12/01/2022

Οι Εικόνες συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Κέιπ Τάουν, σε νέα ώρα

O Τάσος Δούσης και οι Εικόνες συνεχίζουν το μαγευτικό ταξίδι τους στο Κέιπ Τάουν, σε νέα ώρα, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου στις 17:55 στο OPEN. Πρώτη στάση στο Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας, εκεί όπου ο Ινδικός ωκεανός συναντά τον Ατλαντικό. Η κάμερα της εκπομπής φτάνει στον φάρο Κέιπ Πόιντ και η θέα κόβει την ανάσα.

Σε νέα ώρα, κάθε Κυριακή στις 17:55 στο OPEN

O Τάσος Δούσης και οι Εικόνες  συνεχίζουν το μαγευτικό ταξίδι τους στο Κέιπ Τάουν, σε νέα ώρα, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου στις 17:55 στο OPEN. Πρώτη στάση στο Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας, εκεί όπου ο Ινδικός ωκεανός συναντά τον Ατλαντικό. Η κάμερα της εκπομπής φτάνει στον φάρο Κέιπ Πόιντ και η θέα κόβει την ανάσα.  

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των Εικόνων ταξιδεύουν στη ριβιέρα του Κέιπ Τάουν και στο κοσμοπολίτικο Καμπς Μπέι. Επισκέπτονται το Χόουτς Μπέι, όπου ταΐζουν φώκιες στο στόμα, και το Σίμον, την έδρα των φασαριόζων πιγκουίνων του Κέιπ Τάουν!

Μας ξεναγούν στην περίφημη Long Street για απίθανη βραδινή διασκέδαση, παρατηρούν πώς περνούν τις Κυριακές οι κάτοικοι του Κέιπ Τάουν και απολαμβάνουν οινογευσία σε ένα πέτρινο οινοποιείο της περιοχής.   

Ο Τάσος Δούσης φέρνει τις πιο όμορφες Εικόνες από αυτή την κοσμοπολίτικη και εξωτική αφρικανική πόλη!

Εικόνες: Σε νέα ώρα, Κυριακή 16 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή στις 17:55 στο OPEN

Δείτε το τρέιλερ

 

Κατηγορία Watch on SAT TV

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.