Ειδήσεις . Watch on SAT TV
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 | 10:59

Life is a beach TV - H καλύτερη παραλία είναι αυτή που δεν έχεις δει ακόμη

Το Life is a beach TV είναι παντός καιρού, ένα travel story against common sense, που δεν σταματά ποτέ. Από την Κεφαλλονιά ως την Πολύαιγο, το διαστημικό Σαρακήνικο της Μήλου, ως την ανεξερεύνητη παραλία της Χοντρούλας στη Ζάκυνθο, το Life is a beach TV αναζητά την παραλία με το πιο θετικό #vibe.

Γιατί εδώ έχει πάντα ήλιο

Το Life is a beach TV είναι παντός καιρού,
ένα travel story against common sense, που δεν σταματά ποτέ.
Από την Κεφαλλονιά ως την Πολύαιγο, το διαστημικό Σαρακήνικο της Μήλου, ως την ανεξερεύνητη παραλία της Χοντρούλας στη Ζάκυνθο, το Life is a beach TV αναζητά την παραλία με το πιο θετικό #vibe.

Το Life is a beach TV άρχισε την αποστολή του από τις παραλίες της Κρήτης και σύντομα επισκέφθηκε παραλίες σε νησιά της υπόλοιπης Ελλάδας.
Για το #MissionGreece το Life is a beach TV βούτηξε σε 170 παραλίες της Ελλάδας.
 
Στο επίσημο Youtubeκανάλι κάθε Δευτέρα ανεβαίνει νέο επεισόδιο. Kάθε εβδομάδα η ομάδα του Life is a beach TV επισκέπτεται και έναν διαφορετικό προορισμό και τσεκάρει τι είναι αυτό που κάνει κάθε παραλία τόσο ξεχωριστή. 

Τέσσερις τύποι, αποφάσισαν να αφήσουν την πόλη πίσω τους και να γυρίσουν όσες περισσότερες παραλίες μπορούν. Φόρτωσαν το “Sons of the beach” αμάξι, ταξίδεψαν με αεροπλάνα, πλοία, καΐκια και κανό για να βρεθούν σε παραλίες, να βουτήξουν και να δώσουν τo δικό τους rating σε κάθε μια από αυτές.
Δες παραλίες, όπως δεν τις έχεις δει, άκου την πρωτότυπη μουσική του LiabTV και σκέψου μόνο καλοκαίρι.

Life is a beach TV_ H καλύτερη παραλία είναι αυτή που δεν έχεις δει ακόμη.

Το LiabTV θέλει να βρεθεί όπου υπάρχει παραλία και να φτιάξει έτσι την μεγαλύτερη web library με παραλίες από όλο τον κόσμο. Ήδη φτιάχνει βαλίτσες...

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην  Θεσσαλονίκη

Η αγορά σήμερα

15-03-2019

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην Θεσσαλονίκη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε σεμινάριο από τις εταιρίες Astra Sat και Lemco στην Θεσσαλονίκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των τεχνικών και συνεργατών της Astra Sat σχετικά με τα νέα προϊόντα της Lemco Electronics, τα οποία θα διανέμονται...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 126

Τεύχος 126

20-02-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 126

Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο περιοδικό «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στις υπηρεσίες On The Go της συνδρομητικής τηλεόρασης για φορητές συσκευές. Αν και η διαρκής οικονομική κρίση έχει φρενάρει την ανάπτυξη της συνδρομητικής τηλεόρασης, οι πάροχοι τηλεοπτικού περιεχομένου καταβάλουν προσπάθειες να ικανοποιήσουν τους συνδρομητές τους και να προσελκύσουν νέους, εμπλουτίζοντας το προϊόν που προσφέρουν με νέες υπηρεσίες. Οι On The Go υπηρεσίες των Nova, COSMOTE TV, Vodafone TV και Wind Vision, παρέχουν στους χρήστες φορητών συσκευών τη δυνατότητα να παρακολουθούν μέσα από αυτές τα πρ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.