Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 493
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

8 Σεπτεμβρίου 2020 10:08

«Βικτώρια» – Ο τρίτος κύκλος της δημοφιλούς σειράς εποχής στην ΕΡΤ2

338d059fd0a398089c266ed0584ee3db XL 3a369392

Όλα τα επεισόδια του τρίτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς εποχής «Βικτώρια» (Victoria), έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, από την Τρίτη 15 έως την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020, στις 18:15.

Όλα τα επεισόδια του τρίτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς εποχής «Βικτώρια» (Victoria), έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, από την Τρίτη 15 έως την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020, στις 18:15.

Βιογραφική ιστορική σειρά εποχής, παραγωγής Αγγλίας 2018.
Σκηνοθεσία: Λίζα Τζέιμς Λάρσον, Τζιμ Λόουτς, Ντάνιελ Ο’ Χάρα, Τζέφρι Σαξ.
Δημιουργοί: Ντέζι Γκούντγουιν.
Πρωταγωνιστούν: Τζένα Κόουλμαν, Τομ Χιουζ, Ρούφους Σιούελ, Άντριαν Σίλερ, Πίτερ Μπόουλς, Κάθριν Φλέμινγκ, Μάργκαρετ Κλούνι, Ντανιέλα Χολτζ, Νιλ Χάντσον, Φέρντιναντ Κίνγκσλεϊ, Τόμι Νάιτ, Νάιτζελ Λίντσεϊ, Ιβ Μάιλς, Ντέιβιντ Όουκς, Πολ Ρις, Πίτερ Φιρθ, Άλεξ Τζένινγκς, Τζόρνταν Γουόλτερ, Άννα-Γουίλσον Τζόουνς.

Γενική υπόθεση Γ’ κύκλου: Καθώς οι επαναστάσεις σαρώνουν την Ευρώπη, η Βικτώρια πρέπει να μελετήσει προσεκτικά τη σχέση της με τον λαό της, ενώ ο Αλβέρτος οραματίζεται την κοινωνική αλλαγή. Η αγάπη τους δοκιμάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Πόσο μπορεί ν’ αντέξει ο γάμος τους τις πιέσεις των συνταγματικών κρίσεων, των σκανδάλων της αυλής και της γέννησης κι άλλων παιδιών; Η Βικτώρια δέχεται σφοδρές πιέσεις από τον προκλητικό υπουργό των Εξωτερικών και την απρόσμενη άφιξη της ετεροθαλούς αδελφής της Φεοντόρα. Έπειτα από δέκα χρόνια στον θρόνο, η ζωή της ως μητέρα, σύζυγος και Βασίλισσα δεν έχει υπάρξει ποτέ πιο απαιτητική.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020, στις 18:15

(Γ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 1ο: «Βαρύ το Στέμμα»
(Uneasy lies the head that wears the Crown)
Η επανάσταση σαρώνει την Ευρώπη και φτάνει στη Βρετανία. Η Βικτώρια, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, σοκάρεται από την απρόσμενη άφιξη της ετεροθαλούς αδελφής της και του έκπτωτου Βασιλιά της Γαλλίας. Το κίνημα των Χαρτιστών απειλεί τη μοναρχία και η Βικτώρια πρέπει να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι ο λαός της, ίσως, επιθυμεί τη λήξη της βασιλείας της.
Η Βικτώρια και ο Αλβέρτος πρέπει να παλέψουν με τον λόρδο Πάλμερστον, τον προκλητικό υπουργό των Εξωτερικών και τον λόρδο Τζον Ράσελ, τον δύσμοιρο πρωθυπουργό. Ο όχλος επιχειρεί έφοδο στο Παλάτι και η Βικτώρια με τον Αλβέρτο αποφασίζουν να τραπούν σε φυγή, ώσπου ξαφνικά αρχίζει ο τοκετός της Βικτώρια.

Eπεισόδιο 2ο: «Η γέφυρα του Λονδίνου καταρρέει»
(London Bridge is falling down)
Μετά τη γέννηση της πριγκίπισσας Λουίζας, η Βικτώρια είναι πολύ αδύναμη για να ταξιδέψει προς το Όσμπορν. Όταν διαφαίνεται ότι το κίνημα των Χαρτιστών έχει γίνει βίαιο, η Βικτώρια αναγκάζεται να διατάξει τον στρατό να αναλάβει την προστασία της.
Η άμαξα της Σοφί ανατρέπεται από τον όχλο, αλλά ο Πάλμερστον τη διασώζει. Η Αμπιγκέιλ αποκαλύπτει μια μεγάλη συνωμοσία στη Βασίλισσα.
Τέλος, η βασιλική οικογένεια φτάνει στο Όσμπορν, τη μεγάλη δημιουργία του Αλβέρτου.
Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020,στις 18:15

Eπεισόδιο 3ο: «Στιγμές περισυλλογής»
(Et in Arcadia)
Στη νέα τους κατοικία, το Όσμπορν στο Άιλ οφ Γουάιτ, η Βικτώρια και ο Αλβέρτος έχουν την ευκαιρία να μορφώσουν τα παιδιά τους μακριά από την αναταραχή του Λονδίνου. Η Βικτώρια όμως, είναι απογοητευμένη που βρίσκεται τόσο μακριά από τον λαό της και καλεί τον Πάλμερστον και τον Ράσελ στη βασιλική παρέα όταν η συμπεριφορά του πρώτου σχετικά με την επίσκεψη του Κοσούθ στη Βρετανία αποδεικνύεται ακόμη πιο προκλητική. Ο υπουργός των Εξωτερικών εμπλέκεται σε ένα παιχνίδι μηχανορραφιών με τη Φεοντόρα.
Η Βικτώρια και ο Αλβέρτος πασχίζουν να ξεπεράσουν μια εκρηκτική διαφωνία στη διάρκεια του δείπνου σχετικά με την εκπαίδευση του Μπέρτι και τις προτεραιότητές της ως μητέρας και Βασίλισσας.

Eπεισόδιο 4ο: «Ξένα σώματα»
(Foreign bodies)
Το βασιλικό ζεύγος βρίσκεται σε διάσταση όταν ο Αλβέρτος θέτει υποψηφιότητα για πρύτανης του πανεπιστημίου Κέμπριτζ, αφήνοντας τη Βικτώρια στο Λονδίνο να αντιμετωπίσει μια κλιμακούμενη επιδημία χολέρας.
Στους δρόμους, ένας εκκεντρικός νεαρός οραματιστής, ο δρ Σνόου, πασχίζει να επιλύσει το μυστήριο της ασθένειας. Όταν η χολέρα φτάνει στη νέα επιχειρηματική προσπάθεια της Σκέρετ και του Φρανκατέλι, η Βικτώρια και ο Αλβέρτος υποχρεώνονται να αφήσουν πίσω τις διαφορές τους.
Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020, στις 18:15

Eπεισόδιο 5ο: «Ένδειξη ενότητας»
(A show of unity)
Η Βικτώρια αποφασίζει να επισκεφτεί την Ιρλανδία μετά από μια απόπειρα δολοφονίας της.
Η κοσμική λαίδη Πάλμερστον φιλοξενεί τη βασιλική οικογένεια στο κάστρο Κλάσιμπον. Ο έρωτας της Σοφί και του Τζόζεφ ανθίζει, ενώ η Βικτώρια και ο Αλβέρτος σοκάρονται από την ασυνήθιστη συμφωνία των Πάλμερστον σε ό,τι αφορά στο γάμο τους.
Στο Λονδίνο, ο Μπέρτι τρομοκρατείται από έναν δάσκαλο, ενώ βρίσκεται στη φροντίδα της Φεοντόρα, η οποία χρησιμοποιεί την νεοαποκτημένη της εξουσία για να χτίσει τη φωλιά της. Η Βικτώρια αποκαλύπτει στον Αλβέρτο ότι είναι και πάλι έγκυος.

Eπεισόδιο 6ο: «Το κουαρτέτο του Κόμπουργκ»
(A Coburg Quartet)
Σχεδιάζεται μεγαλοπρεπής χορός για τη βάφτιση του Πρίγκιπα Αρθούρου. Όταν ιδιωτικές γκραβούρες της βασιλικής οικογένειας δημοσιοποιούνται, η Βικτώρια, ο Αλβέρτος και ο Λεοπόλδος τρομοκρατούνται.
Στον χορό, η Σοφί και ο Τζόζεφ ολοκληρώνουν τον έρωτά τους, ενώ η Βικτώρια και η Φεοντόρα αναμετρώνται, όταν η Βασίλισσα ανακαλύπτει ότι η Φεοντόρα πωλούσε προσκλήσεις. Ο Αλβέρτος φοβάται ότι η Βικτώρια δεν έχει σώας τας φρένας και της λέει ότι δεν την αγαπά όπως παλιά.
Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020, στις 18:15

Eπεισόδιο 7ο: «Δημόσια δυσκολία»
(A public inconvenience)
Η Βικτώρια και ο Αλβέρτος δεν έχουν υπάρξει ποτέ σε μεγαλύτερη απόσταση. Ο Αλβέρτος αποκαλύπτει τα σχέδιά του για μια διεθνή Έκθεση σε μια κλίμακα που ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί. Στο μεταξύ, ο Πάλμερστον προκαλεί σάλο όταν στέλνει το ναυτικό να αποκλείσει την Ελλάδα, αφού ο Ντον Πασίφικο, Βρετανός υπήκοος, δέχεται επίθεση. Ο Μόνμουθ προσλαμβάνει τον Πεντζ για να του παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη σχέση της Σοφί και του Τζόζεφ. Η Σοφί αποθαρρύνεται μαθαίνοντας το παρελθόν του Τζόζεφ στο Τσάτσγουορθ. Κι ενώ η δημοφιλία του Πάλμερστον και του Αλβέρτου καταρρέει, ο Πάλμερστον ξανακερδίζει την υποστήριξη του Κοινοβουλίου.
Η Βικτώρια αποφασίζει να ξανακερδίσει την αγάπη του Αλβέρτου και να τον στηρίξει στο όραμα του, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συμφιλιωθεί με τη Φεοντόρα.

Eπεισόδιο 8ο (τελευταίο): «Ο λευκός ελέφαντας»
(The white Elephant)
Όλος ο κόσμος παρακολουθεί τα εγκαίνια της μεγάλης Έκθεσης. Είναι η σπουδαιότερη ημέρα της ζωής του Αλβέρτου και μαζί με τη Βικτώρια είναι αποφασισμένοι να τα καταφέρουν. Το εγχείρημα στέφεται με απόλυτη επιτυχία, αλλά στο παρασκήνιο ο Πάλμερστον αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς δεν αποκωδικοποιεί σωστά την πολιτική κατάσταση.
Η Φεοντόρα, στο μεταξύ, παγιδεύεται στα σχέδιά της να παντρέψει την κόρη της με τον Λουδοβίκο Ναπολέοντα, καθώς ο πραγματικός της χαρακτήρας αποκαλύπτεται στον Αλβέρτο. Η Σοφί καλείται να αποφασίσει αν θα το σκάσει με τον Τζόζεφ στην Αμερική.
Η Έκθεση καταβάλλει τον Αλβέρτο, που καταρρέει.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...
  • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
  • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
  • TP-Link ER706W-4G

    TP-Link ER706W-4G

    Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
  • Kakusiga KK-12101

    Kakusiga KK-12101

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
  • Ekselans AP 1200 W2

    Ekselans AP 1200 W2

    Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
  • Nedis TVSM6050BK

    Nedis TVSM6050BK

    Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...