Skip to main content
10 Απριλίου 2020 11:00

Μεγάλη Εβδομάδα στον Alpha!

b56368c14a39297abce02e12f27472e3 XL a8beb15c

Η ιδιαιτερότητα της κατάστασης που έφερε η πανδημία, επιτάσσει φέτος να γιορτάσουμε με διαφορετικό τρόπο τις Άγιες ημέρες που έρχονται. Μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα και πιο κοντά στη συντροφιά της τηλεόρασης που γεμίζει αρκετές στιγμές της καθημερινότητάς μας και μας κάνει να ξεχαστούμε και να διασκεδάσουμε.

Η ιδιαιτερότητα της κατάστασης που έφερε η πανδημία, επιτάσσει φέτος να γιορτάσουμε με διαφορετικό τρόπο τις Άγιες ημέρες που έρχονται. Μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα και πιο κοντά στη συντροφιά της τηλεόρασης που γεμίζει αρκετές στιγμές της καθημερινότητάς μας και μας κάνει να ξεχαστούμε και να διασκεδάσουμε. Ο Alpha μας προσκαλεί να γιορτάσουμε τις ημέρες του Πάσχα, με ένα πρόγραμμα που υπόσχεται συγκίνηση, κατάνυξη, αλλά και χαρά και μουσική. Ένα πρόγραμμα για όλους εμάς, μικρούς και μεγάλους που #menoumespiti.

Disney Cinema για μικρούς και μεγάλους!

Την Μ. Τετάρτη 15 Απριλίου, στις 13:30, «Η Παναγία των Παρισίων» μας καλεί να γνωρίσουμε την Εσμεράλδα και τον Κουασιμόδο, που η ιστορία τους τολμά να θίξει το θέμα της αποδοχής του διαφορετικού. 

Την ίδια μέρα, στις 21:50, πετάμε «Ψηλά στον ουρανό» μαζί με τον 78χρονο Καρλ Φρέντρικσεν και έναν οκτάχρονο… λαθρεπιβάτη!

Την Μ. Πέμπτη 16 Απριλίου, στις 08:30, «Ένας τρελός τρελός Ροβινσώνας», που δεν είναι άλλος από έναν γκαντέμη πιλότο μας χαρίζει μεγάλες δόσεις χιούμορ, αλλά και αγωνίας σε μια ιστορία επιβίωσης, που ο καθένας ήθελε να ζήσει.

Την ίδια μέρα, έρχεται «Η Βασίλισσα του χιονιού»… αλλιώς! Το κλασικό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν περνάει στα χέρια της Disney και μεταμορφώνεται σε μιούζικαλ. Το «Ψυχρά και ανάποδα», η βραβευμένη ταινία-φαινόμενο που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις δέκα μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες όλων των εποχών, έρχεται στον Alpha την Μ. Πέμπτη 16 Απριλίου, στις 13:00.  

Την Μ. Παρασκευή, στις 08:30, έρχεται το «Φλάμπερ» η επανασταστική εφεύρεση του καθηγητή Φίλιπ Μπρέιναρντ, η οποία μπορεί να σπάσει τη μονοτονία της καθημερινότητας και να κάνει ακόμα και τα πιο βαριά αντικείμενα να αιωρούνται!

Την ίδια μέρα, στις 13:00, θα παρακολουθήσουμε τις νέες περιπέτειες της Έλεν, του Μπομπ, της Βάιολετ, του Ντας, αλλά και του μικρού Jack-Jack μέσα από την περιπέτεια κινουμένων σχεδίων «Οι απίθανοι 2».

 

Την Κυριακή του Πάσχα, στις 10:40, έρχονται «Οι Αριστόγατες»! Το κλασικό animation, του Walt Disney φέρνει στη μικρή μας οθόνη γάτες που τραγουδούν, μπαίνουν σε κινδύνους και υπόσχονται να μας κλέψουν την καρδιά με τις περιπέτειές τους!

Το βράδυ, στις 21:50, ο Τζακ Σπάροου ανοίγει πανιά με το στοιχειωμένο πλοίο «Ιπτάμενος Ολλανδός» και η επική περιπέτεια φαντασίας «Πειρατές της Καραϊβικής: Το σεντούκι του νεκρού», έρχεται στην οθόνη μας.

 

Ο ελληνικός κινηματογράφος στο σπίτι μας…  

Από το πρόγραμμα του Alpha, δεν θα έλειπαν φυσικά και οι ελληνικές ταινίες που θα μας προσφέρουν γέλιο και χαλάρωση.

Τη Μ. Δευτέρα 13 Απριλίου, στις 13:20, ο Δημήτρης θα αναφωνήσει «Αχ! Αυτή η γυναίκα μου», αφού για άλλη μια φορά η Νίνα θα τον βάλει σε μπελάδες.

Την Μ. Τρίτη 14 Απριλίου, στις 13:10, ο Πίπης το σκάει απ’ το σπίτι του κι ερωτεύεται τον Λευτέρη, αλλά αυτή η ιστορία αγάπης δεν θα αρέσει σε πολλούς αφού είναι «Η αρχόντισσα κι ο αλήτης».

Την Μ. Πέμπτη 16 Απριλίου, στις 15:00, ένα φτωχό και έξυπνο κορίτσι «Το κλωτσοσκούφι» δεν μπορεί να στεριώσει σε μια δουλειά γιατί της «ρίχνονται» τ’ αφεντικά της, ως ότου ερωτεύεται έναν εφοπλιστή…

Την ίδια μέρα, στις 20:00, θα εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά μας ο «Καπετάν φάντης μπαστούνι» και θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους!

Την Μ. Παρασκευή 17 Απριλίου, στις 15:10, ο Κλέων, ο ταμίας μιας τράπεζας, συνειδητοποιεί πως «Μια ζωή την έχουμε» και παίρνει μια μεγάλη απόφαση!

Το Μ. Σάββατο 18 Απριλίου, στις 16:50, «Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά» αφού αποφασίζει να εκπληρώσει μια παλιά υπόσχεση…

Την ίδια μέρα, στις 20:50, «Ο τζαναμπέτης» Λάμπρος κερδίζει τη γυναίκα που αγαπά κι εκείνη νομίζει ότι μπορεί να τον αλλάξει…

Την Κυριακή του Πάσχα, στις 16:45, ο Στάθης, η Κούλα και η παρέα τους μας λένε «Βασικά καλησπέρα σας» και στις 8 το βράδυ «Η Ρένα είναι οφ σάιντ» αφού από ένα χαστούκι στον ποδοσφαιριστή «γιο της» ξεκινούν όλα..

Θείες Λειτουργίες

 

Οι Ιερές Ακολουθίες που θα μεταδοθούν από τον ALPHA σε απευθείας μετάδοση από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, όπου θα τελεστούν κεκλεισμένων των θυρών, είναι:

Τη Μ. Πέμπτη 16 Απριλίου, στις 17:15, η Ακολουθία των Παθών, η Σταύρωση και τα 12 Ευαγγέλια.

Τη Μ. Παρασκευή 17 Απριλίου, στις 20:00, τα εγκώμια του Επιτάφιου Θρήνου.

Το Μ. Σάββατο 18 Απριλίου, στις 23:00, η ακολουθία της Αναστάσεως.

 

Οι Δέκα Εντολές

Τη Μ. Πέμπτη και τη Μ. Παρασκευή, στις 22:00, ο Alpha θα προβάλλει τη δραματική ιστορική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2006 «Οι Δέκα Εντολές», σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ντόρνχελμ και σενάριο Ρον Χάντσινσον, με τους Ντάγκρεϊ Σκοτ, Νάβιν Άντριους, Ομάρ Σαρίφ, Λίνους Ρόας και Πολ Ράις στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Με γυρίσματα στην Αίγυπτο και τη Χερσόνησο του Σινά, η σειρά προτάθηκε για τρία βραβεία EMMY, ενώ απέσπασε θερμές κριτικές για τα εντυπωσιακά εφέ και τις ερμηνείες.

Λίγα λόγια για τη σειρά:

Όταν ένας μάντης προφητεύσει την έλευση ενός νέου βασιλιά, ο Φαραώ της Αιγύπτου δίνει εντολή να εξαφανιστούν όλα τα νεογέννητα αγόρια της χώρας, για να σώσει το θρόνο του. Ο Μωυσής, γεννημένος από μια οικογένεια σκλάβων, καταφέρνει να διαφύγει τον όλεθρο μέσα σε ένα καλάθι που θα το περιμαζέψουν από το ποτάμι οι υπηρέτριες του παλατιού. Χωρίς ανάμνηση της πραγματικής του οικογένειας, μεγαλώνει ως πρίγκιπας, μέχρι που έρχεται αντιμέτωπος με το πεπρωμένο του: να βοηθήσει με κάθε κόστος τον λαό του να μεταβεί στη «Γη της Επαγγελίας»…  

Μια βόλτα στο Κατράκειο για να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια της Καίτης Γαρμπή στη δισκογραφία!

Το Μ. Σάββατο 18 Απριλίου, στις 00:15, ο Alpha θα προβάλλει τη sold out συναυλία της Καίτης Γαρμπή στο Κατράκειο, για τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και μαζί της στη σκηνή βρέθηκαν φίλοι της καλλιτέχνες σε ντουέτα-έκπληξη!

Η «ντίβα της καρδιάς μας» έσβησε τα κεράκια της δισκογραφικής της τούρτας παρουσία περίπου 6.000 θεατών, στους οποίους χάρισε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στον «ωκεανό» των επιτυχιών της, γεμάτο δυνατές ερμηνείες και το χαρακτηριστικό της πάθος. Τραγούδια που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στην ελληνική μουσική, από το 1989 έως και σήμερα, παρέσυραν το κοινό σε ένα ξεχωριστό live party με τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες της Καίτης Γαρμπή!

Στη σκηνή ανέβηκαν και φίλοι της καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί μαζί της κατά καιρούς και τραγούδησαν, τόσο solo, όσο και σε ντουέτα, μερικά από τα hits της. Γιώργος Παπαδόπουλος, Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Σαμπάνης, Διονύσης Σχοινάς, Κώστας Τουρνάς και Ελένη Φουρέιρα, έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό τόνο στη βραδιά. Ιδιαίτερη ήταν και η στιγμή που, για πρώτη φορά, μοιράστηκε τη σκηνή με τον γιο της, Δημήτρη, ο οποίος τη συνόδευσε παίζοντας πιάνο και τραγουδώντας.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4 modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ε...
  • ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    Το ICY BOX IB-HUB1439-LAN είναι μια πρακτική και εύχρηστη συσκευή, ιδανική για χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίν...
  • V-Tech Z23

    V-Tech Z23

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή του mini modulator V-Tech Z23, ο οποίος ήταν σε έλλειψη. Πρόκειται για έναν μικρού μεγέθους ψηφιακό Full HD διαμορφωτή μονού καναλιού, ο οποίος ενσωματ...
  • Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Τα δορυφορικά κάτοπτρα της ΛΥΡΑ, έκτος από τα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (αντοχή σε ισχυρές ανεμοπιέσεις – μέχρι 190km/h) και τα κορυφαίας κατασκευής υλικά τους, έρχοντα...
  • Ekselans SWG 24 L2

    Ekselans SWG 24 L2

    Μεταξύ των πολυάριθμων προϊόντων της Ekselans, το SWG 24 L2 είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο managed switch με 24x θύρες Gigabit Ethernet και 4x θύρες SFP (Small Form-factor Pluggable). Ένα managed sw...
  • D-Link DWA-182

    D-Link DWA-182

    Το DWA-182 Wireless AC1300 MU-MIMO Wi-Fi USB Adapter παρέχει υψηλότερες ασύρματες ταχύτητες από ποτέ, προσφέροντας ισχυρή τεχνολογία Wireless AC στον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας. Με ενσωμα...
  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...