Ειδήσεις . Watch on SAT TV
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 | 11:49

«Οδηγός καλής ζωής» στον Alpha

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, στην πρώτη εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» του νέου έτους, καλεσμένοι είναι η ηθοποιός Δωροθέα Μερκούρη και ο ερευνητής στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Στάθης Γκόνος. Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης συζητά μαζί τους για τις αδυναμίες αυτές που δεν μας αφήνουν να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Και προτείνει ρεαλιστικές λύσεις...

Σάββατο 12 Ιανουαρίου, στις 09:00 στον Alpha

Νέα χρονιά, νέες προσδοκίες και υποσχέσεις. Πόσοι από εμάς, όμως, τηρούμε όσα υποσχόμαστε στον εαυτό μας στην αρχή της κάθε χρονιάς; Ελάχιστοι, όπως επιβεβαιώνουν και οι επιστήμονες. Κι αυτό, γιατί θέτουμε υψηλούς στόχους και έχουμε μη ρεαλιστικές προσδοκίες.

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, στην πρώτη εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» του νέου έτους, καλεσμένοι είναι η ηθοποιός Δωροθέα Μερκούρη και ο ερευνητής στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Στάθης Γκόνος. Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης συζητά μαζί τους για τις αδυναμίες αυτές που δεν μας αφήνουν να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Και προτείνει ρεαλιστικές λύσεις για το πώς θα καταφέρουμε να πετύχουμε μικρές αλλά σημαντικές, όπως αποδεικνύονται στην πορεία, αλλαγές που μας οδηγούν σε μια πιο ευτυχισμένη ζωή. Απαραίτητα συστατικά της, όπως προκύπτει από τη συζήτηση,  είναι η συντροφικότητα, η φιλία, η οικογένεια, η αισιοδοξία και κυρίως η αίσθηση ότι υπάρχουν στη ζωή μας άνθρωποι που ενδιαφέρονται για εμάς.

Η Δωροθέα Μερκούρη αποκαλύπτει το πώς διαχειρίστηκε την εφηβεία των κοριτσιών της και η παιδοψυχολόγος Μάγια Αλιβιζάτου εξηγεί γιατί η αγάπη και τα όρια είναι οι κυρίαρχες λύσεις για να αντιμετωπίσουν οι γονείς την «άγρια» εφηβεία.

Ακόμα, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης με τη βοήθεια της διατροφολόγου Κωσταλένιας Καλλιανιώτη μας καλεί να κάνουμε ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό μας, τώρα το 2019: να τραφούμε πιο υγιεινά, ξεκινώντας από το να πάρουμε φαγητό από το σπίτι στη δουλειά μας.

Τέλος, μας παρουσιάζει όλες τις έρευνες που δείχνουν ότι οι αποδράσεις στη φύση μπορεί να λειτουργήσουν ως γιατρός για την ψυχή και το σώμα μας.

«Οδηγός καλής ζωής». Είναι στο χέρι σου.

Mε τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TechniSat DIGIMETER S4 TOUCH

Η αγορά σήμερα

14-02-2019

TechniSat DIGIMETER S4 TOUCH

Διαθέσιμο από την AMF Electronics το Digimeter S4 Touch της Technisat. Πρόκειται για ένα εύκολο, ακριβές και πλήρες όργανο μέτρησης DVB σημάτων, το οποίο διαθέτει υψηλής ανάλυσης έγχρωμη TFT 4,3” οθόνη. Μετράει δορυφορικά, επίγεια και καλωδιακά σήματα, ενώ μετράει και ραδιοφωνικά FM, DAB σήματα...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 126

Τεύχος 126

20-02-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 126

Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο περιοδικό «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στις υπηρεσίες On The Go της συνδρομητικής τηλεόρασης για φορητές συσκευές. Αν και η διαρκής οικονομική κρίση έχει φρενάρει την ανάπτυξη της συνδρομητικής τηλεόρασης, οι πάροχοι τηλεοπτικού περιεχομένου καταβάλουν προσπάθειες να ικανοποιήσουν τους συνδρομητές τους και να προσελκύσουν νέους, εμπλουτίζοντας το προϊόν που προσφέρουν με νέες υπηρεσίες. Οι On The Go υπηρεσίες των Nova, COSMOTE TV, Vodafone TV και Wind Vision, παρέχουν στους χρήστες φορητών συσκευών τη δυνατότητα να παρακολουθούν μέσα από αυτές τα πρ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.