DIABASTE DWREAN DIG 172
techmail
SECURITY REPORT 135
now 33 2022
satpraxis 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28 Ιουλίου 2015 17:05

Τα καλύτερα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια

Γράφει: Γιάννης Φίλιππος Δημητριάδης
f5bba4c2c069c43174b2441b90991795 XL 5e9a57d5

Ελεύθερα δορυφορικά κανάλια υπάρχουν πολλά, διάσπαρτα σε δεκάδες διαφορετικές τροχιακές θέσεις. Ενδιαφέροντα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια είναι όμως πολύ λιγότερα και αυτά θα προσπαθήσουμε να σας παρουσιάσουμε σήμερα!

Ελεύθερα δορυφορικά κανάλια υπάρχουν πολλά, διάσπαρτα σε δεκάδες διαφορετικές τροχιακές θέσεις. Ενδιαφέροντα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια είναι όμως πολύ λιγότερα και αυτά θα προσπαθήσουμε να σας παρουσιάσουμε σήμερα!

Η στόχευσή μας αφορά κανάλια που θα μπορούσαν να διανέμονται συνδρομητικά μέσα σε κάποιο συνδρομητικό ψηφιακό πακέτο ή που απλά έχουν ενδιαφέρον λόγω της θεματολογίας και της γλώσσας μετάδοσής τους. Σε ότι αφορά την γλώσσα, θεωρούμε ότι η πρώτη επιλογή στην χώρα μας είναι -και με διαφορά- η αγγλική, ενώ ακολουθούν η γαλλική, η γερμανική και η ιταλική, ενώ ένα ακόμη κριτήριο είναι η εύκολη λήψη κι έτσι θα επικεντρωθούμε στα κανάλια των δορυφόρων εύκολης λήψης για το σύνολο της χώρας.

Αθλητικά κανάλια

Αρκετά είναι τα ελεύθερα δορυφορικά αθλητικά κανάλια, στην πράξη όμως και σε ότι αφορά τα δημοφιλή σπορ (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, formula1) θα χρειαστεί να ψάξετε και προς την κατεύθυνση ελεύθερων καναλιών γενικού ενδιαφέροντος, ενώ βέβαια τα πιο ενδιαφέροντα αθλητικά συμβάντα μεταδίδονται στις περισσότερες χώρες από συνδρομητικά πακέτα. Έτσι, ο ψαγμένος δορυφορομανής κοιτάζει πάντα στα κανάλια χωρών των οποίων οι ομάδες μπορεί να αντιμετωπίζουν π.χ. ελληνικές ή ψάχνει και σε ειδικές ιστοσελίδες για συχνότητες κάποιων feed της τελευταίας στιγμής.

Δυστυχώς τα περισσότερα ελεύθερα αθλητικά κανάλια είναι αραβικά και πέρα από την δυσκολία της γλώσσας εκπέμπονται και από τα δύσκολης λήψης (ειδικά στα Βόρεια) συμπλέγματα δορυφόρων περί τις 7 δυτικά και 26 ανατολικά. Δεδομένου ότι τα έχουμε παρουσιάσει σε ειδικό άρθρο παλαιότερα (ελεύθερα αθλητικά κανάλια) σήμερα θα επικεντρωθούμε στα υπόλοιπα, που δεν είναι πολλά.

Hot Bird 13East

Στη δημοφιλέστερη τροχιακή θέση δεν θα βρείτε πολλά ελεύθερα καθαρά αθλητικά κανάλια. Αν και στο παρελθόν έχουν εμφανιστεί πολλά ελεύθερα αθλητικά κανάλια, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή επικρατεί…λιτότητα!

Supertennis HD: Ιταλικό κανάλι αφιερωμένο στο τένις, αλλά μόνο παλιά τουρνουά μπορείτε να δείτε και διάφορα ρεπορτάζ.

Dubai Sports 3 – YAS Sports: Αραβικά αθλητικά κανάλια, με έμφαση στο ποδόσφαιρο, που τα αναφέρουμε μόνο γιατί περιστασιακά αναμεταδίδουν και σε αγγλική γλώσσα.

Astra 19.2East

Όπως ήταν φυσικό στην γερμανοκρατούμενη θέση βρίσκουμε δύο ελεύθερα αθλητικά που μιλούν γερμανικά:

Eurosport Germany: Η μοναδική ελεύθερη μετάδοση του πασίγνωστου αθλητικού καναλιού που καλύπτει μεγάλη γκάμα αθλητικών μεταδόσεων.

Sport1 Germany (πρώην DSF): Γερμανικού ενδιαφέροντος αθλητικό κανάλι με ποικίλο πρόγραμμα σε διάφορα σπορ, όχι όμως πρωτοκλασάτες live μεταδόσεις.

Οι εκδοχές υψηλής ευκρίνειας και των δύο καναλιών μεταδίδονται κρυπτογραφημένες από την ίδια τροχιακή θέση.

Eurobird 9East

Real Madrid TV: Το κανάλι της «βασίλισσας» μεταδίδεται ελεύθερα στην συγκεκριμένη θέση, ενώ σε άλλες είναι συνδρομητικό.

Για όσους κάνουν λήψη των αραβικών θέσεων (7 δυτικά και 26 ανατολικά) και ειδικά στην Νότια Ελλάδα υπάρχει πληθώρα αθλητικών καναλιών, ορισμένα μάλιστα και σε ελεύθερη μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (πχ BeiN Sports HD, BeiN Sports News HD, Saudi Sport HD κλπ).

Κανάλια ταινιών

Τα κανάλια ταινιών είναι η θεματική κατηγορία που απουσιάζει περισσότερο από την ελεύθερη δορυφορική, ειδικά εφόσον μιλάμε για πρόσφατες ταινίες. Και εδώ φυσικά ισχύει η δυνατότητα να βρείτε κάποια αξιόλογη ταινία σε κανάλι γενικού ενδιαφέροντος, ενώ σε κανάλια μικρών χωρών μπορείτε να βρείτε και αγγλόφωνες ταινίες με υποτιτλισμό αντί για μεταγλώττιση.

Hot Bird 13East

iFilm English: Ιρανικό κανάλι που μεταδίδει (παλιές) ταινίες με υπότιτλους (χωρίς μεταγλώττιση).

Badr 26East

Οι αραβικοί δορυφόροι μας βγάζουν και πάλι ασπροπρόσωπους, καθώς μας παρέχουν τρία πολύ αξιόλογα κανάλια που δείχνουν αγγλόφωνες ταινίες (κυρίως) αλλά με ενσωματωμένους αραβικούς υπότιτλους (δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!). Επίσης εκπέμπουν από τον ευκολότερο Badr4.

Τα κανάλια αυτά είναι:

MBC 2, MBC Action και MBC Maxμε το δεύτερο να ειδικεύεται στις ταινίες δράσης. Τα κανάλια μεταδίδονται και στις 7 δυτικά (11.938V) αλλά με δυσκολότερη λήψη στα Βόρεια.

Επίσης στις 26 ανατολικά μεταδίδονται και κανάλια αραβικών ταινιών, που όμως δεν ενδιαφέρουν ιδιαίτερα (Rotana Cinema, Zaman) καθώς και το MBC Bollywood με ταινίες από την Ινδία.

Astra 28.2East

Στην συγκεκριμένη θέση κατοικοεδρεύουν όλα τα κανάλια που απευθύνονται στην Αγγλία, αλλά η λήψη δεν είναι πάντα εύκολη για μικρά κάτοπτρα στην χώρα μας, εφόσον όμως δεν αναφέρουμε κανάλια της δέσμης Αγγλίας, παραμένει εφικτή.

More>Movies, More>Movies+1, True Movies 1-2, True Drama, True Entertainment, Horror Channel, Horror Channel+1: Αρκετά αξιόλογα με παλιές ταινίες που θα βοηθήσουν όσους θέλουν να βελτιώνουν με εύκολο τρόπο τα αγγλικά τους. Επιπλέον για τους λάτρεις της παλιάς σειράς υπάρχει και το Bonanza Bonanza.

Υ1Α 52.5East

Στην θέση αυτή θα βρείτε το Fox Movies Arabic (με υπότιτλους), ενώ και τα ιρανικά Rubix HD-River HD βάζουν συχνά αγγλόφωνες ταινίες με υπότιτλους.

Κανάλια Ντοκιμαντέρ

Παλαιότερα το είδος ήταν πολύ σπάνιο, σήμερα υπάρχουν μερικά αξιόλογα κανάλια ντοκιμαντέρ…

Hot Bird 13East

RT Doc HD: Αγγλόφωνο ρωσικό κανάλι με διάφορα ντοκιμαντέρ κυρίως για την Ρωσία.

Al Jazeera Documentaries: Το θεματικό κανάλι ντοκιμαντέρ του καναλιού από το Κατάρ δυστυχώς δεν έχει ακόμη αγγλόφωνη βερσιόν.

Hunting Action Channel: Νέο γαλλικό κανάλι για το κυνήγι.

Εδώ να πούμε ότι μέχρι πρόσφατα εξέπεμπε ελεύθερα στις 13 ανατολικά το πολύ καλό ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ Marco Polo, που όμως μετακόμισε στις 12.5 δυτικά σε εκπομπή multistream που δεν λαμβάνεται με συμβατικούς δορυφορικούς δέκτες.

Astra 19.2East

ZDF Infokanal: Κρατικό Γερμανικό κανάλι ντοκιμαντέρ (πολιτικοϊστορικά κυρίως).

Travel Channel, Travel Channel+1: Πολύ γνωστό (εκπέμπει με ελληνικούς υπότιτλους και στην πλατφόρμα της Nova) ταξιδιωτικό κανάλι.

Eurobird 9East

Russian Travel Guide: Ρωσικό ταξιδιωτικό κανάλι, σε ρωσική γλώσσα.

Astra 4.8East

Planeta Ukraine: Ουκρανικό κανάλι ντοκιμαντέρ (στα Ουκρανικά).

Για όσους κατέχουν την αραβική μπορούν να δουν το National Geographic Abu Dhabi στις 26 ανατολικά και το National Geographic Farsi στις 52.5 ανατολικά.

Μουσικά κανάλια

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες θεματικές κατηγορίες, στον τομέα των μουσικών καναλιών υπάρχει πολύ μεγάλη προσφορά ελεύθερων σε όλο το δορυφορικό τόξο. Έτσι θα περιοριστούμε στην αναφορά των πλέον σημαντικών στους εμπορικότερους δορυφόρους (σημειώνοντας και την χώρα προέλευσης), καθώς μάλιστα στα μουσικά κανάλια η γλώσσα μετάδοσης δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Hot Bird 13East

Στην θέση αυτή κυριαρχούν τα ιταλικά Muzic TV, RTL 102.5 και Radio Norba, ταπολωνικά Stars TV, Mjuzik TV, 4 Fun TV, Polo TV, Eska TV, Vox Music TV και τα ρωσικά Music Box Russia, Shansonμουσικά κανάλια.

Astra 19.2East

Στην θέση αυτή κυριαρχούν τα γερμανικά Viva, Deluxe Music, DMF, Nice Music Looks Better και Mei Musi TV και τα αυστριακά Viva Ostereich, Volksmusic, Hit Radio OE3, Go TV και Melodie Express μουσικά κανάλια.

Astra 28.2East

Με τους περιορισμούς λήψης που αναφέραμε, εδώ έχουμε την φωλιά των αγγλόφωνων και αν είστε μουσικόφιλος μπορείτε να…παρκάρετε το πιάτο σ αυτή την θέση, καθώς θα βρείτε μουσικά κανάλια απ όλες τις μουσικές θεματολογίες. Scuzz, Bliss, Flava, Vintage TV, Now Music, The Vault, Chart Show TV, Chart Show Dance, Starz, Heat, Viva UK, The Box, Kiss TV, Kerrang!, Smash Hits, 4 Music TV και The Box UK είναι τα πιο δημοφιλή κανάλια του δορυφόρου.

Παιδικά κανάλια

Αρκετά είναι τα ελεύθερα παιδικά κανάλια σε διάφορους δορυφόρους περιορίζονται όμως αρκετά αν αφαιρέσουμε τα αραβικά, τα ιρανικά και τα τούρκικα. Και στα παιδικά εννοείται πως θα βρείτε προγράμματα και σε όλα τα κανάλια γενικού ενδιαφέροντος.

Στους Hot Bird 13East θα βρείτε το ιταλικό Rai Gulp καιστους Astra 19.2East, τα αξιόλογα γερμανόφωνα παιδικά Kika-Kika HD, Nickelodeon Germany, Nickelodeon Ostereich, Disney Channel Germany και RIC.

Στους Astra 28.2East θα βρείτε τα αγλλόφωνα παιδικά Tiny Pop, Pop, Tiny Pop+1 και Kix, Pop Girl. Τέλος,στους Turksat 42East υπάρχουν αξιόλογα παιδικά κανάλια που διαθέτουν και αγγλική υποφέρουσα ήχου (στο Cartoon πάντως και η αγγλική υποφέρουσα ήχου πάλι τουρκικά μετέδιδε όταν το τσεκάραμε) και συγκεκριμένα τα Cartoon Network Turkey και Kidz.

Ειδησεογραφικά κανάλια

Και στα ειδησεογραφικά έχουμε πληθώρα καναλιών και μάλιστα κάθε ειδησεογραφικό κανάλι που… σέβεται τον εαυτό του μεταδίδεται και στα αγγλικά με στόχο να αποκτήσει παγκόσμια εμβέλεια. Και μόνο στους δορυφόρους Hot Bird να στοχεύετε θα έχετε τα περισσότερα, έτσι θα επικεντρωθούμε εκεί και στους υπόλοιπους θα αναφέρουμε μόνο κανάλια που δεν θα βρείτε ελεύθερα στις 13 και τις 19.2 ανατολικά.

Στους Hot Bird 13East θα βρείτε τα: Russia Today- Russia Today HD (ρωσικό αγγλόφωνο), Euronews (ευρωπαϊκό πολύγλωσσο), Al Jazeera English (αραβικό αγγλόφωνο), France 24 (γαλλικό αγγλόφωνο-γαλλόφωνο), BBC World News (αγγλικό), BFM TV (γαλλικό), DW (Deutsche Welle) (γερμανικό, κυρίως αγγλόφωνο), TG Norba 24 και TG Com 24 (ιταλικά), Press TV HD (αγγλόφωνο του Ιράν), Ukraine Today (ουκρανικό αγγλόφωνο), I24 News (ισραηλινό αγγλόφωνο), Arise News (νιγηριανό αγγλόφωνο) και τα CCTV News και CNC (κινέζικα αγγλόφωνα)

Στους Astra 19.2East εμφανίζονται κυρίως γερμανικά και αυστριακά ειδησεογραφικά, αλλά και δύο αξιόλογα αγγλόφωνα και ένα επιπλέον γαλλικό. Αυτά είναι τα CNN Int (αμερικανικό), Sky News Int (αγγλικό), BBC World News HD (αγγλικό HD), NTV, N-24, Taggesschau 24 HD, ZDF Info HD, Phoenix HD και DW TV (γερμανικά), I Tele (γαλλικό) και Canal 24 Horas (ισπανικό). Επίσης, εκπέμπου σε γαλλόφωνη μετάδοση και τα RT HD, Al Jazeera English, CCTV News, BFM TV, Euronews και France 24 και το ισραηλινό I24 News.

Αντί επιλόγου

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, επιλέγοντας ορισμένα κανάλια από κάθε κατηγορία μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας δωρεάν δορυφορικό πακέτο, να τοποθετήσετε τα κανάλια του στα αγαπημένα του δέκτη σας και να τα παρακολουθείτε καθημερινά χωρίς να ξοδεύεστε. Αν έχετε κινητό κάτοπτρο και ειδικά αν βρίσκεστε στα Βόρεια ή τα Δυτικά της χώρας (όπου η λήψη του Eutelsat 28A είναι εφικτή με πιάτα μέχρι 1.2μ) καλύπτετε όλα σχεδόν τα κανάλια που αναφέραμε (εκτός ίσως από κάποια των 26 ανατολικά και 7 δυτικά στα Βόρεια). Το μεγάλο πρόβλημα για όλες τις περιοχές είναι τα κανάλια των Astra2E-2F που έχουν γίνει δύσκολα ακόμη και στην Θεσσαλονίκη και γενικότερα είναι… άθλος να προβλέψει κάποιος την διάσταση που θα χρειαστεί για λήψη, λόγω της εντελώς αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς των δεσμών αυτών στην χώρα μας (αυτό αφορά κυρίως κάποια ελεύθερα αγγλόφωνα κανάλια ταινιών που αναφέραμε, όπως τα movies4men και τα more>movies).

Αν δεν υπάρχει κινητό δορυφορικό κάτοπτρο, η λήψη των καναλιών στις 13 και 19.2 ανατολικά μπορεί να γίνει ακόμη και με ένα σταθερό πιάτο offset 0.8-1m (κεντράροντας στις 19.2E και λαμβάνοντας τις 13E με δεύτερο παράκεντρο LNB και το κατάλληλο διακοπτάκι DiSEqC), ενώ για την σημαντική θέση των 28.2 ανατολικά θα πρέπει να δείτε για μεγαλύτερο κάτοπτρο, ανάλογα με τον τόπο διαμονής με το οποίο μπορείτε εύκολα να στοχεύσετε παράκεντρα και τις 26 ανατολικά.

Οι καιροί είναι δύσκολοι για συνδρομές και ενώ συχνά υπάρχει περισσότερος χρόνος, δεν υπάρχει αρκετό χρήμα για να πληρώνετε κάθε μήνα για ψυχαγωγία. Έστω και χωρίς τα καλύτερα κανάλια (που είναι πάντα συνδρομητικά) η δορυφορική λήψη συνεχίζει να προσφέρει αρκετές δωρεάν επιλογές διασκέδασης, αρκεί να ξέρεις που θα ψάξεις και να οργανωθείς κατάλληλα. Αν βέβαια θέλετε μόνο ελληνικά κανάλια, τότε η προσφορά περιορίζεται στα επίγεια ψηφιακά κανάλια της περιοχής σας ή τα συνδρομητικά πακέτα της Nova και του ΟΤΕ.

{gallery}15225{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • DEEPCOOL SC700 HUB

  DEEPCOOL SC700 HUB

  Το hub σύνδεσης A-RGB 12x θυρών DeepCool SC700, μπορεί να τροφοδοτήσει ταυτόχρονα πολλά A-RGB 5V αξεσουάρ hardware, ενώ καταλαμβάνει μόνο μία θέση 3pin στη μητρική πλακέτα. Η περιλαμβανόμενη σύνδε...
 • TP-LINK EAP613

  TP-LINK EAP613

  Εύκολη αναβάθμιση σε Business δίκτυο Wi-Fi 6, με το νέο EAP613 της TP-Link! Πρόκειται για ένα  AX1800 access point οροφής με Wi-Fi 6 υψηλής απόδοσης, που επιτρέπει σε περισσότερες συνδεδεμένες συσ...
 • DEEPCOOL LS520

  DEEPCOOL LS520

  Το νέο ολοκληρωμένο σύστημα υδρόψυξης LS520 είναι εδώ και είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες! Η LS520 αναβαθμίζει την αξιοπιστία της, υιοθετώντας την τεχνολογία "Anti-l...
 • FRITZ!OS 7.50

  FRITZ!OS 7.50

  Το FRITZ!OS 7.50 φέρνει πάνω από 150 νέες λειτουργίες και βελτιώσεις, κάνοντας το ψηφιακό σπίτι πιο γρήγορο και πιο έξυπνο. Με τη νέα έκδοση του ευφυούς αυτού λογισμικού και οι δύο ζώνες συχνοτήτω...
 • IKUSI ONE+ & ONE+ SAT

  IKUSI ONE+ & ONE+ SAT

  Τα μοντέλα προγραμματιζόμενων multiband ενισχυτών ONE+ και ONE+ SAT της IKUSI, παρέχουν πλειάδα δυνατοτήτων στη ρύθμιση, επεξεργασία και διανομή επίγειων καναλιών, αλλά και δορυφορικών σημάτων IF....
 • Τα νέα της Mistral : Οι κεραίες αδιάβροχου διπόλου

  Τα νέα της Mistral : Οι κεραίες αδιάβροχου διπόλου

  Έχει ήδη αρχίσει η τροποποίηση των κεραιών στις νέες και περιορισμένες συχνότητες, δηλαδή από 470 έως 700 MHz. O περιορισμός του εύρους συχνοτήτων δίνει περισσότερη απολαβή σε αυτές τις κεραίες, σ...
 • OEM PST-F1-3MP / PST-C18B-3MP / PST- C18B-5MP / PST-S20-WiFi

  OEM PST-F1-3MP / PST-C18B-3MP / PST- C18B-5MP / PST-S20-WiFi

  Η εταιρεία TRONIX ανακοινώνει την παραλαβή μιας νέας σειράς έξυπνων ψηφιακών καμερών παρακολούθησης Wi-Fi. Οι κάμερες αυτές ελέγχονται από απόσταση μέσω φορητών συσκευών με τη χρήση έξυπνης εφαρμο...
 • IKUSI NBS-700 series

  IKUSI NBS-700 series

  Η IKUSI παρουσιάζει τους νέους ενισχυτές κεντρικής. Πρώτα από όλα ο NBS-701-C48 είναι ένας ευρυζωνικός ενισχυτής που καλύπτει τις συχνότητες από 47 έως 694 MHz, με ρύθμιση κλίσης καμπύλης. Διαθέτε...
 • NEDIS TVSM5750BK

  NEDIS TVSM5750BK

  Η premium επιδαπέδια βάση στύλος (από το πάτωμα ως το ταβάνι) της Nedis, είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις από 37'' έως 70'' και με μέγιστο βάρος 30 κιλών. Διαθέτει τηλεσκοπική ράβδο με δυνατότητα τ...
 • Best router 2022

  Best router 2022

  Στην ετήσια διεθνή δημοσκόπηση των αναγνωστών για τα Βραβεία 2022 του Συνδέσμου Ευρωπαϊκού Υλικού (EHA – European Hardware Association), η AVM κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία "Best Router". ...
 • OEM PST-WG107T / PST-10GDT / PST-G30 / PST-H3

  OEM PST-WG107T / PST-10GDT / PST-G30 / PST-H3

  Η εταιρεία TRONIX ανακοινώνει την παραλαβή μιας νέας σειράς έξυπνων συστημάτων συναγερμού Wi-Fi. Περιλαμβάνει τα μοντέλα OEM PST-WG107T, PST-10GDT, PST-G30 και PST-H3, τα οποία ελέγχονται από απόσ...
 • IDComs – IKUSI Hellas : Νέα σειρά τεχνολογικών ημερίδων

  IDComs – IKUSI Hellas : Νέα σειρά τεχνολογικών ημερίδων

  Οι εξελίξεις στον τομέα έτρεχαν πάντα πολύ γρήγορα και παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας, αυτές οι εξελίξεις δεν έχουν καθόλου επιβραδυνθεί. Η IDComs θεωρεί ότι είναι υποχρέωση και α...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, Ιανουάριος 2023

  Ψηφιακή Τηλεόραση, Ιανουάριος 2023

  Το νέο τεύχος Φεβρουαρίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Οι υβριδ...
 • Οι υβριδικές πλατφόρμες των ελληνικών τηλεοπτικών καναλιών

  Οι υβριδικές πλατφόρμες των ελληνικών τηλεοπτικών καναλιών

  Ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας, έστω και με βήματα σημειωτόν, η τηλεόραση στη χώρα μας έχει μπει πια για τα καλά στην ψηφιακή εποχή του HbbTV. Πλέον, το κάθε τηλεοπτικό κανάλι πανελλαδικ...
 • Η τάση της συνδρομητικής τηλεόρασης

  Η τάση της συνδρομητικής τηλεόρασης

  Δεν υπάρχει πλέον η παραμικρή αμφιβολία για τη σαφέστατη μεταστροφή των καταναλωτών ως προς τον τρόπο πρόσβασής τους στη συνδρομητική τηλεόραση. Αυτό προκύπτει από τα νούμερα που δημοσίευσε πρόσφα...
 • Η ιστορία και το μέλλον της τηλεόρασης στην Ελλάδα

  Η ιστορία και το μέλλον της τηλεόρασης στην Ελλάδα

  Η τεχνολογία στα ηλεκτρονικά εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς τα τελευταία 70 χρόνια και συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Στον τομέα της τηλεόρασης έχουμε μια επιταχυνόμενη εξέλιξη, η οποία ...
 • SatLink ST-6501

  SatLink ST-6501

  Η SatLink διευρύνει την οικογένεια των ψηφιακών συσκευών της για τη διανομή τηλεοπτικού σήματος, παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο. Πρόκειται για το ST-6501, έναν διαμορφωτή ενός καναλιού σε mini μέγ...
ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ
ΨΗΦΙΑΚΗ
ΚΑΙ HD TV

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ


Digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design