Skip to main content
TM28
SEC 178 COVER
satpraxis 2022
SECcy 21 COVER
23 Μαρτίου 2022 13:03

Η ΕΡΤ τιμά την επέτειο της 25ης Μαρτίου

619ebb5048dd0e01247ef44962ec5f8c XL 98451bc7

Με την απευθείας μετάδοση της μεγάλης παρέλασης στην Αθήνα, της Δοξολογίας για την εθνική επέτειο από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, καθώς και με θεματικές εκπομπές, ιστορικά ντοκιμαντέρ, συναυλίες, ειδικά αφιερώματα, αλλά και ταινίες, που αναδεικνύουν γνωστές και άγνωστες πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα, η ΕΡΤ τιμά την 25η Μαρτίου.

Με την απευθείας μετάδοση της μεγάλης παρέλασης στην Αθήνα, της Δοξολογίας για την εθνική επέτειο από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, καθώς και με θεματικές εκπομπέςιστορικά ντοκιμαντέρ, συναυλίες, ειδικά αφιερώματα, αλλά και ταινίες, που αναδεικνύουν γνωστές και άγνωστες πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα, η ΕΡΤ τιμά την 25η Μαρτίου.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

ΕΡΤ1

Η εκπομπή «Συνδέσεις», με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου θα συνδεθεί απευθείας στις 10:50 με το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, για να μεταδώσει την τελετή κατάθεσης στεφάνου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και στη συνέχεια με την Πλατεία Συντάγματος, όπου στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη παρέλαση.

ΕΡΤ2

Στις 08:29 και στις 18:59 από τη σειρά της ΕΡΤ «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση – 200 θαύματα και άλματα», που βασίζεται σε ιδέα της καθηγήτριας του ΕΚΠΑ, ιστορικού και ακαδημαϊκού Μαρίας Ευθυμίου, παρακολουθούμε το επεισόδιο «Η Επανάσταση της Πελοποννήσου». 

Στις 08:30, από τη σειρά ντοκιμαντέρ «Ελληνική φορεσιά», που παρουσιάζει την ιστορία και την εξέλιξη του ελληνικού ενδύματος, θα παρακολουθήσουμε το επεισόδιο «Τουρκοκρατία: Ενδυματολογικές συμπεριφορές στον 18ο & 19ο αιώνα».

Στις 09:00, η σειρά ντοκιμαντέρ της Μαρίας Χατζημιχάλη-Παπαλιού, «Δεν είσαι μόνος» ζωντανεύει, μέσα από αυθεντικές πηγές εκείνης της εποχής, την ιστορία του Ελληνισμού στα δύσκολα χρόνια της οθωμανικής δουλείας, όταν όλα «τά ‘σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά». Σήμερα παρακολουθούμε το επεισόδιο: «Τουρκοκρατία».

Στις 10:00, σε απευθείας σύνδεση με τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, θα μεταδοθεί η επίσημη Δοξολογία για τη Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Στις 10:30, από τη σειρά ντοκιμαντέρ «Τα ορφανά του 1821: Ιστορίες Αμερικανικού Φιλελληνισμού» θα προβληθεί το επεισόδιο «Άρωμα Ελευθερίας», που καταγράφει την προσπάθεια του Καποδίστρια ως νέου κυβερνήτη, να αποκαταστήσει τα χιλιάδες ορφανά, πρόβλημα που εξελίσσεται σε ανθρωπιστικό δράμα.

Στις 11:15 θα μεταδοθεί το ιστορικό ντοκιμαντέρ «Ύμνος εις την Ελευθερίαν», που βασίζεται στο φιλολογικό υλικό του Εθνικού Ύμνου και στην επαναστατική ατμόσφαιρα της Ελλάδας του 19ου αιώνα, με κεντρικό άξονα τη φιλία και τη δημιουργική συνύπαρξη του Σολωμού και του Μάντζαρου.

Στις 12:00 μεταδίδεται η ελληνική ταινία «Η κυρά Φροσύνη και ο Αλή Πασάς».
Το ιστορικό δράμα, παραγωγής 1959, σε σκηνοθεσία και σενάριο Γρηγόρη Γρηγορίου, αναφέρεται στον απελπισμένο έρωτα της θρυλικής αρχόντισσας της Ηπείρου, της περιώνυμης κυρά Φροσύνης για τον γιο του Αλή Πασά, τον Μουχτάρ, καθώς και στον τραγικό θάνατο της ερωτευμένης γυναίκας στη λίμνη των Ιωαννίνων, όπου την έπνιξε ο Αλή Πασάς μαζί με άλλες δεκαεπτά γυναίκες, επειδή δεν δέχτηκε να γίνει και δική του ερωμένη.

Παίζουν: Ειρήνη Παπά, Ανδρέας Μπάρκουλης, Τζαβαλάς Καρούσος, Θεανώ Ιωαννίδου, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Ελένη Ζαφειρίου, Τάκης Χριστοφορίδης, Βαγγέλης Καζάν, Χριστόφορος Ζήκας, Γιώργος Ολύμπιος, Μαρία Σολδάτου κ.ά.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στο ERTFLIX.

Στις 14:00, στο ντοκιμαντέρ του Μενέλαου Καραμαγγιώλη, «Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους»όπου πρωταγωνιστούν ήρωες μιας σκοτεινής και δύσκολης καθημερινότητας, χωρίς καμιά προοπτική και ελπίδα, μεταδίδεται το επεισόδιο «Αγαπητέ πρόγονε».

Μεγαλωμένος στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, ένας Ελληνοαμερικανός δεύτερης γενιάς, συνονόματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, επιστρέφει στην Ελλάδα ν’ αναζητήσει τα ίχνη του πιo δημοφιλούς Έλληνα του 1821 και να διαπιστώσει αν είναι στ’ αλήθεια απόγονός του.
Αυτή η αναζήτηση διατρέχει την πολύπλευρη και πολύπλοκη ταυτότητα του Έλληνα στη διαχρονική της διάσταση, μέσα από τα αρχαιοελληνικά σύμβολα και τις αναβιώσεις τους, μέσα από τους απογόνους των ηρώων του ’21 και μέσα από τη ματιά των μαθητών της Αθήνας του 2011, οι οποίοι με παρελάσεις και γιορτές αποτυπώνουν τις αντιφάσεις των σημερινών Ελλήνων, που πασχίζουν να αντισταθούν στην κρίση της εποχής με όπλο τις μνήμες τους.

Στις 16:00, στη σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Γιατί 21; 12 ερωτήματα», η Μαριλένα Κατσίμη και ο Πιέρρος Τζανετάκος αναζητούν απαντήσεις στο ερώτημα «Γιατί γιορτάζουμε το 1821;». Ποιος είναι ο ρόλος της μνήμης στη δημόσια Ιστορία; Η έρευνα αρχίζει από την πρώτη επέτειο το 1838 και φτάνει έως και σήμερα.
Οι δύο ερευνητές ταξιδεύουν σε τόπους με έντονο ιστορικό φορτίο, μελετούν πηγές και αρχεία. Συζητούν με μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και απευθύνουν τα ερωτήματά τους σε κορυφαίους επιστήμονες της ελληνικής και διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας. Στόχος η διάχυση της επιστημονικής γνώσης στο πλατύ κοινό.

Στις 17:00 μεταδίδεται η ελληνική ταινία «Μπουμπουλίνα».
Το ιστορικό δράμα, παραγωγής 1959, σε σκηνοθεσία Κώστα Ανδρίτσου, φωτίζει τη ζωή και την προσφορά στον αγώνα της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας (Ειρήνη Παπά), η οποία, για δεύτερη φορά χήρα, ταξιδεύει στην Οδησσό, επικοινωνεί με τα μέλη της Φιλικής Εταιρείας και συμμετέχει στην Επανάσταση, διαθέτοντας πλοία ή με την προσωπική της αγωνιστική παρουσία.

Παίζουν: Ειρήνη Παπά, Ανδρέας Μπάρκουλης, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Μιράντα Μυράτ, Γεωργία Βασιλειάδου, Χριστόφορος Νέζερ, Νίκος Κούρκουλος (στην πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση), Κούλης Στολίγκας, Βασίλης Κανάκης κ.ά.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στο ERTFLIX.

Στις 21:00, καλεσμένοι της Βίκυς Φλέσσα στην εκπομπή «Στα άκρα», είναι οι Κώστας Σταματόπουλος και Μελέτης Μελετόπουλος.

Στις 24:00, θα μεταδοθεί το ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους «Της πατρίδας μου η σημαία», σε σενάριο και σκηνοθεσία Στέλιου Χαραλαμπόπουλου.

ΕΡΤ3

Στις 08:00 και στις 17:00, στα «Τοπόσημα του 1821», στη  σειρά ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ που αναδεικνύει το ιστορικό αποτύπωμα του Αγώνα στο παρόν, ταξιδεύουμε στο Σούλι, στον τόπο που υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν οι σκληροτράχηλοι και δεινοί στον πόλεμο, Σουλιώτες και στο Μεσολόγγι που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Αγώνα του 1821, αντίστοιχα.

Στις 09:00, μεταδίδεται μαγνητοσκοπημένη η πανηγυρική συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης.

Οι σπουδαίοι Έλληνες συνθέτες Διονύσιος Λαυράγκας και Μανώλης Καλομοίρης ενσωματώνουν στοιχεία της δημοτικής μουσικής μας παράδοσης στα έργα τους. Το «Πρελούδιο και Φούγκα πάνω σε δύο ελληνικά θέματα» του πρώτου δίνει το θριαμβικό τόνο της εξέγερσης των Ελλήνων, ενώ η «Καταστροφή των Ψαρών» του δεύτερου θρηνεί για μία από τις μεγαλύτερες καταστροφές του Αγώνα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την Ηρωική Συμφωνία του Μπετόβεν, ένα ρηξικέλευθο έργο εμποτισμένο με τα ιδανικά του Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού, που υπήρξε η φλόγα με την οποία άναψε πνευματικά το φυτίλι της Ελληνικής Επανάστασης.

ERTFLIX

Η ψηφιακή πλατφόρμα, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, κάνει ένα θεματικό επετειακό αφιέρωμα, με τις πρόσφατες παραγωγές της ΕΡΤ, με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, καθώς επίσης και με συναυλίες αφιερωμένες στην επέτειο της Απελευθέρωσης. Συγκεκριμένα:

  • «Γιατί 21; – 12 Ερωτήματα»

Σειρά ντοκιμαντέρ που αποσκοπεί να παρουσιάσει μέσα σε 12 επεισόδια τις βασικές πτυχές της ελληνικής Ιστορίας, ακολουθώντας το νήμα που συνδέει τα 200 χρόνια ζωής του ελληνικού έθνους-κράτους από την Επανάσταση έως και σήμερα,

  • «Τοπόσημα του 1821»

Σειρά ντοκιμαντέρ η οποία επισκέπτεται τους τόπους όπου διαδραματίστηκαν σημαντικά γεγονότα κατά την περίοδο της Επανάστασης και με τη βοήθεια της τεχνολογίας επιχειρεί να αναδείξει την εικόνα που εμφάνιζαν οι τόποι αυτοί πριν από δύο αιώνες.

  • «1821, η Ελληνική Επανάσταση»

Η σειρά ντοκιμαντέρ περιγράφει την περίοδο του επαναστατικού Αγώνα που οδήγησε στη σύσταση του ελληνικού κράτους του 1832, καθώς και την πορεία του που προέκυψε από την Επανάσταση μέχρι σήμερα μέσα από πραγματολογική ακρίβεια και επιστημονική τεκμηρίωση.

  • «Τα ορφανά του 1821: Ιστορίες Αμερικανικού Φιλελληνισμού»

Σειρά ντοκιμαντέρ που φωτίζει μια λιγότερο γνωστή πλευρά της Ελληνικής Επανάστασης και αναφέρεται στην κληρονομιά των ορφανών Ελληνόπουλων, αλλά και την ιστορία των απογόνων τους έως σήμερα.

  • «Διασπορά – Παροικίες – Ευεργεσία: Από το Εγώ στο Εμείς»

Σειρά εκπομπών για τους ευεργέτες του ελληνικού κράτους.

  • «Κείμενα του ΄21»

Με αφορμή τα  200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, η καθηγήτρια Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Μαρία Ευθυμίου συζητά με τον δημοσιογράφο Πιέρρο Τζανετάκο τις πιο σημαντικές θεματικές της εθνικής παλιγγενεσίας.

Συναυλίες στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση:

  • Της Λευτεριάς τ’ αγέρι – Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Αραβίδη, παρουσιάζει τη λαϊκή όπερα του Γιώργου Βούκανου «Της Λευτεριάς τ’ αγέρι – Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε κείμενα-στίχους Μαίρης Βούκανου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον ιστορικό χώρο του Λιμποβισίου, στο σπίτι των Κολοκοτρωναίων.
Το τρίπρακτο έργο είναι εμπνευσμένο από τη ζωή του αρχιστράτηγου του έθνους μας, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, και περιγράφει με τρόπο γλαφυρό τη ζωή του και τη φλογερή αγάπη του για την πατρίδα.
Ερμηνεύουν ο Κώστας Μακεδόνας (λαϊκός αφηγητής), η Άντα Αθανασοπούλου και ο Σταμάτης Μπερής. Παίζουν ο Αστέριος Πελτέκης (Θεόδωρος Κολοκοτρώνης) και η Χρύσα Ρώμα (γυναίκα της Επανάστασης). Συμμετέχει η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης και η Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης σε διδασκαλία της Χριστίνας Αθανασοπούλου.

  • Τραγουδώντας την Ελληνική Επανάσταση με 21 τραγούδια

Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Αραβίδη, σε µια µοναδική συναυλία υπό τον τίτλο «Τραγουδώντας την Ελληνική Επανάσταση µε 21τραγούδια», µε σολίστ τη Νένα Βενετσάνου και τον Τάση Χριστογιαννόπουλο, σε ενορχήστρωση Αχιλλέα Γουάστωρ.
Πρόκειται για ένα ξεχωριστό επετειακό πρόγραµµα, όπου για πρώτη φορά παρουσιάζονται μαζί επί σκηνής 21 ιστορικά τραγούδια, ανώνυμα και επώνυμα, εμπνευσμένα από το 1821, για ορχήστρα, ανδρική και γυναικεία φωνή.

  • Η πολιορκία της Κορίνθου

Το έργο αναφέρεται στον αγώνα των Ελλήνων κατά των Οθωμανών και κινητοποίησε το φιλελληνικό κίνημα στο Παρίσι. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην όπερα του Παρισιού το 1826 με τεράστια επιτυχία, ενώ όλα τα έσοδα από τις πρώτες αυτές παραστάσεις διατέθηκαν στους Έλληνες επαναστάτες, που έδιναν τον μεγάλο αγώνα της ανεξαρτησίας.
Ο μαέστρος Γιώργος Πέτρου καθοδηγεί μια λαμπερή διανομή που αποτελείται από σπουδαίους Έλληνες και ξένους σολίστ, την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και τη Χορωδία Δήμου Αθηναίων. Η σκηνοθέτις Ροδούλα Γαϊτάνου συμπράττει με επτά εικαστικούς καλλιτέχνες που επέλεξε η ιστορικός τέχνης Κατερίνα Κοσκινά, οι οποίοι εμπνέονται από την μουσική, ακολουθούν την πλοκή της όπερας και δημιουργούν σε πραγματικό χρόνο μια πρωτοποριακή θεαματική εικαστική πρόταση.

  • «Ελευθερία» του Μάριου Ιωάννου Ηλία

Το έργο του διεθνώς καταξιωμένου Κύπριου συνθέτη Μάριου Ιωάννου Ηλία, ανάθεση από την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία της ΕΡΤ, με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση στη Ρωμαϊκή Αγορά.
Ένα πολυδιάστατο και σύνθετο συμφωνικό έργο, γεμάτο μελωδίες και ποίηση, με πίστη και ελπίδα στην Ελευθερία. Τα κείμενα και τα ποιήματα είναι των Άγγελου ΣικελιανούΔιονύσιου ΣολωμούΚωστή ΠαλαμάΑνδρέα ΚάλβουΓιάννη ΡίτσουΝίκου Καζαντζάκη κ.ά.

  • Πανηγυρική συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τιμούν την επέτειο 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση με μία πανηγυρική συναυλία.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TP-Link Stackable L3 Switches
Νέα σειρά Omada Switch για δίκτυα επιχειρήσεων Η TP-Link παρουσιάζει τη σειρά Omada L3 Switch για δίκτυα επιχειρήσεων. Όταν η επιχείρησή σας χρησιμοποιεί πολλαπλά VLAN για δίκτυα επισκεπτών, συσκ…
STM-807 / WT58D / WT58DL / XS-P046
Tester καλωδιώσεων από την KAL Electronics Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή νέων φορητών tester για έλεγχο καλωδιώσεων. Διαθέσιμα είναι τα εξής μοντέλα: STM-807: Για έλεγχο…
Kathrein VOS 137/RA 2.0
Ενισχυτής σήματος υψηλής απόδοσης για οικιακές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις TV Ο Kathrein VOS 137/RA 2.0 είναι ένας τοπικά τροφοδοτούμενος οικιακός ενισχυτής για σύγχρονα δίκτυα HFC. Χάρη στη…
Ruijie-Reyee Cloud Pro
Επαγγελματική διαχείριση δικτύου από παντού Η διαχείριση ενός σύγχρονου δικτύου απαιτεί ταχύτητα, ορατότητα και άμεση παρέμβαση. Το Ruijie-Reyee Cloud Pro αποτελεί μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα clou…
TELEVES 533160
Πλαστικός οργανωτής καλωδίων για Rack 19” 1U με καπάκι Ο πλαστικός οργανωτής καλωδίων 533160 της TELEVES για Rack 19” 1U με καπάκι, καταλαμβάνει θέση 1U σε rack 19”. Κατασκευασμένος από πλαστ…
TP-Link Campus Series
Νέα σειρά Omada Switch για επαγγελματικά δίκτυα Η TP-Link παρουσιάζει τα Switch της νέας σειράς Campus. Σχεδιασμένα για επιχειρήσεις, πανεπιστημιουπόλεις και παρόχους υπηρεσιών Internet (ISP), τα…
Τα νέα της Mistral – Ενισχυτής κεραίας VeSat VS_VR90
Όπως είχε γραφτεί στο προηγούμενο τεύχος, κάποια από τα προϊόντα VeSat που αφορούν ενισχυτές κεραίας και ενισχυτές κεντρικής κεραίας, από τώρα και στο εξής παράγονται στις εγκαταστάσεις της Mistral…
TELEVES Overlight TX, RX & Wideband LNB διαθέσιμα στο B2B της EDISION
Πλήρες σύστημα για οπτική διανομή τηλεοπτικού σήματος Διαθέσιμα στο B2B της EDISION πομπός, δέκτης και Wideband LNB της TELEVES, τα οποία αποτελούν ένα πλήρες σύστημα για τη διανομή τηλεοπτικού σ…
Akuvox X912 & A08
Έξυπνη ενδοεπικοινωνία που οργανώνει πρόσβαση, προσωπικό και καθημερινή λειτουργία Η λύση της Akuvox για επαγγελματικούς χώρους συνδυάζει φωνή, εικόνα, ασφάλεια, έλεγχο πρόσβασης και διαχείριση π…
JollyLine JL42533 / JL42534 / JL42536
Νέες παραλαβές τηλεχειριστηρίων Air Condition από την EDISION Η εταιρεία EDISION ανακοινώνει νέα παραλαβή τηλεχειριστηρίων JollyLine Air Condition. Διαθέσιμα είναι τα μοντέλα JL42533 Universal Ai…
Καλώδια και βύσματα Kathrein
Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά σε κάθε εγκατάσταση Σε κάθε εγκατάσταση επίγειας ή δορυφορικής λήψης, η προσοχή συνήθως στρέφεται στην κεραία, τον ενισχυτή ή το multiswitch. Ωστόσο, η ποιότητα…
PROMAX TV EXPLORER NG
Ο απόλυτος σύμμαχός σας ενάντια στις καλοκαιρινές βλάβες Για τους εγκαταστάτες, το καλοκαίρι δεν σημαίνει μόνο δουλειά, αλλά και μια σειρά από συγκεκριμένες τεχνικές προκλήσεις. Η ζέστη και η ακτ…

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Σεπτέμβριος 2026
Το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου 2026 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Θέματα τεύ…
Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2026-27
Βαδίζοντας προς το τέλος του Αυγούστου, έχουμε το πρώτο σφύριγμα για τη σέντρα σε όλα τα μεγάλα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης, που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της νέας αθλητικής σεζ…
SAT & ZAP, Σεπτέμβριος 2026
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι για άλλον ένα μήνα τα αφρικανικά, αραβικά και ιρανικά κανάλια αποτελούν σχεδόν το σύνολο των νέων ελεύθερων καναλιών του δορυφορικού μας τόξου. Aghani TV Ba…
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η ανάγνωση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστοτόπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.