10/11/2020

"ΒΑΒΕΛ" στο Mega: Οι αντοχές της οκονομίας και οι πληγές στην αγορά

Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου στις 00:10 στο MEGA η εκπομπή «ΒΑΒΕΛ» και ο Νίκος Φιλιππίδης ανοίγουν τον φάκελο της οικονομίας και των πρώτων δεδομένων της αγοράς εξαιτίας του πρόσφατου – δεύτερου - κλεισίματός της. Η μάχη της επιβίωσης εργαζομένων και επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια του lockdown. Οι πληγές στην αγορά. Προσωπικές ιστορίες ανθρώπων...

Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου στις 00:10 στο MEGA η εκπομπή «ΒΑΒΕΛ» και ο Νίκος Φιλιππίδης ανοίγουν τον φάκελο της οικονομίας και των πρώτων δεδομένων της αγοράς εξαιτίας του πρόσφατου – δεύτερου - κλεισίματός της.

Η μάχη της επιβίωσης εργαζομένων και επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια  του lockdown. Οι πληγές στην αγορά.  Προσωπικές ιστορίες ανθρώπων που βρέθηκαν σε οικονομικό αδιέξοδο. Αρκούν τα μέτρα ελάφρυνσης για εργαζομένους και επιχειρήσεις;

Απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα όλων μας καλούνται να δώσουν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας, Δημήτρης Παρασκευής, ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, Γιώργος Ατσαλάκης.

Παρεμβαίνει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης.
Ακόμα η «ΒΑΒΕΛ» θα αποτυπώσει τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την αντοχή του συστήματος Υγείας και την επάρκεια των ΜΕΘ. 

«ΒΑΒΕΛ» - ΤΡΙΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:10  

  • Παρουσίαση : Νίκος Φιλιππίδης
  • Αρχισυνταξία: Γιάννης Αργυρός

#megatv  #babel

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.