Skip to main content
9 Μαΐου 2022 12:32

Ελληνικές και ξένες ταινίες για όλους στην ΕΡΤ

8cf3c032ea347a103e89a0e727a55d61 XL c46a3796

Η ΕΡΤ κάνει τα βράδια μας καλύτερα με αγαπημένες ταινίες από τον ελληνικό και παγκόσμιο κινηματογράφο, που η ΕΡΤ1 και η ΕΡΤ2 μεταδίδουν από τη Δευτέρα έως την Κυριακή. Πάρτε θέση, πατήστε το κουμπί της τηλεόρασης και απολαύστε «διαμάντια» από τον υπέροχο κόσμο της έβδομης τέχνης.

Ημερομηνίες μετάδοσης: Από τη Δευτέρα 9 Μαΐου έως την Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Η ΕΡΤ κάνει τα βράδια μας καλύτερα με αγαπημένες ταινίες από τον ελληνικό και παγκόσμιο κινηματογράφο, που η ΕΡΤ1 και η ΕΡΤ2 μεταδίδουν από τη Δευτέρα έως την Κυριακή. Πάρτε θέση, πατήστε το κουμπί της τηλεόρασης και απολαύστε «διαμάντια» από τον υπέροχο κόσμο της έβδομης τέχνης.

 ΕΡΤ1

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022, στις 22:00
«Μια Ελληνίδα στο χαρέμι»
Μουσική κωμωδία, παραγωγής 1971.
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης
Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Χρόνης Εξαρχάκος, Βαγγέλης Σειληνός, Μαρία Ιωαννίδου, Γιώργος Γαβριηλίδης, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Μαρία Μπονέλου, Βέτα Ξανθοπούλου, Πόπη Άλβα, Γιούλη Σταμουλάκη, Μαρία Μαρτίκα, Δήμητρα Σερεμέτη, Νάσος Κεδράκας, Ανθή Γούναρη, Αμίν Ιμπραήμ, Νίκος Γαροφάλλου, Νίκος Πασχαλίδης, Υβόνη Βλαδιμήρου, Γιώργος Χαραλαμπίδης, Υβόννη Μεταξάκη, Μαίρη Σπάθη, Νάσος Κατακουζηνός, Αντώνης Λιώτσης, Δημήτρης Μιχαηλίδης, Γιάννης Νικολαϊδης, Κώστας Παύλου.
Υπόθεση: Η Ρένα εργάζεται ως τηλεφωνήτρια σε μια μεγάλη επιχείρηση. Ύστερα από μια παρεξήγηση για ένα κερδοφόρο λαχείο, τα δυο άνεργα αδέρφια της, ένας εφευρέτης και ένας μουσικός, την πείθουν να φύγουν για τη Ρόδο, όπου αρχίζει να παριστάνει το μέντιουμ. Πολύ σύντομα, αναγκάζονται να το σκάσουν, αλλά το αεροπλάνο τους πέφτει στην έρημο και καταλήγουν αιχμάλωτοι σε ένα χαρέμι. Όταν η Ρένα αποκαλύπτει στον σεΐχη μια συνωμοσία σε βάρος του, η τύχη της αλλάζει…

 

ΕΡΤ2

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022, στις 17:00
«Πριγκίπισσα Σίσι»
(Sissi)
Ρομαντική δραματική κομεντί, παραγωγής 1955.
Σκηνοθεσία-σενάριο: Ερνστ Μαρίσκα
Παίζουν: Ρόμι Σνάιντερ, Κάρλχαϊντς Μπεμ, Μάγκντα Σνάιντερ, Γκούσταβ Κνουθ, Ούτα Φραντς, Βίλμα Ντέγκισερ, Γιόζεφ Μάινραντ
Υπόθεση: Μια ζωηρή νεαρή πριγκίπισσα κερδίζει την αγάπη του μονάρχη και κατακτά τις καρδιές των υπηκόων της.
Η Αυστριακή αρχιδούκισσα Σοφία κανονίζει ταξίδι στο Μπαντ Ισλ για να γνωρίσει ο αυτοκράτορας Φραγκίσκος Ιωσήφ τη μέλλουσα γυναίκα του, την πριγκίπισσα Έλεν της Βαυαρίας. Τυχαία όμως γνωρίζει τη μικρότερη αδελφή της Έλεν, Σίσι, και την ερωτεύεται. Παρά τις αντιρρήσεις της φιλόδοξης μητέρας του παντρεύεται τη Σίσι.
Δευτέρα 9 Μαΐου 2022, στις 22:00
«Ιστορίες του Μπρονξ»
(A Bronx tale)
Γκανγκστερικό δράμα, παραγωγής ΗΠΑ 1993.
Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ντε Νίρο
Παίζουν: Τσαζ Παλμιντέρι, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Λίλο Μπανκάτο, Φράνσις Κάπρα.
Υπόθεση: Δεκαετία του ’60, οι δρόμοι του Μπρονξ είναι ένα δύσκολο μέρος για να μεγαλώσει κάποιος.
Πρέπει να μαθαίνεις γρήγορα αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να χάσεις τα πάντα.
Ο Καλότζερο, γιος του Λορέντζο, μαθαίνει για τις αρετές της σκληρής και τίμιας δουλειάς από τον πατέρα του, που δεν έχει τίποτα πιο ιερό από την αξιοπρέπειά του, αλλά και τον τρόπο για να βγάλεις εύκολα λεφτά επιβιώνοντας στους δρόμους από τον άντρα που τους ελέγχει, έναν μαφιόζο με το όνομα Σόνι.
Τώρα ο Καλότζερο πρέπει να διαλέξει αν θα κερδίζει τον σεβασμό των άλλων σαν τον πατέρα του ή αν θα τους αναγκάζει να τον σεβαστούν, όπως κάνει ο Σόνι.
Σε μια γειτονιά που κυριαρχούν οι καυγάδες, οι φασαρίες και πυροβολισμοί, ένας νεαρός άνδρας, διχασμένος ανάμεσα σε δύο κόσμους, σύντομα θα μάθει πως για κάθε σεντ εύκολου χρήματος που βγάζεις, υπάρχει ένα δύσκολο, σχεδόν θανάσιμο μάθημα για να διδαχθείς.
 
Τρίτη 10 Μαΐου 2022, στις 17:00
«Σίσι, η νεαρή αυτοκράτειρα»
(Sissi: The young empress)
 
Ρομαντική δραματική κομεντί, παραγωγής 1956.
Σκηνοθεσία-Σενάριο: Ερνστ Μαρίσκα
Παίζουν: Ρόμι Σνάιντερ, Κάρλχαϊντς Μπεμ, Μάγκντα Σνάιντερ, Γκούσταβ Κνουθ, Ούτα Φραντς, Βίλμα Ντέγκισερ, Βάλτερ Ρέγιερ, Γιόζεφ Μάινραντ, Ιβάν Πέτροβιτς
Υπόθεση: Η Σίσι κερδίζει τις εντυπώσεις στην αυλή και αποδεικνύει ότι έχει σπουδαίες διπλωματικές ικανότητες, όπως και ότι είναι μια τρυφερή μητέρα.
Τα πρώτα χρόνια της νεαρής αυτοκράτειρας της Αυστρίας σημαδεύονται από τις συγκρούσεις της με το αυστηρό τελετουργικό της αυλής και με τη σκληρή πεθερά της. Η γέννηση της μικρής πριγκίπισσας και η απαίτηση να παραδώσει το παιδί σε ξένα χέρια για τη μόρφωσή του, την αναγκάζουν να ξεπεράσει την πρώτη κρίση στο γάμο της. Επιτυγχάνεται η συμφιλίωση όταν υποχωρούν και τα δύο μέρη: η Σίσι συμμορφώνεται με το τελετουργικό και της επιτρέπεται να κρατήσει το παιδί της.
Τρίτη 10 Μαΐου 2022, στις 22:00
«Beauty shop»
Κωμωδία, παραγωγής ΗΠΑ 2005.
Σκηνοθεσία: Μπίλε Γούντραφ
Παίζουν: Κουίν Λατίφα, Αλίσια Σίλβερστόουν, Άντι ΜακΝτάουελ, Μίνα Σουβάρι, Κέβιν Μπέικον
Υπόθεση: Η Τζίνα (Κουίν Λατίφα) είναι μια δυναμική κομμώτρια, η οποία έχει μετακομίσει από το Σικάγο στην Ατλάντα για να μπορέσει η κόρη της να φοιτήσει σε ένα διάσημο μουσικό σχολείο.
Η ίδια έχει γίνει γνωστή στο πολυτελές ινστιτούτο ομορφιάς όπου εργάζεται για τα όμορφα, αλλά εκκεντρικά κουρέματά της.
Όταν πολύ σύντομα η εκρηκτική της προσωπικότητά της έρχεται σε σύγκρουση με το εγωκεντρικό αφεντικό της (Κέβιν Μπέϊκον), εγκαταλείπει το ινστιτούτο, παίρνοντας μαζί της μια βοηθό (Αλίσια Σίλβερστόουν), με σκοπό να ανοίξει τη δική της επιχείρηση.
Το καταπιεστικό πρώην αφεντικό της, όμως, θα χρησιμοποιήσει κάθε αθέμιτο μέσο για να την εκδικηθεί.
Μέσα από μια σειρά κωμικών καταστάσεων η Τζίνα θα πετύχει το σκοπό της κα θα καταφέρει να αποδείξει σε όλους ότι κανένας δεν μπορεί να περιορίσει μια ικανή γυναίκα.
Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, στις 17:00
«Σίσι, τα μοιραία χρόνια»
(Sissi: Fateful years)
Ρομαντική δραματική κομεντί, παραγωγής Αυστρίας 1957.
Σκηνοθεσία-σενάριο:
Ερνστ Μαρίσκα.
Παίζουν:
Ρόμι Σνάιντερ, Κάρλχαϊντς Μπεμ, Μάγκντα Σνάιντερ, Γκούσταβ Κνουθ, Ούτα Φραντς, Βίλμα Ντέγκισερ, Βάλτερ Ρέγιερ, Γιόζεφ Μάινραντ.
Υπόθεση: Αρρώστια, πολιτική αστάθεια και φήμες για μοιχεία βαραίνουν τη Σίσι που βάζει τα δυνατά της για να αντιμετωπίσει τη μοίρα της.
Η νεαρή αυτοκράτειρα πρέπει πάλι να αντιμετωπίσει τις ίντριγκες της πεθεράς της. Το διάστημα που ο Φραγκίσκος Ιωσήφ βρίσκεται στη Βιέννη, η Σίσι ταξιδεύει στην Ουγγαρία με έναν κόμη, ο οποίος είναι θαυμαστής της, με σκοπό να εξευμενίσει τους Ούγγρους ευγενείς που ετοιμάζονται να επαναστατήσουν. Πρέπει να αντιμετωπίσει τις φήμες για ειδύλλιο με τον κόμη, όμως μια σοβαρή αρρώστια στους πνεύμονες την αναγκάζει να μείνει στην Κέρκυρα για να αναρρώσει. Συναντιέται με τον Φραγκίσκο Ιωσήφ στην Ιταλία, όπου χάρη στη μεγάλη γοητεία της καταφέρνουν να κερδίσουν την εύνοια του ιταλικού πληθυσμού.

 

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, στις 22:00
«Η γυναίκα του Πέμπτου»
(The woman in the fifth/LA FEMME DU Veme)
Δράμα μυστηρίου, συμπαραγωγής Γαλλίας, Πολωνίας, Μ. Βρετανίας 2011
Σκηνοθεσία-σενάριο: Πάβελ Παβλικόφσκι
Παίζουν: Ίθαν Χοκ, Κριστίν Σκοτ Τόμας, Τζοάνα Κούλιγκ, Σαμίρ Γκουέσμι, Ντέλφιν Σουίγιο
Υπόθεση: Ο Αμερικανός συγγραφέας Τομ Ρικς (Ίθαν Χοκ) έρχεται στο Παρίσι αποφασισμένος να διεκδικήσει την παλιά του ζωή και να ξανακερδίσει την αγάπη της γυναίκας και της κόρης του.
Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελε και αναγκάζεται να δουλέψει σαν νυχτοφύλακας για να κερδίσει τα προς το ζην.
Τότε γνωρίζει τη Μάργκιτ (Κρίστιν Σκοτ Τόμας), μια όμορφη αλλά μυστηριώδη ξένη.
Η έντονη και παθιασμένη σχέση τους πυροδοτεί μια σειρά από ανεξήγητα γεγονότα.

 

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, στις 17:00
«Μπένι και Τζουν»
(Benny & Joon)
Δραματική κομεντί, παραγωγής ΗΠΑ 1993.
Σκηνοθεσία: Τζερεμία Τσέσικ
Παίζουν: Τζόνι Ντέπ, Μέρι Στιούαρτ Μάστερσον, Έινταν Κουίν, Τζούλιαν Μουρ, Όλιβερ Πλατ
Υπόθεση: Ένας μηχανικός αυτοκινήτων προσπαθεί να βοηθήσει την κυκλοθυμική αδερφή του να ξεπεράσει τα ψυχολογικά της προβλήματα και, για καλή του τύχη, θα βρει τον τρόπο, μέσα από έναν κλόουν που νομίζει ότι αποτελεί μετενσάρκωση του Μπάστερ Κίτον.
Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, στις 22:00
«Ο πρόεδρος»
(The summit / La cordillera)
Πολιτικό δράμα, συμπαραγωγής Γαλλίας, Ισπανίας, Αργεντινής 2017.
Σκηνοθεσία:
Σαντιάγκο Μίτρε
Παίζουν:
Ρικάρντο Νταρίν, Κριστιάν Σλέιτερ, Ντολόρες Φόνζι
Υπόθεση: Ο πρόεδρος της Αργεντινής βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα στην πολιτική και την προσωπική του ζωή κατά τη διάρκεια μιας συνόδου κορυφής σε ένα απομακρυσμένο ξενοδοχείο στην καρδιά των Άνδεων, όπου και θα οριστικοποιηθούν περιφερειακές στρατηγικές, γεωπολιτικές συμμαχίες και το φλέγον ζήτημα της διαχείρισης του πετρελαίου της Λατινικής Αμερικής.
Ο πρόεδρος έχει να πάρει μια τρομακτική απόφαση: θα προστατέψει την εξουσία του ή θα σταθεί στην οικογένειά του και θα υπερασπιστεί τις αξίες του;
Από τους παραγωγούς του «Ιστορίες για Αγρίους», πατάει πάνω στο πολιτικό σινεμά των ΄70s και συνομιλεί με το μακιαβελικό «House of Cards».
 
Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, στις 17:00
«Νίκολας Νίκλεμπι»
(Nicholas Nickleby) 

Δραματική περιπέτεια εποχής, συμπαραγωγής Αγγλίας-ΗΠΑ 2002.
Σκηνοθεσία: Ντάγκλας ΜακΓκραθ
Παίζουν: Τσάρλι Χάναμ, Αν Χαθαγουέι, Κρίστοφερ Πλάμερ, Τζέιμι Μπελ, Ρομόλα Γκαράι, Τζιμ Μπρόντμπεντ, Τίμοθι Σπολ, Έντουαρντ Φοξ, Άλαν Κάμινγκ, Τζούλιετ Στίβενσον, Στέλλα Γκόνετ, Ντέιβιντ Μπράντλεϊ
Διάρκεια: 124΄
Υπόθεση: Μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο Νίκολας Νίκλεμπι και η οικογένειά του ταξιδεύουν στο Λονδίνο, για να ζητήσουν βοήθεια από τον μεγαλύτερο αδερφό του πατέρα τους, Ραλφ.
Ο ψυχρός και άκαρδος θείος τους, όμως, δεν είναι πρόθυμος να προσφέρει τη βοήθειά του.
Αντιθέτως, στέλνει τον Νίκολας να δουλέψει σε ένα σχολείο αρρένων που ανήκει στον σαδιστικό κύριο Σκουίρς και τη γυναίκα του και εκμεταλλεύεται την ομορφιά της αδερφής του Νίκολας, Κέιτ, για να επηρεάσει τους πελάτες του.
Απελπισμένος ο Νίκολας, αποφασίζει να δραπετεύσει από το σχολείο και, μαζί με τον ανάπηρο και ορφανό φίλο του Σμάικ, ξεκινούν ένα ταξίδι στο Λονδίνο και προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους παρά τις αντιξοότητες.

Κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου αριστουργήματος του Καρόλου Ντίκενς και υποψήφια για τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας το 2003.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, στις 22:30
«Ο κανόνας της σιωπής»
(The Company You Keep) 

Πολιτικό θρίλερ, παραγωγής ΗΠΑ 2012.
Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ρέντφορντ
Σενάριο: Λεμ Ντομπς (βασισμένο στο μυθιστόρημα του Νιλ Γκόρντον)
Παίζουν: Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Σία ΛαΜπέφ, Τζούλι Κρίστι, Σαμ Έλιοτ, Σούζαν Σαράντον, Νικ Νόλτε, Μπρένταν Γκλίσον, Τέρενς Χάουαρντ, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Στάνλεϊ Τούτσι, Κρις Κούπερ, Τζάκι Εβάντσο, Άννα Κέντρικ, Μπριτ Μάρλινγκ
Υπόθεση: Ο Τζιμ Γκραντ (Ρόμπερτ Ρέντφορντ) είναι ένας επιφανής δικηγόρος που αναλαμβάνει υποθέσεις προάσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πατέρας μίας κόρης, την οποία μεγαλώνει μόνος του, στα ήρεμα προάστια του Όλμπανι, στη Νέα Υόρκη.
Ο κόσμος του όμως ανατρέπεται, όταν ένας φιλόδοξος νέος δημοσιογράφος, ο Μπεν Σέπαρντ (Σία Λαμπέφ), αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητά, αυτή δηλαδή ενός πρώην ακτιβιστή της οργάνωσης Weather Underground, που εξαιτίας της συμμετοχής του σε μία ένοπλη ληστεία, καταζητείται για φόνο.
Έχοντας ζήσει για περισσότερα από 30 χρόνια ως δικηγόρος, ο Γκραντ πρέπει τώρα να τραπεί σε φυγή.
Εξαιτίας του, το FBI εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό σε όλη τη χώρα, ενώ αυτός προσπαθεί να εντοπίσει το μοναδικό άτομο που μπορεί να «καθαρίσει» το όνομά του.

Σάββατο 14 Μαΐου 2022, στις 14:00
«Αλλού το όνειρο κι αλλού το θαύμα»
(Οι δύο μάγκες του Πειραιά!)

Κωμωδία, παραγωγής 1957.
Σκηνοθεσία-σενάριο: Πέτρος Γιαννακός, Δημήτρης Λουκάκος.
Παίζουν: Πέτρος Γιαννακός, Νίκος Φέρμας, Σύλβια Ζαγανά, Νίκος Τσουκαλάς, Ρίτα Τσάκωνα, Γιώργος Τζιφός, Μίμης Ρουγγέρης, Σπύρος Μαλούσης, Δημήτρης Μελίδης.
Υπόθεση: Ο Κοκοβιός και ο κολλητός του ο Νικολάκης κάνουν διάφορες δουλειές του ποδαριού με την ελπίδα πως κάποτε θα πιάσουν την καλή. Ο καλόκαρδος Κοκοβιός βοηθά μια ηλικιωμένη γυναίκα να πάει την παράλυτη κόρη της, τη Βάσω, στην Τήνο, όπου η Μεγαλόχαρη κάνει πάντα το θαύμα της. Το θαύμα γίνεται και η Βάσω γιατρεύεται. Κατά την επιστροφή τους στον Πειραιά, ο Νικολάκης μαθαίνει ότι ο πατέρας του έχει πεθάνει κι έτσι γίνεται κληρονόμος της οικογενειακής επιχείρησης. Τώρα, καθώς δεν είναι φτωχός, ζητά με αυτοπεποίθηση το χέρι της Βάσως, η οποία τον παντρεύεται.

Κυριακή 15 Μαΐου 2022, στις 14:00
«Σήκω χόρεψε συρτάκι»

Κωμωδία, παραγωγής 1967.
Σκηνοθεσία: Κώστας Στράντζαλης.
Σενάριο: Νίκος Τσιφόρος.
Παίζουν: Κώστας Χατζηχρήστος, Βασίλης Αυλωνίτης, Σόφη Ζαννίνου, Ζαννίνο, Νίκος Φέρμας, Κία Μπόζου, Πόπη Δεληγιάννη, Περικλής Χριστοφορίδης, Γιώργος Παπαζήσης, Κώστας Μεντής, Δημήτρης Βλάχος, Γιώργος Μαραμένος, Βασίλης Λιόγκαρης, Θόδωρος Χατζής, Ανδρέας Νομικός.
Υπόθεση: Ο Θύμιος έρχεται από το χωριό του στην Αθήνα, προσπαθώντας με το μικρό κομπόδεμα που έχει να ξεκινήσει μια καλύτερη και πιο άνετη ζωή. Μένει με ενοίκιο σε κάποιο δωμάτιο, όπου ερωτεύεται τη Λίνα, την κόρη της σπιτονοικοκυράς του. Όμως, τον πλησιάζουν κάποιοι πονηροί τύποι, οι οποίοι με δόλωμα μια κοπέλα προσπαθούν να τον εξαπατήσουν για να του πάρουν τα λεφτά, αλλά χωρίς επιτυχία.
Τελικά, ο Θύμιος θα παντρευτεί την αγαπημένη του Λίνα και ο μεσόκοπος μνηστήρας της θα παντρευτεί τη μητέρα της.

Κυριακή 15 Μαΐου 2022, στις 22:00
«Φυγαδεύοντας τον Χέντριξ»
(Smuggling Hendrix)

Δραματική κομεντί, συμπαραγωγής Ελλάδας-Κύπρου-Γερμανίας 2018.
Σκηνοθεσία-σενάριο: Μάριος Πιπερίδης
Παίζουν: Adam Bousdoukos, Βίκη Παπαδοπούλου, Fatih Al, Özgür Karadeniz
Υπόθεση: Ο Μάριος Πιπερίδης από την Κύπρο κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με την ταινία «Φυγαδεύοντας τον Χέντριξ» (Smuggling Hendrix), μια ταινία που, με αφορμή την παραβίαση του κανονισμού της Πράσινης Γραμμής από έναν σκύλο, ανατρέπει με χιούμορ βαθιά ριζωμένες υποψίες και προκαταλήψεις.
Το σχέδιο του Γιάννη για να φύγει από την Κύπρο ανατρέπεται, όταν ο σκύλος του, ο Τζίμι, διασχίζει τη Νεκρή Ζώνη, που χωρίζει τις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα.
Επειδή η μεταφορά ζώων από τα κατεχόμενα απαγορεύεται, ο Γιάννης αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια κάποιων «εκλεκτών» χαρακτήρων για να τον φέρει πίσω.

Κυριακή 15 Μαΐου 2022, στις 00:10
«Love Me Not»

Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Δραματικό θρίλερ, συμπαραγωγής Ελλάδας-Γαλλίας 2017.
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Αβρανάς
Σενάριο: Αλέξανδρος Αβρανάς, Κώστας Περούλης
Παίζουν: Χρήστος Λούλης, Ελένη Ρουσσινού, Σελεστίν Αποσπόρη, Μαρία Σκουλά, Ρένη Πιττακή, Βίκυ Τσίρου, Στέφανος Κοσμίδης, Νίκος Χατζόπουλος, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Μάνος Βακούσης
Υπόθεση: Ένα ζευγάρι προσλαμβάνει νεαρή μετανάστρια για να γίνει παρένθετη μητέρα. Ως φιλοξενούμενη των εργοδοτών της απολαμβάνει την πλούσια ζωή τους, ενώ μοιάζει να δένεται και να συνυπάρχει αρμονικά μαζί τους. Ωστόσο, κάτω από την επιφάνεια, μια πλουσιοπάροχη ασφάλεια ζωής προϋποθέτει το τίμημα μιας ανθρώπινης ζωής, προκειμένου να εισπραχθεί…

Κυριακή 15 Μαΐου 2022, στις 01:50
«Μπρίτνεϊ για πάντα»

(Britney Ever After)

Βιογραφικό δράμα, παραγωγής ΗΠΑ 2017.
Σκηνοθεσία: Λέσλι Λίμπμαν
Πρωταγωνιστούν: Νατάσα Μπάσετ, Νέιθαν Κιζ, Νικόλ Όλιβερ, Κλέιτον Τζέιμς, Μάθιου Χάρισον, Πίτερ Μπένσον
Υπόθεση: Είμαστε στο έτος 2008 κι ένα κινηματογραφικό συνεργείο αναλαμβάνει ν’ αποτυπώσει τη ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, της πριγκίπισσας της ποπ.
Κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων, το παρελθόν της –από το 1998 ώς το 2008- αρχίζει σιγά-σιγά να ξεδιπλώνεται.
Η καριέρα της Μπρίτνεϊ απογειώνεται μετά το σινγκλ της «Hit Me Baby One More Time» το 1998.
Τότε είναι που ξεκινά και η σχέση της με τον σταρ των NSYNC, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Μετά το άδοξο τέλος της σχέσης τους, η εικόνα της Μπρίτνεϊ παίρνει τον κατήφορο.
Ένας γάμος διάρκειας μόλις 72 ωρών και η θυελλώδης σχέση της με τον δεύτερο σύζυγό της, Κέβιν Φέντερλαϊν, θα την οδηγήσουν στα όρια της κατάρρευσης.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4 modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ε...
  • ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    Το ICY BOX IB-HUB1439-LAN είναι μια πρακτική και εύχρηστη συσκευή, ιδανική για χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίν...
  • V-Tech Z23

    V-Tech Z23

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή του mini modulator V-Tech Z23, ο οποίος ήταν σε έλλειψη. Πρόκειται για έναν μικρού μεγέθους ψηφιακό Full HD διαμορφωτή μονού καναλιού, ο οποίος ενσωματ...
  • Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Τα δορυφορικά κάτοπτρα της ΛΥΡΑ, έκτος από τα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (αντοχή σε ισχυρές ανεμοπιέσεις – μέχρι 190km/h) και τα κορυφαίας κατασκευής υλικά τους, έρχοντα...
  • Ekselans SWG 24 L2

    Ekselans SWG 24 L2

    Μεταξύ των πολυάριθμων προϊόντων της Ekselans, το SWG 24 L2 είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο managed switch με 24x θύρες Gigabit Ethernet και 4x θύρες SFP (Small Form-factor Pluggable). Ένα managed sw...
  • D-Link DWA-182

    D-Link DWA-182

    Το DWA-182 Wireless AC1300 MU-MIMO Wi-Fi USB Adapter παρέχει υψηλότερες ασύρματες ταχύτητες από ποτέ, προσφέροντας ισχυρή τεχνολογία Wireless AC στον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας. Με ενσωμα...
  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...