Ειδήσεις . Watch on SAT TV
Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018 | 10:59

«Checkpoint Alpha» με τη Γιάννα Παπαδάκου

Εκατόν δέκα ημέρες, μετά τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, που στοίχισε τη ζωή σε 99 ανθρώπους, η εκπομπή «Checkpoint Alpha», με τη Γιάννα Παπαδάκου, ρίχνει φως στην επόμενη ημέρα και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η πύρινη λαίλαπα. Στην κάμερα της εκπομπής αφηγούνται συγκλονιστικές ιστορίες...

 Εκατόν δέκα ημέρες, μετά τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, που στοίχισε τη ζωή σε 99 ανθρώπους, η εκπομπή «Checkpoint Alpha», με τη Γιάννα Παπαδάκου, ρίχνει φως στην επόμενη ημέρα και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η πύρινη λαίλαπα.

 Στην κάμερα της εκπομπής αφηγούνται συγκλονιστικές ιστορίες:

  • • συγγενείς θυμάτων
  • • άνθρωποι που κάηκαν τα σπίτια τους
  • • καταγγέλλοντες την παρουσία αμίαντου σε κοινόχρηστους χώρους και την ολιγωρία των αρμοδίων στην περισυλλογή του
  • • γιατροί και ψυχολόγοι που παρακολουθούν τους κατοίκους μετά το σοκ που υπέστησαν
  • • εθελοντές που λειτούργησαν στα hotspots της περιοχής
  • • άνθρωποι που διατήρησαν ανοιχτά τα μαγαζιά τους, από την επόμενη κιόλας μέρα, για να κρατήσουν ψηλά το φρόνημα όσων είχαν μείνει στην περιοχή
  • • μέλη της κοινωνίας των πολιτών που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των επειγουσών αναγκών

Ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, δίνει το στίγμα των προτεραιοτήτων της Πολιτείας για την αποκατάσταση της περιοχής και δηλώνει ότι «το Μάτι δεν πουλιέται στα κοράκια».

Ο κ. Σπίρτζης επιβεβαιώνει την αποκάλυψη της εκπομπής για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του μοιραίου οικοπέδου, όπου βρήκαν το θάνατο οι 26 συμπολίτες μας.

Για τον τρόπο με τον οποίο καταχωρούνται οι τίτλοι ιδιοκτησίας στο Κτηματολόγιο, μιλάει στην εκπομπή ο Υποθηκοφύλακας Σπάτων Χρήστος Δημητριάδης.

Τέλος, ο ακαδημαϊκός Χρήστος Ζερεφός αναφέρεται στα αίτια εξαιτίας των οποίων η φωτιά απέκτησε τέτοια ένταση ενώ επισημαίνει και τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στα ακραία φαινόμενα.

«Checkpoint Alpha», με τη Γιάννα Παπαδάκου, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, στις 24:00

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS VMAT3424AT

Η αγορά σήμερα

14-01-2019

NEDIS VMAT3424AT

HDMI Matrix Switch 6 θυρών με λειτουργία EDID και υποστήριξη 4K/2K & 3D Συνδέστε 2 διαφορετικές συσκευές HDMI, όπως κονσόλες παιχνιδιών ή Blu-ray players, σε 4 διαφορετικές οθόνες. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε την κάθε είσοδο σε συγκεκριμένη έξοδο, χειροκίνητα ή με το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται. Το NEDIS VMAT3424AT διαθέτει...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Τεύχος 124

19-12-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα λίγο πριν από τις γιορτές το νέο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα, με ένα «αθλητικό ρεπορτάζ» του Νίκου Μποζιονέλου για την ομάδα Novasports Running Team, και την ιστορία της, και μία συνέντευξη με τον Περικλή Ιακωβάκη, αρχηγό της ομάδας! Στα θέματα του νέου τεύχους μπορούμε να διαβάσουμε ένα αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια που χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση BISS, και τα κλειδιά με τα οποία «ανοίγουν» στις οθόνες! Τα δορυφορικά κανάλια που εκπέμπουν με κρυπτογράφηση BISS βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φίλων της δορυφορικής λήψης. Η αποκρυπτογράφησή τους προϋποθέτει την εισαγωγή στο δορυφορικό δέκτη κατάλληλων BISS κλειδιών που ξεκλειδώνουν την εικόνα του...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.