Ειδήσεις . Watch on SAT TV
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 | 11:49

«Οδηγός καλής ζωής» στον Alpha

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, στην πρώτη εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» του νέου έτους, καλεσμένοι είναι η ηθοποιός Δωροθέα Μερκούρη και ο ερευνητής στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Στάθης Γκόνος. Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης συζητά μαζί τους για τις αδυναμίες αυτές που δεν μας αφήνουν να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Και προτείνει ρεαλιστικές λύσεις...

Σάββατο 12 Ιανουαρίου, στις 09:00 στον Alpha

Νέα χρονιά, νέες προσδοκίες και υποσχέσεις. Πόσοι από εμάς, όμως, τηρούμε όσα υποσχόμαστε στον εαυτό μας στην αρχή της κάθε χρονιάς; Ελάχιστοι, όπως επιβεβαιώνουν και οι επιστήμονες. Κι αυτό, γιατί θέτουμε υψηλούς στόχους και έχουμε μη ρεαλιστικές προσδοκίες.

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, στην πρώτη εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» του νέου έτους, καλεσμένοι είναι η ηθοποιός Δωροθέα Μερκούρη και ο ερευνητής στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Στάθης Γκόνος. Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης συζητά μαζί τους για τις αδυναμίες αυτές που δεν μας αφήνουν να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Και προτείνει ρεαλιστικές λύσεις για το πώς θα καταφέρουμε να πετύχουμε μικρές αλλά σημαντικές, όπως αποδεικνύονται στην πορεία, αλλαγές που μας οδηγούν σε μια πιο ευτυχισμένη ζωή. Απαραίτητα συστατικά της, όπως προκύπτει από τη συζήτηση,  είναι η συντροφικότητα, η φιλία, η οικογένεια, η αισιοδοξία και κυρίως η αίσθηση ότι υπάρχουν στη ζωή μας άνθρωποι που ενδιαφέρονται για εμάς.

Η Δωροθέα Μερκούρη αποκαλύπτει το πώς διαχειρίστηκε την εφηβεία των κοριτσιών της και η παιδοψυχολόγος Μάγια Αλιβιζάτου εξηγεί γιατί η αγάπη και τα όρια είναι οι κυρίαρχες λύσεις για να αντιμετωπίσουν οι γονείς την «άγρια» εφηβεία.

Ακόμα, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης με τη βοήθεια της διατροφολόγου Κωσταλένιας Καλλιανιώτη μας καλεί να κάνουμε ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό μας, τώρα το 2019: να τραφούμε πιο υγιεινά, ξεκινώντας από το να πάρουμε φαγητό από το σπίτι στη δουλειά μας.

Τέλος, μας παρουσιάζει όλες τις έρευνες που δείχνουν ότι οι αποδράσεις στη φύση μπορεί να λειτουργήσουν ως γιατρός για την ψυχή και το σώμα μας.

«Οδηγός καλής ζωής». Είναι στο χέρι σου.

Mε τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αναβάθμιση του εκτυπωτή BRADY BMP21Plus και προσφορά από την OPTRONICS

Η αγορά σήμερα

17-05-2019

Αναβάθμιση του εκτυπωτή BRADY BMP21Plus και προσφορά από την OPTRONICS

Ο πολύ επιτυχημένος εκτυπωτής επαγγελματικής σήμανσης εγκαταστάσεων BRADY BMP21Plus αναβαθμίστηκε στη version 2.0 και έγινε ακόμη καλύτερος. Ο εκτυπωτής σήμανσης εγκαταστάσεων διαθέτει πλέον ΕΛΛΗΝΙΚΑ γράμματα κεφαλαία, μικρά και με τόνους. Περιλαμβάνει επιπλέον σύμβολα (συνολικά 215) για ηλεκτρολογικές, ηλεκτρονικές, εργαστηριακές σημάνσεις, ενώ επίσης εκτυπώνει Barcode 39...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 129

Τεύχος 129

21-05-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 129

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το τέταρτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα στο νέο τεύχος Ιουνίου είναι το αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια Multistream και DVB-S2X. Η ψηφιακή δορυφορική μετάδοση video δεύτερης γενιάς (DVB-S2) αποτελεί σήμερα το κυρίαρχο πρότυπο που χρησιμοποιούν για την εκπομπή τους τα δορυφορικά τηλεοπτικά κανάλια. Σε σχέση με το αρχικό DVB-S, το DVB-S2 διαθέτει βελτιωμένα χαρακτηριστικά και είναι συμβατό με νέες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν υψηλότερη ποιότητα εικόνας και καλύτερη εκμετάλλευση της χωρητικότητας. Τέτοιες τεχνολογίες είναι η εκπομπή Multistream που επιτυγχάνει τη μετάδοση πολλαπλών ροώ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.