Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
savvas70 | 31-March-2020 | 18:14:31

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
giannis 6 | 31-March-2020 | 10:23:31

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
Latinsoapsfever | 31-March-2020 | 9:25:31

Καλώς ορίσατε στο forum του SatLeo.gr
arva | 31-March-2020 | 8:37:31

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
studio76 | 31-March-2020 | 1:39:31

Ειδήσεις . Watch on SAT TV
Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 | 11:54

ΕΡΤ2 - DOC ON ΕΡΤ «Νεφερτίτη: Η μοναχική βασίλισσα»

Η Νεφερτίτη κοιτάζει την κατάσταση των πολιτιστικών θησαυρών που έχουν απομακρυνθεί από τη χώρα τους. Φωνές που ζητούν επαναπατρισμό και δυναμώνουν συνεχώς. Οι αντιδράσεις των αποικιακών δυνάμεων, που ενισχύονται απ’ αυτούς τους ακρογωνιαίους πολιτιστικούς λίθους, αυξάνονται ανάλογα...

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, στις 23:00

Ντοκιμαντέρ, συμπαραγωγής Ισλανδίας-Eλλάδας 2018.

Ιστορίες από τον κόσμο της λεηλατημένης Αρχαίας Τέχνης

Η Νεφερτίτη κοιτάζει την κατάσταση των πολιτιστικών θησαυρών που έχουν απομακρυνθεί από τη χώρα τους. Φωνές που ζητούν επαναπατρισμό και δυναμώνουν συνεχώς. Οι αντιδράσεις των αποικιακών δυνάμεων, που ενισχύονται απ’ αυτούς τους ακρογωνιαίους πολιτιστικούς λίθους, αυξάνονται ανάλογα. Διευθυντές μουσείων επιχειρηματολογούν γιατί τα ιδρύματά τους είναι οι νόμιμοι ιδιοκτήτες και θεματοφύλακες ορισμένων αντικειμένων. Άνθρωποι που υποστηρίζουν τον επαναπατρισμό, εξηγούν την αναγκαιότητα να φυλάσσεται η πολιτιστική τους κληρονομιά σ’ έναν χώρο προσβάσιμο στην πατρίδα τους.

Αυτό είναι μόνο ένα τμήμα της μεγάλης εικόνας. Ανάμεσα σε άλλες ιστορίες, η Νεφερτίτη παρακολουθεί την τρέχουσα κατάσταση στη Μέση Ανατολή και πώς αυτή επηρεάζει την πολιτιστική κληρονομιά συγκεκριμένων περιοχών. Η εισβολή στο Ιράκ και τα επαναστατικά κινήματα στην Αίγυπτο και τη Λιβύη προκαλούν χάος στο χώρο της πολιτιστικής κληρονομιάς. Όλοι μας έχουμε δει λεηλατημένα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Αυτό πρέπει να σταματήσει.

Βλέπουμε πώς από την άνοδο του Χαλιφάτου, το Ισλαμικό Κράτος πουλάει σε «αδελφούς» επιχειρηματίες και επαγγελματίες παράνομους διακινητές έργων Τέχνης. Η λεηλασία γίνεται σε βιομηχανική κλίμακα.

  • Σκηνοθεσία-σενάριο-διεύθυνση φωτογραφίας-μοντάζ: Thorkell S. Hardarson, Örn Marinó Arnarson.
  • Ήχος: Hallur Ingólfsson, Oddur Hreinn Sveinsson.
  • Μουσική: Hallur Ingólfsson.
  • Παραγωγή: Markell Productions.
  • Συμπαραγωγή: Heretic Creative Producers, Films Transit.
Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 105

Η αγορά σήμερα

31-03-2020

DST 105

Το DST 105 είναι ένα οικονομικό σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει συνολικά έως 10 δορυφορικά κανάλια που προγραμματίζονται από το διαχειριστή σε multiplex εξόδου της επιλογής του, για διανομή τους σε απεριόριστο αριθμό τηλεοράσεων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.