23/04/2019

Ρουά Ματ - Τα δύο μεγάλα debate στον ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης και την προεκλογική περίοδο. Δύο μεγάλα debate για τις αναμετρήσεις των υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Αθήνας και της Αττικής έρχονται στον ΣΚΑΪ. Την Πρωτομαγιά και στις 8 Μαΐου οι βασικοί υποψήφιοι περιφερειάρχες της Αττικής και οι βασικοί υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους...

Ο ΣΚΑΪ στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης και την προεκλογική περίοδο.

Δύο μεγάλα debate για τις αναμετρήσεις των υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Αθήνας και της Αττικής έρχονται στον ΣΚΑΪ.

Την Πρωτομαγιά και στις 8 Μαΐου οι βασικοί υποψήφιοι περιφερειάρχες της Αττικής και οι βασικοί υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ρουά ματ» με τη Νίκη Λυμπεράκη.

  • Την Τετάρτη 1η Μαϊου, το debate για την Περιφέρεια Αττικής. Στο στούντιο καλεσμένοι οι : Ρένα Δούρου, Γιώργος Πατούλης, Γιάννης Σγουρός και Γιάννης Πρωτούλης.
  • Την Τετάρτη 8 Μαϊου, το debate για το Δήμο της Αθήνας. Στο στούντιο του ΣΚΑΪ οι : Κώστας Μπακογιάννης, Νάσος Ηλιόπουλος, Παύλος Γερουλάνος και Νίκος Σοφιανός.

Τα δύο debate για την Αττική και την Αθήνα, Τετάρτη 1Η Μαΐου και Τετάρτη 8 Μαΐου, μεσάνυχτα, στον ΣΚΑΪ.

Ρουά Ματ με τη Νίκη Λυμπεράκη

Κάθε Τετάρτη βράδυ στον ΣΚΑΪ

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.