Skip to main content
TM16
SEC 175 COVER
satpraxis 2022
now 33 2022
29 Δεκεμβρίου 2022 10:40

Πρωτοχρονιά με την ΕΡΤ – «1, 2, 3… Έρχεται το ’23»

ERT gradient 698e4526

Με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, γεμάτο λάμψη, τραγούδια και χορό, η ΕΡΤ καλωσορίζει το 2023 και εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά!
Ταινίες για όλη την οικογένεια, συναυλίες, ντοκιμαντέρ, αλλά και εκπομπές που βάζουν τα καλά τους και υποδέχονται τους καλεσμένους τους με γιορτινή διάθεση πλημμυρίζουν τις οθόνες μας.
Όσο για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, μην ψάχνετε, κλείστε θέση στην ΕΡΤ. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και μια παρέα από πενήντα ξεχωριστούς καλεσμένους μάς προσκαλούν σε μια μεγάλη γιορτή, για να πούμε όλοι μαζί «1, 2, 3… Έρχεται το ’23» !

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2023
ΕΡΤ1

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» αποχαιρετά το 2022 με την πιο όμορφη και λαμπερή παρέα! Στις 13:00, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά καλωσορίζουν τον Διονύση Σχοινά, ο οποίος ερμηνεύει αγαπημ1να μας τραγούδια και μιλάει για όλα. Η  Idra Kayne δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα για ένα ξέφρενο πάρτι.

Στις 16:00, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχονται στο «Στούντιο 4» την Ελένη Καστάνη, με τις πιο απολαυστικές ιστορίες της τηλεοπτικής καριέρας της. Ακόμη, μέσα από το Αρχείο της ΕΡΤ, μαθαίνουμε πώς περνούσε την Πρωτοχρονιά η ελληνική τηλεόραση. Εικόνες από το πρώτο ρεβεγιόν της Μεταπολίτευσης μέχρι τα εντυπωσιακά σόου του Γιώργου Μαρίνου.
Το «Στούντιο 4» βρέθηκε στις πρόβες της μεγάλης γιορτής που ετοιμάζουν για την ΕΡΤ ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Χρήστος Νικολόπουλος και μεταφέρει το κλίμα και τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Στις 22:00, ο Φοίβος καταφέρνει να πείσει «Tα Nούμερα» να δώσουν την ύστατη μάχη ενάντια στη Μαφία και να προσπαθήσουν να ξανακερδίσουν τη «Μάντρα». Τα εμπόδια είναι κυρίως δύο: ο αμείλικτος Μεμάς (Χρήστος Στέργιογλου) και ο απόλυτα παραιτημένος Τζόναθαν. Λίγο πριν από τη μεγάλη βραδιά, στο κουρείο, ο Φοίβος, ο Σπύρος και ο Ζερόμ βρίσκουν έναν παράξενο διαρρήκτη (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος), ο οποίος είναι διατεθειμένος να τους κάνει ένα μεγάλο δώρο.

ΕΡΤ2

Στις 22:00, μεταδίδεται η ρομαντική κομεντί «Και ζήσαν αυτοί καλά…» (Marrying Father Christmas / We Wish You a Μarry Christmas), σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γουάνινγκ, με τους Έριν Κράκαου, Νίαλ Μάτερ, Γουέντι Μάλικ και Π. Λιν Τζόνσον. Όταν η Μιράντα άρχισε να αναζητεί πληροφορίες για τον βιολογικό της πατέρα, δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι αυτή της η έρευνα θα την οδηγούσε στην οικογένεια που πάντα ήθελε αλλά και στον Ίαν. Μετά τον ρομαντικό τους αρραβώνα τα προηγούμενα Χριστούγεννα, η Μιράντα ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Ίαν.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς – Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022
ΕΡΤ1

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 13:00, η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου μάς κρατούν συντροφιά με την καλύτερη και την πιο εορταστική διάθεση. Λίγο πριν από την έλευση της νέας χρονιάς, υποδέχονται στην εκπομπή «Δύο στη 1» τους αγαπημένους ηθοποιούς Δήμητρα Παπαδήμα και Απόστολο Γκλέτσο. Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αναλαμβάνει να διασκεδάσει τους τηλεθεατές με τα υπέροχα τραγούδια που ερμηνεύει, ενώ η Λίνα Ροδοπούλου μάς ταξιδεύει μουσικά και μας λέει τα κάλαντα παίζοντας άρπα.

Στις 17:00,  έρχεται ο επιθεωρητής Πουαρό με μία ακόμη περιπέτεια. Ο Επιθεωρητής ετοιμάζεται να περάσει ήρεμα τα Χριστούγεννα με μοναδική παρέα τα βιβλία του και το ραδιόφωνο, όταν χτυπάει το τηλέφωνο. Είναι ο Σίμεον Λι, ο οποίος ζητάει από τον Πουαρό να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί του, στο σπίτι του, διότι πιστεύει ότι απειλείται η ζωή του.

Στις 19:00, ο Γιώργος Καραμίχος υποδέχεται στο «Πες τη λέξη», την ηθοποιό-παρουσιάστρια Τζένη Θεωνά, τους δημοσιογράφους Απόστολο Μαγγηριάδη και Αλεξάνδρα Δουβαρά, τον σεφ Ανδρέα Λαγό, την Ολυμπιονίκη Φανή Χαλκιά και την παρουσιάστρια-επιχειρηματία Άννα Πρέλεβιτς, οι οποίοι παίζουν για καλό σκοπό. Η ομάδα που θα κερδίσει θα προσφέρει το χρηματικό έπαθλο των 2.500 ευρώ στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Στις 22:00, ο Σπύρος Παπαδόπουλος με μια παρέα από πενήντα ξεχωριστούς καλεσμένους μάς προσκαλούν σ’ ένα πρωτότυπο κεφάτο, εορταστικό πρόγραμμα, σε μια μεγάλη γιορτή, για να πούμε όλοι μαζί «1, 2, 3… Έρχεται το ’23» και να υποδεχτούμε με χαρά και αισιοδοξία τη νέα χρονιά.
Τον Σπύρο Παπαδόπουλο πλαισιώνουν ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Χρήστος Νικολόπουλος. Μαζί τους η Γιώτα Νέγκα, η Ρένα και μια εξαιρετική μπάντα, «Οι μουσικοί του Κουτιού». Στις εκπλήξεις της βραδιάς, η Λένα Παπαληγούρα, η Ευγενία Δημητροπούλου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Τζένη Μελιτά, η Φωτεινή Μπαξεβάνη, η Μαρίνα Ασλάνογλου, η Πηνελόπη Πλάκα, ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης, ενώ στα απρόσμενα ντουέτα της βραδιάς, ο Χρήστος Λούλης με την Έμιλυ Κολιανδρή, η Δωροθέα Μερκούρη με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, και ο Τάσος Γιαννόπουλος με τον Φοίβο Δεληβοριά.
Ακόμη, σε τραγουδιστικά ντουέτα θα απολαύσουμε τους: Ελισάβετ Μουτάφη, Αλέξανδρο Λογοθέτη, Θεοδώρα Σιάρκου, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Φώτη Σεργουλόπουλο, Τζένη Μελιτά, Νεφέλη Κουρή, Θοδωρή Φραντζέσκο, Γιωργή Τσουρή, Δημήτρη Σαμόλη , Άλκηστη Ζιρώ, Μιχάλη Σαράντη, Ζωή Κρονάκη, Δημήτρη Γιαγτζόγλου, Δημήτρη Καπουράνη, Λεωνίδα Κουλουρή, Μιχάλη Οικονόμου, Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο, Βάσω Καβαλιεράτου αλλά και τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, στις 23:50,  η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση την εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων, για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τη χρονιά που φεύγει και να υποδεχθούμε την καινούργια με χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία…

ΕΡΤ2

Στις 08:30, μεταφερόμαστε σε μια πόλη μαγική, φτιαγμένη με φαντασία, κέφι και πολλή αγάπη, στην Kookooland, όπου οι κάτοικοί της περιμένουν με ανυπομονησία τον νέο χρόνο και αναρωτιούνται αν υπάρχουν στα αλήθεια καλικάντζαροι.

Στις 11:45, μεταδίδεται η ταινία κινουμένων σχεδίων «Άη Βασίλης Τζούνιορ» (The Magic Snowflake / L’Apprenti Père Noël et le flocon magique).  Ένα 7χρονο αγόρι, , ιδιαίτερα επιδέξιο στον σχεδιασμό παιχνιδιών, παίρνει τη θέση του Άη Βασίλη, ο οποίος παίρνει σύνταξη κι ετοιμάζεται για διακοπές στην ηλιόλουστη Αυστραλία.

Στις 13:00, στη στολισμένη κουζίνα της «ΠΟΠ μαγειρικής» καλεσμένος του σεφ Ανδρέα Λαγού είναι ο ταλαντούχος ηθοποιός-σκηνοθέτης Γιώργος Νανούρης. Οι δύο τους ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό γιορτινό τραπέζι εν αναμονή του νέου έτους που θα κλέψει τις εντυπώσεις

Λίγες ώρες πριν αλλάξει ο χρόνος, στις 17:00, η Τζένη Θεωνά υποδέχεται στην εκπομπή «Μαμά-δες» τον Φώτη Σεργουλόπουλο, τη  Μαρίνα Ασλάνογλου και την Έλενα Ασημακοπούλου.

Στις 19:00, μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουμε την οικογενειακή ταινία «Ο τάρανδος του Άη Βασίλη» (Prancer). Η Τζέσικα είναι η μικρή κόρη ενός αγρότη που δεν θέλει με τίποτα να εγκαταλείψει την πίστη της στον Άη Βασίλη. Όταν συναντάει στο δάσος έναν πληγωμένο τάρανδο, πιστεύει ότι ανήκει στον Άη Βασίλη και αποφασίζει να τον περιθάλψει.

Λίγες ώρες πριν από την έλευση της νέας χρονιάς, στις 21:00, η Λένα Αρώνη συγκεντρώνει στο «Art Week» μία υπέροχη παρέα καλλιτεχνών, οι οποίοι μοιράζονται ιστορίες, ευχές, αναμνήσεις και ωραίες μουσικές. Τον συνθέτη Κώστα Λειβαδά, την τραγουδίστρια Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον πολυαγαπημένο ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Στις 22:30, η ΕΡΤ2 συνδέεται με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και μεταδίδει απευθείας τις εκδηλώσεις για την υποδοχή του Νέου Έτους.  Το πρόγραμμα ανοίγει ο Jerome Kaluta και η Big Band του. Ο χρόνος αλλάζει με ένα θεαματικό show πυροτεχνημάτων ενώ, τα πρώτα λεπτά του νέου έτους, δίνεται το σήμα εκκίνησης για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, τον καθιερωμένο πλέον SNF RUN: 2023 FIRST RUN. Στη συνέχεια, στήνεται ένα μεγάλο πάρτι στην Αγορά με τον Ιταλό DJ Beppe Loda. Οικοδέσποινα της λαμπερής γιορτής η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη.

ΕΡΤ3

Στις 13:30, η εκπομπή «Κάθε τόπος και τραγούδι» μάς μεταφέρει στον Ακρίτα της Φλώρινας για μία διαφορετική Πρωτοχρονιά. Ένα χωριό όπου η αποδημία και η μετανάστευση άφησαν πίσω τους μια απέραντη μελαγχολία, οι ελάχιστοι κάτοικοι που έχουν απομείνει, μας  εύχονται καλή Πρωτοχρονιά μέσα από τα έθιμα και τα δρώμενα του χωριού τους.

Στις 21:45, μεταδίδεται, σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση, η βραβευμένη μουσική δραματική ταινία «Μουλέν Ρουζ» του Τζον Χιούστον, με τους Χοσέ Φερέρ, Ζα Ζα Γκαμπόρ και Σουζάν Φλον. Το 1900 ένας Άγγλος ποιητής πηγαίνει στη Μονμάρτη για να γνωρίσει την μποέμικη ζωή, και συνεργάζεται με τον Τουλούζ Λοτρέκ σε ένα φαντασμαγορικού σόου στο Μουλέν Ρουζ. Εκεί,  ερωτεύεται την πρωταγωνίστριά του, την πιο ακριβοπληρωμένη πόρνη του Παρισιού, η οποία «ανήκει» στον Δούκα του Γουόρτσεστερ, χρηματοδότη της παράστασης.

Στις 12 τα μεσάνυχτα, ο Διονύσης Σαββόπουλος, επιστρέφει στη γενέτειρα του στήνοντας μια μουσική βραδιά, που επιμελείται καλλιτεχνικά ο ίδιος. Στη συναυλία «Διονύσης Σαββόπουλος …γεννήθηκα στη Σαλονίκη», που μεταδίδεται σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση, παρουσιάζονται μερικές από τις αγαπημένες του μελωδίες, ειδικά επιλεγμένες και ενορχηστρωμένες για το Φεστιβάλ Επταπυργίου. Τις ενορχηστρώσεις υπογράφουν ο Αντώνης Σουσάμογλου και ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ενώ η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό την μπαγκέτα του αρχιμουσικού Μίλτου Λογιάδη φωτίζει πτυχές του έργου του.

Πρωτοχρονιά – Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2023
ΕΡΤ1

Όπως κάθε χρόνο, η ΕΡΤ1 μεταδίδει και φέτος στις 12:10, την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης, σε απευθείας δορυφορική σύνδεση με την Αίθουσα Musikverein. Στο πόντιουμ της χρυσοποίκιλτης αίθουσας του Μεγάρου των Φίλων της Μουσικής της Βιέννης θα βρεθεί για τρίτη φορά ο Αυστριακός αρχιμουσικός Franz Welser-Möst. Στη συναυλία ερμηνεύονται, έργα των τεσσάρων μελών της οικογένειας Στράους,  των Ziehrer, Suppè και Hellmesberger ΙΙ. Τη συναυλία, την οποία μπορούν να απολαύσουν και οι ακροατές του Τρίτου Προγράμματος, προλογίζει και σχολιάζει ο Νίκος Κανελλόπουλος.

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, στις 19:00, στο τηλεπαιχνίδι «Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο οι μονομαχίες συνεχίζονται ανάμεσα στους Τζένη Θεωνά, Απόστολο Μαγγηριάδη Αλεξάνδρα Δουβαρά, Ανδρέα Λαγό, Φανή Χαλκιά και Άννα Πρέλεβιτς, οι οποίοι παίζουν για καλό σκοπό. Η ομάδα που θα κερδίσει θα προσφέρει το χρηματικό έπαθλο των 2.500 ευρώ στον σύλλογο ΜΑμΑ (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό), που έχει έδρα τη Βέροια Ημαθίας.

Στις 23:30, το… γνωστό σπίτι των Πετραλώνων ντύνεται στα γιορτινά του, η κουζίνα παίρνει φωτιά και η αγαπημένη «Τούρτα της μαμάς» είναι έτοιμη για σερβίρισμα. Ο Πάρης δεν έχει να αντιμετωπίσει, μόνο, τις δυσκολίες με τις προετοιμασίες της μπάντας του για τις τρεις έκτακτες εμφανίσεις σε μουσική σκηνή, αλλά και την εκκωφαντική γκρίνια του Παναγιώτη, που βλέπει τον αγαπημένο του με το σύμφωνο συμβίωσης να απομακρύνεται προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στις 02:30, μεταδίδεται η ρομαντική κομεντί «Φύλαξε μου τον τελευταίο χορό»  (Enchanted Christmas), σε σκηνοθεσία Τέρι Κάνινγκχαμ, με τους Αλέξα Πεναβέγκα, Κάρλος Πεναβέγκα και Ρενέ Ριβέρα. Η Λόρα, επιστρέφει  στη γενέτειρά της με την επτάχρονη κόρη της Νίκι, έχοντας αναλάβει την ανακαίνιση ενός εγκαταλειμμένου ξενοδοχείου, το οποίο θα πρέπει να είναι έτοιμο εγκαίρως για την ετήσια χορευτική παράσταση, την Παραμονή των Χριστουγέννων. Η Λόρα ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι πρωταγωνιστής της παράστασης είναι ο παλιός της έρωτας.

ΕΡΤ2

Στις 08:00,  μεταδίδεται σε απευθείας σύνδεση με τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και στις 10:55 η Δοξολογία για την έναρξη του νέου έτους.

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς, στις 13:00, ο  σεφ Ανδρέας Λαγός ετοιμάζει ξεχωριστές νοστιμιές για το εορταστικό τραπέζι. Ποδαρικό στην κουζίνα της «ΠΟΠ Μαγειρικής» έρχεται να κάνει ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος κεφάτος και αισιόδοξος για τη νέα χρονιά!

Η Αθηνά Καμπάκογλου και ο Χρήστος Νικολόπουλος φρόντισαν, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, στις 8 το βράδυ, να δημιουργήσουν την καλύτερη μουσική παρέα, ώστε «Η αυλή των χρωμάτων» να υποδεχθεί το νέο έτος με υπέροχες μελωδίες.
Νησιώτικα, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια, που όλοι έχουμε αγαπήσει, θα συντροφεύσουν τους τηλεθεατές στην πρώτη ημέρα του 2023.
Ο Δημήτρης Κοντογιάννης, ο Βαγγέλης Κορακάκης, η Νάντια Καραγιάννη, η Μαρία Αναματερού, η Αφροδίτη Χατζημηνά και η Εύα Ξένου ερμηνεύουν με αγάπη και κέφι όλα τα υπέροχα τραγούδια με τα οποία αξίζει να κάνει «ποδαρικό» μία εκπομπή που σέβεται την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Την πορεία αυτών των τραγουδιών φωτίζει ο ιστορικός ερευνητής εκπομπής, Κώστας Μπαλαχούτης.

ΕΡΤ3

Στις 08:30, ο πολυβραβευμένος μαέστρος Ντάνιελ Μπάρενμποϊμ διευθύνει την «9η Συμφωνία του Μπετόβεν» σε μια ανοιχτή για το κοινό συναυλία στο Βερολίνο. Η συναυλία δόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 στα πλαίσια του εορτασμού της επαναλειτουργίας του κτιρίου της «Κρατικής Όπερας Κάτω από τις Φιλύρες».

Στις 11:00, το «Αλάτι της Γης» με τον Λάμπρο Λιάβα, είναι αφιερωμένο σε κάλαντα, γιορταστικά τραγούδια και χορούς που θα μας ταξιδέψουν στην παλιά Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη. «Πρωτοχρονιά στης Λωξάντρας» με μια μεγάλη παρέα από 80 τραγουδιστές, μουσικούς και χορευτές, πολίτικες λιχουδιές στα τραπέζια και πολλές ευχές για «καλοσύνη, γεροσύνη και καλά μπερεκέτια»! Συμμετέχει η Χορωδία και η Ορχήστρα της Σχολής Ελληνικής Μουσικής Παράδοσης του Ωδείου και ο Χορευτικός Όμιλος Νέας Ερυθραίας.

Στις 13:30, η εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό Ξανά» γιορτάζει στους πρόποδες του Χολομώντα, στην παραδοσιακή Αρναία Χαλκιδικής. Η χορωδία του χωριού τραγουδάει τοπικά και βυζαντινά κάλαντα ενώ τα παιδιά βγαίνουν το απόγευμα στα σοκάκια κρατώντας φαναράκια για να τα «πούνε» όπως τον παλιό καλό καιρό.

Στις 15:00,  μεταδίδεται το ντοκιμαντέρ «Ποιος είναι ο Άη Βασίλης των Χριστουγέννων» (The real story of Santa). Όλοι έχουμε στο μυαλό μας την εικόνα του φιλικού  Άγιου Βασίλη με τα άσπρα γένια του και την παχουλή κοιλιά. Από πού ήρθε αυτή η ιστορία και τι συμβολισμό κουβαλά; Πώς αυτός ο συγκεκριμένος χαρακτήρας, έγινε μια σπουδαία μορφή της καταναλωτικής μας κοινωνίας και κατάφερε να θεωρείται ο σπουδαιότερος ήρωας των Χριστουγέννων;

Στις 19:00, θα παρακολουθήσουμε σε απευθείας μετάδοση από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης «Carl Orff: Carmina Burana». H Ορχήστρα, που υποδέχεται το 2023 με το μυθικό έργο του Καρλ Ορφ «Carmina Burana» και το ιδιοφυές «La Valse» του Ραβέλ, συναντάται επί σκηνής με πέντε χορωδίες της πόλης, υπό τη μουσική διεύθυνση του Martin Lebel και πλαισιώνεται από καταξιωμένους ερμηνευτές σε μία άκρως φαντασμαγορική μουσική βραδιά για το καλωσόρισμα του νέου έτους.

Στις 22:30,  «8 Γυναίκες» είναι ύποπτες για τη δολοφονία ενός πλούσιου βιομηχάνου στη δραματική κομεντί, γαλλικής παραγωγής «8 Femmes».
Η υπολογιστική σύζυγός του, οι δύο άτακτες κόρες του, η ανακατωσούρα πεθερά του, η νευρωτική κουνιάδα του, η σέξι αδελφή του, η πιστή οικογενειακή μαγείρισσα και η νέα καμαριέρα. Κάθε μία έχει ένα κίνητρο. Όμορφες, θυελλώδεις, έξυπνες, αισθησιακές και επικίνδυνες… Μία από αυτές είναι ένοχη. Σκηνοθεσία: Φρανσουά Οζόν. Πρωταγωνιστούν: Κατρίν Ντενέβ, Ιζαμπέλ Υπέρ, Εμανουέλ Μπεάρ, Φανί Αρντάν.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

EDISION SELECT Rack 20U έως 42U
Οι νέες επιδαπέδιες καμπίνες EDISION SELECT 19” 600x600 (20U, 26U, 32U, 42U) και 600x800 (32U, 42U) black αποτελούν μια εξαιρετικά αναβαθμισμένη επαγγελματική επιλογή συναρμολογημένου αυτόνομου ερμα…
Kathrein KAZ 12
Το Kathrein KAZ 12 είναι μια διάταξη που προστατεύει τα εξαρτήματα του συστήματος λήψης και διανομής SAT, CATV και DVB-T, παρέχοντας ισχυρή αντικεραυνική προστασία. Προορίζεται για εγκατάσταση όσο τ…
Συνδεδεμένες λύσεις και συσκευές από την Alcatel-Lucent Enterprise
Περισσότεροι εργαζόμενοι εργάζονται και επικοινωνούν πλέον από όπου κι αν βρίσκονται, χωρίς φυσική παρουσία στον ίδιο χώρο. Με τις συνδεδεμένες λύσεις και τα τηλέφωνα της Alcatel-Lucent Enterprise…
Grandstream GWN7062M
Υπάρχουν εγκαταστάσεις που ξεκινούν με ένα βασικό πρόβλημα. Δεν υπάρχει γραμμή. Ή υπάρχει, αλλά δεν είναι αξιόπιστη. Εκεί δεν χρειάζεται απλώς ένα router. Χρειάζεται λύση που να δίνει δίκτυο από την…
Kathrein KAZ 11
εξαρτήματα του συστήματος σε συστήματα λήψης και διανομής κεραιών από παροδικές υπερτάσεις. Παρέχει εξαιρετική προστασία μειώνοντας τις υπερτάσεις μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού αγωγού σε…
Kathrein BZD 40
Η Kathrein BZD 40 είναι μια ενεργή εξωτερική κεραία τηλεόρασης και ραδιοφώνου, σχεδιασμένη για υψηλής απόδοσης λήψη ψηφιακών σημάτων DVB-T, DVB-T2 και DAB+ σε εξωτερικούς χώρους. Με ενσωματωμένο ενι…
Τα νέα της Mistral: Διακλαδωτήρες κεραίας VeSat
Όπως είχε γραφτεί στο προηγούμενο τεύχος, κάποια από τα προϊόντα VeSat που αφορούν ενισχυτές κεραίας και ενισχυτές κεντρικής κεραίας, από τώρα και στο εξής παράγονται στις εγκαταστάσεις της Mistral…
TELEVES 215501 Coaxial T100plus Cu/Cu Fca PE Black 100m
To Καλώδιο TELEVES 215501 Coaxial T100plus Cu/Cu Fca PE Black, σε στροφίο 100m, είναι 100% χαλκός στον αγωγό (διαμέτρου 1,13mm) και στο μπλεντάζ, με προδιαγραφές εξωτερικού χώρου, προσφέροντας εξαιρ…
TELEtek Multiswitch
Διαθέσιμη από την εταιρεία AstraSat όλη η γκάμα Multiswitch της TELEtek, η οποία καλύπτει μικρότερες και μεγαλύτερες ανάγκες για κεντρική διανομή δορυφορικού και επίγειου σήματος. Οι πολυδιακόπτ…
PROMAX PROLITE-44 & PROLITE-45
Το OTDR είναι το απαραίτητο εργαλείο στην εργαλειοθήκη κάθε ομάδας εγκατάστασης και συντήρησης δικτύων οπτικών ινών, καθώς προσφέρει: Μέτρηση μερικής ή ολικής εξασθένησης σε όλο το μήκος μιας οπτ…
Tesla XT850
Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή του Tesla MediaBox XT850. Πρόκειται για ένα Android TV Box με ενσωματωμένο δέκτη DVB-T2 HEVC (H.265). Διαθέτει επίσημη πιστοποίηση Google και Netflix, γε…
Τιμοκατάλογος επαγγελματικών πακέτων IKUHot / IKUGaF για ξενοδοχεία και Gap Fillers από την IDComs
Διαθέσιμος είναι ο ανανεωμένος τιμοκατάλογος της IDComs για τα νέα επαγγελματικά πακέτα IKUHot / IKUGaF για ξενοδοχεία και Gap Fillers. Πρόκειται για έτοιμες συνθέσεις διάφανης μεταφοράς διαμόρφωσης…

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Ιούνιος 2026
Το νέο τεύχος Ιουνίου 2026 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Θέματα τεύχους…
Ψηφιακή μετάβαση σε DVB-T2 και στην Κύπρο!
Σε εξέλιξη βρίσκεται η μετάβαση της Κύπρου στο νέο πρότυπο επίγειας ψηφιακής μετάδοσης, το DVB-T2. Από την 1η Ιουλίου, το DVB-T θα πάψει οριστικά να λειτουργεί και όλοι οι πολίτες της Μεγαλονήσου απ…
EUR’OHM ΟΧΧΟ από την aliberti
Μια εξαιρετική σειρά πριζών της γαλλικής εταιρείας EUR’OHM κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά από την aliberti ΑΒΕΕ. Σχεδιασμένες μεπολλή καλή ποιότητα κατασκευής και υψηλή αισθητική για να τα…
Kathrein UFO 120/8
Η οικογένεια UFOprolite είναι η οικονομικά αποδοτική σειρά Compact Headend της Kathrein για την επόμενη γενιά εφαρμογών τηλεόρασης φιλοξενίας. Το UFO 120/8 προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της σειράς…
Sat & Zap, Ιούνιος 2026
Αρκετή κινητικότητα στη δημοφιλή θέση στις 13 Ανατολικά. Νέα ρωσικά στην ειδική συχνότητα του τουρκικού δορυφόρου και αρκετά παλαιστινιακά σε ειδική συχνότητα στις 26 Ανατολικά. Palestine TV…
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η ανάγνωση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστοτόπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.