Ειδήσεις . Watch on SAT TV
Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018 | 10:59

«Checkpoint Alpha» με τη Γιάννα Παπαδάκου

Εκατόν δέκα ημέρες, μετά τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, που στοίχισε τη ζωή σε 99 ανθρώπους, η εκπομπή «Checkpoint Alpha», με τη Γιάννα Παπαδάκου, ρίχνει φως στην επόμενη ημέρα και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η πύρινη λαίλαπα. Στην κάμερα της εκπομπής αφηγούνται συγκλονιστικές ιστορίες...

 Εκατόν δέκα ημέρες, μετά τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, που στοίχισε τη ζωή σε 99 ανθρώπους, η εκπομπή «Checkpoint Alpha», με τη Γιάννα Παπαδάκου, ρίχνει φως στην επόμενη ημέρα και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η πύρινη λαίλαπα.

 Στην κάμερα της εκπομπής αφηγούνται συγκλονιστικές ιστορίες:

  • • συγγενείς θυμάτων
  • • άνθρωποι που κάηκαν τα σπίτια τους
  • • καταγγέλλοντες την παρουσία αμίαντου σε κοινόχρηστους χώρους και την ολιγωρία των αρμοδίων στην περισυλλογή του
  • • γιατροί και ψυχολόγοι που παρακολουθούν τους κατοίκους μετά το σοκ που υπέστησαν
  • • εθελοντές που λειτούργησαν στα hotspots της περιοχής
  • • άνθρωποι που διατήρησαν ανοιχτά τα μαγαζιά τους, από την επόμενη κιόλας μέρα, για να κρατήσουν ψηλά το φρόνημα όσων είχαν μείνει στην περιοχή
  • • μέλη της κοινωνίας των πολιτών που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των επειγουσών αναγκών

Ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, δίνει το στίγμα των προτεραιοτήτων της Πολιτείας για την αποκατάσταση της περιοχής και δηλώνει ότι «το Μάτι δεν πουλιέται στα κοράκια».

Ο κ. Σπίρτζης επιβεβαιώνει την αποκάλυψη της εκπομπής για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του μοιραίου οικοπέδου, όπου βρήκαν το θάνατο οι 26 συμπολίτες μας.

Για τον τρόπο με τον οποίο καταχωρούνται οι τίτλοι ιδιοκτησίας στο Κτηματολόγιο, μιλάει στην εκπομπή ο Υποθηκοφύλακας Σπάτων Χρήστος Δημητριάδης.

Τέλος, ο ακαδημαϊκός Χρήστος Ζερεφός αναφέρεται στα αίτια εξαιτίας των οποίων η φωτιά απέκτησε τέτοια ένταση ενώ επισημαίνει και τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στα ακραία φαινόμενα.

«Checkpoint Alpha», με τη Γιάννα Παπαδάκου, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, στις 24:00

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ENGEL MV7320 KIT

Η αγορά σήμερα

06-11-2018

ENGEL MV7320 KIT

Η εταιρία AstraSat διαθέτει το Kit τηλεχειρισμού μέσω καλωδίου MV7320 της ENGEL. Το Kit MV7320 περιλαμβάνει δύο μονάδες πομπού και δέκτη, οι οποίες έχουν ενσωματωμένο καλώδιο με αισθητήρα υπέρυθρων. Συνδέονται στις πρίζες TV και χρησιμοποιούν το ομοαξονικό δίκτυο της τηλεόρασης για να μεταφέρουν το σήμα του τηλεχειριστηρίου...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 122

Τεύχος 122

23-10-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 122

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το εν λόγω τεύχος έρχεται γεμάτο ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης, νέα προϊόντα που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα και ένα αφιέρωμα με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για IPTV σε Android και iOS συσκευές. Η αλλαγή στις συνήθειες παρακολούθησης τηλεοπτικού περιεχομένου, και η αυξανόμενη τάση για διαδραστικότητα των χρηστών με αυτό, έφερε το έργο Cognitus, μία κοινή προσπάθεια εταιρειών όπως η Forthnet, το BBC και άλλοι, για την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου περιβάλλοντος όπου οι θεατές θα συνδιαμορφώνουν τα πλάνα διάφορων εκδηλώσεων και αθλητικών γεγονότων με τα δικά τους βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο οι τηλεθεατές σε τεχνολογικά προηγμένες πλατφόρμες, όπως της Nova και του BBC, έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μια νέα εμπειρία κατευθείαν από τους χώρους των εκδηλώσεων στο σπίτι τους! ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.