Skip to main content
18 Μαρτίου 2015 02:34

Τα περιφερειακά κανάλια του δικτύου της Digea

103 ψηφιακά κανάλια από την Ελλάδα

Γράφει: Σωτήρης Χατζηστρατής
6860f6e914cf70231cd0db0040823bc9 XL e13d0fd3

Στις 6 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε το έκτο και τελευταίο αναλογικό switch off που προέβλεπε η διαδικασία της ψηφιακής μετάβασης. Με την ευκαιρία αυτή, σκεφτήκαμε να παρουσιάσουμε την λίστα των 103 περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών, που χρησιμοποιούν σήμερα το επίγειο ψηφιακό δίκτυο της Digea για τις εκπομπές τους…

Στις 6 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε το έκτο και τελευταίο αναλογικό switch off που προέβλεπε η διαδικασία της ψηφιακής μετάβασης. Με την ευκαιρία αυτή, σκεφτήκαμε να παρουσιάσουμε την λίστα των 103 περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών, που χρησιμοποιούν σήμερα το επίγειο ψηφιακό δίκτυο της Digea για τις εκπομπές τους. Τα στοιχεία και οι πληροφορίες για κάθε κανάλι της λίστας αυτής είναι απολύτως συνοπτικές, λόγω χώρου.

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ και ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
Στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων εκπέμπουν 8 περιφερειακά κανάλια, σε δύο πολυπλεξίες.

ART TV (www.arttv.gr): Λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 1990 με έδρα την Άρτα.
ΑΧΕΛΩΟΣ TV (www.acheloostv.gr): Περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός με έδρα το Αγρίνιο.

BHMA TV (www.vimanews.gr): Τηλεοπτικό κανάλι περιφερειακής εμβέλειας που εδρεύει στα Ιωάννινα. Ο σταθμός ανήκει στην Πανηπειρωτική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Α.Ε. Ξεκίνησε το 1992 ως ΗΡΤ ή «Πανηπειρωτική Τηλεόραση».

CORFU TV (www.corfutv.gr): Περιφερειακό κανάλι με έδρα την Κέρκυρα. Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 1991 και ξεκίνησε τη λειτουργία του ένα χρόνο μετά.

ΗΠΕΙΡΟΣ TV1 (epirustv1.gr): Τοπικός τηλεοπτικός σταθμός των Ιωαννίνων. Ανήκει στην Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις Ηπείρου A.E. και έχει ενημερωτικό και ειδησεογραφικό χαρακτήρα.

ITV (www.ioanninatv.gr): Το ΙΩΑΝΝΙΝΑ TV (ITV) έχει έδρα στην πόλη των Ιωαννίνων.

Kosmo TV: Τηλεοπτικός σταθμός με έδρα στα Ιωάννινα.

START TV (www.startmedia.gr): Περιφερειακό κανάλι με έδρα στην Κέρκυρα.


ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Εκπέμπουν έξι περιφερειακά κανάλια, από δύο πολυπλεξίες
ΔΙΚΤΥΟ (www.diktyo1.gr): Το Δίκτυο 1 ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1997 με έδρα την πόλη της Καστοριάς από την Ακρίτες Ανώνυμη Τηλεοπτική Εταιρία και ξεκίνησε ένα χρόνο μετά.

FLASH TV (www.flash-tv.gr): To FLASH TV έχει έδρα στην Κοζάνη, και μεταδίδει γενικό πρόγραμμα, με ειδήσεις και τοπικά νέα.

Κανάλι 28 (grevenamedia.gr): Περιφερειακό κανάλι με έδρα τα Γρεβενά.

TOP CHANNEL (topchannel.gr): Το TOP CHANNEL ιδρύθηκε τον Αύγουστο 1993. Τα studio και οι κεντρικές του εγκαταστάσεις του σταθμού βρίσκονται στην Κοζάνη.

TRM TV: Περιφερειακό κανάλι με έδρα τα Γρεβενά.

WEST CHANNEL (www.westchannel.gr): Το West Channel έχει έδρα στην Κοζάνη. Το πρόγραμμα του αποτελείται από ψυχαγωγικά, πολιτιστικά και ενημέρωση για τοπικά θέματα.


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας εκπέμπουν 10 ψηφιακά περιφερειακά κανάλια από δύο πολυπλεξίες της Digea.

(tv4e.gr): Το 4Ε είναι θρησκευτικό τηλεοπτικό κανάλι της Κεντρικής Μακεδονίας. Το 4Ε ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1993 και ξεκίνησε τη λειτουργία του ένα χρόνο μετά. Ανήκει στον Ιερό Ναό Αγίας Λυδίας Ασπροβάλτας και στην Ελληνική Ορθόδοξος Εκκλησιαστική Ενημερωτική Εκπομπή, ανώνυμη εταιρεία της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.

BEE CHANNEL (beechannel.gr): Ο σταθμός ξεκίνησε να λειτουργεί το 1992 με την ονομασία TV Χαλκιδική και με τοπική εμβέλεια στο νομό Χαλκιδικής. Το Νοέμβριο του 2014 μετονομάστηκε σε Bee Channel.

VERGINA TV (verginatv.gr): Το ΒΕΡΓΙΝΑ TV είναι τηλεοπτικός σταθμός που εκπέμπει ψηφιακά στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

DION TV (www.diontv.gr): Το ΔΙΟΝ έχει έδρα στην Κατερίνη και ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιανουάριο του 1995.

EUROPE ONE (www.europeone.gr): Το EUROPE ONE έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη. Σταθμός ενημερωτικός γενικού χαρακτήρα, καλύπτει τις ανάγκες της Κεντρικής Μακεδονίας.

EXTRA THESSALONIKI: Τηλεοπτικός σταθμός, με δυναμική παρουσία και υψηλή αναγνωρισιμότητα στον τηλεοπτικό χάρτη της Βόρειας Ελλάδας.

KANALI 9 (www.demco.gr/el/group/companies/kanali-9-thessalonikis): Το Κανάλι 9 Θεσσαλονίκης, είναι ένας τοπικός τηλεοπτικός σταθμός με ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Το πρόγραμμά του απαρτίζεται από παιδικές, μουσικές και ταξιδιωτικές εκπομπές.)

NICKELODEON+: Το nickelodeon+ ξεκίνησε τις εκπομπές του το 2011, αντικαθιστώντας το MTV+ που έκπεμπε από τον Οκτώβριο του 2008. Αναμεταδίδει το ελληνικό πρόγραμμα του nickelodeon στην Κεντρική Μακεδονία.

SUPER TV (www.tvsuper.gr): Περιφερειακό κανάλι με έδρα στα Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής.

TV 100 (www.fm100.gr): Η TV 100 είναι ο πρώτος μη κρατικός τηλεοπτικός σταθμός στην Ελλάδα. Ανήκει στο Δήμο Θεσσαλονίκης, και ιδρύθηκε το 1988, από τον τότε δήμαρχο της πόλης Σωτήρη Κούβελα. Η TV 100 είναι ενημερωτικού χαρακτήρα, και ανήκει ιδιοκτησιακά στη Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας.


ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΘΡΑΚΗ
Εκπέμπουν 18 ψηφιακά κανάλια, από δύο πολυπλεξίες της Digea.

ALFA (www.alfadramas.gr): Η ΑΛΦΑ τηλεόραση ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1995 και λίγους μήνες μετά ξεκίνησε επίσημα την εκπομπή του σήματος της στην Δράμα και την ευρύτερη περιοχή.
ΑΜΦΙΠΟΛΗ TV (www.amfipolitv.gr): Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΜΦΙΠΟΛΗ έχει έδρα στις Σέρρες.
CENTER TV (centertv.gr): Το CENTER TV ξεκίνησε την λειτουργία του το 1991 από την πόλη της Καβάλας.

COSMOS TV: Το COSMOS TV έχει την έδρα του στην Αλεξανδρούπολη.

ΔΕΛΤΑ TV (www.deltatv.gr): Το τηλεοπτικό κανάλι ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 1991, και έχει έδρα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

ΔΙΚΤΥΟ TV (www.diktyotv.gr): Περιφερειακό κανάλι με έδρα στις Σέρρες.

ΕΓΝΑΤΙΑ TV: Τηλεοπτικός σταθμός της Θράκης με έδρα στην Ξάνθη.

ΕΝΑ CHANNEL (enachannel.gr): Ιδρύθηκε το 1991 και έχει έδρα στην Καβάλα.

ΚΑΝΑΛΙ 6 (www.kanali6.gr): Το ΚΑΝΑΛΙ 6 ιδρύθηκε το 1994 και δραστηριοποιείται στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης με έδρα την Ξάνθη. Το πρόγραμμα είναι κυρίως ενημερωτικό και θεματολογία κυρίως τοπική.

ΛΥΔΙΑ TV: Θρησκευτικός τηλεοπτικός σταθμός με έδρα στην Καβάλα.

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ TV: Αποτελεί τηλεοπτικό σταθμό του Δήμου Ορεστιάδας.

R CHANNEL ΘΡΑΚΗΣ (www.tvrodopi.gr/r-channel): Το R Channel, η πανθρακική ραδιοτηλεόραση πρωτολειτούργησε το έτος 1991 στην Κομοτηνή.

STAR Β. ΕΛΛΑΔΑΣ (news.startvfm.gr): Ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, με έδρα την Δράμα. Ανήκει στον ΟΜΙΛΟ STAR ΔΡΑΜΑΣ.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ TV (epiloges.tv): Τηλεοπτικός περιφερειακός σταθμός με έδρα στις Σέρρες.

THRAKI NET TV (thrakinet.tv): Οι εκπομπές του ΘΡΑΚΗ NET ξεκίνησαν στην Αλεξανδρούπολη το 1990.

TV ΔΕΛΤΑ: Ο τηλεοπτικός σταθμός TV ΔΕΛΤΑ έχει έδρα στην Δράμα.

TVS (www.serrestv.gr): Τηλεοπτικό κανάλι με έδρα στις Σέρρες.

XANTHI CHANNEL: Έχει έδρα και τις εγκαταστάσεις του στην Ξάνθη, και ανήκει στην ΘΡΑΚΙΚΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε.

ΝΗΣΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Στην ζώνη των νησιών του βορειανατολικού Αιγαίου εκπέμπουν τρία περιφερειακά κανάλια σε μία πολυπλεξία.

ΑΛΗΘΕΙΑ TV (www.alithia.gr): Η “Αλήθεια TV” δημιουργήθηκε το 1990 από τον Γιάννη Τζούμα με τη συμμετοχή πολλών Χιωτών που θέλησαν να συμβάλλουν οικονομικά στη δημιουργία του πρώτου τοπικού ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού.

ΠΑΤΡΙΔΑ TV (tvpatrida.gr): Περιφερειακό κανάλι με έδρα την Χίο.
TVM (www.tvmitilini.gr): Ο Τηλεοπτικός Σταθμός TV ΜΥΤΙΛΗΝΗ ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1995 ως τοπικός τηλεοπτικός σταθμός στο Νομό Λέσβου.


ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Πέντε είναι τα ψηφιακά περιφερειακά κανάλια της Θεσσαλίας, που εκπέμπουν σε μία πολυπλεξία της Digea.

ASTRA TV (www.astratv.gr): Περιφερειακός σταθμός με έδρα στον Βόλο.

THESSALIA TV (www.thessaliatv.gr): Η Θεσσαλία τηλεόραση ιδρύθηκε το 1992 και ξεκίνησε να εκπέμπει από το Γενάρη του 1993. Η έδρα του σταθμού βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Λάρισα σε ιδιόκτητες.

TRT (www.trttv.com): Ιδρύθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1990 με έδρα στον Βόλο. Διαθέτει στούντιο και στις μεγάλες πόλεις της Θεσσαλίας, Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα, Τρίκαλα, καθώς και στην Αθήνα.

TV 10 (www.tv-10.gr): Η τηλεόραση 10 (TV-10) είναι περιφερειακός σταθμός πανθεσσαλικής εμβέλειας. Ιδρύθηκε το 1993 και τα κεντρικά της studio και γραφεία βρίσκονται στα Τρίκαλα.
ZEYS TV (zeystv.blogspot.gr): Τηλεοπτικό κανάλι με έδρα στη Λάρισα.


ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Τα περιφερειακά κανάλια που εκπέμπουν στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας είναι τρία, σε μία ψηφιακή πολυπλεξία.

E TV (ΕΨΙΛΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) (www.etv-hellas.net): Ιδρύθηκε το 1995 και από το 2004 διατηρεί στούντιο στο Ίλιον Αττικής και από το 2007 στη Χαλκίδα. Ο χαρακτήρας του είναι μη ενημερωτικός, γενικής φύσεως, με πολιτιστικά, κοινωνικά, μουσικά και ψυχαγωγικά προγράμματα.
ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας (www.enatv.gr): Το ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας, ιδιωτικό περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι, ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1996 και ξεκίνησε την μετάδοσή του, τέσσερις μήνες μετά, τον Απρίλιο του 1997. Εδρεύει στην πόλη της Λαμίας και το πρόγραμμα του σταθμού είναι κυρίως ενημερωτικού χαρακτήρα.

STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (www.lamiastar.gr): Ο τηλεοπτικός σταθμός, STAR Κεντρικής Ελλάδας, είναι ειδησεογραφικός, με έμφαση στην τοπική ενημέρωση για θέματα που αφορούν την Στερεά Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1993 από την «STAR A.E., Ραδιοτηλεοπτικός Οργανισμός Κεντρικής Ελλάδας» και η έδρα του βρίσκεται στη Λαμία.


ΑΤΤΙΚΗ
Στην περιφέρεια Αττικής εκπέμπουν 13 περιφερειακά κανάλια μέσω της Digea, σε τρεις πολυπλεξίες,.

ΑΒ CHANNEL (www.abchannel.gr): Ανήκει στην Star Ελληνική Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.

ACTION 24 (www.action24.gr): Ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 1990 στα Μέγαρα με ονομασία TVM, ενώ αργότερα άλλαξε ονομασία διαδοχικά σε TV Magic, Magic Πειραιά, Magic TV και Sport TV0. Tο 2011 μετονομάστηκε ACTION 24.

ATTICA TV (youatticatv.blogspot.gr): Τηλεοπτικός σταθμός περιφερειακής εμβέλειας με έδρα τον Ασπρόπυργο της Αττικής. Ιδρύθηκε το 1997 με ονομασία Θριάσιο TV. Τον Μάρτιο του 2009 πήρε το όνομα που χρησιμοποιεί σήμερα. Ανήκει στον Δήμο Ασπροπύργου.

BLUE SKY (www.blueskytv.gr): Ξεκίνησε να λειτουργεί το Νοέμβριο του 1990. Ανήκει στην εταιρεία «Γενικές Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.».

CHANNEL 9 (www.channel9.gr): Το κανάλι ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1992 με ονομασία «Τηλετώρα». Η έδρα του είναι στην Παιανία και ανήκει στην εταιρεία «Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις – Κανάλι 9 Α.Ε».

EXTRA CHANNEL (www.extratv.gr): Ο σταθμός ιδρύθηκε το 1990 από τον πολιτικό Βασίλη Λεβέντη με ονομασία Κανάλι 67. Το Extra Channel είναι ιδιωτικός περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός της Αττικής που εδρεύει στο Περιστέρι. Ανήκει στην EXCOM A.E., και έχει έδρα στο Περιστέρι.

HIGH TV (www.high.gr): Περιφερειακό κανάλι της Αττικής.

KONTRA CHANNEL (www.kontrachannel.gr): Ιδρύθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2010. Ανήκει στην Kontra Media Ι.Κ.Ε. και στην Kontra Channel Α.Ε. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές, αθλητικές και πολιτικές εκπομπές.

MAD TV (mad.tv): Μουσικός τηλεοπτικός σταθμός. Ιδρύθηκε το 1996 και ανήκει στη MAD TV Ανώνυμη Εταιρεία και στη Solar Ραδιοτηλεοπτικές και Ψυχαγωγικές Υπηρεσίες Ανώνυμη Εταιρεία. Απευθύνεται στο νεανικό κοινό.

MTV Greece (www.mtvgreece.gr): Το MTV Greece είναι η ελληνική έκδοση του αμερικανικού MTV. Ιδρύθηκε το 1998 με ονομασία TV Πειραιάς, το 2004 μετονομάστηκε σε Smart και το 2008 πήρε τη σημερινή ονομασία του. Ο σταθμός ανήκει στην Ραδιοτηλεοπτική Πειραιάς Ανώνυμη Εταιρεία.

NICKELODEON (www.nickelodeon.gr): Το Nickelodeon εκπέμπει στην Αττική από τις 3 Σεπτεμβρίου 2010 στη θέση του Local TV (μετά SBC) και ανήκει στην Τηλεκίνηση Ανώνυμος Ραδιοτηλεοπτική, Κινηματογραφική, Διαφημιστική και Εκδοτική Εταιρεία.

SBC (www.sbctv.gr): Το SBC (Social Business Channel) είναι το πρώτο θεματικό τηλεοπτικό κανάλι για την οικονομία στην Ελλάδα. Ξεκίνησε να λειτουργεί τον Δεκέμβριο του 2005 με εκπομπές για το χρηματιστήριο και την οικονομία.

SMILE TV (tvsmile.gr): Ο παιδικός τηλεοπτικός σταθμός «Smile» δημιουργήθηκε από τον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο. Το πρόγραμμα απαρτίζεται από παιδικές σειρές και ταινίες κινουμένων σχεδίων, ζωντανές καθημερινές εκπομπές μορφωτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου για παιδιά.


ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Στην περιφερειακή ζώνη της Πελοποννήσου εκπέμπουν 17 περιφερειακοί τηλεοπτικοί σταθμοί, σε πολυπλεξίες της Digea.

Achaia Channel (www.achaianews.gr): Το τηλεοπτικό κανάλι Achaia έχει έδρα στην Πάτρα. Μεταδίδει προγράμματα γενικής φύσεως, με ποικίλες εκπομπές, ειδήσεις και τοπικά νέα.

ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (ART) (www.arttv.com.gr): Περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι με έδρα στην Τρίπολη της Αρκαδίας.

Axion TV (www.axiontv.gr): Από την έδρα του στο Αίγιο Κορινθίας, ο τηλεοπτικός σταθμός Axion TV μεταδίδει ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές.

Best TV (www.best-tv.gr): Το BEST TV είναι κανάλι τηλεόρασης που εκπέμπει από την Καλαμάτα, με ποικίλο πρόγραμμα και εκπομπές.

COSMOS TV (www.tvcosmos.gr): Ο τηλεοπτικός σταθμός Cosmos TV ανήκει στην Η ΚΟΣΜΟΣ Α.Ε. που ιδρύθηκε το 1997. Η έδρα του βρίσκεται στον Πύργο Ηλείας.

DR TV (drtv.gr): Ο τηλεοπτικός σταθμός DR ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ανήκει στην εταιρεία Πελοποννησιακή Τηλεόραση Α.Ε. και έχει έδρα στα Τρικαλίκια Νέας Κίου της Αργολίδας. Μεταδίδει ενημερωτικά, ψυχαγωγικά και επιμορφωτικά προγράμματα.

ΕΛΛΑΔΑ TV (www.elladatv.gr): Ο τηλεοπτικός σταθμός ΕΛΛΑΔΑ TV εδρεύει στη Σπάρτη, και μεταδίδει ενημερωτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα.

Ηλέκτρα TV (www.pelopas.gr): Το κανάλι εδρεύει στην Κόρινθο και ανήκει στην ανήκει στην «ΠΕΛΟΠΑΣ Α.Ε.», ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ & ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ».

ΙΟΝΙΑΝ CHANNEL (ioniantv.gr): Το «IONIAN» εξέπεμψε για πρώτη φορά το 1992 με ονομασία ΕΡΖ. Έχει έδρα στη Ζάκυνθο, και το πρόγραμμα του είναι ενημερωτικό και ψυχαγωγικό.

Lepanto TV (lepantortv.gr): Το LEPANTO ξεκίνησε την λειτουργία του με έδρα τη Ναύπακτο το 1989 ως ραδιοφωνικός σταθμός, ενώ το 1996 συνέχισε τη λειτουργία του και ως τηλεοπτικός σταθμός. Το πρόγραμμα του είναι κυρίως ενημερωτικό.
MAX TV (www.maxtv.gr): Τηλεοπτικό κανάλι που εδρεύει στο Ναύπλιο, με ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ TV (www.mesogeiostv.gr): Τηλεοπτικός σταθμός με έδρα στην Καλαμάτα.

NET(www.notia.tv): Η Νότια Ελληνική Τηλεόραση (ΝΕΤ TV) είναι τηλεοπτικός σταθμός που εδρεύει στην Καλαμάτα.

ORT (ort.gr): Ο τηλεοπτικός σταθμός O.Ρ.Τ. TV ιδρύθηκε το 1993 στον Πύργο της Ηλείας. Το πρόγραμμα του είναι γενικής φύσεων, με ενημερωτικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

RTP KENTPO (www.rtptv.gr): Περιφερειακός σταθμός με έδρα στην Κόρινθο.

SUPER B (www.superb.gr): Το Super B είναι ο πρώτος τηλεοπτικός σταθμός που ιδρύθηκε στην Δυτική Ελλάδα το 1989 με έδρα την Πάτρα και λειτούργησε ένα χρόνο μετά. Ο σταθμός ανήκει στην Ραδιοτηλεόραση Νοτιοδυτικής Ελλάδος Α.Ε.

SUPER TV (tvsupernews.blogspot.gr): Έχει έδρα στην Κορινθία και ανήκει στην εταιρεία ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΕ.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Τέσσερα είναι τα περιφερειακά κανάλια που εκπέμπουν στην περιφέρεια των Κυκλάδων, σε μία πολυπλεξία.

ΑΙΓΑΙΟ TV (aigaio-tv.blogspot.gr): Η δημοτική τηλεόραση Σύρου στεγάζεται στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου της Άνω Σύρου και λειτουργεί από το 1995. Μεταδίδονται κοινωνικές, πολιτιστικές, ψυχαγωγικές θρησκευτικές και πνευματικές εκδηλώσεις δραστηριότητες φορέων της Σύρου και αλλά ενδιαφέροντα θέματα.

TV1 Syros (www.syrostv1.gr): Η λειτουργία του ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 1988 στον Νομό Κυκλάδων με έδρα την Ερμούπολη της Σύρου. Το πρόγραμμά του αποτελείται από ενημερωτικές, πολιτικές και κοινωνικές εκπομπές και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

VOLCANO TV: Εδρεύει στην Σαντορίνη.

ΖΕΥΣ TV: Ο τηλεοπτικός σταθμός ΖΕΥΣ TV έχει έδρα στην Χώρα της Νάξου και ανήκει στην ΖΕΥΣ ΑΕ (Μαρούλης Μιχαήλ Ε.). Λειτουργεί από το 1998.

ΚΡΗΤΗ
Εννέα είναι τα περιφερειακά κανάλια της Κρήτης που μεταδίδονται ψηφιακά σε μία πολυπλεξία της Digea.

Channel 4U (www.channel4.gr): Ιδρύθηκε στις 10 Μαΐου 1996 και έχει έδρα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μεταδίδει εκπομπές αθλητικού, πολιτικού, ψυχαγωγικού, πολιτιστικού και ενημερωτικού περιεχομένου, ντοκιμαντέρ, ξένες σειρές και ταινίες, αλλά και παιδικό πρόγραμμα.

Creta (www.tvcreta.gr): Η Τηλεόραση Creta ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1992 και ανήκει στην κατηγορία των Περιφερειακών Ενημερωτικών τηλεοπτικών σταθμών. Μέτοχοι της τηλεόρασης Creta είναι 282 φυσικά και νομικά πρόσωπα, Επιχειρήσεις, Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Σύλλογοι απ’ όλη την Κρήτη

ΚΡΗΤΗ TV (www.cretetv.gr): O ΚΡΗΤΗ TV ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1990 και ανήκει στην ΙΚΑΡΟΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧ. Α.Ε.. Έχει έδρα στο Ηράκλειο και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους περιφερειακούς σταθμούς της Ελλάδας.

Κρήτη TV 1: Ο Κρήτη 1 είναι από τους πρώτους τηλεοπτικούς σταθμούς που εξέπεμψε στην Κρήτη από τα Χανιά το 1990. Ανήκει στον δημοσιογράφο Νίκο Αγγελάκη.

ΚΥΔΩΝ TV (www.kydon.gr): Η Τηλεόραση Κύδων ξεκίνησε να εκπέμπει το 1993 από τα Χανιά της Κρήτης. Διαθέτει εγκαταστάσεις στα Χανιά, στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο με 4 οργανωμένα studio και 7 μοντάζ με εξοπλισμό ψηφιακής τεχνολογίας.

MY TV (www.my-tv.gr): Μουσικό τηλεοπτικό κανάλι με έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης.

ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ (www.neatv.gr): Άρχισε να εκπέμπει στις 22 Δεκεμβρίου 2003. Η Νέα Τηλεόραση Κρήτης, είναι ανώνυμη εταιρεία, που ανήκει σε ποσοστό 98% στον Καταναλωτικό-Προμηθευτικό Συνεταιρισμό ΙΝΚΑ.

ΣΗΤΕΙΑ TV: Τηλεοπτικό κανάλι με έδρα τη Σητεία. Ανήκει στην ΣΗΤΕΙΑ TV ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ και μεταδίδει τοπικές εκπομπές αλλά και μεγάλο μέρος του προγράμματος του ΚΡΗΤΗ TV.

TELE ΚΡΗΤΗ (www.youtube.com/user/TELEKRHTH): Ανήκει στην ΕΡΜΗΣ ΑΕ και εδρεύει στην Ιεράπετρα Λασιθίου.

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ και ΣΑΜΟΣ
Με επτά περιφερειακά κανάλια καλύπτονται τα νησιά της Δωδεκανήσου και η Σάμος, σε μία πολυπλεξία.

ΑΙΓΑΙΟ TV (Τηλεόραση Δωδεκανήσου) (www.aigaio-tv.gr): Η τηλεόραση «ΑΙΓΑΙΟ TV» λειτουργεί από τον Αύγουστο του 1995 στο Νομό Δωδεκανήσου. Έχει έδρα στην Κάλυμνο και ανήκει στην ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Α.Ε.

ΔΗ-ΡΑ-Σ (www.dhras.gr): Η τηλεόραση του ΔH.ΡΑ.Σ.ΚΩ, (Δημοτικός Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός ΚΩ), εκπέμπει από την Κω και ανήκει στον Δήμο της ΚΩ. Μεταδίδει προγράμματα αποκλειστικά για θέματα του νησιού και της ευρύτερης περιοχής.

ΙΡΙΔΑ TV (www.iridatv.gr): Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΙΡΙΔΑ ιδρύθηκε το 1995, με έδρα στη Ρόδο και εμβέλεια στα Δωδεκάνησα. Το πρόγραμμα της είναι ενημερωτικό, ψυχαγωγικό και επιμορφωτικό.

OMEGA TV (www.omegatv.net): Έχει έδρα στη Ρόδο και εκπέμπει από τον Σεπτέμβριο του 1990.

ΘΑΡΡΙ TV (tharri.com.gr): Τηλεοπτικός σταθμός της ιεράς μονής Θάρρι της Ρόδου.

ΣΑΜΙΑΚΗ TV (www.samiaki.tv): Έχει έδρα στη Σάμο και ανήκει στην εταιρεία ΣΑΜΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ.

KOSMOS TV (tvkosmos.gr): Ο τηλεοπτικός σταθμός ΚΟΣΜΟΣ έχει έδρα στη Ρόδο και μεταδίδει ενημερωτικά, ψυχαγωγικά και πολιτιστικά προγράμματα.

{gallery}14204{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...