Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 959

06/03/2014

Επιτυχημένο σεμινάριο IKUSI από Δ. Μουτσιούλης

Γράφτηκε από: Αργύρης Νομικός
Από την πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, χαρακτηρίστηκε το σεμινάριο για την ψηφιακή TV που έγινε από την Δ. Μουτσιούλης στο ξενοδοχείο Mediteranean Palace, 100 μέτρα πιο κάτω από το κατάστημα της Δ. Μουτσιούλης στη Δωδεκανήσου, στη Θεσσαλονίκη. Όπως ήταν αναμενόμενο κεντρικός ομιλητής ήταν ο Θανάσης Κυριακόπουλος...

Από την πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, χαρακτηρίστηκε το σεμινάριο για την ψηφιακή TV που έγινε από την Δ. Μουτσιούλης στο ξενοδοχείο Mediteranean Palace, 100 μέτρα πιο κάτω από το κατάστημα της Δ. Μουτσιούλης στη Δωδεκανήσου, στη Θεσσαλονίκη. Όπως ήταν αναμενόμενο κεντρικός ομιλητής ήταν ο Θανάσης Κυριακόπουλος, ο οποίος καθ' όλη την διάρκεια του σεμιναρίου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τεχνικών. Συνδυάζοντας θεωρία και πράξη, παρουσίασε αμέτρητες εφαρμογές και παραδείγματα για τα προϊόντα IKUSI, προσφέροντας έτσι και αρκετή τεχνογνωσία στο ακροατήριο. Η έκπληξη έγινε από τον Γιάννη Μουτσιούλη, υιό του κου Διαμαντή, ο οποίος άνοιξε την ημερίδα με τον χαιρετισμό του, δείχνοντας ότι η εταιρία εκτός από δυναμικό παρόν, διαθέτει και βέβαιο μέλλον. Η ημερίδα του Σαββάτου επικεντρώθηκε στις εφαρμογές των ξενοδοχειακών συστημάτων στην εποχή της ψηφιακής TV, ενώ έγινε και ιδιαίτερη αναφορά στο LTE στα προβλήματα που θα δημιουργήσει και στις δυνατές διαθέσιμες λύσεις.

Για άλλη μια φορά είχαμε μια επιτυχημένη τεχνική ημερίδα από την IKUSI HELLAS και τον Θανάση Κυριακόπουλο, με άριστη διοργάνωση και υποδοχή από την Δ. Μουτσιούλης.

Η εκδήλωση ολοκληρώνεται με την αυριανή ημερίδα, με διαφορετική θεματολογία, που αφορά ξενοδοχειακά συστήματα και αναμεταδότες DVB-T, την οποία θα καλύψει και πάλι ζωντανά το www.digitaltvinfo.gr

 

Κατηγορία Σεμινάρια

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.