23/03/2020

«Μένουμε Σπίτι» με την ΕΡΤ3

Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, η ΕΡΤ3 αποκτά έναν νέο, διακριτό ρόλο στην ενημέρωση της ΕΡΤ. Έναν ρόλο που τη φέρνει ακόμη πιο κοντά στην ελληνική περιφέρεια, στην κοινωνία και στον απόδημο Ελληνισμό. Ταυτόχρονα, συντονισμένη από την πρώτη στιγμή με τις πρωτοφανείς συνθήκες που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας...

Μένουμε σπίτι με την ΕΡΤ3!

Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, η ΕΡΤ3 αποκτά έναν νέο, διακριτό ρόλο στην ενημέρωση της ΕΡΤ. Έναν ρόλο που τη φέρνει ακόμη πιο κοντά στην ελληνική περιφέρεια, στην κοινωνία και στον απόδημο Ελληνισμό. Ταυτόχρονα, συντονισμένη από την πρώτη στιγμή με τις πρωτοφανείς συνθήκες που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας, αναπροσαρμόζει το ενημερωτικό πρόγραμμά της για να διασφαλίσει την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του κοινού, αλλά και την προστασία των εργαζομένων της.

Ειδικότερα τις επόμενες ημέρες το ενημερωτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ3 διαμορφώνεται ως εξής:

Το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων στη νέα ώρα του, 14:00, με παρουσιαστές εκ περιτροπής τη Σύνθια Σάπικα και τον Χρήστο Δάντση, θα ενημερώνει για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, δίνοντας το στίγμα του νέου ρόλου που αναλαμβάνει η ΕΡΤ3 στο τοπίο της ενημέρωσης.   

Ταυτόχρονα, από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, η ΕΡΤ3 εγκαινιάζει μία νέα ενημερωτική ζώνη, 17:00-19:00, που θα ξεκινά με ένα σύντομο δελτίο ειδήσεων και το καθιερωμένο δελτίο καιρού και θα ακολουθεί η εκπομπή «Μένουμε Σπίτι». Με παρουσιαστές εκ περιτροπής τους Δημήτρη Ντόζη και Χριστίνα Καλημέρη, η έκτακτη εκπομπή «Μένουμε Σπίτι» θα ενημερώνει και θα κρατά συντροφιά  στους ανθρώπους που βρίσκονται σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας αλλά και του κόσμου μεταδίδοντας τη δική τους φωνή για την πανανθρώπινη εμπειρία της κρίσης COVID-19.

Νωρίτερα, από τις 10:00 έως τις 12:00 η ζωντανή ενημερωτική εκπομπή «Κάθε μέρα Ελλάδα» θα συνεχίσει να είναι κοντά στις εξελίξεις με ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις απ’ όλη την ελληνική περιφέρεια, αλλά και από τους Έλληνες της διασποράς. Παρουσιάζουν εκ περιτροπής η Χριστίνα Συμεωνίδου και η Θάλεια Ζαγναφέρη.

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.