10/01/2022

Άλεκ Μπάλντουιν: Η συνέντευξη της χρονιάς, Δευτέρα στις 23:30 στο OPEN

Η πρώτη αποκλειστική συνέντευξη του Άλεκ Μπάλντουιν μετά το μοιραίο δυστύχημα στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», σε μια ειδική δημοσιογραφική εκπομπή με τον Τζορτζ Στεφανόπουλος, κεντρικό παρουσιαστή του ABC News.

Η πρώτη αποκλειστική συνέντευξη του Άλεκ Μπάλντουιν μετά το μοιραίο δυστύχημα στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», σε μια ειδική δημοσιογραφική εκπομπή με τον Τζορτζ Στεφανόπουλος, κεντρικό παρουσιαστή  του ABC News. 

«Κάποιος έβαλε αληθινή σφαίρα στο όπλο.  Μια σφαίρα που δεν θα έπρεπε καν να είναι στα γυρίσματα». 

Όλο το χρονικό και οι λεπτομέρειες από την πλευρά του διάσημου πρωταγωνιστή, Άλεκ Μπάλντουιν, σχετικά με τη μοιραία εκπυρσοκρότηση του όπλου από τα χέρια του, που είχε ως αποτέλεσμα τον απροσδόκητο θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, και τον τραυματισμό του σκηνοθέτη, Τζόελ Σόουζα. 

Μια διεισδυτική όσο και έντονη συναισθηματικά συνέντευξη από τον ελληνικής καταγωγής Τζορτζ Στεφανόπουλος, κεντρικό παρουσιαστή του ABC News, που επιχειρεί να φωτίσει τα πιο σκοτεινά σημεία της υπόθεσης. 

Το συμβάν, που έλαβε χώρα στις 21 Οκτωβρίου 2021, εξακολουθεί να παραμένει στο στάδιο των αστυνομικών ερευνών, ενώ τα βασανιστικά ερωτήματα για το ποιος τελικά ευθύνεται για όσα συνέβησαν, αναμένουν το πόρισμα της Δικαιοσύνης.

Κατηγορία Watch on SAT TV

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.