Skip to main content
t872
sec171
satpraxis 2022
now 33 2022
29 Ιανουαρίου 2026 19:29

Ελληνική Μυθοπλασία

Οι νέες σειρές που θα δούμε στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
ANOIGMA MYTH GR f8dabab0

Μπαίνοντας στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν 2025-26, το τοπίο στην ελληνική τηλεόραση αναδιαμορφώνεται με την είσοδο νέων παραγωγών. Τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια συνεχίζουν να επενδύουν δυναμικά στην ελληνική μυθοπλασία, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί το βαρύ χαρτί στον σχεδιασμό των προγραμμάτων τους. Στο άρθρο που ετοιμάσαμε για το τεύχος αυτού του μήνα, παρουσιάζουμε τις νέες ελληνικές σειρές που έρχονται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο την οικιακή μας ψυχαγωγία μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Μετά το εκτεταμένο διάλειμμα λόγω της εορταστικής περιόδου, κατά το οποίο διακόπηκαν οι συνέχειες των ελληνικών σειρών, με επαναλήψεις παλαιότερων επεισοδίων να αναπληρώνουν το κενό τους, οι τηλεοπτικοί σταθμοί επιστρέφουν δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης για το δεύτερο μισό της σεζόν. Νέες αφίξεις δραματικών και κωμικών ελληνικών σειρών, δυνατές επιστροφές παλαιότερων με νέους κύκλους επεισοδίων, παραγωγές υψηλού επιπέδου και αγαπημένοι ηθοποιοί, έρχονται για να ανεβάσουν τον πήχη του ανταγωνισμού. Η μερίδα του λέοντος ανήκει στην ΕΡΤ που εμπλουτίζει το πρόγραμμα της με 5 καινούργιες παραγωγές, ενώ δικές τους σειρές με φρέσκα σενάρια φέρνουν MEGA, ANT1 και ALPHA. Θα φανεί στην πορεία ποια θα προτιμηθεί περισσότερο από το τηλεοπτικό κοινό, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι πάντα διαθέσιμη η δυνατότητα για On Demand θέαση που προσφέρει το κόκκινο κουμπί της υβριδικής τηλεόρασης.

ΕΡΤ 1

Η Μεγάλη Χίμαιρα

1.H MEGALH XIMAIRA

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση μεταφέρεται για πρώτη φορά στην οθόνη σε μια παραγωγή έξι επεισοδίων. Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας, η Μαρίνα, είναι μια γυναίκα που φλέγεται από το πάθος της και κυνηγά με μανία την ευτυχία της, οδηγώντας σταδιακά σε καταστροφή την ίδια και τους ανθρώπους που την περιβάλλουν. Πρόκειται για ένα έργο επικό, γεμάτο μεγάλα γεγονότα, ισχυρές συγκρούσεις και έντονα συναισθήματα, αλλά παράλληλα βαθιά εσωτερικό, που έχει την τόλμη να αναδείξει όλον τον πολύπλοκο ψυχισμό της ηρωίδας του, μιας γυναίκας που διεκδικεί την επιθυμία της, σε μια εποχή που αυτό δεν ήταν κοινωνικά αποδεκτό.

Πρωταγωνιστούν: Φωτεινή Πελούζο, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Δημήτρης Κίτσος, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννος Περλέγκας, Καίτη Μανωλιδάκη, Αναστασία Θεοδοσοπούλου κ.ά.

Σκηνοθεσία: Βαρδής Μαρινάκης.

Σενάριο: Παναγιώτης Ιωσηφέλλης.

Αύριο

2.AVRIO

Η σειρά καταγράφει σε σχεδόν πραγματικό χρόνο την αγωνιώδη διάσωση ενός ζευγαριού που χάνεται σ’ έναν ποταμό. Γυρισμένη σε φυσικό περιβάλλον, με υψηλό βαθμό δυσκολίας, η πρώτη ιστορία διάσωσης στην ελληνική τηλεόραση, είναι μια χορογραφία επιβίωσης και ένας ύμνος στον αγώνα για ζωή και στην αυτοθυσία των διασωστών που, τρελοί για την ανθρώπινη ζωή και τη σωτηρία, είναι πάντα εκεί.

Ένα παρατημένο αυτοκίνητο πάνω από το φαράγγι είναι το μόνο στοιχείο. Ο Αντρέας και η Μαριάν μπήκαν στο νερό λίγο πριν από την πλημμύρα και από εκείνη την ώρα αγνοούνται. Ένα ζευγάρι που τους είδε νωρίτερα σημαίνει συναγερμό. Ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής με τους άντρες του και ο διοικητής της τοπικής Αστυνομίας αρχίζουν να ψάχνουν. Ο Αντρέας και η Μαριάν παρασύρονται μέσα στο φαράγγι χωρίς κανείς τους να ξέρει πού βρίσκεται ο άλλος και αν είναι ζωντανός. Τραυματισμένοι βγαίνουν στις όχθες φωνάζοντας μάταια ο ένας τον άλλον, ενώ η μικρή τους κόρη στην Αθήνα τους αναζητά. Μια άγρια νύχτα αρχίζει, καθώς η βροχή που ξεσπά εμποδίζει ακόμα περισσότερο τον εντοπισμό τους. Πώς έφτασαν όλα ως εδώ; Παράλληλα με την επιχείρηση διάσωσης, η ιστορία μιας ζωής παλεύει κι εκείνη ως αγνοούμενη, εκεί όπου το παρελθόν ήρθε απροειδοποίητα σαν ξαφνική πλημμύρα.

Πρωταγωνιστούν: Στεφανία Γουλιώτη, Χρήστος Λούλης, Φιντέλ Ταλαμπούκας, Κίττυ Παϊταζόγλου, Θέμης Πάνου, Άννα Καλαϊτζίδου, Νίκος Αρβανίτης, Θάνος Τοκάκης, Στέλιος Ξανθουδάκης κ.ά.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκικαπέππας.

Σενάριο: Γιώργος Γκικαπέππας, Κατερίνα Γιαννάκου.

TV Land

3.TV Land

Η σειρά παρουσιάζει με χιούμορ κωμικές και ευτράπελες καταστάσεις που διαδραματίζονται στο παρασκήνιο μιας μεγάλης εταιρείας τηλεοπτικών παραγωγών. Η εταιρεία αυτή κάνει τα πάντα για να διατηρήσει στον «αέρα» μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού την καθημερινή σαπουνόπερα «Απαγορευμένη ηδονή», ενώ η πρωταγωνίστρια συγκρούεται διαρκώς με τον σεναριογράφο που κατηγορείται ότι «εξοντώνει» όλες τις γυναίκες της σειράς. Ταυτόχρονα, αποκαλύπτονται σκάνδαλα για την ερωτική ζωή των συντελεστών.

Πρωταγωνιστούν: Ιωάννης Παπαζήσης, Σύλβια Δεληκούρα, Σάννυ Χατζηαργύρη, Φωτεινή Αθερίδου, Κώστας Αποστολάκης, Μάνος Ιωάννου.

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρέλλος.

Σενάριο: Γιώργος Φειδάς, Φρόσω Ράλλη.

Από ήλιο σε ήλιο

4.APO HLIO SE HLIO

Πρόκειται για σειρά εποχής που βασίζεται στη διλογία της Μαίρης Κόντζογλου,«Αποσπερίτης» και «Ανέσπερος». Αφηγείται πραγματικά γεγονότα και εστιάζει στην απεργία των μεταλλωρύχων της Σερίφου το 1916 – ένα ορόσημο στην ιστορία του εργατικού κινήματος στην Ελλάδα. Με μυθοπλαστική προσέγγιση και ιστορική τεκμηρίωση, ζωντανεύει μια εποχή έντασης, αγώνων και προσωπικών ιστοριών.

Ο Περσέας είναι γιος ενός μεταλλωρύχου που σκοτώθηκε στις στοές των μεταλλείων Σερίφου και της Κατερινέτας, μιας δυνατής, ασυμβίβαστης αλλά και ευαίσθητης γυναίκας που πήγε κόντρα σε όλα τα κοινωνικά «πρέπει» και έμαθε στον γιο της να βαδίζει με το κεφάλι ψηλά, όπως κι εκείνη. Ο Περσέας, νέος ακόμα, αναγκάζεται να ακολουθήσει τον δρόμο του πατέρα του στις στοές των μεταλλείων, εργάζεται «από ήλιο σε ήλιο», από το χάραμα μέχρι το δειλινό, προκειμένου να επιβιώσει στο άγονο νησί του. Η σκληρή δουλειά και ο καθημερινός κίνδυνος δεν μπορούν να εμποδίσουν τον έρωτα που γεννιέται ανάμεσα σ’ εκείνον και την Ανδρομέδα, την κόρη του εχθρού του, ούτε και τα όνειρά τους για ένα καλύτερο αύριο, με ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.

Πρωταγωνιστούν: Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Μιχάλης Αεράκης, Αλέκος Συσσοβίτης, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Παναγιώτης Εξαρχέας, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρθήλια Σβάρνα κ.ά.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Χρήστος Αναγνωστόπουλος.

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου.

Θάλασσες μας χώρισαν

5.THALASSES MAS XORISAN

Βασισμένη στο βιβλίο της Ιφιγένειας Τέκου, η σειρά ζωντανεύει μια δυνατή ιστορία για την απώλεια, τον ξεριζωμό και τη δύναμη του ανθρώπου να συνεχίζει, ακόμα και μέσα από τις πιο σκοτεινές θάλασσες. Η αφήγηση αρχίζει το 1937 στην ιταλοκρατούμενη Σύμη, όταν ο θάνατος του μικρού γιου της οικογένειας Γεωργά τούς αναγκάζει να ξεριζωθούν και να μεταναστεύσουν στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί, οι δύο αδελφές, η Παρασκευούλα και η Ελπίδα, δοκιμάζονται από τον έρωτα, τη ζήλια και μια απαγορευμένη σχέση που θα αλλάξει τη μοίρα τους. Η ιστορία εκτείνεται μέχρι την Αλεξάνδρεια και διατρέχει μεγάλες ιστορικές αναταραχές – από την άνοδο του Νάσερ έως τα Σεπτεμβριανά – και φωτίζει μια βαθιά προσωπική διαδρομή γεμάτη πόνο, προδοσία και πάθη. Υπάρχει θέση για την αληθινή αγάπη, που όλα τα υπομένει, που ξέρει να συγχωρεί και να θυσιάζεται;

Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Λέχου, Λεωνίδας Κακούρης, Γιάννης Κουκουράκης, Νεφέλη Κουρή, Σοφία Σεϊρλή, Χριστίνα Αλεξανιάν, Δήμητρα Ματσούκα, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Αθηνά Λιμπάντση.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας.

Σενάριο: Ιφιγένεια Τέκου.

Τη στιγμή που γράφεται το κείμενο, η ΕΡΤ εξετάζει το ενδεχόμενο κάποια (ή κάποιες) από τις σειρές «TV Land», «Από ήλιο σε ήλιο» και «Θάλασσες μας χώρισαν», να μεταφερθεί για αργότερα, ίσως και για τον Σεπτέμβριο.

MEGA

Οι Αθώοι

6.OI ATHWOI

Μια ατιμασμένη γυναίκα βρίσκει καταφύγιο στο νησί, όπου θα αναθρέψει τον γιο της, Γιάννο. Παρότι καλόκαρδος και ευγενικός, ο Γιάννος μεγαλώνει στιγματισμένος, καθώς οι συγχωριανοί του τον αντιμετωπίζουν με καταφρόνια και καχυποψία ως «νόθο» και «ξένο». Μεγαλώνοντας γεννάται μέσα του το πιο αγνό συναίσθημα για ένα κορίτσι που διαφέρει από τα υπόλοιπα της εποχής του: τη Μαργαρίτα. Η ικανότητά της στα γράμματα, η εξυπνάδα και η ομορφιά της, τη γεμίζουν με υπερηφάνεια, αλλά και με μια βαθιά ανάγκη για ανεξαρτησία. Το ερωτικό τρίγωνο που περίτεχνα καταγράφει ο Θεοτόκης συμπληρώνει ο Πέτρος (Γιάννης Νιάρρος) – όμορφος, γοητευτικός και παράφορα ερωτευμένος με τη Μαργαρίτα. Ο γάμος της Μαργαρίτας με τον Αράθυμο (Κίμων Κουρής) οδηγεί τον Γιάννο στη φυγή και φουντώνει τη ζήλια του Πέτρου. Η αγνή αγάπη αναμετράται με τον πόθο και μόνο η αλήθεια της καρδιάς μπορεί να δείξει τον δρόμο προς την εξιλέωση. Θα βρουν άραγε λύτρωση οι «Αθώοι»;

Πρωταγωνιστούν: Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Κώστας Νικούλι, Γιάννης Νιάρρος, Κίμων Κουρής, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Στάμος, Μαρία Καλλιμάνη, Ελένη Ζιώγα, Λουκία Μιχαλοπούλου κ.ά. Στον ρόλο του ερημίτη ο Χρήστος Καλαβρούζος.

Σκηνοθεσία: Νίκος Κουτελιδάκης, Άγγελος Κουτελιδάκης.

Σενάριο: Ελένη Ζιώγα.

Έχω παιδιά – 2ος κύκλος

7.EXW PAIDIA SEASON 2

Σε όσους έλειψαν η Ευγενία Σαμαρά στον ρόλο της μαμάς και ο Βασίλης Μαυρογεωργίου στον ρόλο του μπαμπά, η σειρά «Έχω παιδιά» επιστρέφει με 2ο κύκλο επεισοδίων. Ένα δυνατό καστ ταλαντούχων και αγαπημένων ηθοποιών ενσαρκώνει χαρακτήρες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και αντιμετωπίζουν με χιούμορ συναρπαστικές καθημερινές περιπέτειες. Πώς είναι να μεγαλώνεις παιδιά στην Αθήνα του σήμερα; Υπάρχει εγχειρίδιο καλού γονιού; Η Σάρα και ο Μιχάλης «Έχουν παιδιά» και πλέον η ζωή τους ως ζευγάρι βρίσκεται σε… άλλη διάσταση. Η καθημερινότητά τους προσγειώνεται από το ροζ συννεφάκι σε μια ξεκαρδιστική «συνωμοσία», όπου η καθημερινή ρουτίνα γίνεται περιπέτεια. Το περιβάλλον του ζευγαριού προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και όλα μαζί φτιάχνουν τη ζωή «με παιδιά». Μια ζωή γεμάτη απρόοπτα, εκρηκτικές καταστάσεις και πολύ γέλιο. Η κωμωδία καταρρίπτει τους μύθους του υποδειγματικού γονέα, ιδανικού συζύγου, επιτυχημένης καριέρας και τέλειας οικογένειας.

Πρωταγωνιστούν: Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Λάμπρος Φισφής, Μάκης Παπασημακόπουλος, Ανθή Ευστρατιάδου, Θεανώ Κλάδη, Γιάννης Τσουμαράκης. Στο ρόλο της Αντιγόνης η Μπέσσυ Μάλφα και στον ρόλο του κυρ-Στέλιου ο Ερρίκος Λίτσης.

Σκηνοθεσία: Διονύσης Φερεντίνος.

Σενάριο: Λάμπρος Φισφής.

ANT1

Σούπερ Ήρωες

8.SUPER HEROES

Οι πραγματικοί ήρωες ζουν ανάμεσά μας. Γιατί κακά τα ψέματα, κάποιες φορές χρειάζεται να είσαι υπερήρωας για να καταφέρεις να βγάλεις την εβδομάδα… Βασισμένη σε μια ιδέα του Νίκου Παπαδόπουλου και του Αντώνη Μπούμπα, η σειρά «Σούπερ Ήρωες» έρχεται στον ΑΝΤ1 και το πρώτο teaser της κυκλοφόρησε με τον Γιάννη Μπέζο να αποκαλύπτει το δαιμόνιο σχέδιό του. Σε ένα ελληνικό συνοικιακό σούπερ μάρκετ, η κωμική σειρά χαρακτήρων «Σούπερ Ήρωες» καταγράφει την καθημερινότητα, τις δυσκολίες και τις αλληλεπιδράσεις της παράλογης διοίκησης, των απηυδισμένων υπαλλήλων, των εκκεντρικών τακτικών πελατών και, φυσικά, εκείνων των πελατών που πιστεύουν ότι «έχουν πάντα δίκιο».

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Ζωή Ρηγοπούλου, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Ελεάνα Στραβοδήμου, Αινείας Τσαμάτης, Σταύρος Μαρκάλας, Αλέξανδρος Ζουριδάκης, Κατερίνα Πατσιάνη, Βασίλης Ντάρμας.

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Βογιατζάκης.

Σενάριο: Θέμης Γκυρτής.

VIΠ Καλά γεράματα – 2ος κύκλος

9.VIP KALA GERAMATA

Η σειρά επιστρέφει με 2ο κύκλο επεισοδίων, συνεχίζοντας να σατιρίζει με τρυφερότητα την τρίτη ηλικία. Η κωμωδία «VIΠ – Καλά γεράματα» μας μεταφέρει ξανά στο πολυτελές γηροκομείο Buona Mattina, όπου η τρίτη ηλικία ψάχνει μία δεύτερη ευκαιρία στη δύση της ζωής. Στο Buona Mattina, όλα δείχνουν τέλεια μέχρι τη συντέλεια! O πολυτελής αυτός παράδεισος για τους απόμαχους της… καλής ζωής μας χαρίζει στιγμές χαλάρωσης και γέλιου, αναδεικνύοντας τις ανθρώπινες σχέσεις και την ανατρεπτική πλευρά της ζωής.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Κώστας Καζάκας, Μαρία Πετεβή, Άννα Κουτσαφτίκη, Σταύρος Τσουμάνης, Πάρις Θωμόπουλος, Μαρία Μοσχούρη, Idra Kayne, Αλέξανδρος Σιάτρας, Αλέξανδρος Τωμαδάκης. Στον ρόλο της Λουκίας η Λυδία Φωτοπούλου, στον ρόλο της Ζανέτ η Χριστίνα Τσάφου και στον ρόλο της Φιλαρέτης η Ελένη Κρίτα.

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Βογιατζάκης.

Σενάριο: Γωγώ Φώτου, Μάκης Πιτταράς.

ALPHA

Μπαμπά σ’ αγαπώ

10.MPAMPA S AGAPW

Τρεις ξεχωριστοί μπαμπάδες, o Νίκος, ο Δημήτρης και ο Ηρακλής, συναντιούνται κάθε μέρα στην είσοδο του νηπιαγωγείου όπου αφήνουν τα παιδιά τους και αρχίζουν να γίνονται φίλοι και να στηρίζουν ο ένας τον άλλον στην απίθανη περιπέτεια που λέγεται «πατρότητα». Ο Δημήτρης, ένας γοητευτικός εργένης που γίνεται μπαμπάς σε μια νύχτα, όταν μια από τις πολλές πρώην του εγκαταλείπει ξαφνικά στο κατώφλι του τον πεντάχρονο γιο τους, Βίκτωρα, ο Νίκος που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε δύο οικογένειες, εκείνη που έφτιαξε με την πρώην του, τη Βιργινία, και εκείνη που προσπαθεί να αρχίσει με την γυναίκα που ερωτεύτηκε, τη Στέλλα, και ο Ηρακλής, που, έχοντας χάσει τη γυναίκα του, μεγαλώνει μόνος του τον γιο του, Στέλιο, και θα έρθει σε μεγάλη σύγκρουση με τους παππούδες του γιου του.

Θα καταφέρουν να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων του ενεργού πατρικού ρόλου της νέας εποχής, σε μια κοινωνία που έχει περιγράψει ξεκάθαρα τον ρόλο της μητέρας αλλά για τον ρόλο του πατέρα δεν μιλάει κανείς; Υπάρχει «πατρικό ένστικτο»; Κι αν ναι, πότε θα λειτουργήσει; Και μέχρι τότε, μήπως μπορεί κάποιος να τους δώσει ένα εγχειρίδιο ή να φτιάξει ένα ΑΙ Πατρότητας για να ξέρουν πώς θα βγάλουν τη μέρα;

Πρωταγωνιστούν: Αναστάσης Ροϊλός, Μιχάλης Βαλάσογλου, Βασίλης Μηλιώνης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Θεόβη Στύλλου, Νάντια Κατσούρα, Λένα Μποζάκη, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Σπύρος Τσεκούρας, Ιωάννης Απέργης, Ελένη Σακκά, Γιώργης Παρταλίδης, Μορτ Κλωναράκη, Δήμητρα Σιγάλα. Στον ρόλο του παππού Ευριπίδη ο Δημήτρης Μαυρόπουλος.

Σκηνοθεσία: Νίκος Κρητικός.

Σενάριο: Γιώργος Φειδάς.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Televes 148920 Ellipse
H 148920 Ellipse T-Force 5G LTE HD BOSS (21-48) της Televes είναι μια έξυπνη κεραία, η οποία προσαρμόζεται ηλεκτρονικά, αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο στις μεταβαλλόμενες συνθήκες του λαμβανόμενου…
Multimedia Perspectives / FAGOR Aura D2
Η επίγεια κεραία Aura D2 έχει σχεδιαστεί από την Multimedia Perspectives / FAGOR για λήψη ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος, τόσο σε ατομικές όσο και σε κεντρικές εγκαταστάσεις κεραιών, πλήρως προσαρμοσμ…
Fanvil CA400
Σχεδιασμένο για μικρές και μεσαίες αίθουσες συσκέψεων έως 32m2, το σύστημα CA400 της Fanvil αποτελείται από ένα μοναδικό ηχείο MS10 που υποστηρίζει ασύρματη κοινή χρήση οθόνης, έναν δέκτη RC10 και μ…
EDISION TVΚ-800 & TVΚ-801
Τα EDISION TVΚ-800 και TVΚ-801 είναι πλήρη kit με τριπλή πρίζα δορυφορικού, επίγειου ψηφιακού τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σήματος και έρχονται μαζί με την πρόσοψη της πρίζας, αλλά και με πλαίσιο επ…
PROMAX TV Explorer NG
H IDComs, στα πλαίσια της υποστήριξης των τεχνικών - εγκαταστατών, προχώρησε στην πλήρη μετάφραση του αγγλικού εγχειριδίου του νέου PROMAX TV Explorer NG, διατηρώντας παράλληλα τη συνολική διάταξη…
Anga SC/APC Single Mode
Η εταιρεία Stam Electronics διαθέτει πλήρη γκάμα καλωδίων οπτικής ίνας SC/APC της Anga. Πρόκειται για καλώδια μονότροπης (single mode) οπτικής ίνας, που είναι προσυναρμολογημένα με 2 βύσματα SC/APC…
Fanvil Linkvil W710P
Το Linkvil W710P είναι ένα σύστημα DECT IP της Fanvil, το οποίο περιλαμβάνει τη βάση W710D και το ακουστικό W610D και είναι σχεδιασμένο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Το σύστημα υποστηρίζει τη…
Δικτυακή δομημένη καλωδίωση από την Multimedia Perspectives / IKUSI – FAGOR
Η διευρυμένη γκάμα προϊόντων από την IDComs περιλαμβάνει – μεταξύ άλλων – μία ιδιαίτερα χρήσιμη κατηγορία, αυτή της ICT δομημένης καλωδίωσης της Multimedia Perspectives / IKUSI - FAGOR, με καλώδια U…
Anga PS-A3039
Η εταιρεία Stam Electronics ανακοινώνει την παραλαβή του Anga PS-A3039. Πρόκειται για έναν mini μετατροπέα σήματος από 1080p AV σε RF composite video. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγηση…
GT-SAT Compact Line LNB στο Β2Β της EDISION
Πλήρης σειρά Universal LNB GT-SAT Compact Line, διαθέσιμη σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και μεγάλο Stock στο Β2Β της EDISION. Διαθέτουν απολαβή >57dB και χαμηλό επίπεδο θορύβου 0,1dB. GT-SLRC2…
TP-Link Omada Design Hub
Το Omada Design Hub είναι ένα δωρεάν και ισχυρό εργαλείο σχεδιασμού δικτύου της TP-Link, που προσφέρει μια βολική και οπτικοποιημένη πλατφόρμα για να σχεδιάσετε εύκολα το δίκτυό σας και να επιλέξετε…
Kathrein EXR Multiswitches
Η γερμανική Kathrein παρουσιάζει τη σειρά EXRxxx Multiswitch, μια ολοκληρωμένη λύση για τη διανομή δορυφορικού και επίγειου σήματος σε κατοικίες, πολυκατοικίες και επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Σε μ…

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, τεύχος Φεβρουαρίου 2026
Το νέο τεύχος Φεβρουαρίου 2026 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.  Θέματα Τε…
Ελληνική Μυθοπλασία
Μπαίνοντας στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν 2025-26, το τοπίο στην ελληνική τηλεόραση αναδιαμορφώνεται με την είσοδο νέων παραγωγών. Τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια συνεχίζουν να επενδύουν δυναμι…
EDISION PROTON S2 plus
Έναν νέο δέκτη EDISION δοκιμάσαμε για να παρουσιάσουμε στο τεύχος αυτού του μήνα. Πρόκειται για τον PROTON S2 plus, έναν πολύ οικονομικό δορυφορικό δέκτη με Full HD ανάλυση, αναβαθμισμένο μενού και…
Sat & Zap, Φεβρουάριος 2026
Οι φίλοι της δορυφορικής οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το ματς Δορυφορική λήψη – Ιντερνετικό στρήμινγκ έχει λήξει με καθαρό νικητή το Ιντερνετικό στρήμινγκ. Εδώ και καιρό, βλέπουμε ελάχιστα ευρωπαϊκ…
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η ανάγνωση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστοτόπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.