Ειδήσεις . Watch on SAT TV
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 | 12:49

ΕΡΤ1 – ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ «Ευρωεκλογές: συμβόλαιο πενταετίας»

Η μάχη των Ευρωεκλογών έχει ξεκινήσει, έστω και με αργούς ρυθμούς, στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ έντονη είναι ήδη η κινητικότητα στις Βρυξέλλες. Οι συσχετισμοί που θα προκύψουν στο ερχόμενο Κοινοβούλιο για την επόμενη πενταετία θα επηρεάσουν καθοριστικά την πορεία της Ευρώπης και την εκλογή της νέας Κομισιόν...
 Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, στις 17:00

Η μάχη των Ευρωεκλογών έχει ξεκινήσει, έστω και με αργούς ρυθμούς, στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ έντονη είναι ήδη η κινητικότητα στις Βρυξέλλες. Οι συσχετισμοί που θα προκύψουν στο ερχόμενο Κοινοβούλιο για την επόμενη πενταετία θα επηρεάσουν καθοριστικά την πορεία της Ευρώπης και την εκλογή της νέας Κομισιόν. Σε μια εποχή που λαϊκισμός και εθνικισμός καλπάζουν και η κοινωνική Ευρώπη αναζητεί τη «χαμένη της τιμή», η κοινή γνώμη δεν φαίνεται να συνειδητοποιεί το ρόλο που μπορεί να παίξει στη διαμόρφωση των εξελίξεων, όπως αποδεικνύουν οι προβλέψεις για μια προσέλευση στις κάλπες, η οποία θα κυμανθεί στα ίδια με το 2014 χαμηλά επίπεδα.

Ο Κώστας Αργυρός ταξίδεψε στις Βρυξέλλες για να καταγράψει τις πρώτες εκτιμήσεις και τάσεις μέσα σε ένα ιδιαίτερα κατακερματισμένο πολιτικό τοπίο και να δώσει μια πρώτη εικόνα για τα θέματα, που θα έχουν την τιμητική τους στον όποιο πανευρωπαϊκό διάλογο.

Επίσης, στην εκπομπή θα παρακολουθήσουμε τους μέχρι τώρα επίσημους διεκδικητές της θέσης του επόμενου προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αλλά και τις ενδεχόμενες πρόσθετες υποψηφιότητες, που μπορεί να προκύψουν μετά τις 26 Μαΐου.

Στην εκπομπή μιλούν, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν Ρομάνο Πρόντι, η πρόεδρος του SPD Αντρέα Νάλες, η επικεφαλής της ευρωομάδας της Αριστεράς Γκάμπι Τσίμερ, ανταποκριτές μεγάλων Μέσων στις Βρυξέλλες και πολιτικοί επιστήμονες.

Σενάριο-παρουσίαση: Κώστας Αργυρός

Σκηνοθεσία: Πάνος Κακαβιάς

Διεύθυνση φωτογραφίας: Κωνσταντίνος Τάγκας

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην  Θεσσαλονίκη

Η αγορά σήμερα

15-03-2019

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην Θεσσαλονίκη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε σεμινάριο από τις εταιρίες Astra Sat και Lemco στην Θεσσαλονίκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των τεχνικών και συνεργατών της Astra Sat σχετικά με τα νέα προϊόντα της Lemco Electronics, τα οποία θα διανέμονται...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Τεύχος 127

19-03-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην τεχνολογία των ψηφιακών μεταδόσεων τηλεοπτικού σήματος και στα πρότυπα που χρησιμοποιούνται για την εκπομπή και συμπίεση της εικόνας. Τα τηλεοπτικά κανάλια δορυφορικής και επίγειας λήψης που παρακολουθούμε στην τηλεόραση συνοδεύονται από ορολογίες με τις οποίες έχουν πλέον εξοικειωθεί οι περισσότεροι, χωρίς όμως να γνωρίζουν και τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν. Στις δοκιμές του νέου τεύχους μπορούμε να βρούμε: Την δοκιμή των 4K IPTV συσκευών  FORMULER Z7+ 5G & Zx 5G που έρχονται με ε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.