Skip to main content
21 Οκτωβρίου 2016 16:51

Τα highlights του προγράμματος του ΟΤΕ TV από 20 – 27 Οκτωβρίου

43da9ec250537efcfe67b06e33c3e308 XL fa487fe0

Ακόμα μία συναρπαστική εβδομάδα περιμένει τους φίλους των σπορ, στα κανάλια OTE SPORT, όπου έρχονται σε αποκλειστικότητα τα παιχνίδια των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού για την 3η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League, αλλά και σπουδαία ματς από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης, ενώ την Κυριακή ενδέχεται να κριθεί ο τίτλος…Ακόμα μία συναρπαστική εβδομάδα περιμένει τους φίλους των σπορ, στα κανάλια OTE SPORT, όπου έρχονται σε αποκλειστικότητα τα παιχνίδια των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού για την 3η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League, αλλά και σπουδαία ματς από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης, ενώ την Κυριακή ενδέχεται να κριθεί ο τίτλος στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

Από την εμπορική επιτυχία του Ένας Άλλος Κόσμος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand και τις πολυσυζητημένες ταινίες τρόμου Η Επίσκεψη του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν και 10 Cloverfield Lane με τον Τζον Γκούντμαν στο OTE CINEMA 1HD, μέχρι το εξαιρετικό Αντίο Παιδιά του Λουί Μαλ στο αφιέρωμα του OTE CINEMA 2HD σε γαλλικά classics, αλλά και τη νέα σειρά γαλλικής παραγωγής σειρά Bright-eyed Revenge στο OTE CINEMA 4HD, πλούσιο είναι το κινηματογραφικό πρόγραμμα του ΟΤΕ ΤV και αυτή την εβδομάδα.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το premium αθλητικό και κινηματογραφικό πρόγραμμα των καναλιών του ΟΤΕ TV όπου και αν βρίσκονται, μέσω κινητού, tablet ή laptop, από την υπηρεσία OTE TV GO.

Την Πέμπτη 20/10 οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διεκδικούν το δικαίωμα τους στην πρόκριση των “32” του UEFA Europa League και τα κανάλια OTE SPORT προγραμματίζουν αποστολές σε Μπακού (όπου αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ με την Γκάραμπαγκ, στις 20.00, ΟΤΕ SPORT 2HD) και Λιέγη (όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Σταντάρ, στις 20.00, OTE SPORT 4HD). Για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αστάνα, στο “Γ. Καραϊσκάκης” (22.05, ΟΤΕ SPORT 3HD) παρακολουθούμε την pregame εκπομπή που θα “βγει” από τον Πειραιά. Και στις τρεις καλύψεις, βλέπουμε πρώτοι όσα έχουν να πουν οι πρωταγωνιστές, μετά το τέλος των διαδικασιών, στην κάμερα του OTE TV.

To Σαββατοκύριακο επιστρέφουν στις οθόνες μας οι Premier League, LaLiga Santander, Bundesliga και Serie A TIM, με συναντήσεις όπως αυτή της Βαλένθια με την Μπαρτσελόνα (Σάββατο 22/10, 17.15, OTE SPORT 2HD), της Μπάγερν Μονάχου -των δύο σερί ισόπαλων αποτελεσμάτων- με την Γκλάντμπαχ (Σάββατο 22/10, 19.30, OTE SPORT 3HD), της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Κυριακή 23/10, 18.00, OTE SPORT 1HD), αλλά και το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ιταλία, μεταξύ της Μίλαν και της Γιουβέντους (Σάββατο 22/10, 21.45, OTE SPORT 1ΗD).

Την Κυριακή 23/10 ενδέχεται να κριθεί ο τίτλος στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 που βρίσκεται στο “Circuit of The Americas”. Αν ο Νίκο Ρόσμπεργκ τερματίσει για 10η φορά φέτος πρώτος, θα εξασφαλίσει, το πρώτο του στέμμα (Κυριακή 23/10, στις 21.45, OTE SPORT 5HD).

Το Κύπελλο Ελλάδος επιστρέφει δυναμικάμε την 1η αγωνιστική των ομίλων και ένα τριήμερο 25-27/10 γεμάτο πάθος και θέμα από τον θεσμό των εκπλήξεων που θα σας συναρπάσει.

Πρεμιέρα κάνει στην υπηρεσία OTE CINEMA ON DEMAND η τελευταία ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Ένας Άλλος Κόσμος, σε συμπαραγωγή ΟΤΕ TV. Η ταινία πλαισιώνεται από ένα ξεχωριστό καστ ηθοποιών, όπως ο βραβευμένος με Όσκαρ Χολιγουντιανός ηθοποιός Τζέι Κέι Σίμονς, η Μαρία Καβογιάννη, η Άντρια Όσβαρτ και ο Μηνάς Χατζησάββας.

Δύο από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες τρόμου της χρονιάς, έρχονται σε Α’ προβολή στο OTE CINEMA 1HD. Η νέα ταινία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, Η Επίσκεψη, για δύο αδέρφια που κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι των παππούδων τους, τρομοκρατούνται από την αλλόκοτη συμπεριφορά τους (Κυριακή 23/10, 21.00, ζώνη Sunday Blockbuster) και το ανατρεπτικό 10 Cloverfield Lane, με τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα Τζον Γκούντμαν (Δευτέρα 24/10, 21.00, ζώνη Action). Την Πέμπτη 27/10 στις 21.00 προβάλλεται το πολυβραβευμένο κοινωνικό δράμα ρωσικής παραγωγής του Γιούρι Μπίκοφ, Ο Ηλίθιος,που απέσπασε εντυπωσιακές κριτικές (ζώνη Red Carpet Premiers).

Στο OTE CINEMA 2HD, το αφιέρωμα σε αγαπημένα classics του γαλλικού σινεμά συνεχίζεται με το αυτοβιογραφικό πολεμικό δράμα του 1987 Αντίο Παιδιά που απέσπασε βραβείο BAFTA και Χρυσό Λέοντα για τη σκηνοθεσία του Λουί Μαλ (Τρίτη 25/10, 22.00). Επίσης σε Α’ προβολή θα έχουν την ευκαιρία οι συνδρομητές να απολαύσουν το υποψήφιο για Όσκαρ βιογραφικό δράμα Straight Outta Compton, το οποίο παρουσιάζει την πορεία του θρυλικού καλιφορνέζικου συγκροτήματος NWA που ανέδειξε μαζικά την κουλτούρα του hip hop χρησιμοποιώντας καυστικούς, χωρίς λογοκρισία, στίχους (Σάββατο 22/10, 22.00). Την Τετάρτη 26/10 προβάλλεται το πολεμικό δράμα Ανώνυμη: Το Απαγορευμένο Ημερολόγιο για μια γυναίκα που προσπαθεί να διασωθεί από τα σοβιετικά στρατεύματα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου (Τετάρτη 26/10, 22.00, ζώνη Ladies First).

Στο OTE CINEMA 4HD το ενδιαφέρον περιστρέφεται γύρω από την πρεμιέρα της δραματικής σειράς γαλλικής παραγωγής Bright-eyed Revenge, για μία νεαρή γυναίκα, η οποία 10 χρόνια μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα που σκότωσε τη μητέρα και τον αδελφό της, επιστρέφει στη γαλλική Ριβιέρα για να αναζητήσει τους δολοφόνους τους (Κυριακή 23/10, 23.00). Επίσης, πρεμιέρα κάνει η δραματική σειρά Private Eyes, όπου ο Τζέισον Πρίσλεϊ και η Σίντυ Σάμπσον συνεργάζονται σε ένα ιδιωτικό γραφείο ερευνών αναλαμβάνοντας αστυνομικές υποθέσεις (Τρίτη 25/10, 22.00). Στο FOX, δεν χάνουμε την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της 7ης σεζόν του The Walking Dead ένα μόλις 24ωρο, μετά την προβολή της στην Αμερική (Δευτέρα 24/10, 22.40).

Στο Village Cinema HD, δεν χάνουμε σε Α’ προβολή την δραματική ταινία Κάποτε Στη Νέα Υόρκη με ένα all-star καστ που αποτελείται από την Μαριόν Κοτιγιάρ, τον Χοακίν Φίνιξ και τον Τζέρεμι Ρένερ (Δευτέρα 24/10, 21.00).

Από την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου η νέα σειρά του Viasat History, Conspiracy, επιλέγει ένα ιστορικό γεγονός και το εξετάζει μέσα από το πρίσμα των συνωμοσιολόγων. Στο Discovery Channel, η νέα σειρά British Treasure, American Gold αποκαλύπτει την πληθώρα κειμηλίων και αντικών από τα παλιά χρόνια έως τη σύγχρονη εποχή που έχουν διασωθεί (Πέμπτη 27/10, 23.00).

Στο παιδικό πρόγραμμα του ΟΤΕ TV ξεχωρίζει στην υπηρεσία OTE CINEMA ON DEMAND, το τελευταίο μέρος του αγαπημένου franchise κινουμένων σχεδίων Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης (μεταγλ.). Στο Disney Channel, οι μικροί φίλοι δεν πρέπει να χάσουν τα νέα επεισόδια της σειράς Hank Zipzer, που βασίζεταιστην ομότιτλη σειρά παιδικών βιβλίων, για ένα αγόρι που αντιμετωπίζει καθημερινά δυσκολίες στο σχολείο εξαιτίας της δυσλεξίας του (Δευτέρα 24/10, 15.15).

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Με περισσότερα από 90 ψηφιακά κανάλια, τα 32 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, μεγάλες πρεμιέρες ταινιών, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες στο site του OTE TV otetv.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4 modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ε...
  • ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    Το ICY BOX IB-HUB1439-LAN είναι μια πρακτική και εύχρηστη συσκευή, ιδανική για χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίν...
  • V-Tech Z23

    V-Tech Z23

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή του mini modulator V-Tech Z23, ο οποίος ήταν σε έλλειψη. Πρόκειται για έναν μικρού μεγέθους ψηφιακό Full HD διαμορφωτή μονού καναλιού, ο οποίος ενσωματ...
  • Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Τα δορυφορικά κάτοπτρα της ΛΥΡΑ, έκτος από τα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (αντοχή σε ισχυρές ανεμοπιέσεις – μέχρι 190km/h) και τα κορυφαίας κατασκευής υλικά τους, έρχοντα...
  • Ekselans SWG 24 L2

    Ekselans SWG 24 L2

    Μεταξύ των πολυάριθμων προϊόντων της Ekselans, το SWG 24 L2 είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο managed switch με 24x θύρες Gigabit Ethernet και 4x θύρες SFP (Small Form-factor Pluggable). Ένα managed sw...
  • D-Link DWA-182

    D-Link DWA-182

    Το DWA-182 Wireless AC1300 MU-MIMO Wi-Fi USB Adapter παρέχει υψηλότερες ασύρματες ταχύτητες από ποτέ, προσφέροντας ισχυρή τεχνολογία Wireless AC στον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας. Με ενσωμα...
  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...