατρίδα έναν εφιάλτη από τον πρώην βασανιστή του.

Καινούργιο εχθρό βρήκαμε (τους Βορειοκορεάτες), λεφτά όμως δεν είχαμε να φτιάξουμε μια περιπέτεια της προκοπής.

Επιλογές από την συνδρομητική
transparent listCOLOMBIANA 2 αστεράκια

novacinema1-HD 22.00

Περιπέτεια, 2011 (Έγχρ.), 108′

Γαλλο-αμερικανική ταινία του Ολιβιέ Μεγκατόν, με τους Ζόι Σαλντάνα, Κλιφ Κέρτις, Μάικλ Βάρταν.

Ο Λικ Μπεσόν διασκευάζει ελεύθερα τα παλιά κατορθώματα της αγαπημένης του «Nikita», αγκαζάρει τον Ολιβιέ Μεγκατόν («Transporter 3») για τη σκηνοθετική διεκπεραίωση και μας συστήνει την Καταλέγια, την καινούργια μελαψή βερσιόν της θανάσιμα σέξι action heroine του. Έτσι παρακολουθούμε με ένοχη απόλαυση (το χιούμορ είναι διακριτικό και όχι κανιβαλιστικό, η βία οριακά γραφική και η δράση ενορχηστρωμένη με στιλ) την πανέμορφη Ζόι Σαλντάνα να εκτελεί ένα περίτεχνο σχέδιο δολοφονίας ενός πολύ καλά προστατευμένου κρατούμενου, κατόπιν ενός ακόμη πιο απρόσιτου μεγαλο-εγκληματία, ώσπου να έρθει η ώρα του τελικού (όχι και τόσο) εντυπωσιακού ξεκαθαρίσματος.

Μέχρις εκεί, και όσο οι χαρακτήρες τρέχουν, πυροβολούνται, δέρνονται και δεν μιλάνε, η «Colombiana» παραμένει ένα ανεκτό, κομψά συνταγογραφημένο θέαμα σαββατιάτικης εξόδου. Θα ήταν υπερβολικό να περιμένουμε να διατηρήσει την «ψυχραιμία» της μέχρι το φινάλε και να γίνει ο καινούργιος Τζέισον Μπορν.

transparent listΤΙΤΑΝΙΚΟΣ 3½ αστεράκια

OTE TV Cinema on Demand

Περιπέτεια, 1997 (Έγχρ.), 194′

TITANIC. Αμερικανική ταινία του Τζέιμς Κάμερον, με τους Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Κέιτ Γουίνσλετ, Μπίλι Ζέιν.

Μέχρι το δικό του «Avatar», ήταν η εμπορικότερη και πιθανώς η θεαματικότερη ταινία όλων των εποχών. Μια απλή ερωτική ιστορία πάνω στο κατάστρωμα του θρυλικού υπερωκεανίου, η οποία ζωντανεύει τα γεγονότα του Απριλίου του 1912 και δίνει στον περφεξιονίστα Τζέιμς Κάμερον την αφορμή να στήσει ένα γιγάντιο έπος που συνδυάζει χλιδή, ρομάντζο, περιπέτεια και ιστορική αλήθεια.

Πολλά από τα θέματα που απασχολούν τον σκηνοθέτη βρίσκονται και πάλι εδώ (η τεχνολογική ύβρις, η ανθρώπινη σάρκα και το μέταλλο της μηχανής, η φύση που εκδικείται), σε μια ρομαντική ταινία καταστροφής που καταφέρνει να αντιπαρέλθει τη μεγαλομανία της. Στο σινεμά, η 3D επεξεργασία της επανέκδοσης ήταν αριστουργηματική (η καλύτερη για ταινία που δεν γυρίστηκε εξαρχής τρισδιάστατη), τίποτα δηλαδή λιγότερο απ’ όσα θα περιμέναμε από τον techno freak και πιο απαιτητικό σύγχρονο χολιγουντιανό δημιουργό. Αλλά και στις δύο διαστάσεις, αυτό είναι το θεαματικότερο ναυάγιο του σινεμά, άξιο για έντεκα Όσκαρ.

athinorama.gr
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου

Αξίζει να δείτε
  • FOOTLOOSE 2½ αστεράκια 13.30 ΑΝΤ1
  • Ο ΝΤΑΝ ΕΦΑΓΕ ΚΟΛΛΗΜΑ 2 αστεράκια 13.45 STAR
  • ΤΖΟΥΜΑΝΤΖΙ 2 αστεράκια 14.50 MEGA
  • ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 3 αστεράκια 21.00 STAR
  • COLOMBIANA 2 αστεράκια 22.00 novacinema1-HD
  • ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ 2½ αστεράκια 23.00 ΕΤ3
  • ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΜΕΡΑ 2 αστεράκια 01.45 MEGA
  • ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ 3½ αστεράκια CINEMA ON DEMAND OTE TV
Όλες οι ταινίες της ημέρας
transparent listFOOTLOOSE 2½ αστεράκια

ΑΝΤ1 13.30

Μουσική, 1984 (Έγχρ.), 107′

Αμερικανική ταινία του Χέρμπερτ Ρος, με τους Κέβιν Μπέικον, Λόρι Σίνγκερ, Τζον Λίθγκοου.

Παρά την απαγόρευση ενός συντηρητικού ιερέα, ένας νεαρός διοργανώνει ένα ξέφρενο πάρτι για τους απόφοιτους ενός κολεγίου.

Σημαδιακή νεανική ταινία που στήριξε την προώθησή της στη μουσική της και περιγράφει ένα αληθινό περιστατικό.

transparent listΟ ΝΤΑΝ ΕΦΑΓΕ ΚΟΛΛΗΜΑ 2 αστεράκια

STAR 13.45

Κομεντί, 2007 (Έγχρ.), 98′

DAN IN REAL LIFE. Αμερικανική ταινία του Πίτερ Χέτζις, με τους Στιβ Καρέλ, Ζουλιέτ Μπινός, Ντέιν Κουκ.

Ο χήρος και αφοσιωμένος πατέρας Νταν γνωρίζει τυχαία και ερωτεύεται τη Μαρί, με την οποία όμως βγαίνει και ο αδερφός του. Οι τρεις τους περνούν ένα σαββατοκύριακο στο εξοχικό μαζί με την υπόλοιπη πολυπληθή οικογένεια, όπου οι πάντες λατρεύουν τη Μαρί.

Χωρίς εντάσεις και κορυφώσεις, μπαίνεις στο ζωντανό σπίτι μιας συμπαθητικής οικογένειας και εύκολα ταυτίζεσαι με τη συναισθηματική δοκιμασία του πολύ καλού Καρέλ.

transparent listΤΖΟΥΜΑΝΤΖΙ 2 αστεράκια

MEGA 14.50

Φαντασίας, 1995 (Έγχρ.), 104′

JUMANJI. Αμερικανική ταινία του Τζο Τζόνστον, με τους Ρόμπιν Γουίλιαμς, Τζόναθαν Χάιντ, Κίρστεν Ντανστ.

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με μαγικές δυνάμεις σκορπά το χάος σε μια αμερικανική κωμόπολη.

Τα ειδικά εφέ, συναρπαστικά για την εποχή τους, έχουν την τιμητική τους, αλλά τουλάχιστον υπάρχει η αφηγηματική αναγκαιότητα που δικαιώνει τη συσσωρευμένη χρήση τους. Έξοχο θέαμα και για παιδιά, και για μεγάλους που τους αρέσουν οι αποδράσεις στον κόσμο της φαντασίας και της τρέλας.

transparent listΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 3 αστεράκια

STAR 21.00

Κωμωδία, 1984 (Έγχρ.), 95′

Ελληνική ταινία του Νίκου Περάκη, με τους Νίκο Καλογερόπουλο, Γιώργο Κιμούλη, Τάκη Σπυριδάκη.

Οι περιπέτειες μιας παρέας φαντάρων στο μόλις ιδρυθέν στρατιωτικό κανάλι της ΥΕΝΕΔ, την παραμονή της 21ης Απριλίου.

Από τις μεγάλες εμπορικές επιτυχίες του ελληνικού σινεμά και η αρχή ενός παραγωγικού. Μια έξυπνη (και ιστορικά χρήσιμη) πολιτική και κοινωνική σάτιρα, με αυτοβιογραφικά βιώματα και πολύ απολαυστικές ερμηνείες.

transparent listTOMB RAIDER 2: ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ 1 αστεράκι

ΑΝΤ1 21.00

Περιπέτεια φαντασίας, 2003 (Έγχρ.), 117′

LARA CROFT TOMB RAIDER: THE CRADLE OF LIFE. Αμερικανική ταινία του Ίαν ντε Μποντ, με τους Αντζελίνα Τζολί, Τζέραρντ Μπάτλερ, Κρίστοφερ Μπάρι.

Η Λάρα Κροφτ αναζητά το κουτί της Πανδώρας αντιμετωπίζοντας έναν σατανικό επιστήμονα, εξπέρ στον βιολογικό πόλεμο.

Στη δεύτερη κινηματογραφική της περιπέτεια, η Λάρα Κροφτ γίνεται ένας θηλυκός Τζέιμς Μποντ. Το σενάριο αναδεικνύει μια σύγχρονη αντίληψη του κακού, χωρίς ωστόσο να συνενώνει σε ένα ολοκληρωμένο κινηματογραφικό θέαμα τις πίστες του βιντεοπαιχνιού.

transparent listΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ 3: Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ 2 αστεράκια

MEGA 21.15

Περιπέτεια φαντασίας, 2003 (Έγχρ.), 110′

TERMINATOR 3: RISE OF THE MACHINES. Αμερικανική ταινία του Τζόναθαν Μόστοου, με τους Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Νικ Σταλ, Κλερ Ντέινς.

Η Τ-X, η πιο εξελιγμένη φονική μηχανή, έρχεται από το μέλλον για να αφανίσει οριστικά τον Τζον Κόνορ και ο μόνος που μπορεί να τον προστατεύσει είναι ο μυστηριώδης Εξολοθρευτής.

Εξαιρώντας τα εξαντλητικά κυνηγητά σε αυτοκινητόδρομους και την παιδαριώδη φιλοσοφική ρητορική περί μοίρας, η παγιωμένη ερμηνεία του Σβαρτζενέγκερ, διανθισμένη με κορυφαίες ατάκες, αν μη τι άλλο δεν θα προδώσει τους φαν του σίκουελ.

transparent listTETRO 2 αστεράκια

ΕΤ1 22.00

Δραματική, 2009 (Έγχρ.), 127′

Αμερικανική ταινία του Φράνσις Φορντ Κόπολα, με τους Άλντεν Έρενριχ, Βίνσεντ Γκάλο, Μαριμπέλ Βερντού.

Ο Μπένι φτάνει από τη Νέα Υόρκη στο Μπουένος Άιρες για να επανασυνδεθεί, ύστερα από χρόνια, με τον μεγαλύτερο αδερφό του Τέτρο. Εκείνος θα τον υποδεχτεί ψυχρά, αλλά ο Μπέρνι θα επιμείνει ώσπου τα οικογενειακά μυστικά ν’ αρχίσουν να έρχονται σιγά σιγά στην επιφάνεια.

Ο Κόπολα διατηρεί τη σκηνοθετική βιρτουοζιτέ του, αλλά έχει χάσει πια το μαγικό, ουσιαστικό κινηματογραφικό άγγιγμά του. Το «Tetro» του είναι μια δραματική κατάθεση ψυχής που βουλιάζει, όμως, κάτω από τα «βαριά» μηνύματα και την αφηγηματική αυταρέσκεια.

transparent listΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ 2½ αστεράκια

ΕΤ3 23.00

Αστυνομική, 1954 (Α/Μ), 75′

SUDDENLY. Αμερικανική ταινία του Λιούις Άλεν, με τους Φρανκ Σινάτρα, Στέρλινγκ Χέιντεν, Τζέιμς Γκλίζον.

Τρεις δολοφόνοι κρατούν ομήρους τους ενοίκους ενός σπιτιού σε μια μικρή αμερικανική επαρχιακή πόλη, με απώτερο σκοπό να δολοφονήσουν τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ασυνήθιστο για την εποχή του αστυνομικό θρίλερ (κλεισμένο στη μεγαλύτερη διάρκεια στο σπίτι), που έχει το νεύρο και την ατμόσφαιρα του φιλμ νουάρ. Έκπληξη αποτελεί το ότι ο Φρανκ Σινάτρα ενσαρκώνει έναν κακό χαρακτήρα.

transparent listΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ 2 αστεράκια

STAR 23.15

Κωμωδία, 2001 (Έγχρ.), 104′

Ελληνική ταινία των Λάκη Λαζόπουλου και Γιώργου Λάνθιμου, με τους Αντώνη Καφετζόπουλο, Λάκη Λαζόπουλο, Βέρα Κρούσκα.

Ο Κωνσταντίνος βλέπει τον καλύτερό του φίλο να κάνει έρωτα με τη γυναίκα του. Στις επόμενες πέντε μέρες όλα αλλάζουν στη ζωή του, καθώς αναμνήσεις από το παρελθόν μπλέκονται με αποκαλύψεις για το μέλλον, ενώ μια σειρά από απροσδόκητες συναντήσεις τον μυούν στην παράνοια της σύγχρονης Αθήνας.

Mια σχεδόν σουρεαλιστική απεικόνιση της σύγχρονης Αθήνας, μικρές κωμικές σκηνές που έχουν κάτι από την τρέλα των πρώτων ταινιών του Αλμοδόβαρ, και ο Γιώργος Λάνθιμος συν-σκηνοθέτης. Θα σου θυμίσει τι πούλαγε στην τηλεόραση εκείνη την περίοδο: οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι», ο Ακάλυπτος, το «Safe Sex».

transparent listΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ 2 αστεράκια

MEGA 23.30

Τρόμου, 2001 (Έγχρ.), 91′

SHE CREATURE. Αμερικανική τηλεταινία του Σεμπάστιαν Γκουτιέρεζ με τους Ρούφους Σιούελ, Κάρλα Γκουτζίνο, Ράια Κίλστεντ.

Το 1905 στην Ιρλανδία, μια ομάδα θεατρίνων-τσαρλατάνων που έχουν στήσει ένα θέαμα με ψεύτικες γοργόνες και ζόμπι, ανακαλύπτουν μια αληθινή αιχμάλωτη γοργόνα. Την κλέβουν και με ένα πλοίο ξεκινούν για την Αμερική, όμως το ταξίδι τους εξελίσσεται σε εφιάλτη.

Η καλύτερη ταινία της σειράς «Creature Feature» έχει ατμόσφαιρα και γνήσια αίσθηση σασπένς και κινδύνου. Καμιά σχέση πάντως με την ομότιτλη ταινία του 1956, της οποίας υποτίθεται ότι είναι ριμέικ.

transparent listTHE ELEVENTH HOUR 0 αστεράκια

ALPHA 24.00

Περιπέτεια, 2008 (Έγχρ.), 93′

Αμερικανική ταινία του Τζον Λάιντ, με τους Μάθιου Ρις, Σκοτ Τσαν, Τζένιφερ Κλίκας.

Πεζοναύτης με τραυματικές εμπειρίες από την αιχμαλωσία του στη Βόρεια Κορέα, ξαναζεί στην πατρίδα έναν εφιάλτη από τον πρώην βασανιστή του.

Καινούργιο εχθρό βρήκαμε (τους Βορειοκορεάτες), λεφτά όμως δεν είχαμε να φτιάξουμε μια περιπέτεια της προκοπής.

transparent listΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ 1 αστεράκι

ΝΕΤ 01.00

Αστυνομική, 2002 (Έγχρ.), 118′

DARK BLUE. Αμερικανική ταινία του Ρον Σέλτον, με τους Κερτ Ράσελ, Σκοτ Σπίντμαν, Μπρένταν Γκλίζον.

Το σενάριο (βασισμένο σε νουβέλα του Τζέιμς Ελρόι) συνδέει έξυπνα τα διαδραματιζόμενα με το κλίμα χάους που επικράτησε στο Λος Άντζελες τον Απρίλη του 1992, μετά την αθώωση τεσσάρων λευκών αστυνομικών για τον άδικο ξυλοδαρμό του Αφροαμερικανού Ρόντνι Κινγκ. Πέραν αυτού, όμως, δεν υπάρχει τίποτα που να σώζει αυτή την ιστορία αστυνομικής διαφθοράς από την κοινοτυπία.

Είμαστε σίγουροι εκ των προτέρων ότι ο κεντρικός ήρωας Έλτον Πέρι, μπάτσος από οικογενειακή παράδοση, θα βουτήξει βαθιά στο τέλμα της ασυδοσίας, πριν διασώσει τη τιμή του (και της αστυνομίας), παραδίδοντας στη δικαιοσύνη το αφεντικό του. Δεν φανταζόμαστε, όμως, ότι θα το κάνει με τον πιο θεατρινίστικο (αλλά τυπικά χολιγουντιανό) τρόπο, βγάζοντας ένα λογύδριο σε τιμητική εκδήλωση της αστυνομίας. Στο μεταξύ, οι άνθρωποι που παρέσυρε στην ανομία θα σκοτωθούν θεία δίκη, κι όλοι θα πάμε για ύπνο ικανοποιημένοι ηθικά.

transparent listΒΑΠΤΙΣΜΑ ΠΥΡΟΣ 1 αστεράκι

STAR 01.30

Περιπέτεια, 1990 (Έγχρ.), 115′

THE ROOKIE. Αμερικάνικη ταινία του Κλιντ Ίστγουντ, με τον ίδιο και τους Τσάρλι Σιν, Ραούλ Τζούλια, Σόνια Μπράγκα.

Ένας βετεράνος αστυνομικός και ένας νεοφερμένος στο Σώμα προσπαθούν να εξαρθρώσουν μια επικίνδυνη συμμορία που κλέβει αυτοκίνητα και δολοφονεί μπάτσους.

Από τον Κλιντ Ίστγουντ, ως σκηνοθέτη, περιμέναμε (ευτυχώς δύο χρόνια μετά ήρθαν οι «Ασυγχώρητοι» και η ωρίμανση) κάτι πιο προσωπικό από μια αναληθοφανή περιπέτεια. Υπάρχει, βεβαίως, η σκηνή όπου η Σόνια Μπράγκα βιάζει τον δεμένο Κλιντ, που έχει αρκετή πλάκα αν και αποθέωση μισογυνισμού.

transparent listΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΜΕΡΑ 2 αστεράκια

MEGA 01.45

Κοινωνική, 2005 (Έγχρ.), 98′

ON A CLEAR DAY. Αγγλική ταινία της Γκάμπι Ντέλαλ, με τους Πίτερ Μάλαν, Μπρέντα Μπλέθιν, Τζέιμι Σάιβς.

Κινούμενη θεματολογικά κοντά στο «Άντρες με τα όλα τους» (μια ομάδα ανέργων που προπονούνται για κάτι παράτολμο κρυφά από τις οικογένειές τους), αλλά σε ένα πιο δραματικό τόνο, η πρώτη ταινία της πρώην ηθοποιού Γκάμπι Ντέλαλ δεν κρύβει την επιρροή της από τον Κεν Λόουτς. Ο κεντρικός ήρωας Φρανκ, που μόλις απολύθηκε ύστερα από 35 χρόνια συνεχούς απασχόλησης στα ναυπηγεία της Γλασκόβης, θα μπορούσε κάλλιστα να ονομάζεται Τζο – για να θυμηθούμε έναν από τους πιο γνωστούς ρόλους του Πίτερ Μάλαν σε ταινία του Λόουτς. Θέλοντας να ξαναδώσει νόημα στη ζωή του και κυρίως να κερδίσει την αυτοεκτίμησή του, αποφασίζει να διασχίσει το κανάλι της Μάγχης. Προπονείται εντατικά, με τη βοήθεια μιας παρέας επίσης άνεργων συναδέλφων του, κρατώντας το όμως μυστικό από την οικογένειά του.

Για να είμαι ειλικρινής, όμως, δεν κατάλαβα γιατί. Εδώ χρειαζόταν κάτι πιο ευρηματικό σεναριακά που θα διατηρούσε το ενδιαφέρον, όμως προτιμήθηκε η εύκολη συγκίνηση και τα καλόπιστα συναισθήματα, που ξεστρατίζουν την ταινία προς το μελό αντί της κοινωνικής σκληρότητας για την οποία διακρίνονται οι δημιουργίες του Λόουτς.

transparent listTHE ELEVENTH HOUR 0 αστεράκια

ALPHA 02.50

Περιπέτεια, 2008 (Έγχρ.), 93′

Αμερικανική ταινία του Τζον Λάιντ, με τους Μάθιου Ρις, Σκοτ Τσαν, Τζένιφερ Κλίκας.

Πεζοναύτης με τραυματικές εμπειρίες από την αιχμαλωσία του στη Βόρεια Κορέα, ξαναζεί στην πατρίδα έναν εφιάλτη από τον πρώην βασανιστή του.

Καινούργιο εχθρό βρήκαμε (τους Βορειοκορεάτες), λεφτά όμως δεν είχαμε να φτιάξουμε μια περιπέτεια της προκοπής.

Επιλογές από την συνδρομητική
transparent listCOLOMBIANA 2 αστεράκια

novacinema1-HD 22.00

Περιπέτεια, 2011 (Έγχρ.), 108′

Γαλλο-αμερικανική ταινία του Ολιβιέ Μεγκατόν, με τους Ζόι Σαλντάνα, Κλιφ Κέρτις, Μάικλ Βάρταν.

Ο Λικ Μπεσόν διασκευάζει ελεύθερα τα παλιά κατορθώματα της αγαπημένης του «Nikita», αγκαζάρει τον Ολιβιέ Μεγκατόν («Transporter 3») για τη σκηνοθετική διεκπεραίωση και μας συστήνει την Καταλέγια, την καινούργια μελαψή βερσιόν της θανάσιμα σέξι action heroine του. Έτσι παρακολουθούμε με ένοχη απόλαυση (το χιούμορ είναι διακριτικό και όχι κανιβαλιστικό, η βία οριακά γραφική και η δράση ενορχηστρωμένη με στιλ) την πανέμορφη Ζόι Σαλντάνα να εκτελεί ένα περίτεχνο σχέδιο δολοφονίας ενός πολύ καλά προστατευμένου κρατούμενου, κατόπιν ενός ακόμη πιο απρόσιτου μεγαλο-εγκληματία, ώσπου να έρθει η ώρα του τελικού (όχι και τόσο) εντυπωσιακού ξεκαθαρίσματος.

Μέχρις εκεί, και όσο οι χαρακτήρες τρέχουν, πυροβολούνται, δέρνονται και δεν μιλάνε, η «Colombiana» παραμένει ένα ανεκτό, κομψά συνταγογραφημένο θέαμα σαββατιάτικης εξόδου. Θα ήταν υπερβολικό να περιμένουμε να διατηρήσει την «ψυχραιμία» της μέχρι το φινάλε και να γίνει ο καινούργιος Τζέισον Μπορν.

transparent listΤΙΤΑΝΙΚΟΣ 3½ αστεράκια

OTE TV Cinema on Demand

Περιπέτεια, 1997 (Έγχρ.), 194′

TITANIC. Αμερικανική ταινία του Τζέιμς Κάμερον, με τους Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Κέιτ Γουίνσλετ, Μπίλι Ζέιν.

Μέχρι το δικό του «Avatar», ήταν η εμπορικότερη και πιθανώς η θεαματικότερη ταινία όλων των εποχών. Μια απλή ερωτική ιστορία πάνω στο κατάστρωμα του θρυλικού υπερωκεανίου, η οποία ζωντανεύει τα γεγονότα του Απριλίου του 1912 και δίνει στον περφεξιονίστα Τζέιμς Κάμερον την αφορμή να στήσει ένα γιγάντιο έπος που συνδυάζει χλιδή, ρομάντζο, περιπέτεια και ιστορική αλήθεια.

Πολλά από τα θέματα που απασχολούν τον σκηνοθέτη βρίσκονται και πάλι εδώ (η τεχνολογική ύβρις, η ανθρώπινη σάρκα και το μέταλλο της μηχανής, η φύση που εκδικείται), σε μια ρομαντική ταινία καταστροφής που καταφέρνει να αντιπαρέλθει τη μεγαλομανία της. Στο σινεμά, η 3D επεξεργασία της επανέκδοσης ήταν αριστουργηματική (η καλύτερη για ταινία που δεν γυρίστηκε εξαρχής τρισδιάστατη), τίποτα δηλαδή λιγότερο απ’ όσα θα περιμέναμε από τον techno freak και πιο απαιτητικό σύγχρονο χολιγουντιανό δημιουργό. Αλλά και στις δύο διαστάσεις, αυτό είναι το θεαματικότερο ναυάγιο του σινεμά, άξιο για έντεκα Όσκαρ.

athinorama.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...
  • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
  • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
  • TP-Link ER706W-4G

    TP-Link ER706W-4G

    Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
  • Kakusiga KK-12101

    Kakusiga KK-12101

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
  • Ekselans AP 1200 W2

    Ekselans AP 1200 W2

    Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
  • Nedis TVSM6050BK

    Nedis TVSM6050BK

    Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...