Skip to main content
26 Αυγούστου 2014 23:00

Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2014/2015

Παίξτε μπάλα… δορυφορικά!

Γράφει: Νίκος Δρικάκης
fb52ee832b10262551e9595ce41c308d XL 765f8f64

Εν όψει της νέας αθλητικής τηλεοπτικής σεζόν καταγράψαμε και σας παρουσιάζουμε τον αθλητικό χάρτη της περιόδου 2014/2015, εξετάζοντας, όχι μόνο τα εγχώρια συνδρομητικά πακέτα της Nova και του OTE TV, αλλά και τις κυριότερες ευρωπαϊκές και μη συνδρομητικές πλατφόρμες. Θα δούμε τι προσφέρει κάθε μια…

Εν όψει της νέας αθλητικής τηλεοπτικής σεζόν καταγράψαμε και σας παρουσιάζουμε τον αθλητικό χάρτη της περιόδου 2014/2015, εξετάζοντας, όχι μόνο τα εγχώρια συνδρομητικά πακέτα της Nova και του OTE TV, αλλά και τις κυριότερες ευρωπαϊκές και μη συνδρομητικές πλατφόρμες. Θα δούμε τι προσφέρει κάθε μια ξεχωριστά στο αθλητικό της πακέτο, ώστε να μπορέσετε να διακρίνετε αυτή που ανταποκρίνεται πιο πολύ στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

 

Σημαντικό σημείο της ερχόμενης σεζόν, οι μεταδόσεις από τον OTE TV των αγώνων της ΑΕΚ, του ΑΡΗ και της Λάρισας για το πρωτάθλημα της Football league, ενώ αν και δεν επηρεάζει τη φετινή σεζόν, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως τους επόμενους μήνες θα κριθεί και το ποια θα είναι η τηλεοπτική στέγη του Champions League για την επόμενη τριετία(2015-2018). Θα το κρατήσει η Nova ή θα μετακομίσει στον OTE TV; Θα το μάθουμε σύντομα. Πάμε όμως να δούμε τι προσφέρει το κάθε πακέτο.

Nova: Περιεχόμενο και 3play!
Για μια ακόμη χρονιά η Nova προτάσσει τις σημαντικές και μεγάλες διοργανώσεις που διαθέτει, διοργανώσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ‘Έλληνα φίλαθλο, ενώ με όχημα το 3play έχει καταφέρει να προσελκύσει στην πλατφόρμα της περίπου 500.000 συνδρομητές, σημειώνοντας ιστορικό υψηλό. Με τη στρατηγική των συνδυαστικών υπηρεσιών -πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο και υπηρεσίες σε προσιτή τιμή- αναμένεται να απευθυνθεί και τη νέα σεζόν στον υποψήφιο καταναλωτή η Nova. Αιχμή του δόρατος και φέτος θα είναι το ελληνικό πρωτάθλημα της Superleague, ενώ δυνατά θα παίξουν και διοργανώσεις, όπως το Champions League (η Nova μεταδίδει όλες τις αναμετρήσεις της Τρίτης και τις επτά από τις οκτώ της Τετάρτης- στη ΔΤ η άλλη), το Europa League (23 από τις 24 αναμετρήσεις, εκτός του αγώνα που θα μεταδίδει ο ΑΝΤ1), και η Euroleague μπάσκετ που έχει αποδείξει πως έχει ιδιαίτερη δυναμική. Η συνδρομητική πλατφόρμα συνεχίζει επίσης να στηρίζει και σημαντικές για τον Έλληνα φίλαθλο διοργανώσεις, όπως την Α1 μπάσκετ (εκτός από τους εντός του ΟΣΦΠ και ΠΑΟ,) την Volleyleague ΟΠΑΠ και το πρωτάθλημα Πόλο ανδρών και γυναικών. Επέκτεινε επίσης και για δύο ακόμη σεζόν τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του τουρνουά τένις του Wimbledon. Να σημειωθεί ότι μέσω του καναλιού Action24 με το οποίο η Nova έχει αποκλειστική συνεργασία, μεταδίδονται οι αγώνες πρωταθλημάτων της Πορτογαλίας, της Ολλανδίας, της Ρωσίας και της Δανίας. Από το ίδιο κανάλι μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες κυπέλλου της Σκωτίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας και του Βελγίου καθώς και τα νέα του Άγιαξ, του μεγαλύτερου συλλόγου της Ολλανδίας μέσω του Ajax TV.
Επτά SD κανάλια Novasports (όχι όλα με 24ωρο πρόγραμμα), δυο κανάλια Eurosport και τέσσερα υψηλής ευκρίνειας (Novasports 1-2HD, Novasports 24HD & Eurosport HD) που συνήθως δίνονται ως bonus για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (συνήθως 12 μηνών) σε νέους κατόχους triple play υπηρεσιών. Τα κανάλια Novasports 1-2-3-6 και Novasports 24HD είναι διαθέσιμα και μέσω της υπηρεσίας Nova Go για να απολαμβάνετε τις μεγάλες αθλητικές αναμετρήσεις όπου και αν είστε, σε tablet, laptop ή smartphones.

· Super League ΟΠΑΠ

· UEFA Champions League

· UEFA Europa League

· Basket League ΟΠΑΠ

· Euroleague Basketball (Όλοι οι αγώνες εκτός από έναν που μεταδίδει η ΔΤ)

· Volley League ΟΠΑΠ

· Wimbledon 2015, 2016 σε αποκλειστικότητα

· Προκριματικά ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα

· Προκριματικοί αγώνες ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα

· Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας των ομάδων για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν

· Πρωτάθλημα Πόλο Ανδρών & Γυναικών εντός έδρας Ολυμπιακού

· Πρωτάθλημα βόλεϊ & μπάσκετ γυναικών, Πόλο ανδρών εντός έδρας ΠΑΟ

· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις

· Ιστορικός υπερμαραθώνιος «Σπάρταθλον»

· Novasports 3X3 Φίλιππος Συρίγος Tournament

· Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου 2014

· Nova Beach Volley Tournament

· Τουρνουά Beach Volleyleague ΕΣΑΠ

· Βραβεία ΠΣΑΠ

· Βραβεία Novasports Super League

· Απονομή Επάθλου Novasports

· Ryder Cup 2014 (γκόλφ)

· Blancpain Sprint & Endurance Series (μηχανοκίνητα)

· F1 H2O World Championship (μηχανοκίνητα)

· ATP World Tour 250 (7 από τα 40 τουρνουά live)

· ESPN (Indy Car, Nascar, NHRA, Boxing, X-Games)

· IEC in Sports (Στίβος, Κολύμβηση, Ρυθμική Γυμναστική, Αγώνες Σκι, Μαραθώνιοι)

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ EKΠOΜΠΕΣ

Παίζουμε Ελλάδα (Σάββατο ): Άγγελος Στυλιάδης, Γιώργος Συρίγος, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Ηλίας Βλάχος

Παίζουμε Ελλάδα (Κυριακή): Αντώνης Καρπετόπουλος , Αντώνης Πανούτσος, Γιαννίκος Δούσκας, Δημήτρης Παπανικολάου, Λίλα Κουντουριώτη, Χρήστος Καούρης

Ώρα των Πρωταθλητών-Καθημερινά στις 21.00 με τον Γιάννη Καραλή

Ώρα 6-Άγγελος Στυλιάδης, Γιώργος Λιώρης, Γιώργος Λυκουρόπουλος, Νικήτας Αυγουλής

Ώρα 12-Λίλα Κουντουριώτη και Χριστίνα Κομίνη

Champions Live!-Τρίτη & Τετάρτη στις 23:45 με τους Αντώνη Καρπετόπουλο και Γιώργο Λιώρη

Champions League Λεπτό προς Λεπτό-Τρίτη & Τετάρτη στις 21:35 με τη Λίλα Κουντουριώτη

Europa League Λεπτό προς Λεπτό-Πέμπτη στις 20:00 με τους Λίλα Κουντουριώτη και Τάκη Κουλουμπή

Super Euroleague-Πέμπτη & Παρασκευή με τον Γιώργο Συρίγο

Στο Φιλέ-Τρίτη στις 19:00 με τον Παντελή Λώλη

Novasports Classic Zone-Πέμπτη & Παρασκευή στις 17:00 και σε επανάληψη Σάββατο & Κυριακή στις 12:30 με τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο

Today-Καθημερινά στις 16:30

Legend Stories-Αφιερώματα ανάλογα με την επικαιρότητα

ΟΤΕ TV: Έρχονται και νέα κανάλια!

Είναι προφανές πως η πρόταση τηλεόρασης του OTE TV δεν περνάει καθόλου απαρατήρητη, αφού το συνδρομητικό πακέτο του OTE έχει ξεπεράσει ήδη τους 300.000 συνδρομητές και μάλιστα σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών!

Το πακέτο διαθέτει τα τέσσερα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης (αγγλικό, ισπανικό, ιταλικό, γερμανικό) καθώς και κύπελλα χωρών όπως Copa Italia, Copa del Ray, Coupe de France κ.ά., ενώ θα μεταδίδει και τη νέα σεζόν σε αποκλειστικότητα το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και την ιδιαίτερα ενισχυμένη Football League, με τη συμμετοχή μεγάλων ομάδων, όπως η ΑΕΚ, ο ΑΡΗΣ και η Λάρισα. Επίσης, τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV φιλοξενούν τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού για τα προκριματικά του Europa League, τα φιλικά του ΠΑΟΚ της ΑΕΚ και του Άρη, ενώ από Σεπτέμβριο θα φιλοξενήσουν και τα προκριματικά της Εθνικής για το Euro. Στο μπάσκετ ο ΟΤΕ TV έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης για την κορυφαία διοργάνωση στον κόσμο, το NBA, ενώ πρόσφατα εξασφάλισε και νέες κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις μπάσκετ, όπως το Μουντομπάσκετ 2014 και το Ευρωμπάσκετ 2015. Το Μουντομπάσκετ ξεκινάει στις 30 Αυγούστου στην Ισπανία και ο OTE TV έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική μετάδοση της πρώτης φάσης των αγώνων της Dream Team. Ιδιαίτερα ενισχυμένος συγκριτικά με πέρυσι και στο τένις ο OTE TV, έχοντας αποκτήσει τα δικαιώματα των τουρνουά ATP Masters 1000 & 500 και τα σημαντικότερα του ATP Masters 250. Συνεχίζονται και τη νέα σεζόν οι μεταδόσεις της F1, του MotoGP, καθώς και διοργανώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος όπως βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ κλπ. Το πακέτο σήμερα διαθέτει 5 αθλητικά κανάλια OTE SPORT (OTE Sport1 HD, OTE Sport2 HD, OTE Sport3 HD, OTE Sport4 SD, OTE Sport5 SD ) με τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα να μεταδίδονται σε υψηλή ευκρίνεια, ενώ έχει προαναγγελθεί η προσεχής αναβάθμιση των SD σε HD και σύντομα θα προστεθούν και ακόμη δύο κανάλια (ένα θεματικό αθλητικό και ένα με highlights) για να καλύψουν επαρκώς τις αυξημένες πλέον ανάγκες μεταδόσεων. Στα αθλητικά κανάλια μπορούν να συνυπολογιστούν και τα EXTREME Sports, Motorvision HD αλλά και τα δύο Eurosport.

· Barclays Premier League

· La Liga

· Bundesliga

· Serie A

· Copa Del Rey

· Coppa Italia

· Coupe de France

· German Cup – DFB Pokal

· Copa Do Brasil

· Copa Libertadores

· Copa Sudamericana

· NBA

· Το ισπανικό πρωτάθλημα ACB

· Την αδριατική Liga ABA

· Την ιταλική Lega Basket Serie A

· Μουντομπάσκετ 2014 και Ευρωμπάσκετ 2015

· Το σύνολο των τουρνουά ATP World Tour Masters 1000, 500 και τα σημαντικότερα 250

· Τους τελικούς Barclays ATP World Tour Finals

· Τα γυναικεία τουρνουά WTA International Εvents

· Επίσης, μέσα από τα κανάλια Eurosport HD και Eurosport 2, οι συνδρομητές του OTE TV απολαμβάνουν τις μεταδόσεις των κορυφαίων τουρνουά Grand Slam, Australian Open, Roland Garros και U.S.Open, καθ’ όλη τη διάρκειά τους.

· FORMULA 1

· MOTO GP

· WRC

· WRC FIA World Rallycros

· CEV Champions League (βόλεϊ)

· Bundesliga Handball

· EHF Champions League (χάντμπολ)

ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Top Spin, η μοναδική στην Ελλάδα εκπομπή για τένις, από την οποία οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις στο χώρο του τένις, με ειδικά αφιερώματα, συνεντεύξεις και καλεσμένους στο στούντιο. Με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Μαρίζα Γεωργίτση.

Grand Prix, για ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις και όλα τα νέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν και τη νέα σεζόν να παρακολουθούν την εκπομπή που παρουσιάζει ο Αντρέα Παλομπαρίνι.

BeIN SPORTS Arabia: Μας δυσκολεύει …

H αραβική αθλητική πλατφόρμα beIN SPORTS Arabia, αντικατέστησε την αντίστοιχη πλατφόρμα Al Jazeera Sports στις αρχές του 2014. Η αλλαγή αυτή συνοδεύτηκε με την μετακόμιση των συχνοτήτων της πλατφόρμας σε δορυφορικές δέσμες που δυστυχώς δεν ευνοούν καθόλου τον ελληνικό χώρο, εκτός από την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, όπου η λήψη του beIN SPORTS Arabia εξακολουθεί να είναι αρκετά εύκολη. Ταυτόχρονα με την αλλαγή ονόματος, το beIN SPORTS υιοθέτησε μία αυστηρότερη τακτική κατά της πειρατείας, «παντρεύοντας» τις smartcard του πακέτου με συγκεκριμένους και εγκεκριμένους από το ίδιο αποκωδικοποιητές. Οι έχοντες πρόσβαση στο υπερπλήρες αυτό αθλητικό πακέτο με τα 17HD κανάλια και άλλα τόσα περίπου SD, μπορούν να παρακολουθήσουν ό,τι τραβάει η όρεξή τους. Champions League, Europa League, αγγλικό, ιταλικό, ισπανικό, γαλλικό, ολλανδικό, πορτογαλικό, και πολλά άλλα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και κύπελλα, καθώς και μεταδόσεις NBA, Euroleague, MotoGP, τένις, στίβο, βόλεϊ, ράγκμπι κ.α. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

· UEFA Champions League

· UEFA Europa League

· Barclays Premier League

· La Liga

· Serie A

· Ligue 1

· Liga Sagres (πορτογαλικό)

· Eredivisie

· Campeonato Brasileiro Série A

· Primera División Argentina

· NBA

· EuroLeague

· EuroCup

· French Open

· US Open

· ATP World Tour Masters (1000-500-250)

· Barclays ATP World Tour Finals

· MotoGP

· Superbike World Championship

· Βόλεϊ

· Στίβος

· Αμερικάνικα σπορ

Sky Italia: Ποιοτικό πακέτο

Η ιταλική συνδρομητική πλατφόρμα είναι «must» για τους φίλους του ιταλικού ποδοσφαίρου, αφού προσφέρει στους συνδρομητές της εκτεταμένη κάλυψη όλων των αγώνων της Serie A σε υψηλή ανάλυση, με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, με κάμερες στα αποδυτήρια αλλά και διαδραστικό «μωσαϊκό» για να παρακολουθείτε τη δράση και τα γκολ από όλα τα γήπεδα. Επίσης αποκλειστικά, ζωντανά και σε HD, θα προβάλει αγώνες του Champions (128 συνολικά) και του Europa League, ενώ επίσης διαθέτει τα δικαιώματα της Serie B αλλά και του γερμανικού πρωταθλήματος. To ιταλικό πακέτο προσφέρει και εξαιρετική κάλυψη στους αγώνες της F1 και του MotoGP με ειδικά αφιερωμένα κανάλια (SKY Sport F1 HD, SKY Sport MotoGP HD) από τα οποία θα μεταδοθούν όλοι οι αγώνες γκραν πρι, δοκιμαστικά κλπ. Ακόμη, μέσω του καναλιού Fox Sports HD και Fox Sports 2HD θα μεταδίδονται αγώνες της Premier League, του FA Cup, του ισπανικού πρωταθλήματος, της γαλλικής Ligue1 αλλά και της ολλανδικής Eredivisie. Διαθέτει επίσης τα δικαιώματα δημοφιλών διοργανώσεων, όπως του NBA, του Wimbledon, τουρνουά τένις ATP 1000, ράγκπι, γκολφ κ.ά.). Με έξτρα συνδρομή (9.90€) μπορούν να προστεθούν και τα συλλογικά κανάλια της Μίλαν, Λάτσιο, Ρόμα, Ιντερ, Γιούβε. Το πακέτο διαθέτει αρκετά HD κανάλια, ενώ εδώ και καιρό προσφέρει στους συνδρομητές της τα κορυφαία αθλητικά events σε 3D.

· UEFA Champions League

· UEFA Europa League

· Serie A

· Serie B

· Bundesliga

· Barclays Premier League

· La Liga (ισπανικό)

· Ligue1 (γαλλικό)

· FA Cup

· F1

· MotoGP

· NBA

· Ράγκμπι

· Γκολφ

· Τένις (Wimbledon, ATP Masters)

DigitAlb: Τίμια πρόταση

Το γνωστό αθλητικό πακέτο από τη γείτονα χώρα διαθέτει πληθώρα ποδοσφαιρικών διοργανώσεων όπως το Champions League, Bundesliga, Primera division, Serie A, Ligue 1, Eredivisie, και φυσικά τις αλβανικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Επίσης θα μεταδώσει πυγμαχία, στίβο, τένις και ποδηλασία. Επομένως το αλβανικό πακέτο είναι μια κατά γενική ομολογία πολύ αξιόλογη και τίμια χρηματικά πρόταση. Διαθέτει πέντε Supersport HD κανάλια και ένα ακόμη υψηλής ευκρίνειας (Supersport Kosova HD) για το Κοσσυφοπέδιο. Για να έχετε πρόσβαση στα κανάλια του πακέτου αναγκαστικά θα πρέπει να προμηθευτείτε την κάρτα με τον παντρεμένο εργοστασιακό δέκτη.

· UEFA Champions League

· Serie A

· Bundesliga

· La Liga (ισπανικό)

· Ligue1 (γαλλικό)

· Eredivisie(ολλανδικό)

· Αλβανικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις

· IAAF (στίβος)

· Τένις (ATP 1000)

· Πυγμαχία(HBO Boxing)

Sky Deutschland: Bundesliga über alles!

Καλύπτει σε βάθος τις γερμανικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις προσφέροντας και τις 612 αναμετρήσεις από την 1η & 2η κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, ενώ διαθέτει και τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 63 αγώνων του κυπέλλου DFB-Pokal. Προσθέστε στο μενού και 125 αγώνες του Champions League, τους κορυφαίους του Europa League και της Premier League αλλά και Formula1, γκολφ, Wimbledon και WWE.

Επίσης μέσω του καναλιού Sportdigital που προσφέρεται με επιπρόσθετη χρέωση (4.99€) οι φανατικοί του ποδοσφαίρου μπορούν να προσθέσουν πρωταθλήματα όπως αργεντινής, πορτογαλικό, ολλανδικό, ρωσικό, πολωνικό, καθώς και κύπελλα Βραζιλίας, τουρκικό, ολλανδικό κ.ά.

· UEFA Champions League

· UEFA Europa League

· Bundesliga

· Bundesliga 2

· Premier League

· DFB Pokal

· Τένις (Wimbledon, ATP 1000 & 500)

· F1

· MotoGP

· NFL, Super Bowl, NCAA

· Γκόλφ

· Χάντμπωλ

Canal+: Ισπανική επέλαση

Όπως είναι φυσικό η βαρύτητα του πακέτου δίδεται στην άρτια κάλυψη των αγώνων του ισπανικού πρωταθλήματος και ειδικά των ομάδων που πρωταγωνιστούν (Ρεάλ, Μπάρτσα, Ατλέτικο, Σοσιεδάδ), αφού προσφέρει σε κάθε αγωνιστική, οκτώ αγώνες από την Primera Division και 1-2 από την Segunda (Β κατηγορία), οι κυριότεροι των οποίων μεταδίδονται και σε HD. Και οι κυριότερες αθλητικές διοργανώσεις βρίσκουν στέγη στο Canal+, αφού διαθέτει το Champions league (16 αγώνες/αγωνιστική), το Campionato, την Premier league, την Bundesliga, ολλανδικό πρωτάθλημα, αμερικανικό και βραζιλιάνικο. Παραμένει δυνατό όμως και σε μεταδόσεις στίβου, τένις, γκολφ και αμερικανικών αθλημάτων όπως ράγκμπι, baseball, NBA κ.λπ.

· UEFA Champions League

· Premier League

· Bundesliga

· Primera Division

· Segunda division

· Copa del Ray

· Serie A

· Argentinian Apertura

· Brazilian campeonato

· Eredivisie 1

· Τένις (R.Garros,Wimbledon, ATP 1000)

· ΝΒΑ

· Γκόλφ

· NFL, NHL, MLB

· Ράγκμπι

· Διοργανώσεις στίβου

· Χόκεϊ

· MotoGP

· Ταυρομαχίες

Sky UK: Πρωτοποριακό

Το βρετανικό συνδρομητικό πακέτο όπως είναι φυσικό προσφέρει στους συνδρομητές του κάλυψη της Premier League (116 αγώνες), της Football League (90 αγώνες), αλλά και μικρότερων αγγλικών κατηγοριών όπως της Capital one Cup (15 αγώνες), αλλά και της Johnstone’s Paint trophy (6 αγώνες). Από άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δείχνει το ισπανικό και το Copa del Ray (πάνω από 100 αγώνες συνολικά), καθώς και το σκωτσέζικο (25 αγώνες). Δεν λείπει φυσικά και το Champions League (129 αγώνες) και όλοι οι αγώνες, (δοκιμαστικά και προκριματικά) της F1 μέσα από ειδικά αφιερωμένο κανάλι. Προσφέρει 7 εξαιρετικής ποιότητας HD κανάλια, ενώ μεταδίδει και τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα σε 3D. Με έξτρα χρέωση (περίπου 15 λίρες) μπορείτε να προσθέσετε και το BT Sport με το ESPN και ακόμη δύο αθλητικά κανάλια, ώστε να έχετε πρόσβαση στο πλούσιο αθλητικό του μενού (38 αγώνες της Premier League, Europa League, 24 αγώνες του FA Cup, 176 αγώνες του Europa League,40 αγώνες σκωτσέζικου πρωταθλήματος, και κορυφαίες αναμετρήσεις από Serie A, Bundesliga, Ligue1, MLS, NBA, NCAA, MotoGP κ.ά.). Στα συν του πακέτου η φιλική σε μας αγγλική γλώσσα.

· UEFA Champions League

· UEFA Europa League

· Premier League

· Football League

· Capital one Cup

· Johnstone’s Paint trophy

· Primera division

· Copa del Ray

· SPL (σκωτσέζικο πρωτάθλημα)

· Κύπελλο Σκωτίας

· Κρίκετ

· F1

· Ράγκμπυ (όλες οι μεγάλες διοργανώσεις)

· Γκολφ (όλες οι μεγάλες διοργανώσεις)

· Τένις (ATP 1000, 500, Finals, US Open)

· NFL

· Darts (βελάκια)

BeIn Sports France: 100% Ligue1!

Τo BeIn Sports είναι ένα πακέτο δύο αθλητικών καναλιών (έρχεται και τρίτο κανάλι τον Σεπτέμβριο) που ανήκει στο πασίγνωστο δίκτυο του Κατάρ, Al Jazeera. Διαθέτει σημαντικά δικαιώματα ποδοσφαιρικών μεταδόσεων όπως του Champions League, Europa League, της Ligue1 (από την οποία δείχνει κάθε αγωνιστική 8 αγώνες ζωντανά και δύο σε μαγνητοσκόπηση), Ligue2, Primera division, Serie A, Bundesliga. Όμως, πέρα από ποδόσφαιρο μεταδίδει και σημαντικά τουρνουά τένις (ATP Masters 1000, 500), NBA, Euroleague, μίτινγκ στίβου αλλά και χάντμπολ, βόλεϊ κ.ά. Δορυφορικά διατίθεται μέσω των πλατφορμών BIS, Canalsat, Fransat, Orange.

OSN: Αμερικανικά sports

Αν σας ενδιαφέρουν αθλήματα όπως ράγκμπι, κρίκετ, γκολφ, σνούκερ, ντάρτς (βελάκια) το πακέτο OSN τα παρέχει σε πραγματική αφθονία, αφού καλύπτει πάρα πολλές και σημαντικές διοργανώσεις αυτών των αθλημάτων. Οι φίλοι των αμερικανικών επίσης αθλημάτων, τώρα και με την παύση λειτουργίας του ESPN, μπορούν να παρακολουθούν μέσω του πακέτου διοργανώσεις όπως NFL, NHL,UFC,WWE, αλλά και το περίφημο Superbowl.

Abu Dhabi Sports: Κυρίως Formula1

Χάνοντας τα δικαιώματα της Premier League έχασε και ένα μεγάλο μέρος του αθλητικού του ενδιαφέροντος το οποίο παλεύει σιγά – σιγά να ανακτήσει. Κέρδισε πρόσφατα τα δικαιώματα μετάδοσης των προκριματικών για το EURO 2016 και του Παγκοσμίου κυπέλλου του 2018. Το κυριότερο αθλητικό γεγονός που διαθέτει είναι οι HD μεταδόσεις της F1 και άλλων εναλλακτικών θεαμάτων όπως WWE και UFC αλλά και αθλημάτων αραβικού ενδιαφέροντος.

{gallery}12488{/gallery}

Τεύχος 72, Σεπτέμβριος 2014

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
  • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
  • TP-Link ER706W-4G

    TP-Link ER706W-4G

    Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
  • Kakusiga KK-12101

    Kakusiga KK-12101

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
  • Ekselans AP 1200 W2

    Ekselans AP 1200 W2

    Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
  • Nedis TVSM6050BK

    Nedis TVSM6050BK

    Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...
  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτές κεραίας

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτές κεραίας

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, θα γίνει περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι ενισχυτές με ακροδέκτες χωρίς θωράκιση, ...
  • Ελεύθερη επιλογή router

    Ελεύθερη επιλογή router

    Σύμφωνα με τον νόμο του Ελληνικού Κράτους που δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ. 7271 31/12/2022, παρέχεται στους καταναλωτές, από την 1η Οκτωβρίου 2023, η δυνατότητα να χρησιμοποιούν τερματικό εξοπλισμό (ro...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • TP-Link ER706W

    TP-Link ER706W

    Το TP-Link ER706W είναι ένα νέο ασύρματο router διπλής ζώνης εταιρικής ποιότητας. Είναι ιδανικό για απομακρυσμένη διαχείριση που απαιτεί υψηλή απόδοση, χάρη στον επαναστατικό συνδυασμό των τελευτα...
  • Bridge Cable KL017

    Bridge Cable KL017

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή του νέου καλωδίου Bridge Cable KL017. Πρόκειται για καλώδιο LAN κατηγορίας CAT6, το οποίο είναι τύπου S/FTP. Διαθέτει τη μέγιστη δυνατή θωράκιση...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα Single LNB AN7123, Twin LNB AN7126 και Quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...