Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 186
tech 2024 03 28 at 08 26 58 TM 477
SECURITY REPORT 148
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28 Μαρτίου 2024 10:15
21 Σεπτεμβρίου 2016 02:52

Οι τηλεοπτικές σειρές της νέας σεζόν

Γράφει: Νίκος Δρικάκης
8a241ab318da7eb40c4a384a9083de3a XL 02621416

Σεπτέμβριος…. Επιστροφή στις συνήθειες του χειμώνα. Δουλειά, σχολεία των παιδιών, υποχρεώσεις, τρέξιμο και ελάχιστες ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης. Εκείνες τις ώρες λοιπόν επιλέγουμε κάτι ξεχωριστό για την ψυχαγωγία μας, κάτι που θα μας διασκεδάσει, θα μας κάνει να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, θα μας ταξιδέψει και το σημαντικότερο, θα το απολαύσουμε από την άνεση του σπιτιού μας…

Σεπτέμβριος…. Επιστροφή στις συνήθειες του χειμώνα. Δουλειά, σχολεία των παιδιών, υποχρεώσεις, τρέξιμο και ελάχιστες ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης. Εκείνες τις ώρες λοιπόν επιλέγουμε κάτι ξεχωριστό για την ψυχαγωγία μας, κάτι που θα μας διασκεδάσει, θα μας κάνει να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, θα μας ταξιδέψει και το σημαντικότερο, θα το απολαύσουμε από την άνεση του σπιτιού μας, στον καναπέ μας και με ελάχιστο κόστος. Όπως είναι λοιπόν φυσικό, εμείς κάναμε για άλλη μια χρονιά την έρευνά μας και βρήκαμε για σας τις σειρές που θα προβάλλουν φέτος οι δύο μεγάλες συνδρομητικές πλατφόρμες. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε και να συντονιστείτε. Με το κοντρόλ ανά χείρας λοιπόν…

Novacinema

Οι αγαπημένες σειρές συνεχίζονται τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο με ολοκαίνουρια επεισόδια σε πρώτη προβολή, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του Novacinema4HD, ενώ προβάλλονται και νέες σειρές οι οποίες είναι σίγουρο ότι θα έρθουν πρώτες στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Τι θα δούμε/βλέπουμε από τον Σεπτέμβριο στη Nova:

Blindspot ΙΙ – Πρεμιέρα 2ου κύκλου:Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου@ 22:00

Ο 2ος κύκλος της σειράς «Blindspot» έρχεται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema, πολύ κοντά με την Αμερική! Στο “Blindspot πρωταγωνιστούν οι Jaimie Alexander (Thor, The Last Stand) και Sullivan Stapleton (300: Rise of an Empire, Gangster Squad). Η υπόθεση της σειράς περιστρέφεται γύρω από μία γυναίκα (Jamie Alexander) που δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν της, ούτε καν το όνομά της, και βρίσκεται γυμνή μέσα σε ένα σάκο στη μέση της Times Square με το σώμα της καλυμμένο από τατουάζ. Η ανακάλυψή της, αποτελεί ένα τεράστιο μυστήριο, που προκαλεί αμέσως την προσοχή του FBI, καθώς κάθε τατουάζ είναι μέρος ενός πολύπλοκου παζλ και αντιστοιχεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια. Ο πράκτορας Kurt Weller (Sullivan Stapleton) θα προσπαθήσει να λύσει την υπόθεση, καθώς ένα από τα τατουάζ στην πλάτη γράφει το όνομά του, και να βοηθήσει να βρεθεί η πραγματική ταυτότητα της άγνωστης γυναίκας.

NCIS XIV – Πρεμιέρα: Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου @ 22:00

Για άλλη μια χρονιά, η άκρως επιτυχημένη σειρά «NCIS» επιστρέφει στα κανάλια Novacinema. Ο 14ος κύκλος ξεκινά την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και προβάλλεται 48 ώρες μετά την Αμερική. Ο πράκτορας Λιρόι Γκιμπς και οι συνεργάτες του, στα επεισόδια της σειράς «NCIS» συνεχίζουν ακάθεκτοι να καταπιάνονται με εγκλήματα, που δεν έχουν διαλευκανθεί και ρίχνουν άπλετο φως σε υποθέσεις, που είναι βαθιά θαμμένες και τις καλύπτει μυστήριο.

Lethal Weapon (Νέα σειρά) – Πρεμιέρα: Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου @ 22:00

Η σειρά ακολουθεί τον ιδιότροπο ντεντέκτιβ Martin Riggs, τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία ο Mel Gibson, ο οποίος μετά την απώλεια της γυναίκας του και του γιου του αποφασίζει να μετακομίσει στο Los Angeles, όπου και θα συνεργαστεί με τον ντετέκτιβ Murtaugh. Ο Murtaugh είναι ένας βετεράνος αστυνομικός που προσπαθεί να ζήσει μια ήρεμη ζωή χωρίς έντονο στρες, καθώς πρόσφατα είχε βιώσει μία παραλίγο θανατηφόρα καρδιακή προσβολή. Από την πρώτη στιγμή της συνάντησης τους φαίνεται πως η συνεργασία τους δεν θα ευδοκιμήσει. Παρόλα αυτά μετά την πρώτη τους αποστολή, όπου ο Riggs οδηγεί τον Murtaugh σε ένα επικίνδυνο κυνήγι εμπόρων ναρκωτικών, ο Murtaugh, παρά τις ενστάσεις του, νιώθει πιο ζωντανός από ποτέ, ενώ ο Riggs από την άλλη πλευρά νιώθει ότι έχει βρει έναν καλό λόγο να ζει, έναν συνάδελφο και έναν αληθινό φίλο στο πρόσωπο του Murtaugh. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Clayne Crawford και Damon Wayans.

Gotham III: Πρεμιέρα 3ου κύκλου: Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου @ 22:00

Ο 3ος κύκλος της επιτυχημένης σειράς «Gotham» έρχεται αποκλειστικά στα Novacinema, πολύ κοντά με την Αμερική! Πριν τον Batman, υπήρχε… το Gotham! Η σειρά ακολουθεί την πορεία του γενναίου αστυνομικού Τζέιμς Γκόρντον, σε μια πόλη βυθισμένη στην παρανομία, κι αφηγείται το χρονικό της ‘γέννησης’ του Σκοτεινού Ιππότη. Η σειρά παρουσιάζει την καθημερινή μάχη του ντετέκτιβ James Gordon με το έγκλημα και την διαφθορά, σε μία προσπάθεια να επαναφέρει την πόλη στην αγνή εκδοχή των παιδικών του χρόνων. Παράλληλα, παρουσιάζει τις ιστορίες προέλευσης αρκετών αντιπάλων του Batman όπως του Penguin, του Riddler, της Catwoman, του Joker, της Poison Ivy αλλά και του ίδιου του “σκοτεινού ιππότη” μετά την δολοφονία των γονιών του. Το Gotham εστιάζει επίσης στην φιλία που δημιουργείται μεταξύ του James Gordon και του μικρού Bruce Wayne (τον οποίο μεγαλώνει ο μπάτλερ Alfred). Μία φιλία που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του μικρού αγοριού να γίνει ο “σκοτεινός ιππότης” που θα μοιράζει φόβο στους εγκληματίες της πόλης.

West World – Πρεμιέρα: Κυριακή 2 Οκτωβρίου @ 04:00

Βασισμένη στην ταινία του 1971 WestWorld είναι η νέα σειρά της HBO με τον Anthony Hopkins. Στο φουτουριστικό θεματικό πάρκο WestWorld όπου συνυπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπόμορφα που ταλαντεύονται μεταξύ νοητής και φανταστικής πραγματικότητας! Τον Antony Hopkins πλαισιώνουν οι Ed Harris, Evan Rachel Woods, James Marsden και Jeffrey Wright. (Prime Time προβολή Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22:00).

Timeless – Πρεμιέρα: Τετάρτη 5 Οκτωβρίου @ 22:00: – 48 ώρες μετά την Αμερική

Ένας επιστήμονας, ένας στρατιώτης και μία καθηγήτρια καλούνται να βρουν τον άνθρωπο που έκλεψε μία χρονομηχανή με σκοπό τη καταστροφή της Αμερικής. Ακολουθούντος τα ίχνη του, βρίσκονται κάθε φορά μπροστά σε ιστορικά γεγονότα του παρελθόντος, όπου πρέπει να αποφεύγουν καταστάσεις ώστε να μην επηρεάσουν το παρελθόν και την ιστορία. Πρωταγωνιστούν: Goran Visnic, Malcom Barrett και Claudia Doumit.

Divorce – Πρεμιέρα: Κυριακή 9 Οκτωβρίου @ 05:00

Η νέα σειρά της ΗΒΟ η οποία θα προβάλλεται ταυτόχρονα με την Αμερική, έχει πρωταγωνίστρια τη μοναδική Sarah Jessica Parker, στο ρόλο της Francis και μας δείχνει τη ζωή μιας γυναίκας που αποφασίζει να κάνει ένα διάλλειμα από το γάμο της, κάτι που όπως φαίνεται στη πορεία είναι πολύ πιο δύσκολο από ό,τι νόμισε… (Prime Time προβολή Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 21:15)

OTE TV

Με πλούσιο πρόγραμμα σε κινηματογραφικές πρεμιέρες, νέες σειρές και νέους κύκλους βραβευμένων σειρών, αλλά και με την αναβάθμιση του ΟΤΕ CINEMA 2 σε High Definition από την 1η Σεπτεμβρίου, έχει ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν στα κανάλια ΟΤΕ CINEMA. Όλο το πρόγραμμα ξένων σειρών του ΟΤΕ TV φιλοξενείται στο ΟΤΕ CINEMA 4HD. Τι θα δούμε/βλέπουμε από τον Σεπτέμβριο στον OTE TV:

Deutschland ’83 – Πρεμιέρα 1ου κύκλου: Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου @ 23:00

Το 1983 & εν μέσω ψυχρού πολέμου, ένας 23χρονος Ανατολικογερμανός φαντάρος αναλαμβάνει μυστική αποστολή, να υποδυθεί έναν Δυτικογερμανό, ώστε να κατασκοπεύσει τους αντιπάλους. Ζώντας στην Δυτική Γερμανία όλα του φαίνονται άγνωστα: από τα καθημερινά προϊόντα μέχρι τη μουσική και τις διασημότητες.

Happy Valley – Πρεμιέρα 1ου κύκλου: Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου @ 22:00

Ενώ βρίσκεται σε υπηρεσία, η Κάθριν Κάγουντ, αστυνομικός σε μια υποβαθμισμένη περιοχή της Βόρειας Αγγλίας, έρχεται αντιμέτωπη με μια περίεργη υπόθεση απαγωγής, που θα πυροδοτήσει μια σειρά φριχτών εγκλημάτων και θα ξυπνήσει αναμνήσεις από το σκοτεινό παρελθόν. Πρωταγωνιστούν η εξαιρετική Σάρα Λάνκασαϊρ, η Σιόμπαν Φίνεραν, ο Τζέιμς Νόρτον. Η σειρά του BBC έχει βραβευτεί με BAFTA καλύτερης δραματικής σειράς.

Trapped – Πρεμιέρα 1ου κύκλου: Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου @ 22:00

Μετά τον εντοπισμό ενός διαμελισμένου πτώματος σε μια απομακρυσμένη, αποκλεισμένη από το χιονιά ισλανδική πόλη, ένας αστυνομικός παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, ενώ παράλληλα παλεύει με τους προσωπικούς του εφιάλτες. Βασισμένη σε πρωτότυπη ιδέα του Ισλανδού σκηνοθέτη Μπαλτάζαρ Κορμακούρ, το Trapped έχει δεχτεί πολύ καλές κριτικές και βραβεύσεις. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Ολαφουρ Ντάρι Όλαφσον.

From Dusk till Dawn – Πρεμιέρα 3ου κύκλου: Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου @ 23:00

Ο ληστής τραπεζών Σεθ Γκέκο και ο επιθετικός του αδελφός Ρίτσι συνεχίζουν για τρίτη σεζόν την αιματοβαμμένη περιπλάνησή τους. Αντιμέτωποι με νέους πανίσχυρους εχθρούς, θα προσπαθήσουν να σώσουν τον κόσμο τους από το χάος και την καταστροφή, όμως χρειάζονται βοήθεια. Η σειρά βασίζεται στην cult ομώνυμη ταινία του Κ. Ταραντίνο του 1996 με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον Χάρβεϊ Καϊτέλ και φέρει την υπογραφή του στενού συνεργάτη του Ταραντίνο, Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ. Πρωταγωνιστούν οι Ντ.Τζ. Κοτρόνα, Ζείν Χολτζ, Είζα Γκονζάλες.

Roots – Πρεμιέρα: Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου @ 22:00 / μίνι σειρά

Γκάμπια, 1750. Η οικογένεια Κίντε φέρνει στον κόσμο τον μικρό Κούντα. Δεκαεπτά χρόνια αργότερα, αφού απάγεται και πωλείται σε Βρετανούς δουλεμπόρους, ο γιος τους καταλήγει σκλάβος στα χέρια ενός μεγαλοκτηματία της Βιρτζίνια. Η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο του Alex Haley “Roots: The Saga Of An American Family” και αποτελεί remake της σειράς Roots του 1977 που όταν προβλήθηκε έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης στην Αμερική και κρατάει και το ρεκόρ υποψηφιοτήτων σε μια χρονιά στα βραβεία Emmy με 37 υποψηφιότητες. Η σειρά ήταν υποψήφια για 2 Emmy, ενώ έχει να επιδείξει ένα all-star cast που περιλαμβάνει τους: Λόρενς Φίσμπερν, Φόρεστ Γουίτακερ, Τζόναθαν Ρις Μέγιερς, Μάθιου Γκουντ, Άνα Πάκουιν κ.ά.

Doctor Thorne – Πρεμιέρα 1ου κύκλου: Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου @ 23:00 / μίνι σειρά

Αγγλική επαρχία, μέσα 19ου αιώνα. Η Μέρι μεγαλώνει υπό την κηδεμονία του θείου της, του καλοσυνάτου δόκτορα Θορν. Με την ομορφιά της έχει κλέψει την καρδιά ενός αριστοκράτη… Όμως ο έρωτας των δύο νέων συναντά εμπόδια. Τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του Anthony Trollope η οποία γράφτηκε το 1858. Πρωταγωνιστούν ο Τομ Χολάντερ, η Στέφανι Μαρτίνι, η Χάρι Ρίτσαρντσον.

Thirteen – Πρεμιέρα: Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου @ 23:00 / μίνι σειρά

Η 26χρονη Άιβι Μόξαμ δραπετεύει από το κελάρι όπου βρισκόταν αιχμάλωτη για 13 ολόκληρα χρόνια. Αντιμέτωπη με μια νέα πραγματικότητα, θα πρέπει τώρα να προσαρμοστεί σε κάτι που θεωρείται αυτονόητο: στην ίδια την ελευθερία της. Η νέα μίνι σειρά του BBC έχει στον πρωταγωνιστικό ρόλο την Τζόντι Κόμερ (My Mad Fat Diary) και μαζί της τους Aneurin Barnard (War And Peace), Richard Rankin (From Darkness), Valene Kane (The Fall), Natasha Little (Wolf Hall) κ.ά.

Undercover – Πρεμιέρα: Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου @ 23:00 / μίνι σειρά

Η Μάγια, μια έγκριτη δικηγόρος που βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, επιστρέφει στη Βρετανία έπειτα από 20 ολόκληρα χρόνια στις ΗΠΑ, με σκοπό να αναλάβει τη διεύθυνση της Εισαγγελίας και να καταπολεμήσει τη διαφθορά. Πρωταγωνιστούν η Μάγια Οκονέντο (Hotel Rwanda), ο Άντριαν Λέστερ (The Day After Tomorrow, Hustle), ο Ντάνιελ Έζρα (Blood Cells, Murdered by my Boyfriend) κ.ά.

Hooten & the Lady – Πρεμιέρα: Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου @ 22:00 / μίνι σειρά

Οι συναρπαστικές περιπέτειες ενός αντισυμβατικού εξερευνητή και μιας ατρόμητης ιστορικού του Βρετανικού Μουσείου, οι οποίοι ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη με στόχο να ανακαλύψουν κρυμμένους αρχαιολογικούς θησαυρούς. Πρωταγωνιστούν ο Μάικλ Λάντες, η Οφέλια Λόβιμποντ, η Τζέιν Σέιμουρ, ο Τζόναθαν Μπέιλι, η Τζέσικα Χάινς.

Wynonna Earp – Πρεμιέρα 1ου κύκλου: Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου @ 23:00

Τη νύχτα των 27ων γενεθλίων της, η Γουαϊνόνα Ερπ, απόγονος του θρυλικού ήρωα της Άγριας Δύσης Γουάιτ Ερπ, επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα της για να έρθει αντιμέτωπη με την τρομακτική κατάρα που στοιχειώνει την οικογένειά της. H σειρά βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικς του Beau Smith. Πρωταγωνιστούν: Melanie Scrofano, Shamier Anderson, Tim Rozon, Dominique Provost-Chalkley.

UnReal – Πρεμιέρα 1ου κύκλου: Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου @ 22:00

Έπειτα από ένα νευρικό κλονισμό, η Ρέιτσελ Γκόλντμπεργκ επιστρέφει απρόθυμα στην παραγωγή ενός δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού γνωριμιών. Μοναδική της υποχρέωση, να χειραγωγεί τους συμμετέχοντες ώστε να παίρνει τα πιο «πικάντικα» πλάνα. Η υποψήφια για Emmy σειρά, παρακολουθεί τι συμβαίνει στον εξωφρενικό κόσμο της χωρίς σενάριο τηλεόρασης, όπου το να είσαι διαγωνιζόμενος μπορεί να είναι σκληρό και το να είσαι παραγωγός δημιουργεί μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα. Παίζουν: Shiri Appleby, Constance Zimmer, Craig Bierko, Jeffrey Bowyer-Chapman, Josh Kelly.

Άλλες σειρές

Επίσης, το τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου του βραβευμένου με 2 Χρυσές Σφαίρες Mr Robot προβάλλεται την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 23.00, αμέσως μετά την Αμερική, ενώ συνεχίζονται τον Σεπτέμβριο τα επεισόδια της βραβευμένης με Emmy και Peabody Award σατιρικής νυχτερινής εκπομπής του HBO Last Week Tonight with John Oliver (κάθε Παρασκευή βράδυ στις 23.30), σε Α’ τηλεοπτική προβολή λίγο μετά την Αμερική. Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου θα κάνει πρεμιέρα στο OTE CINEMA 4HD η πολυαναμενόμενη σειρά του Πάολο Σορεντίνο The Young Pope. Η σειρά αφορά στον Λένι Μπελάρντο, ψευδώνυμο του Πίου ΙΓ’, του πρώτου Αμερικανού Πάπα. Πρωταγωνιστεί ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Τζουντ Λο ως Λένι Μπελάρντο / Πάπας Πίος ΙΓ’, η βραβευμένη με Όσκαρ Ντάιαν Κίτον κ.ά. Με νέους κύκλους επιστρέφουν στον OTE TV το βραβευμένο με 2 Χρυσές Σφαίρες & 6 Emmy, House of Cards (5ος κύκλος), το Billions με το δίδυμο Τζιαμάτι-Λούις (2ος κύκλος), τα εξαιρετικά δημοφιλή The Last Kingdom (2ος κύκλος) και The Durrells (2ος κύκλος), αλλά και τα Fortitude (2ος κύκλος), Girlfriend’s Guide to Divorce (3ος κύκλος), The Odd Couple (3ος κύκλος), The Affair (3ος κύκλος) και Mozart in the Jungle (3ος κύκλος).

FOX

SUITS – Πρεμιέρα: Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου@21:05

Ξεκινώντας με τον 1ο κύκλο, το FOX θα προβάλλει τα νέα επεισόδια της σειράς, καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:05.Πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς είναι ο Gabriel Macht, στον ρόλο ενός από τους κορυφαίους δικηγόρους του Μανχάταν, ο οποίος αναζητάει έναν καινούριο συνεργάτη και καταλήγει να προσλάβει τον μόνο άνθρωπο που τον εντυπωσίασε – έναν πανέξυπνο αλλά χωρίς κίνητρο πρώην φοιτητή που άφησε στη μέση τις σπουδές του (Patrick J. Adams). Αν και στην πραγματικότητα δεν είναι δικηγόρος, αυτή η ιδιοφυΐα της νομικής διαθέτει τις γνώσεις ενός απόφοιτου του Χάρβαρντ σε συνδυασμό με την εμπειρία του δρόμου. Ο 2ος κύκλος της επιτυχημένης δικαστικής δραματικής σειράς «Suits», θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου!

AMERICAN HORROR STORY 6 – Πρεμιέρα: Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου @23:30

Το βραβευμένο με Emmy® και Χρυσή Σφαίρα θρίλερ των Ryan Murphy και Brad Falchuk επιστρέφει με έναν 6ο κύκλο γεμάτο μυστήριο. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, οι παραγωγοί δε θα ανακοινώσουν τι θα πραγματεύεται ο 6ος κύκλος, ενώ το θέμα, η τοποθεσία και οι χαρακτήρες της σειράς δε θα αποκαλυφθούν πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα! Αν και το σενάριο της νέας σεζόν περικλείεται από ένα πέπλο μυστηρίου, έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή των: Lady Gaga, Angela Bassett, Kathy Bates, Sarah Paulson, Finn Wittrock, Denis O’Hare, Cheyanne Jackson, Matt Bomer και Wes Bentley, χωρίς όμως να έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιους ρόλους θα ενσαρκώσουν.

EMPIRE 3 – Πρεμιέρα: Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου @21:50

Τα πάντα είναι πιθανά στον κόσμο του «Empire». Με 35 συνολικά υποψηφιότητες, το «Empire» συγκαταλέγεται στη λίστα με τις 10 καλύτερες σειρές της χρονιάς όπως παρουσιάστηκαν από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου. Ο 3ος κύκλος θα επικεντρωθεί στη δυναμική της οικογένειας, στην πορεία του Lucious Lyon (Terrence Howard), καθώς και στο πού θα τον οδηγήσει η σχέση του με τη μητέρα του. Όπως και με τους προηγούμενους κύκλους, τα καινούρια επεισόδια του «Empire» θα προβάλλονται στο FOX λιγότερο από 24 ώρες μετά από την επίσημη πρεμιέρα τους στις ΗΠΑ.

THE WALKING DEAD 7 – Πρεμιέρα: Δευτέρα 24 Οκτωβρίου @22:40

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του 7ου κύκλου του «The Walking Dead» ξεκίνησε! Μέχρι στιγμής, οι χαρακτήρες της σειράς έχουν καταφέρει να επιβιώσουν μέσα από πολυάριθμες συγκρούσεις και δοκιμασίες. Στο πρώτο μέρος του 7ου κύκλου, η ομάδα παρουσιάζεται διασπασμένη, πληγωμένη και εγκλωβισμένη. Προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί ενώ έρχεται αντιμέτωπη με εξελίξεις που πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα. Ο Negan (Jeffrey Dean Morgan) καταφέρνει να ασκήσει έλεγχο πάνω στους επιζώντες και να τους πείσει με βάναυσο τρόπο να ζήσουν ακολουθώντας τους δικούς του κανόνες, μέσα από μια φονική πράξη παραδειγματισμού, του τι θα επακολουθήσει αν δεν υπακούσουν στους κανόνες του. Σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα της σειράς στην Αμερική, το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της σειράς, θα κάνει ταυτόχρονη πρεμιέρα σε πάνω από 125 χώρες αποκλειστικά μέσα από το κανάλι FOX! Ο 7ος κύκλος της σειράς περιλαμβάνει 16 νέα επεισόδια, τα οποία θα μεταδοθούν σε δύο μέρη. Η προβολή των 8 πρώτων επεισοδίων ξεκινά διεθνώς στις 24 Οκτωβρίου, ενώ τα υπόλοιπα 8 θα επιστρέψουν στις οθόνες τον Φεβρουάριο του 2017.

Έρχονται ακόμη στο FOX : SCREAM QUEENS 2 – Πρεμιέρα: Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου @21:50και BEAUTY AND THE BEAST 4 – Πρεμιέρα: Τρίτη 4 Οκτωβρίου @21:50

FOX Life

GREY’S ANATOMY 13 – Πρεμιέρα: Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου @21:00

Η γνωστή δραματική σειρά «Grey’s Anatomy», που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία διεθνώς εδώ και μια δεκαετία, επιστρέφει με τα επεισόδια του 13ου κύκλου αποκλειστικά στο FOX Life. Με δημιουργούς και παραγωγούς τις Shonda Rhimes και Betsy Beers (Scandal, How to Get Away with Murder), η σειρά ακολουθεί τη Meredith Grey (Ellen Pompeo) και την ομάδα των γιατρών του Grey Sloan Memorial Hospital. Αντιμέτωποι με αποφάσεις ζωής και θανάτου καθημερινά, οι γιατροί αναζητούν παρηγοριά ο ένας από τον άλλον, ενώ κάποιες φορές οι σχέσεις που δημιουργούν, ξεπερνούν τη φιλία.

HOW TO GET AWAY WITH MURDER 3 – Πρεμιέρα: Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου @21:50

Η Annalise Keating (Viola Davis) συγκεντρώνει όλα εκείνα που θα περίμενε κάποιος από μια δικηγόρο και καθηγήτρια εγκληματολογίας – έξυπνη, παθιασμένη, δημιουργική και χαρισματική. Είναι, επίσης, όλα εκείνα που δε θα περίμενε κανείς: σέξι, απρόβλεπτη και επικίνδυνη. Η Annalise, ατρόμητη τόσο στο δικαστήριο όσο και στην αίθουσα διδασκαλίας, προσκαλεί 5 από τους φοιτητές στο πρώτο έτος της νομικής να δουλέψουν μαζί της, σε πολύ δύσκολες, αληθινές υποθέσεις. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Viola Davis, Billy Brown, Alfren Enoch κ.ά.

CRIMINAL MINDS «BEYOND BORDERS» – Πρεμιέρα: Τετάρτη 19 Οκτωβρίου@21:00

Το «Criminal Minds: Beyond Borders», spinoff του πρωτότυπου «Criminal Minds», είναι μια δραματική σειρά για την ειδική Διεθνή Μονάδα του FBI που αναλαμβάνει την επίλυση εγκλημάτων και τη διάσωση Αμερικανών που κινδυνεύουν ενώ βρίσκονται έξω από τη χώρα τους. Αρχηγός της ομάδας του FBI είναι ο Jack Garrett (Gary Sinise), ένας σκληροτράχηλος βετεράνος που μετρά 20 χρόνια στην Υπηρεσία.

Έρχονται ακόμη στο FOXLife: MISTRESSES 4 – Πρεμιέρα: Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου @21:00, NEW GIRL6 – Πρεμιέρα: Τρίτη 25 Οκτωβρίου @21:25 και PROJECT RUNWAY 13 – Πρεμιέρα: Δευτέρα 31 Οκτωβρίου @21:50

{gallery}18152{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4 modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ε...
  • ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    Το ICY BOX IB-HUB1439-LAN είναι μια πρακτική και εύχρηστη συσκευή, ιδανική για χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίν...
  • V-Tech Z23

    V-Tech Z23

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή του mini modulator V-Tech Z23, ο οποίος ήταν σε έλλειψη. Πρόκειται για έναν μικρού μεγέθους ψηφιακό Full HD διαμορφωτή μονού καναλιού, ο οποίος ενσωματ...
  • Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Τα δορυφορικά κάτοπτρα της ΛΥΡΑ, έκτος από τα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (αντοχή σε ισχυρές ανεμοπιέσεις – μέχρι 190km/h) και τα κορυφαίας κατασκευής υλικά τους, έρχοντα...
  • Ekselans SWG 24 L2

    Ekselans SWG 24 L2

    Μεταξύ των πολυάριθμων προϊόντων της Ekselans, το SWG 24 L2 είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο managed switch με 24x θύρες Gigabit Ethernet και 4x θύρες SFP (Small Form-factor Pluggable). Ένα managed sw...
  • D-Link DWA-182

    D-Link DWA-182

    Το DWA-182 Wireless AC1300 MU-MIMO Wi-Fi USB Adapter παρέχει υψηλότερες ασύρματες ταχύτητες από ποτέ, προσφέροντας ισχυρή τεχνολογία Wireless AC στον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας. Με ενσωμα...
  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Μαρτίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
  • Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Η κατανάλωση των προγραμμάτων που μεταδίδουν οι ελεύθεροι τηλεοπτικοί σταθμοί έχει γίνει σήμερα πιο εύκολη και πιο άμεση για τον τηλεθεατή, σε σχέση με το – όχι και τόσο μακρινό – παρελθόν. Ο παρα...
  • Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται όλο και περισσότερο οι χρήστες της συνδρομητικής τηλεόρασης. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρόσβαση καθίσταται εφικτή από οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιαδήποτε χρονική σ...
  • Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Αρκετά νέα κανάλια στη δημοφιλή θέση στις 13 ανατολικά και 2 τουρκοκυπριακά στις 42 και 46 ανατολικά. Μικρό το ενδιαφέρον σε ελεύθερα κανάλια. 92 News UK Astra 2G – 28.2 East 11.523H ...