14/07/2020

ΕΡΤ2 – Αφιέρωμα στον ιταλικό κινηματογράφο: «Οι σύζυγοι»

Υπόθεση: Ο Αντρέα, ένας λαμπρός νευροχειρουργός και η Σοφία, μια φιλόδοξη παρουσιάστρια της τηλεόρασης είναι παντρεμένοι και αποφασίζουν να πάρουν μέρος σ’ ένα απίστευτο πείραμα. Με την ολοκλήρωσή του βρίσκονται ο ένας στο σώμα του άλλου, ανταλλάσσοντας μορφή και καθημερινότητα. Αναγκασμένοι πλέον να είναι ο ένας στη θέση του άλλου βλέπουν τη σχέση τους μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 21 Ιουλίου 2020, στις 23:45

Κωμωδία, παραγωγής Ιταλίας 2017.

Υπόθεση: Ο Αντρέα, ένας λαμπρός νευροχειρουργός και η Σοφία, μια φιλόδοξη παρουσιάστρια της τηλεόρασης είναι παντρεμένοι και αποφασίζουν να πάρουν μέρος σ’ ένα απίστευτο πείραμα. Με την ολοκλήρωσή του βρίσκονται ο ένας στο σώμα του άλλου, ανταλλάσσοντας μορφή και καθημερινότητα.

Αναγκασμένοι πλέον να είναι ο ένας στη θέση του άλλου βλέπουν τη σχέση τους μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Μέσα από αστείες και ανάλαφρες καταστάσεις θα κληθούν να βρουν ό,τι τους χωρίζει και να ερωτευτούν από την αρχή.

Σκηνοθεσία: Σιμόνε Γκοντάνο.
Σενάριο: Τζούλια Στάιγκερβαλτ, Κάρμεν Ρομπέρτα Ντάνσα.

Παίζουν: Κάσια Σμούτνιακ, Πιερφραντσέσκο Φαβίνο, Μάρτα Γκαστίνι, Βαλέριο Απρέα, Γκαετάνο Μπρούνο, Πάολα Καλιάρι, Φραντσέσκα Αγκοστίνι, Φλάβιο Φούρνο, Αντρέα Μπρούσκι, Λουίτζι Ντιμπέρτι.

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.