Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
radiobuzzer | 21-February-2020 | 3:14:21

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
emmsarris | 21-February-2020 | 2:39:21

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
hercoulis | 21-February-2020 | 1:34:21

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
hercoulis | 21-February-2020 | 1:01:21

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
thodorisk | 21-February-2020 | 0:09:21

Ειδήσεις . Watch on SAT TV
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019 | 11:24

«Οδηγός καλής ζωής» - Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 09:00 στον Alpha

Με το θέμα του εκφοβισμού σε παιδιά και ενήλικες ασχολείται η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 09:00. Πρόκειται για ένα θέμα που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια και εκδηλώνεται όχι μόνο στο σχολείο, αλλά και στην εργασία, τις κοινωνικές σχέσεις, ακόμη και μέσα στην ίδια μας την οικογένεια.

Με το θέμα του εκφοβισμού σε παιδιά και ενήλικες ασχολείται η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 09:00.  Πρόκειται για ένα θέμα που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια και εκδηλώνεται όχι μόνο στο σχολείο, αλλά και στην εργασία, τις κοινωνικές σχέσεις, ακόμη και μέσα στην ίδια μας την οικογένεια.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο γνωστός καλλιτέχνης Βαλάντης, ο οποίος υπήρξε θύμα bullying στην παιδική ηλικία λόγω του σωματικού του βάρους.

Ο Βαλάντης μιλά με ειλικρίνεια για αυτή του την εμπειρία, τον τρόπο που προσπάθησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αλλά και τα «κατάλοιπα» που του έχει αφήσει το bullying.  Ειδικοί επιστήμονες από την πλευρά τους αναφέρονται στα σημάδια που πρέπει να προβληματίσουν τους γονείς, εξηγούν γιατί δίνουν πλέον βαρύτητα και στον θύτη και δίνουν λύσεις για τον εκφοβισμό σε παιδιά και ενήλικες.

Στη εκπομπή, επίσης, ειδικοί απαντούν σε τρία ερωτήματα: γιατί το σεξ χάνεται στις  μακροχρόνιες σχέσεις, πώς θα προσαρμοστούμε στο γυμναστήριο και ποιες είναι οι υγιεινές λύσεις για τη λιγούρα πριν την περίοδο;

Επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι οι αλλαγές στο κλίμα είναι μια από τις τρεις μεγαλύτερες απειλές για την υγεία. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, 100 ασθένειες σχετίζονται με τη ρύπανση ενώ το 92% του παγκόσμιου πληθυσμού δεν αναπνέει καθαρό αέρα.

Η κλιματική αλλαγή και οι επιπτώσεις της στην υγεία και κατ’ επέκταση στην ζωή μας  που ήδη έχουν αρχίσει να φαίνονται και στην χώρα μας, απασχολούν την εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Καλεσμένη στο στούντιο είναι μια γυναίκα που βίωσε τις πλημμύρες στη Μάνδρα, η οποία με συγκλονιστικά λόγια περιγράφει τις σωματικές αλλά και ψυχικές επιπτώσεις που της προκλήθηκαν εξ΄αιτίας αυτών.

Ακόμη, στην εκπομπή μαθαίνουμε  για τις αιτίες της φαγούρας  αλλά  και για το τι είναι η Καλλισθενική γυμναστική, ενώ επισημαίνονται τα λάθη που κάνουμε όταν μετράμε την πίεσή μας στο σπίτι.

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS VSWI2404BK

Η αγορά σήμερα

18-02-2020

NEDIS VSWI2404BK

Συνδέστε 4 διαφορετικές συσκευές με εξόδους RCA και S-Video, όπως το VCR ή άλλες πηγές video/audio, στην τηλεόραση σας και επιλέξτε χειροκίνητα μέσω διακόπτη στο μπροστινό μέρος την πηγή που θέλετε να προβάλλετε στην τηλεόρασή σας. Επίσης, υπάρχει υποδοχή σύνδεσης ακουστικών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Τεύχος 138

18-02-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου έχει αποκτήσει σήμερα γιγαντιαίο μέγεθος, καθώς εταιρίες-κολοσσοί των streaming μεταδόσεων επενδύουν τεράστια ποσά με στόχο να προσφέρουν το καλύτερο προϊόν στους πελάτες τους. Οι τηλεοπτικές σειρές αποτελούν μια κατηγορία περιεχομένου με εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε όλον τον πλανήτη κι εμείς συγκεντρώσαμε για να σας παρουσιάσουμε 25 από τις καλύτερες που μπορείτε να παρακολουθήσετε εντός της ελληνικής επικράτειας μέσα από τα Netflix, Apple TV+, Amazon Prime Video και Disney+. Η καναδέζικη Tvi...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.