Ειδήσεις . Watch on SAT TV
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019 | 11:24

«Οδηγός καλής ζωής» - Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 09:00 στον Alpha

Με το θέμα του εκφοβισμού σε παιδιά και ενήλικες ασχολείται η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 09:00. Πρόκειται για ένα θέμα που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια και εκδηλώνεται όχι μόνο στο σχολείο, αλλά και στην εργασία, τις κοινωνικές σχέσεις, ακόμη και μέσα στην ίδια μας την οικογένεια.

Με το θέμα του εκφοβισμού σε παιδιά και ενήλικες ασχολείται η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 09:00.  Πρόκειται για ένα θέμα που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια και εκδηλώνεται όχι μόνο στο σχολείο, αλλά και στην εργασία, τις κοινωνικές σχέσεις, ακόμη και μέσα στην ίδια μας την οικογένεια.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο γνωστός καλλιτέχνης Βαλάντης, ο οποίος υπήρξε θύμα bullying στην παιδική ηλικία λόγω του σωματικού του βάρους.

Ο Βαλάντης μιλά με ειλικρίνεια για αυτή του την εμπειρία, τον τρόπο που προσπάθησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αλλά και τα «κατάλοιπα» που του έχει αφήσει το bullying.  Ειδικοί επιστήμονες από την πλευρά τους αναφέρονται στα σημάδια που πρέπει να προβληματίσουν τους γονείς, εξηγούν γιατί δίνουν πλέον βαρύτητα και στον θύτη και δίνουν λύσεις για τον εκφοβισμό σε παιδιά και ενήλικες.

Στη εκπομπή, επίσης, ειδικοί απαντούν σε τρία ερωτήματα: γιατί το σεξ χάνεται στις  μακροχρόνιες σχέσεις, πώς θα προσαρμοστούμε στο γυμναστήριο και ποιες είναι οι υγιεινές λύσεις για τη λιγούρα πριν την περίοδο;

Επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι οι αλλαγές στο κλίμα είναι μια από τις τρεις μεγαλύτερες απειλές για την υγεία. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, 100 ασθένειες σχετίζονται με τη ρύπανση ενώ το 92% του παγκόσμιου πληθυσμού δεν αναπνέει καθαρό αέρα.

Η κλιματική αλλαγή και οι επιπτώσεις της στην υγεία και κατ’ επέκταση στην ζωή μας  που ήδη έχουν αρχίσει να φαίνονται και στην χώρα μας, απασχολούν την εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Καλεσμένη στο στούντιο είναι μια γυναίκα που βίωσε τις πλημμύρες στη Μάνδρα, η οποία με συγκλονιστικά λόγια περιγράφει τις σωματικές αλλά και ψυχικές επιπτώσεις που της προκλήθηκαν εξ΄αιτίας αυτών.

Ακόμη, στην εκπομπή μαθαίνουμε  για τις αιτίες της φαγούρας  αλλά  και για το τι είναι η Καλλισθενική γυμναστική, ενώ επισημαίνονται τα λάθη που κάνουμε όταν μετράμε την πίεσή μας στο σπίτι.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TRIAX EoC

Η αγορά σήμερα

07-10-2019

TRIAX EoC

Το Triax EoC αποτελεί μια προηγμένη λύση για τη μεταφορά Ethernet σήματος μέσω του ομοαξονικού δικτύου, σε συνύπαρξη με τα τηλεοπτικά σήματα. Επειδή μάλιστα χρησιμοποιεί πολύ χαμηλές συχνότητες, μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε παλιά ομοαξονικά δίκτυα, μειώνοντας έτσι το συνολικό κόστος ανάπτυξης έως και 30%.et σύνδεση και τηλεοπτικό

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 133

Τεύχος 133

24-09-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 133

Το νέο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έκτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για τον AMIKO VIPER 4K, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο καθαρόαιμο Enigma2 combo δέκτη της Amiko που έρχεται με υποστήριξη 4K UHD H.265/HEVC και δύο νέας γενιάς tuners, συμβατά με όλα τα σύγχρονα πρότυπα του DVB. Ένα DVB-S2X με δυνατότητα λήψης multi-stream δορυφορικών εκπομπών και ένα υβριδικό DVB-C/T2 tuner για λήψη καλωδιακών/επίγειων προγραμμάτων. Υποστηρίζει USB Wi-Fi για ασύρματη σύνδεση στο τοπικό δίκτυο, ενώ η συμβατότητά του με Kodi και HbbTV είναι πραγματικά υποδειγματική! Οι δοκιμές του νέου τεύχους συ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.