25/10/2021

«Πιγκουίνοι: Κατάσκοποι στο πλήθος» – Νέα εξαιρετική μίνι σειρά ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ2

Όλα τα επεισόδια της νέας εξαιρετικής μίνι σειράς ντοκιμαντέρ «Πιγκουίνοι: Κατάσκοποι στο πλήθος» (Penguins: Spy in the Huddle), θα παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές στην ΕΡΤ2, από τη Δευτέρα 25 έως και την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, στις 15:00.
Ημερομηνία μετάδοσης: Από τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 ώς την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, στις 15:00

Όλα τα επεισόδια της νέας εξαιρετικής μίνι σειράς ντοκιμαντέρ «Πιγκουίνοι: Κατάσκοποι στο πλήθος» (Penguins: Spy in the Huddle), θα παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές στην ΕΡΤ2, από τη Δευτέρα 25 έως και την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, στις 15:00.

Μίνι σειρά ντοκιμαντέρ 3 επεισοδίων, παραγωγής Αγγλίας 2013.
Δεκάδες «κάμερες-κατάσκοποι» περνούν έναν χρόνο στις αποικίες των πιγκουίνων, καταγράφοντας με τρόπο ανεπανάληπτο τον πραγματικό χαρακτήρα τους.

PENGUINS SPY IN THE HUDDLE

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021, στις 15:00
Eπεισόδιο 1ο: «Το ταξίδι»

Από την παγωμένη Ανταρκτική ώς τους καυτούς Τροπικούς, οι «κάμερες-κατάσκοποι» καταγράφουν εικόνες από τη ζωή των πιγκουίνων, τις οποίες δεν έχουμε ξαναδεί. Μεταξύ των «κατασκόπων», για πρώτη φορά, υπάρχουν και ρομποτικοί πιγκουίνοι.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021, στις 15:00
Eπεισόδιο 2ο: «Τα πρώτα βήματα»
Οι πιγκουίνοι έχουν γεννήσει τα αβγά τους και τα περισσότερα έχουν εκκολαφθεί.
Όμως, οι γονείς αντιμετωπίζουν φοβερές απειλές για τους ίδιους και τα μικρά τους από τα στοιχεία της φύσης και τα αρπακτικά.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, στις 15:00
Eπεισόδιο 3ο (τελευταίο): «Μεγαλώνοντας»

Καθώς μεγαλώνουν, τα μικρά των πιγκουίνων δέχονται όλο και λιγότερες φροντίδες από τους γονείς τους, οι οποίοι λείπουν συχνά προς αναζήτηση τροφής. Αντιμέτωποι με μεγάλες απειλές, όπως παράσιτα και θηρευτές και ποικίλα εμπόδια, οι νεοσσοί καταφέρνουν να φτάσουν επιτέλους στη θάλασσα, όπου και αρχίζουν να τρέφονται πλέον μόνοι τους.

Κατηγορία Watch on SAT TV

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.