Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η ανάγνωση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστοτόπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η γιορτινή κουζίνα του Βαγγέλη Δρίσκα είναι OPEN με πολλές γευστικές εκπλήξεις!
Ο Βαγγέλης Δρίσκας στρώνει το γιορτινό τραπέζι δίνοντας πολλές ιδέες για ένα πλούσιο και γευστικό μενού. Σουβλάκια με πικάντικο σαλάμι, μικρά καλτσόνε με μοτσαρέλα και χοιρινό φιλέτο, σαλάτα με μήλο, ρόδι και κρουτόν παρμεζάνας, γαρίδες με κανταΐφι, αλλά και σπρινγκ ρολς με κόκκινο χούμους και πατάτες ογκρατέν.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας στρώνει το γιορτινό τραπέζι δίνοντας πολλές ιδέες για ένα πλούσιο και γευστικό μενού. Σουβλάκια με πικάντικο σαλάμι, μικρά καλτσόνε με μοτσαρέλα και χοιρινό φιλέτο, σαλάτα με μήλο, ρόδι και κρουτόν παρμεζάνας, γαρίδες με κανταΐφι, αλλά και σπρινγκ ρολς με κόκκινο χούμους και πατάτες ογκρατέν.
Ο πολυβραβευμένος σεφ δείχνει όλα τα βήματα για την πιο αρωματική, ζουμερή και νόστιμη χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα: από τη μαρινάδα και τα μυρωδικά, για το πιο νόστιμο ψαχνό, μέχρι και τη γέμιση. Δίνει όμως και πολλές άλλες ιδέες για γιορτινά κρέατα για το τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς: κοτόπουλο γεμιστό με ξερά φρούτα, χοιρινό με μέλι, πορτοκάλι και ουίσκι, μοσχαράκι με κρασί, δαμάσκηνα και σύκα, φιλέτο με σάλτσα μανιταριών και γεμιστό στήθος κοτόπουλου με ψητά ντοματίνια.
Από το «Κάθε μέρα Chef» όμως δε λείπουν και τα «Γλυκά της Γιορτής»: τούρτα σοκολάτας, χριστουγεννιάτικα τσουρεκάκια με κρόκο, γιορτινά τρίγωνα με γέμιση μπακλαβά και κρέμας, Cheesecake μελομακάρονο, την απόλυτη πορτοκαλόπιτα αλλά και την πολίτικη βασιλόπιτα!
Ο Βαγγέλης Δρίσκας στα καλύτερά του, με το πιο γιορτινό «Κάθε Μέρα Chef».
«Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα» καθημερινά (Δευτέρα- Παρασκευή) στις 14:00, στο ΟΡΕΝ.