25/11/2021

«Όταν τελείωσε ο πόλεμος», νέα δραματική σειρά στην ΕΡΤ3

Η ιταλική δραματική σειρά μυθοπλασίας «La Guerra è finita/Όταν τελείωσε ο πόλεμος/The war is over», οκτώ ωριαίων επεισοδίων, του Michele Soavi, διαδραματίζεται στην Ιταλία που απελευθερώνεται μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την τραγωδία των στρατοπέδων εξόντωσης.
Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στις 21:00 στην ΕΡΤ3

Η ιταλική δραματική σειρά μυθοπλασίας «La Guerra è finita/Όταν τελείωσε ο πόλεμος/The war is over», οκτώ ωριαίων επεισοδίων, του Michele Soavi, διαδραματίζεται στην Ιταλία που απελευθερώνεται μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την τραγωδία των στρατοπέδων εξόντωσης.

Η σειρά παρακολουθεί την προσπάθεια προσαρμογής στην κανονική ζωή μιας ομάδας εφήβων και παιδιών που έχουν σημαδευτεί έντονα από τον πόλεμο, μένοντας χωρίς οικογένεια. Κάποιοι γενναίοι ενήλικες βοηθούν αυτά τα παιδιά ώστε να επιστρέψουν σιγά-σιγά στη ζωή τους, νικώντας φαντάσματα του παρελθόντος.

IMG 1505

Στο πρώτο επεισόδιο, μεταφερόμαστε στην Ιταλία τον Απρίλιο του 1945. Η Ιταλία μόλις απελευθερώθηκε από τη ναζιστική κατοχή και οι Εβραίοι – συμπεριλαμβανομένων των παιδιών – που κατάφεραν να επιβιώσουν από το ναζιστικό διωγμό αρχίζουν να επιστρέφουν στην Ιταλία από τα στρατόπεδα. Ο Ντάβιντε, πρώην μηχανικός και τώρα μέλος της Επιτροπής Εθνικής Απελευθέρωσης, πηγαίνει στα σύνορα για να αναζητήσει τον γιο του Ντανιέλε, που είχε συλληφθεί δύο χρόνια νωρίτερα με τη σύζυγό του, Ενρίκα. Δεν υπάρχει ίχνος του Ντανιέλε, αλλά στη θέση του υπάρχει ένα μικρό αγόρι της ίδιας ηλικίας, ο Τζιοβάνι, ο οποίος λόγω του ψυχικού σοκ που υπέστη, δεν μιλά. Ο Ντάβιντε τους πηγαίνει στο Μιλάνο, όπου ελπίζει να μπορέσουν να επανενωθούν με τις οικογένειές τους.

Ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή όλων μόλις έχει ξεκινήσει….

Παίζουν: Michele Riondino, Isabella Ragonese, Andrea Bosca, Carmine Buschini.

IMG 1508

  • Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX, 14 ημέρες μετά την προβολή τους στην ΕΡΤ3
Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.