31/12/2020

Ο αντιπρόεδρος της AstraZeneca, sir Μενέλαος Πάγκαλος, αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1

Μία ημέρα μετά την έγκριση από τη Μεγάλη Βρετανία του εμβολίου της AstraZeneca, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, sir Μενέλαος Πάγκαλος, μιλάει αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020, στις 21:00. Ο νευροεπιστήμονας, που γεννήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία από Έλληνες γονείς με καταγωγή από τη Χίο, μιλάει...

Μία ημέρα μετά την έγκριση από τη Μεγάλη Βρετανία του εμβολίου της AstraZeneca, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, sir Μενέλαος Πάγκαλος, μιλάει αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020, στις 21:00.

Ο νευροεπιστήμονας, που γεννήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία από Έλληνες γονείς με καταγωγή από τη Χίο, μιλάει για το μεγάλο επίτευγμα της ΑstraZeneca, στην οποία είναι επικεφαλής της έρευνας. Αποκαλύπτει στην ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στο Λονδίνο, Ευδοξία Λυμπέρη, αν οι μεταλλάξεις του ιού επηρεάζουν το εμβόλιο και στέλνει μήνυμα, μέσω της ΕΡΤ1, σε όλους εκείνους που διστάζουν να εμβολιαστούν.

Ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής έρευνας της AstraZeneca στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020, στις 21:00.

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.