03/02/2021

Σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση στον χώρο του θεάματος, στο Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ

Αύριο Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στις 00:50 μετά τα μεσάνυχτα αγαπημένοι καλλιτέχνες μιλούν στο Tik Talk και τον Αντώνη Σρόιτερ για τις καταγγελίες που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες. Στο πλατό της εκπομπής, σε μία εξομολόγηση καρδιάς, η τραγουδίστρια, Λυδία Σέρβου, περιγράφει πως σε ηλικία 15 ετών δέχθηκε...

Αύριο Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στις 00:50 μετά τα μεσάνυχτα αγαπημένοι καλλιτέχνες μιλούν στο Tik Talk και τον Αντώνη Σρόιτερ για τις καταγγελίες που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Στο πλατό της εκπομπής, σε μία εξομολόγηση καρδιάς, η τραγουδίστρια, Λυδία Σέρβου, περιγράφει πως σε ηλικία 15 ετών δέχθηκε άγρια σεξουαλική επίθεση από πάρα πολύ γνωστό μουσικοσυνθέτη.

Στο πλατό, κι ο Απόστολος Γκλέτσος, παραδέχεται ότι, ίσως, στο παρελθόν, πίεσε ερωτικά συμπρωταγωνίστριές του και στέλνει μήνυμα συγγνώμης.

Ακόμα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Χάρης Τζωρτζάκης περιγράφουν τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσαν στα πρώτα τους βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και κάθε Πέμπτη στις 00:50 μετά τα μεσάνυχτα

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.