Συζητήσεις στο satleo

Λήψη Αραβικών Δορυφόρων (26° Εast, 30.5° East, 7° West)
xristoss1965 | 7-April-2020 | 23:24:07

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
mcelliot_g | 7-April-2020 | 22:53:07

IPTV Γενικά
deepbluesky | 7-April-2020 | 21:59:07

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
geoavlonitis | 7-April-2020 | 21:28:07

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
komhsgr | 7-April-2020 | 19:27:07

Ειδήσεις . Watch on SAT TV
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 | 12:45

«Μένουμε Σπίτι» με την ΕΡΤ3

Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, η ΕΡΤ3 αποκτά έναν νέο, διακριτό ρόλο στην ενημέρωση της ΕΡΤ. Έναν ρόλο που τη φέρνει ακόμη πιο κοντά στην ελληνική περιφέρεια, στην κοινωνία και στον απόδημο Ελληνισμό. Ταυτόχρονα, συντονισμένη από την πρώτη στιγμή με τις πρωτοφανείς συνθήκες που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας...

Μένουμε σπίτι με την ΕΡΤ3!

Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, η ΕΡΤ3 αποκτά έναν νέο, διακριτό ρόλο στην ενημέρωση της ΕΡΤ. Έναν ρόλο που τη φέρνει ακόμη πιο κοντά στην ελληνική περιφέρεια, στην κοινωνία και στον απόδημο Ελληνισμό. Ταυτόχρονα, συντονισμένη από την πρώτη στιγμή με τις πρωτοφανείς συνθήκες που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας, αναπροσαρμόζει το ενημερωτικό πρόγραμμά της για να διασφαλίσει την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του κοινού, αλλά και την προστασία των εργαζομένων της.

Ειδικότερα τις επόμενες ημέρες το ενημερωτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ3 διαμορφώνεται ως εξής:

Το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων στη νέα ώρα του, 14:00, με παρουσιαστές εκ περιτροπής τη Σύνθια Σάπικα και τον Χρήστο Δάντση, θα ενημερώνει για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, δίνοντας το στίγμα του νέου ρόλου που αναλαμβάνει η ΕΡΤ3 στο τοπίο της ενημέρωσης.   

Ταυτόχρονα, από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, η ΕΡΤ3 εγκαινιάζει μία νέα ενημερωτική ζώνη, 17:00-19:00, που θα ξεκινά με ένα σύντομο δελτίο ειδήσεων και το καθιερωμένο δελτίο καιρού και θα ακολουθεί η εκπομπή «Μένουμε Σπίτι». Με παρουσιαστές εκ περιτροπής τους Δημήτρη Ντόζη και Χριστίνα Καλημέρη, η έκτακτη εκπομπή «Μένουμε Σπίτι» θα ενημερώνει και θα κρατά συντροφιά  στους ανθρώπους που βρίσκονται σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας αλλά και του κόσμου μεταδίδοντας τη δική τους φωνή για την πανανθρώπινη εμπειρία της κρίσης COVID-19.

Νωρίτερα, από τις 10:00 έως τις 12:00 η ζωντανή ενημερωτική εκπομπή «Κάθε μέρα Ελλάδα» θα συνεχίσει να είναι κοντά στις εξελίξεις με ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις απ’ όλη την ελληνική περιφέρεια, αλλά και από τους Έλληνες της διασποράς. Παρουσιάζουν εκ περιτροπής η Χριστίνα Συμεωνίδου και η Θάλεια Ζαγναφέρη.

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TL-WN725N - Το μόνο wireless USB adapter που υποστηρίζεται από τα νέα MAG420

Η αγορά σήμερα

07-04-2020

TL-WN725N - Το μόνο wireless USB adapter που υποστηρίζεται από τα νέα MAG420

Το μόνο wireless USB adapter που συνεργάζεται με τα νέα MAG420 από όσα έχουν δοκιμαστεί στα γραφεία μας μέχρι σήμερα. Το TP-Link 150Mbps Wireless N Nano USB, TL-WN725N επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν ένα επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σε ένα ασύρματο δίκτυο σε 150Mbps. Αυτός ο μικροσκοπικός προσαρμογέας...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.