19/05/2020

«360°», με την Σοφία Παπαϊωάννου - Τα τζαμιά της Αθήνας

Το επίσημο ισλαμικό τέμενος στον Βοτανικό είναι έτοιμο να ανοίξει μετά από χρόνια καθυστέρησης και αντιδράσεων. Το ελληνικό κράτος επιχειρεί να τερματίσει την λειτουργία των δεκάδων παράνομων τζαμιών που βρίσκονται διάσπαρτα στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις.

Το επίσημο ισλαμικό τέμενος στον Βοτανικό είναι έτοιμο να ανοίξει μετά από χρόνια καθυστέρησης και αντιδράσεων. Το ελληνικό κράτος επιχειρεί να τερματίσει την λειτουργία των δεκάδων παράνομων τζαμιών που βρίσκονται διάσπαρτα στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις.

Οι «360°» και η Σοφία Παπαϊωάννου, την Πέμπτη 21 Μαΐου στις 24:00, επισκέπτονται νόμιμους και παράτυπους χώρους λατρείας και προσευχής των μουσουλμάνων σε υπόγεια, γκαράζ, αποθήκες και ταράτσες της Αττικής και μιλούν με πιστούς και ιμάμηδες. Πιστούς αραβικής καταγωγής, ή από χώρες της Ασίας, οι οποίοι διαμένουν χρόνια στην Ελλάδα, αλλά και Έλληνες που ασπάστηκαν το Ισλάμ.

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.