Ειδήσεις . Watch on SAT TV
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 | 12:49

ΕΡΤ1 – ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ «Ευρωεκλογές: συμβόλαιο πενταετίας»

Η μάχη των Ευρωεκλογών έχει ξεκινήσει, έστω και με αργούς ρυθμούς, στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ έντονη είναι ήδη η κινητικότητα στις Βρυξέλλες. Οι συσχετισμοί που θα προκύψουν στο ερχόμενο Κοινοβούλιο για την επόμενη πενταετία θα επηρεάσουν καθοριστικά την πορεία της Ευρώπης και την εκλογή της νέας Κομισιόν...
 Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, στις 17:00

Η μάχη των Ευρωεκλογών έχει ξεκινήσει, έστω και με αργούς ρυθμούς, στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ έντονη είναι ήδη η κινητικότητα στις Βρυξέλλες. Οι συσχετισμοί που θα προκύψουν στο ερχόμενο Κοινοβούλιο για την επόμενη πενταετία θα επηρεάσουν καθοριστικά την πορεία της Ευρώπης και την εκλογή της νέας Κομισιόν. Σε μια εποχή που λαϊκισμός και εθνικισμός καλπάζουν και η κοινωνική Ευρώπη αναζητεί τη «χαμένη της τιμή», η κοινή γνώμη δεν φαίνεται να συνειδητοποιεί το ρόλο που μπορεί να παίξει στη διαμόρφωση των εξελίξεων, όπως αποδεικνύουν οι προβλέψεις για μια προσέλευση στις κάλπες, η οποία θα κυμανθεί στα ίδια με το 2014 χαμηλά επίπεδα.

Ο Κώστας Αργυρός ταξίδεψε στις Βρυξέλλες για να καταγράψει τις πρώτες εκτιμήσεις και τάσεις μέσα σε ένα ιδιαίτερα κατακερματισμένο πολιτικό τοπίο και να δώσει μια πρώτη εικόνα για τα θέματα, που θα έχουν την τιμητική τους στον όποιο πανευρωπαϊκό διάλογο.

Επίσης, στην εκπομπή θα παρακολουθήσουμε τους μέχρι τώρα επίσημους διεκδικητές της θέσης του επόμενου προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αλλά και τις ενδεχόμενες πρόσθετες υποψηφιότητες, που μπορεί να προκύψουν μετά τις 26 Μαΐου.

Στην εκπομπή μιλούν, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν Ρομάνο Πρόντι, η πρόεδρος του SPD Αντρέα Νάλες, η επικεφαλής της ευρωομάδας της Αριστεράς Γκάμπι Τσίμερ, ανταποκριτές μεγάλων Μέσων στις Βρυξέλλες και πολιτικοί επιστήμονες.

Σενάριο-παρουσίαση: Κώστας Αργυρός

Σκηνοθεσία: Πάνος Κακαβιάς

Διεύθυνση φωτογραφίας: Κωνσταντίνος Τάγκας

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

IB-MS303-T

Η αγορά σήμερα

04-06-2019

IB-MS303-T

Η επιτραπέζια βάση IB-MS303-T είναι μία εξαιρετικά εργονομική και μοντέρνα βάση στήριξης, για την τοποθέτηση μιας οθόνης υπολογιστή στο γραφείο σας. Διαθέτει 4 συνολικά αρθρώσεις με ελευθερία κίνησης, οι οποίες σας επιτρέπουν να έχετε ανά πάσα στιγμή την οθόνη σας στην επιθυμητή θέση. Χάρη στο clamp στήριξης που διαθέτει, μπορείτε...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 129

Τεύχος 129

21-05-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 129

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το τέταρτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα στο νέο τεύχος Ιουνίου είναι το αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια Multistream και DVB-S2X. Η ψηφιακή δορυφορική μετάδοση video δεύτερης γενιάς (DVB-S2) αποτελεί σήμερα το κυρίαρχο πρότυπο που χρησιμοποιούν για την εκπομπή τους τα δορυφορικά τηλεοπτικά κανάλια. Σε σχέση με το αρχικό DVB-S, το DVB-S2 διαθέτει βελτιωμένα χαρακτηριστικά και είναι συμβατό με νέες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν υψηλότερη ποιότητα εικόνας και καλύτερη εκμετάλλευση της χωρητικότητας. Τέτοιες τεχνολογίες είναι η εκπομπή Multistream που επιτυγχάνει τη μετάδοση πολλαπλών ροώ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.