Συζητήσεις στο satleo

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
mezesflokos | 19-January-2020 | 21:29:19

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
Valuable Inform | 19-January-2020 | 20:14:19

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
thodorisk | 19-January-2020 | 19:41:19

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
panosmin | 19-January-2020 | 19:29:19

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
bill82 | 19-January-2020 | 18:56:19

Ειδήσεις . Watch on SAT TV
Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019 | 11:20

«Wayward Pines» - Ο δεύτερος κύκλος της εξαιρετικής σειράς στην ΕΡΤ1

Τα τέσσερα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της εξαιρετικής σειράς θρίλερ, μυστηρίου και επιστημονικής φαντασίας «Wayward Pines», παραγωγής ΗΠΑ 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές ΕΡΤ1, από τη Δευτέρα 9 έως και την...

Τα τέσσερα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της εξαιρετικής σειράς θρίλερ, μυστηρίου και επιστημονικής φαντασίας «Wayward Pines», παραγωγής ΗΠΑ 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές ΕΡΤ1, από τη Δευτέρα 9 έως και την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 στις 23:15. 

Η σειρά βασίζεται στην επιτυχημένη τριλογία βιβλίων «Wayward Pines» του Μπλέικ Κράουτς.

Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Πάτρικ, Νίμρατ Καούρ, Τομ Στίβενς, Χόουπ Ντέιβις, Κάρλα Γκουτζίνο, Τόμπι Τζόουνς, Γκρέτα Λι, Τζος Χέλμαν, Τσάρλι Τέιχαν, Σάνιν Σόσαμον, Ντζιμόν Χουνσού, Τιμ Γκρίφιν.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019, στις 23:15

(Β΄ Κύκλος) - Επεισόδιο 3ο. H Παμ Πίλτσερ αφηγείται την ιστορία του Τζέισον, του πρώτου μωρού που ξύπνησε στο Γουέιγουορντ Πάινς, και πόσο τον πρόσεχαν όσο μεγάλωνε. Στην παρούσα φάση, ο Σι Τζέι μαζί με μια ομάδα σχεδιάζουν την επέκταση του Γουέιγουορντ Πάινς. Η Παμ βρίσκεται υπό περιορισμό σ' ένα σπίτι στις παρυφές της πόλης επειδή σκότωσε τον αδελφό της, αλλά εμφανίζεται στο γραφείο του Τζέισον και τον πείθει ότι πρέπει να συνεργαστούν για το καλό των κατοίκων της πόλης.

Ο Τζέισον δημοσίως συγχωρεί την Παμ, όμως εκείνη σύντομα εξυφαίνει ένα σχέδιο για να μολύνει όλη την πόλη με τον ιό της ευλογιάς. Υποστηρίζει ότι η πόλη είναι ένα «λάθος» και επιμένει ότι ο Τζέισον πρέπει να αφήσει το τελευταίο απομεινάρι της ανθρωπότητας να σβήσει ήρεμα. Η Παμ συλλαμβάνεται, ενώ ο ιός βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της επώασης.

Όταν η Παμ λέει στον Θίο όσα συνέβησαν στη Χαβάη πριν από 2.000 χρόνια, κι εκείνος έρχεται σε αντιπαράθεση με τη Ρεβέκκα, καθώς υπαινίσσεται ότι ανήκε στην ομάδα των εθελοντών του Πίλτσερ. Στην Ακαδημία, η Μέγκαν διδάσκει στις έφηβες της τάξης της πώς να μείνουν έγκυες, αμέσως μόλις ξεκινήσει η περίοδός τους. Μετά τα όσα έχει κάνει η Παμ, ο Τζέισον την οδηγεί στο δάσος και προσπαθεί να την πνίξει.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019, στις 23:15

(Β΄ Κύκλος) - Επεισόδιο 4ο. Ο Χάντερ είναι το τρίτο άτομο που έχει στείλει ο Τζέισον στην άλλη πλευρά του τείχους. Βρίσκεται μέσα σε έναν κρατήρα που έχουν σκάψει τα άμπι. Καταφέρνει να βγει έξω και προσπαθεί να βρει τρόπο να επιστρέψει στην πόλη, όταν συναντά τον Άνταμ Χάσλερ, απίστευτα καταπονημένο. Ο Θίο περιποιείται τον Χάσλερ. Ο Τζέισον κάνει ερωτήσεις στον Θίο και προσπαθεί να ανακαλύψει εάν ο Χάσλερ του έδωσε κάποια πληροφορία σχετικά με τα άμπι. Ο Τζέισον εξηγεί ότι ο Χάσλερ είναι ένας από τους 12 «περιπλανώμενους» που είχε στείλει ο Πίλτσερ έξω πριν από χρόνια για να εξερευνήσουν τον κόσμο πέρα από τα σύνορα του Γουέιγουορντ Πάινς και είναι ο μόνος που κατάφερε να επιστρέψει.
Ο Σι Τζέι και μία ομάδα πηγαίνουν έξω από το τείχος για να βρουν εδάφη για καλλιέργειες. Όμως ο Σι Τζέι εκμυστηρεύεται στον Θίο ότι αυτή η αποστολή είναι περισσότερο για να αντλήσουν ελπίδα. Η Τερέζα επιμένει να ακολουθήσει την ομάδα με την ελπίδα ότι θα βρει το γιο της.

Όταν ανακαλύπτουν το πτώμα του, κατηγορεί τον Χάσλερ. Μέσα στην πόλη, η Ρεμπέκα προσπαθεί να προστατεύσει τη Λούσι, ένα κοριτσάκι που δεν είναι ούτε 12 ετών, από τη Μέγκαν και τις εντολές της, όταν μαθαίνει η Λούσι έχει έμμηνο ρύση. Τέλος, ο αδελφός της Λούσι, ο Φρανκ έχει μια αναπάντεχη συνάντηση στο λούνα παρκ της πόλης.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, στις 23:15

(Β΄ Κύκλος) - Επεισόδιο 5ο. Το άμπι που είδε ο Φρανκ ακινητοποιήθηκε και στη συνέχεια μελετήθηκε από τη Μέγκαν και την ομάδα της. Είναι το πρώτο θηλυκό άμπι που είδαν και συνέλαβαν. Το παρελθόν της Ρεμπέκα έρχεται στο φως σ' ένα φλας μπακ στις αρχές του 2000, όταν την είχε προσεγγίσει ο Πίλτσερ για να αναλάβει την κατασκευή του Γούειγουορντ Πάινς. Ενθουσιασμένη η Ρεμπέκα σχεδίασε ολόκληρη την πόλη, αλλά έμεινε στο περιθώριο όταν η Μέγκαν ανακάλυψε πότε επρόκειτο να χτιστεί η πόλη. Στη σύγχρονη πραγματικότητα, η Ρεμπέκα ισχυρίζεται ότι ο Πίλτσερ την είχε απαγάγει. 

Αποκαλύπτει, επίσης, στον Θίο ότι είναι παντρεμένη με τον Χάντερ. Πέρα από το τείχος, ο Σι Τζέι και η ομάδα του στήνουν τον καταυλισμό τους και η Τερέζα θέλει να μείνει εκεί για να είναι κοντά στον Μπεν. Ο Χάσλερ αποκαλύπτει ότι έστειλε επίτηδες τον Ίθαν να βρει την Κέιτ και να τον απαγάγουν οι άντρες του Πίλτσερ, γιατί ήθελε να τον ξεφορτωθεί και να είναι κοντά στην Τερέζα. Μόνον όταν η Τερέζα και ο Μπεν ακολούθησαν τον Ίθαν άλλαξε γνώμη για τους εθελοντές του Πίλτσερ. Και τέλος, τα άμπι πλησιάζουν τον καταυλισμό.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019, στις 23:15

(Β΄ Κύκλος) - Επεισόδιο 6ο. Τα άμπι βάζουν φωτιά σε ό,τι έχει απομείνει από τη σοδειά έξω από το τείχος και επιτίθενται στην ομάδα του Σι Τζέι. Η Τερέζα τραυματίζεται σοβαρά. Ο Τζέισον και οι στρατιώτες του σπεύδουν για να σώσουν όσους περισσότερους μπορούν. Ο Χάντερ με μια μικρή ομάδα βοηθούν στη διάσωση, αφού η Ρεμπέκα τους βοηθά να πάρουν όπλα από την αποθήκη στο βουνό. Οι τραυματίες πρέπει να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο, γεγονός που αναγκάζει τον Θίο να κάνει μια βιαστική διαλογή. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, 35 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο και ο Μάριο ενημερώνει τον Τζέισον ότι πλέον η μάχιμη δύναμη δεν είναι ούτε 20 άτομα. Ο Χάσλερ επισκέπτεται την Τερέζα, που είναι με μηχανική υποστήριξη και κάνοντας ένα φλας μπακ τον βλέπουμε να μετανιώνει για την απόφασή του να αφήσει τον Πίλτσερ να απαγάγει τον Ίθαν. Λίγο αργότερα, η Τερέζα παθαίνει ανακοπή. Ο Σι Τζέι λέει ότι τα αποθέματα της προηγούμενης σοδειάς επαρκούν μόνο για έξι εβδομάδες. Ο Θίο σημειώνει ότι θα παρατηρηθεί έλλειψη και σε κάποια φάρμακα.
Η Μέγκαν κάνει μαγνητική τομογραφία στο θηλυκό άμπι, που κάποιος τεχνικός το έχει ονομάσει «Μάργκαρετ». Ο ίδιος τεχνικός παρατηρεί ότι ο εγκέφαλός της είναι διπλάσιος από τον τυπικό ανθρώπινο εγκέφαλο. Ο Χάσλερ μαθαίνει ότι έχει αιχμαλωτιστεί ένα θηλυκό άμπι και ρωτάει τον Θίο εάν έχει ένα σημάδι στην παλάμη της, το οποίο και έχει.

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Η αγορά σήμερα

08-01-2020

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics οι νέες σειρές splitters DIF, DES και DIS της Fagor. Πρόκειται για ποιοτικούς διακλαδωτές και διαχωριστές TV/SAT σημάτων που παρέχουν ευκολία και ταχύτητα στην εγκατάστασή τους, λόγω της δυνατότητας άμεσης σύνδεσης των καλωδίων σε αυτά, χωρίς να απαιτείται κονέκτορας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Τεύχος 136

17-12-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Το νέο τεύχος Ιανουαρίου 2020 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Το αφιέρωμα στη νέα πλατφόρμα Cosmote TV OTT αποτελεί το κεντρικό θέμα του νέου τεύχους! Η COSMOTE TV λανσάρει στην ελληνική αγορά τη νέα Over The Top υπηρεσία της, την οποία και δοκίμασε πρώτη η Ψηφιακή Τηλεόραση για να σας την παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια! Η νέα αυτή υπηρεσία είναι σχεδιασμένη στα πρότυπα του Netflix για την πρόσβαση σε On Demand περιεχόμενο, προσφέροντας όμως και Live TV με τα κανάλια της COSMOTE TV, μέσα από το ίδιο περιβάλλον χρήσης. Χρησιμοποιεί Android TV Box που...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.