Skip to main content
31 Οκτωβρίου 2017 13:31

To Eurosport αποκαλύπτει τα σχέδια για τη μεταμόρφωση της τηλεοπτικής εμπειρίας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

388f8f4321335fed6f1ac645208bf411 XL f178a51b

Για τον εορτασμό των 100 ημερών μέχρι τους Xειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην PyeongChang το 2018, η Discovery Communications και το Eurosport αποκαλύπτουν τα σχέδιά τους για τη μεταμόρφωση στην τηλεοπτική εμπειρία των Xειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Το Eurosport θα μεταφέρει τους πρώτους πλήρως ψηφιακούς Αγώνες για την Ευρώπη, live και on-demand σε όλες…

  • Πρώτοι πλήρως ψηφιακοί Αγώνες για την Ευρώπη. Σε όλες τις οθόνες. Κάθε λεπτό. Κάθε αθλητής. Κάθε άθλημα …μόνο στο Eurosport
  • Τεχνολογία και καινοτομία στην κάλυψη– συμπεριλαμβανομένου του “Eurosport Cube” studio*, μία πρωτιά σε Ολυμπιακούς Αγώνες με τη χρήση επαυξημένης πραγματικότητας και εμπλουτισμένων δεδομένων
  • Αναλύσεις και σχόλια παγκοσμίου επιπέδου με περισσότερους από 150 αστέρες του αθλητισμού να μοιράζονται τις γνώσεις τους στα χειμερινά αθλήματα

Για τον εορτασμό των 100 ημερών μέχρι τους Xειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην PyeongChang το 2018, η Discovery Communications και το Eurosport αποκαλύπτουν τα σχέδιά τους για τη μεταμόρφωση στην τηλεοπτική εμπειρία των Xειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Πρώτοι πλήρως ψηφιακοί Αγώνες για την Ευρώπη

Το Eurosport θα μεταφέρει τους πρώτους πλήρως ψηφιακούς Αγώνες για την Ευρώπη, live και on-demand σε όλες τις οθόνες σε 48 αγορές**.  Το διαδραστικό Eurosport Player θα είναι το μοναδικό μέρος που οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθούν το κάθε λεπτό, τον κάθε αθλητή και το κάθε άθλημα – online, σε κινητό, tablet ή TV.  Περισσότερες από 4.000 ώρες μετάδοσης και 100 αγωνίσματα θα είναι διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένων 900 ωρών ζωντανής δράσης, περισσότερες από ποτέ πριν σε όλη την ήπειρο.

Το Eurosport Player θα δίνει στους θεατές την ευκαιρία να προσωποποιήσουν και να καθορίσουν τη δική τους Ολυμπιακή εμπειρία.  Η νέα καμπάνια Make It Yours, που παρουσιάζεται το Νοέμβριο, θα ζητά από τους θεατές να πάρουν τον έλεγχο στην εμπειρία τους από τους Αγώνες και να επιλέγουν τι βλέπουν, πότε το βλέπουν και πως παρακολουθούν τα αγαπημένα τους αθλήματα και τους πρωταγωνιστές τους. 

Η καμπάνια περιλαμβάνει τον νέο ύμνο του Eurosport, μία σύγχρονη εκτέλεση του κλασικού κομματιού των Queen, ‘I Want It All’, από την συμφωνική ορχήστρα του Λονδίνου, τονίζοντας την ικανότητα του θεατή να έχει άμεση πρόσβαση σε κάθε στιγμή των Αγώνων, σε κάθε μέρος και ανά πάσα στιγμή, μέσω των υπηρεσιών του Eurosport.

Λαμβάνοντας νέα προσέγγιση για τη νέα γενιά, η Discovery ανακοίνωσε πρόσφατα την -πρώτη τέτοιου είδους- συνεργασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Snap Inc. στην Ευρώπη***.  Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, η συνεργασία θα παρουσιάζει υλικό από τους χρήστες και από το παρασκήνιο της PyeongChang 2018 στους χρήστες Snapchat στην Ευρώπη.

Το Eurosport θα έχει ειδικά αφιερωμένο κινητό ψηφιακό studio στην PyeongChang και θα συνεργαστεί με μερικούς από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη ψηφιακή επιρροή στην Ευρώπη, μετατρέποντας τους σε συντακτικές ομάδες κατά τη διάρκεια των Αγώνων για να δημιουργήσουν μοναδικό υλικό για τα social media με έμφαση στην εμπλοκή νέων και νεότερων κοινών. Άλλη μία πρωτιά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ευρώπη.

Τεχνολογία και καινοτομία

Η καινοτομία θα είναι στην κορυφή της κάλυψης του Eurosport, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη στην τεχνολογία παραγωγής, περισσότερα δεδομένα και 1.100 κάμερες για να φέρουν τους θεατές πιο κοντά στη δράση.

Ξεχωρίζει το νέο Eurosport Cubestudio, με τη δράση από την PyeongChang να ζωντανεύει χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία.  Μία πρωτιά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το Cube studio θα χρησιμοποιεί επαυξημένη πραγματικότητα και εμπλουτισμένα  δεδομένα για να δημιουργήσει ένα επιβλητικό και διαδραστικό περιβάλλον, προσφέροντας στους θεατές την κορυφαία ανάλυση της δράσης.

Μέρος της σειράς των 100 νέων και μοναδικών σύντομων φιλμ του Eurosport, η τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί για να γίνει ακόμα πιο κατανοητό το κάθε χειμερινό άθλημα. Αυτό το πρώτο στο είδος του υλικό θα δώσει στους θεατές μία νέα οπτική των χειμερινών αθλημάτων, επιτρέποντάς τους να γίνουν οι ειδικοί. 

Ένα παράδειγμα είναι το Sport Explainers του Eurosport: με τη χρήση επαυξημένης πραγματικότητας και εμπλουτισμένων δεδομένων, δημιουργούνται φιλμ που εμβαθύνουν στην τεχνική ανάλυση των χειμερινών αθλημάτων, παρουσιάζοντας πως κερδίζουν το χρυσό μετάλλιο οι κορυφαίοι αθλητές στον κόσμο.

Παγκοσμίου επιπέδου γνώση και ανάλυση

Η παγκόσμια απήχηση του Eurosport θα φέρει περισσότερη γνώση, με 150 ειδικούς να σχολιάζουν τη δράση και να φέρνουν τους θεατές πιο κοντά στο Ολυμπιακό ταξίδι των αθλητών. Η λίστα περιλαμβάνει πολλούς πρώην αθλητές, οι οποίοι έφτασαν στην κορυφή του αθλήματός τους και τα ονόματά τους αποτελούν πόλο έλξης στις χώρες τους.

Η βαθύτερη ανάλυση και τα καλύτερα σχόλια από τους ειδικούς αναλυτές και τους σχολιαστές, με 58 πρώην αθλητές Ολυμπιακών Αγώνων, με 151 συμμετοχές, 75 μετάλλια και 28 χρυσά μετάλλια συνολικά.

Νέο και σύντομο υλικό του Eurosport που θα περιλαμβάνει τα ταλέντα και τα νέα αστέρια των χειμερινών αθλημάτων που θα αγωνιστούν στην PyeongChang, όπως:

  • My Olympic Confession – Θρύλοι των Ολυμπιακών Αγώνων και αναλυτές του Eurosport αφηγούνται μοναδικά περιστατικά που δεν έχουν ακουστεί ξανά, με προσωπικές αναμνήσεις από τους Αγώνες.
  • Ones To Watch – Τα αστέρια που αναμένεται να διακριθούν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες με τους αθλητές που πηγαίνουν στην PyeongChang έχουν την ευκαιρία να αναφέρουν τους ανθρώπους και τις στιγμές που ενέπνευσαν την καριέρα τους.

Ο JeanBriac Perrette, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Discovery Networks International, είπε: “Η PyeongChang 2018 σηματοδοτεί την πρώτη ολυμπιακή διοργάνωση στη μακρόχρονη σχέση μας με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Θέλουμε να επανακαθορίσουμε την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων για τον θεατή με την επιβλητική εξιστόρηση, το ασυναγώνιστο ταλέντο των ειδικών και την στρατηγική για όλες τις οθόνες,  φτάνοντας και σε νέο και νεότερο κοινό. Γνωρίζουμε ότι οι θεατές θέλουν περισσότερα: περισσότερη πρόσβαση στους αθλητές της χώρας τους, περισσότερη ανάλυση και περισσότερους τρόπους να παρακολουθούν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτό ακριβώς φέρνουμε στους  θεατές σε όλη την Ευρώπη”.

Ο Peter Hutton, Διευθύνων Σύμβουλος του Eurosport, είπε: “Η ηγετική μας θέση στην αθλητική κάλυψη, σε συνδυασμό με την εκτεταμένη παρουσία και τις πλατφόρμες της Discovery, θα φέρει τους θεατές πιο κοντά στα γεγονότα και τους αθλητές που αγαπούν. Το Eurosport Cube studio είναι ένα τέλειο παράδειγμα, χρησιμοποιώντας επαυξημένη πραγματικότητα και ενισχυμένα δεδομένα προσφέροντας στους θεατές πιο ενημερωτική ανάλυση της δράσης.  Αυτό θα φέρει την ανάλυση των ειδικών σε έναν διαδραστικό και επιβλητικό εικονικό κόσμο, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ πριν σε Ολυμπιακούς Αγώνες”.

Την 1η Νοεμβρίου το Eurosport θα αφιερώσει όλη την ημέρα σε εκπομπές για τους Ολυμπιακούς Αγώνες , με αντίστοιχο περιεχόμενο όλο το χειμώνα, κάθε διήμερο, με τους θεατές να μπορούν να παρακολουθήσουν την εκπομπή, Destination PyeongChang, που θα παρουσιάζει τους αθλητές στο ταξίδι τους για τους Αγώνες και τις καλύτερες στιγμές από τη δράση της εβδομάδας στα χειμερινά αθλήματα.

Για να παραμείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων από το Eurosport επισκεφθείτε το www.eurosport.com/olympics.

*Τίτλος προς επιβεβαίωση
**Εκτός Γαλλίας 2018-2020. Εκτός Ρωσίας. Το Eurosport θα είναι Official Broadcaster στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2018 και το 2020.
***Εκτός Γαλλίας και Ρωσίας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Μαΐου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Μαΐου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό ...
  • Cosmote, Nova, Vodafone – Όλα τα πακέτα για streaming και υπερυψηλές ταχύτητες internet μέσω οπτικής ίνας

    Cosmote, Nova, Vodafone – Όλα τα πακέτα για streaming και υπερυψηλές ταχύτητες internet μέσω οπτικής ίνας

    Οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι είναι πάντα περιζήτητοι! Εκτός από τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και υψηλής ταχύτητας internet που παρέχουν, έχουν εμπλουτίσει το πορτφόλιό τους και με πλατφόρμες συνδρομητ...
  • Kathrein UFOpro

    Kathrein UFOpro

    Το UFOpro αποτελεί την πρόσφατη πλατφόρμα Headend της γερμανικής Kathrein, που προσφέρει ηγετική σχέση απόδοσης - τιμής στην αγορά! Είναι κατασκευασμένο για εφαρμογές τηλεόρασης επόμενης γενιάς σε...
  • Sat & Zap, Μάιος 2024

    Sat & Zap, Μάιος 2024

    Ελάχιστο το ευρωπαϊκό ενδιαφέρον στη γεωστατική τροχιά όπου το streaming έχει υπερκεράσει τους δορυφόρους. Αντίθετα, σε Ασία και Αφρική κάθε μήνα εμφανίζονται νέα ελεύθερα κανάλια. Al Shams...