05/03/2021

Η ΕΡΤ και οι «Συνδέσεις» στο νέο Ολυμπιακό Μουσείο Αθηνών

Η ΕΡΤ ανοίγει τις πόρτες του νέου Ολυμπιακού Μουσείου Αθηνών. Οι «Συνδέσεις» και οι δημοσιογράφοι Αλεξάνδρα Καϋμένου και Κώστας Παπαχλιμίντζος, ξεναγούν τους τηλεθεατές, την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας, δίπλα ακριβώς από το ΟΑΚΑ, το οποίο θα εγκαινιαστεί εντός του 2021.

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, ώρα 10:00 - 12:00

Η ΕΡΤ ανοίγει τις πόρτες του νέου Ολυμπιακού Μουσείου Αθηνών. Οι «Συνδέσεις» και οι δημοσιογράφοι Αλεξάνδρα Καϋμένου και Κώστας Παπαχλιμίντζος, ξεναγούν τους τηλεθεατές, την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021  στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας, δίπλα ακριβώς από το ΟΑΚΑ, το οποίο θα εγκαινιαστεί εντός του 2021.

Το νέο Μουσείο, τελεί υπό την αιγίδα της ΕΟΕ και της ΔΟΕ και είναι μέλος του Δικτύου Ολυμπιακών Μουσείων της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Βρίσκεται εντός του πρώην Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης του ΑΘΗΝΑ 2004.

Το νέο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας, έχει ως σκοπό να μεταλαμπαδεύσει τη φιλοσοφία του Ολυμπισμού και να αναδείξει τη μοναδική συμβολή της Ελλάδας στη διαμόρφωση του Ολυμπιακού Κινήματος μέσα από ένα ταξίδι στο χρόνο, αναδεικνύοντας την Αθήνα ως Ολυμπιακή Πρωτεύουσα.

Το Μουσείο θα αναβιώνει την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, ξεκινώντας από την κοιτίδα των Αγώνων στην αρχαία Ελλάδα έως τις σύγχρονες διοργανώσεις, παρουσιάζοντας σπάνια εκθέματα και πλούσιο διαδραστικό οπτικοακουστικό υλικό.

 Μια μικρή αλλά πλούσια «γεύση» από το νέο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές το πρωί της Παρασκευής 5 Μαρτίου στις «Συνδέσεις», που μεταδίδονται κάθε μέρα, από τις 10:00 ως τις 12:00.

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.