16/07/2021

Η Sony Pictures απέκτησε δικαιώματα για το "Compartment No. 6"

Γράφτηκε από: Αριστειδόπουλος
Η Sony Pictures Classics έκανε γνωστό την Πέμπτη ότι απέκτησε τα δικαιώματα για τη Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Ανατολική Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία και τη Μέση Ανατολή για το "Compartment No. 6". Πρόκειται για μία φινλανδική ταινία που έκανε πρεμιέρα σε διαγωνισμό στις Κάννες.

Η Sony Pictures Classics έκανε γνωστό την Πέμπτη ότι απέκτησε τα δικαιώματα προβολής σε Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Ανατολική Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία και τη Μέση Ανατολή για το την ταινία "Compartment No. 6". Πρόκειται για μία φινλανδική ταινία που έκανε πρεμιέρα σε διαγωνισμό στις Κάννες.Αποκτήθηκε από την Totem Films και την ταινία που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Rosa Liksom σκηνοθέτησε ο Juho Kuosmanen. Η Seidi Haarla και η Yuriy Borisov πρωταγωνιστούν στην ιστορία μιας γυναίκας από την Φινλανδία που δραπετεύει από μια ερωτική σχέση στη Μόσχα και συνδέεται με έναν Ρώσο ανθρακωρύχο που γνωρίζει σε ένα μικρό διαμέρισμα τρένων στο δρόμο προς το λιμάνι της Αρκτικής του Μούρμανσκ. Η απροσδόκητη συνάντηση κατά τη διάρκεια του μεγάλου ταξιδιού οδηγεί τους κατοίκους στο να αντιμετωπίσουν σημαντικές αλήθειες για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Το ντεμπούτο του Kuosmanen στο "The Happiest Day in the Life of Olli Maki" κέρδισε βραβείο το 2016. 

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.