Ειδήσεις . Watch on SAT TV
Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018 | 10:59

«Checkpoint Alpha» με τη Γιάννα Παπαδάκου

Εκατόν δέκα ημέρες, μετά τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, που στοίχισε τη ζωή σε 99 ανθρώπους, η εκπομπή «Checkpoint Alpha», με τη Γιάννα Παπαδάκου, ρίχνει φως στην επόμενη ημέρα και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η πύρινη λαίλαπα. Στην κάμερα της εκπομπής αφηγούνται συγκλονιστικές ιστορίες...

 Εκατόν δέκα ημέρες, μετά τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, που στοίχισε τη ζωή σε 99 ανθρώπους, η εκπομπή «Checkpoint Alpha», με τη Γιάννα Παπαδάκου, ρίχνει φως στην επόμενη ημέρα και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η πύρινη λαίλαπα.

 Στην κάμερα της εκπομπής αφηγούνται συγκλονιστικές ιστορίες:

  • • συγγενείς θυμάτων
  • • άνθρωποι που κάηκαν τα σπίτια τους
  • • καταγγέλλοντες την παρουσία αμίαντου σε κοινόχρηστους χώρους και την ολιγωρία των αρμοδίων στην περισυλλογή του
  • • γιατροί και ψυχολόγοι που παρακολουθούν τους κατοίκους μετά το σοκ που υπέστησαν
  • • εθελοντές που λειτούργησαν στα hotspots της περιοχής
  • • άνθρωποι που διατήρησαν ανοιχτά τα μαγαζιά τους, από την επόμενη κιόλας μέρα, για να κρατήσουν ψηλά το φρόνημα όσων είχαν μείνει στην περιοχή
  • • μέλη της κοινωνίας των πολιτών που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των επειγουσών αναγκών

Ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, δίνει το στίγμα των προτεραιοτήτων της Πολιτείας για την αποκατάσταση της περιοχής και δηλώνει ότι «το Μάτι δεν πουλιέται στα κοράκια».

Ο κ. Σπίρτζης επιβεβαιώνει την αποκάλυψη της εκπομπής για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του μοιραίου οικοπέδου, όπου βρήκαν το θάνατο οι 26 συμπολίτες μας.

Για τον τρόπο με τον οποίο καταχωρούνται οι τίτλοι ιδιοκτησίας στο Κτηματολόγιο, μιλάει στην εκπομπή ο Υποθηκοφύλακας Σπάτων Χρήστος Δημητριάδης.

Τέλος, ο ακαδημαϊκός Χρήστος Ζερεφός αναφέρεται στα αίτια εξαιτίας των οποίων η φωτιά απέκτησε τέτοια ένταση ενώ επισημαίνει και τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στα ακραία φαινόμενα.

«Checkpoint Alpha», με τη Γιάννα Παπαδάκου, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, στις 24:00

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Fagor – Πυλώνες

Η αγορά σήμερα

11-04-2019

Fagor – Πυλώνες

Διαθέσιμη από την AMF Electronics είναι η σειρά επαγγελματικών πυλώνων της Fagor, που εξασφαλίζει υψηλής ασφάλειας τοποθέτηση κεραίας σε μεγάλα ύψη. Η σειρά διαθέτει τρία διαφορετικά τμήματα, το FG PNT 15, το FG TRT 25 και το FG BTR AT. Το FG PNT 15 έχει ύψος 1,5 μέτρα και αποτελεί...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 128

Τεύχος 128

23-04-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 128

Το νέο τεύχος Μαΐου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το τρίτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην Salonica Electronix 2019, το 2ο Κλαδικό Συνέδριο Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας & Τηλεόρασης που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη στις 6 και 7 Απριλίου του 2019. Για άλλη μια χρονιά η ανταπόκριση του τεχνικού κοινού ήταν θετική. Επαγγελματίες του κλάδου, από την Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, αλλά και από την Αθήνα, την Κρήτη, τον Έβρο, τα Επτάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα, επισκέφτηκαν το Salonica Electronix και είδαν ό,τι πιο σύγχρονο διακινείται στην χώρα μας στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.