Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 498
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

24 Μαΐου 2017 13:53

Όλα τα πακέτα 3play της αγοράς

1a5e3c4daa1ff02e7fb8a1fb4fe9f29d XL 794cd7a2

Η συνδρομητική τηλεόραση είναι ένα προϊόν με μεγάλη κατανάλωση από την ελληνική οικογένεια, καθώς πάνω από 1 εκατομμύριο συνδρομητές απολαμβάνουν εκατοντάδες κανάλια με αποκλειστικές μεταδόσεις ταινιών, αθλητικών γεγονότων, μουσικών και παιδικών προγραμμάτων, ενώ έχουν στη διάθεσή τους και υπηρεσίες Video On Demand. Οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών αφουγκράζοντας…

Η συνδρομητική τηλεόραση είναι ένα προϊόν με μεγάλη κατανάλωση από την ελληνική οικογένεια, καθώς πάνω από 1 εκατομμύριο συνδρομητές απολαμβάνουν εκατοντάδες κανάλια με αποκλειστικές μεταδόσεις ταινιών, αθλητικών γεγονότων, μουσικών και παιδικών προγραμμάτων, ενώ έχουν στη διάθεσή τους και υπηρεσίες Video On Demand. Οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών αφουγκράζοντας τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, αλλά και για να προσελκύσουν περισσότερους συνδρομητές, τους δελεάζουν προσφέροντάς τους ενιαίο πακέτο υπηρεσιών 3play που περιλαμβάνει τηλεφωνία, internet και συνδρομητική τηλεόραση μέσω δορυφόρου ή ευρυζωνικής σύνδεσης, σε ένα ενιαίο λογαριασμό. Ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να διαλέξει το συνδυαστικό πακέτο της επιλογής του ανάμεσα σε NOVA, COSMOTE, Vodafone, Cyta, ενώ σύντομα θα λανσάρει και η Wind τις δικές της συνδρομητικές υπηρεσίες τηλεόρασης.

Όταν το 1994 η NETMED έφερε στην ελληνική τηλεόραση το κανάλι Filmnet, κανένας δεν μπορούσε να προβλέψει αυτό που θα επακολουθήσει. Μέσω αποκωδικοποιητή, ο συνδρομητής παρακολουθούσε ταινίες πρώτης προβολής που προβάλλονταν αποκλειστικά από το κανάλι, ενώ δύο χρόνια αργότερα προστέθηκε και το SuperSport, το πρώτο αμιγώς αθλητικό κανάλι της χώρας με εκπομπές και αποκλειστικές ζωντανές μεταδόσεις. Το Δεκέμβρη του 1999 ξεκίνησε σε δορυφορική μετάδοση η δοκιμαστική προβολή της NOVA, η οποία ήταν η πρώτη συνδρομητική πλατφόρμα που πρόσφερε ένα πλήρες πακέτο καναλιών με ταινίες, αθλητικά, μουσικά και παιδικά προγράμματα. Το 2009 ακολούθησε ο ΟΤΕ με την εμπορική διάθεση μέσω ADSL του Conn-x TV, ενώ από το 2011 το πρόγραμμα της πλατφόρμας εκπέμπεται και δορυφορικά (COSMOTE TV). Με την εξαγορά της HOL, η Vodafone προστέθηκε στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους που προσφέρουν στους πελάτες τους υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης διαθέτοντας το ‘’Vodafone TV’’, ενώ στο χορό μπήκε και η Cyta από το Δεκέμβρη του 2013 με το λανσάρισμα της ‘’Cyta Τηλεόραση’’. Προς το παρόν, εκτός συνδρομητικής τηλεόρασης είναι η Wind, αναμένεται όμως μέχρι τέλος του έτους το ντεμπούτο της στο χώρο με την παρουσίαση της δικής της υπηρεσίας. Όλα τα τηλεοπτικά πακέτα προσφέρονται σε συνδυασμό με υπηρεσίες τηλεφώνου και internet και διατίθενται στους συνδρομητές σαν υπηρεσίες 3play. Πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι τα 3play πακέτα της ελληνικής αγοράς και τι ακριβώς περιλαμβάνει το καθένα.

Nova3play

Η Nova προσφέρει διάφορα πακέτα δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης, τα οποία διαμορφώνουν ανάλογα τα διαθέσιμα πακέτα 3play. Πιο αναλυτικά, διατίθενται τα εξής τηλεοπτικά πακέτα:

 

Nova Family pack

Το πακέτο προσφέρει τηλεοπτικό θέμα με κανάλια για όλη την οικογένεια που περιλαμβάνουν ταινίες Α’ προβολής, σπορ από όλο τον κόσμο μαζί με όλη την αθλητική επικαιρότητα, τα κορυφαία κανάλια ντοκιμαντέρ παγκοσμίως, τα πιο δημοφιλή παιδικά για παιδιά και εφήβους, μουσική, διεθνείς ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα, μόδα, αλλά και τα μεγαλύτερα ελεύθερα ελληνικά κανάλια. Αναλυτικά, το πακέτο περιλαμβάνει:

Ταινίες /σειρές / lifestyle: Novalife, FOX, FOX life, E!, World Fashion, Fashion TV, arte HD, TV5MONDE.

Αθλητικά: novasports24HD, novasportsstories, EUROSPORT1, EUROSPORT2, EUROSPORT1 HD, FOX SPORTS HD, motosport.tv.

Ντοκιμαντέρ: Travel Channel, Discovery, History, National Geographic, Discovery Showcase HD, Animal Planet, Nat Geo Wild HD, National Geographic HD, RT Doc HD.

Παιδικά: Nickelodeon, Boomerang HD, Disney Channel, Disney HD.

Μουσική: MTV, MTV Hits, MTV Live HD, VH1, MAD, MAD GREEKZ, mezzo.

Διεθνή ειδησεογραφικά: CNN, France24, DW, i24 news, Euronews, Bloomberg, NHK World, arirang, RT Doc, Al Jazeera, CGTN.

Ελληνικά κανάλια: MEGA, ANT1, ΣΚΑΪ, Ε, Μακεδονία TV, Action24, Kontra, Alpha, Star, Βουλή, ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD.

 

Nova Cinema pack

Το πακέτο περιλαμβάνει τα κανάλια του Family pack + τα novacinema1HD, novacinema2HD, novacinema3HD, novacinema4HD που μεταδίδουν περισσότερες από 350 πρεμιέρες το χρόνο. Προβάλλονται βραβευμένες ταινίες, blockbuster από μεγάλα studios του Hollywood, μοναδικά αφιερώματα, δημοφιλείς ξένες σειρές ταυτόχρονα ή λίγο μετά την προβολή τους στην Αμερική!

 

Nova Sports pack

Στο πακέτο περιλαμβάνονται τα κανάλια του Family pack + τα novasports1HD, novasports2HD, novasports3HD, novasports4HD, novasports5HD που μεταδίδουν μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Υπάρχει πλήρης κάλυψη της Super League, αγώνες από τα πρωταθλήματα της Γαλλίας και της Πορτογαλίας, των κυπέλλων Αγγλίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Ισπανίας και των Super Cup Αγγλίας, Ιταλίας, Ισπανίας. Καλύπτονται επίσης η Basket League, η Euroleague, το Basketball Champions League, η Volley League, το πρωτάθλημα πόλο Α1 ανδρών, το Wimbledon και πολλές άλλες μεγάλες διοργανώσεις απ΄ όλο τον κόσμο.

 

Nova Full pack

Είναι το πλήρες τηλεοπτικό πακέτο της Nova και περιλαμβάνει τα κανάλια Family pack + Cinema pack + Sports pack.

Τα τηλεοπτικά πακέτα προσφέρονται συνδυαστικά με υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet, διαμορφώνοντας τα παρακάτω πακέτα 3play:

 

Nova3play Family

Είναι το οικονομικότερο πακέτο 3play της Nova και περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις σε αστικούς και υπεραστικούς προορισμούς, internet έως 24Mbps και τα κανάλια του Family pack εκτός των αθλητικών. Το μηνιαίο κόστος του πακέτου είναι 24,90 ευρώ.

 

Nova3play Family+

Σε σχέση με το προηγούμενο πακέτο περιλαμβάνει επιπλέον απεριόριστες κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα + τα αθλητικά κανάλια του Family pack. Μηνιαίο κόστος του πακέτου 29.90 ευρώ.

 

Nova3play Cinema

Το πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις σε αστικούς και υπεραστικούς προορισμούς, internet έως 24Mbps και τα κανάλια Cinema pack. Κόστος ανά μήνα 34,90 ευρώ.

 

Nova3play Cinema+

Βελτιωμένο 3play πακέτο σε σχέση με το προηγούμενο, καθώς περιλαμβάνει επιπλέον και απεριόριστες κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα. Το μηνιαίο κόστος του πακέτου είναι 39,90 ευρώ.

 

Nova3play Sports

Το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα, αστικούς και υπεραστικούς προορισμούς, internet έως 24Mbps και τα κανάλια Sports pack. Η μηνιαία συνδρομή κοστίζει 44,90 ευρώ.

 

Nova3play Full

Το πλήρες πακέτο της Nova περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα, αστικούς και υπεραστικούς προορισμούς, internet έως 24Mbps και όλο το αθλητικό & κινηματογραφικό θέαμα των καναλιών του Full pack. Η μηνιαία συνδρομή του Nova3play Full κοστίζει 54,90 ευρώ.

 

Nova3play SAT

Το πακέτο αυτό είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα, καθώς προσφέρει μέσω δορυφορικής σύνδεσης σταθερή τηλεφωνία με απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, internet έως 20Mbps + τα κανάλια του Family pack. Η συνδρομή κοστίζει 40,22 ευρώ το μήνα.

Αξίζει να προσθέσουμε ότι οι συνδρομητές των πακέτων Nova3play απολαμβάνουν χωρίς επιπλέον χρέωση υπηρεσίες novaondemand και novago για θέαση από tablet, smartphone και laptop, με πρόσβαση στα κανάλια ανάλογα του πακέτου τους. Επίσης, διατίθενται έξτρα η υπηρεσία Nova Multiview για θέαση των καναλιών του πακέτου σε δεύτερη τηλεόραση με μηνιαίο κόστος 9,90 ευρώ και το πακέτο nova adult pack με μηνιαία συνδρομή 9,99 ευρώ. Τέλος, όλες οι τιμές που αναφέρθηκαν ισχύουν για πάντα και δεν περιλαμβάνουν ‘’Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας’’ και ‘’Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης’’.

COSMOTE 3play

Η Cosmote από την πλευρά της διαθέτει μέσω δορυφορικής ή ευρυζωνικής σύνδεσης διάφορα πακέτα καναλιών Cosmote TV, σε συνδυασμό με προγράμματα Double Play που περιλαμβάνουν πλήθος επιλογών χρόνου σταθερής τηλεφωνίας και ταχύτητας internet. Τα πακέτα καναλιών που μπορεί να επιλέξει ο συνδρομητής είναι τα παρακάτω:

 

Family Pack

Με το Family Pack ο συνδρομητής έχει πρόσβαση σε διάσημες σειρές, παιδικά προγράμματα, μόδα και ψυχαγωγία, ενημέρωση, ταινίες και αθλητικά από τα θεματικά κανάλια της COSMOTE TV και μαζί το μεγαλύτερο μπουκέτο καναλιών εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας. Τα κανάλια του πακέτου είναι τα παρακάτω:

Ελληνικά: ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤHD, MEGA, ANT1, Alpha, Star, ΣΚΑΪ, E, Action24, Βουλή.

Ταινίες / Σειρές: CINEMA3, SundanceTV HD, FOX, FOX Life.

Αθλητικά: Eurosport1 HD, Eurosport2, EDGE Sport HD, Motorvision HD.

Lifestyle: E!, TLC, LUXE.TV HD, Fashion TV, World Fashion, Body in balance.

Παιδικά: Disney Channel, Disney XD, Disney Junior, Nickelodeon, Baby tv, Smile.

Ντοκιμαντέρ: History, National Geographic Channel HD, National Geographic, Discovery Showcase HD, Discovery Channel, Discovery Science, Nat Geo Wild HD, Animal Planet, Viasat History, Travel Channel HD, ID X HD.

Ειδησεογραφικά: Euronews, BBC World News, DW, France24, Al Jazeera, RT Doc, Bloomberg, CNBC.

Τοπικά ελληνικά: Μακεδονία TV, kontra, Extra, sbc, TV100, ΚρήτηTV, STAR Κεντρικής Ελλάδας, 4Ε, Ήπειρος TV1, Δίκτυο Τηλεόραση, Δέλτα Τηλεόραση Θράκης, Blue Sky, Αρτ, zoom, Channel 9, Best, TRT, ALERT, Νέα Τηλεόραση Κρήτης, Corfu TV.

Μουσικά: MAD, MAD Hits, MTV, MTV LIVE HD, VH1, mezzo, music tv, iConcerts.

 

Cinema Pack

Το πακέτο αυτό απευθύνεται στους σινεφίλ και περιλαμβάνει τα Cinema1HD, Cinema2HD, Cinema4HD, Village Cinema HD, καθώς και όλα τα κανάλια του Family Pack. Παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα μεγάλες πρεμιέρες, κινηματογραφικές επιτυχίες, εντυπωσιακά blockbusters, ανεξάρτητες παραγωγές και αφιερώματα.

 

Sports Pack

Με το Sports Pack οι παθιασμένοι με τα sports έχουν αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο από τις καλύτερες διοργανώσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, μηχανοκίνητου αθλητισμού, τένις, beach volley, handball και πολλών άλλων αθλημάτων, καθώς και αθλητικές εκπομπές από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV. Το Champions League, το Europa League, το ποδοσφαιρικό κύπελλο Ελλάδας, τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα Bundesliga, Serie A, La Liga, τα πρωταθλήματα μπάσκετ Ισπανίας, Τουρκίας, Ιταλίας και το NBA καλύπτονται από τα sports κανάλια της Cosmote TV. Το Sports Pack περιλαμβάνει τα κανάλια Sport1HD,  Sport2HD, Sport3HD, Sport4HD, Sport5HD, Sport6HD, Sport7HD, Sport8HD, SportHighlightsHD,καθώς και όλα τα κανάλια του Family Pack.

 

Full Pack

Το Full Pack αποτελεί το πλήρες πρόγραμμα της COSMOTE TV με αποκλειστικό αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, περιλαμβάνοντας όλα τα κανάλια των Family, Cinema και Sports Pack. Η μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων Double Play σε συνδυασμό με τα διάφορα πακέτα τηλεόρασης δημιουργούν τεράστια γκάμα προγραμμάτων 3play Play, τα οποία είναι τα ακόλουθα:

 

Home Double Play 4 & 24 + COSMOTE TV μέσω Δορυφορικής Σύνδεσης

  • Internet 4 Mbps, 250’ σταθερά, Family Pack, μηνιαίο κόστος 40,13 ευρώ.
  • Internet 24 Mbps, 250’ σταθερά + 30’ κινητά, Family Pack, μηνιαίο κόστος 41,14 ευρώ.
  • Internet 4 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 30’ κινητά, Family Pack, μηνιαίο κόστος 42,15 ευρώ.
  • Internet 4 Mbps, 250’ σταθερά, Family Pack, μηνιαίο κόστος 41,14 ευρώ.
  • Internet 4 Mbps, 250’ σταθερά, Cinema Pack, μηνιαίο κόστος 43,15 ευρώ.
  • Internet 24 Mbps, 250’ σταθερά + 30’ κινητά, Cinema Pack, μηνιαίο κόστος 44,16 ευρώ.
  • Internet 4 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 30’ κινητά, Cinema Pack, μηνιαίο κόστος 45,17 ευρώ.
  • Internet 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 30’ κινητά, Family Pack, μηνιαίο κόστος 45,17 ευρώ.
  • Internet 4 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 150’ κινητά, Family Pack, μηνιαίο κόστος 46,18 ευρώ.
  • Internet 4 Mbps, 250’ σταθερά, Sports Pack, μηνιαίο κόστος 48,19 ευρώ.
  • Internet 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 30’ κινητά, Cinema Pack, μηνιαίο κόστος 48,19 ευρώ.
  • Internet 24 Mbps, 250’σταθερά + 30’ κινητά, Sports Pack, μηνιαίο κόστος 49,20 ευρώ.
  • Internet 4 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 150’ κινητά, Cinema Pack, μηνιαίο κόστος 49,20 ευρώ.
  • Internet 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 360’ κινητά, Family Pack, μηνιαίο κόστος 49,21 ευρώ.
  • Internet 4 Mbps, 250’ σταθερά, Full Pack, μηνιαίο κόστος 50,20 ευρώ.
  • Internet 4 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 30’ κινητά, Sports Pack, μηνιαίο κόστος 50,21 ευρώ.
  • Internet 24 Mbps, 250’ σταθερά + 30’ κινητά, Full Pack, μηνιαίο κόστος 51,21 ευρώ.
  • Internet 4 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 30’ κινητά, Full Pack, μηνιαίο κόστος 52,22 ευρώ.
  • Internet 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 360’ κινητά, Cinema Pack, μηνιαίο κόστος 52,23 ευρώ.
  • Internet 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 30’ κινητά, Sports Pack, μηνιαίο κόστος 53,23 ευρώ.
  • Internet 4 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 150’ κινητά, Sports Pack, μηνιαίο κόστος 54,24 ευρώ.
  • Internet 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 30’ κινητά, Full Pack, μηνιαίο κόστος 55,24 ευρώ.
  • Internet 4 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 150’ κινητά, Full Pack, μηνιαίο κόστος 56,25 ευρώ.
  • Internet 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 360’ κινητά, Sports Pack, μηνιαίο κόστος 57,27 ευρώ.
  • Internet 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 360’ κινητά, Full Pack, μηνιαίο κόστος 59,28 ευρώ.

Τα παραπάνω πακέτα έχουν επιπλέον μηνιαία χρέωση 3 ευρώ, εφόσον ο συνδρομητής επιλέξει αποκωδικοποιητή PVR με σκληρό δίσκο 500GB.

 

Home Double Play 4 & 24 + COSMOTE TV μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης

  • Internet 4 Mbps, 250’ σταθερά, Family Pack, μηνιαίο κόστος 43,88 ευρώ.
  • Internet 24 Mbps, 250’ σταθερά + 30’ κινητά, Family Pack, μηνιαίο κόστος 44,89 ευρώ.
  • Internet 4 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 30’ κινητά, Family Pack, μηνιαίο κόστος 45,90 ευρώ.
  • Internet 4 Mbps, 250’ σταθερά, Cinema Pack, μηνιαίο κόστος 47,66 ευρώ.
  • Internet 24 Mbps, 250’ σταθερά + 30’ κινητά, Cinema Pack, μηνιαίο κόστος 48,67 ευρώ.
  • Internet 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 30’ κινητά, Family Pack, μηνιαίο κόστος 48,92 ευρώ.
  • Internet 4 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 30’ κινητά, Cinema Pack, μηνιαίο κόστος 49,68 ευρώ.
  • Internet 4 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 150’ κινητά, Family Pack, μηνιαίο κόστος 49,93 ευρώ.
  • Internet 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 30’ κινητά, Cinema Pack, μηνιαίο κόστος 52,70 ευρώ.
  • Internet 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 360’ κινητά, Family Pack, μηνιαίο κόστος 52,96 ευρώ.
  • Internet 4 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 150’ κινητά, Cinema Pack, μηνιαίο κόστος 53,71 ευρώ.
  • Internet 4 Mbps, 250’ σταθερά, Sports Pack, μηνιαίο κόστος 53,96 ευρώ.
  • Internet 24 Mbps, 250’ σταθερά + 30’ κινητά, Sports Pack, μηνιαίο κόστος 54,97 ευρώ.
  • Internet 4 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 30’ κινητά, Sports Pack, μηνιαίο κόστος 55,98 ευρώ.
  • Internet 4 Mbps, 250’ σταθερά, Full Pack, μηνιαίο κόστος 56,48 ευρώ.
  • Internet 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 360’ κινητά, Cinema Pack, μηνιαίο κόστος 56,74 ευρώ.
  • Internet 24 Mbps, 250’ σταθερά + 30’ κινητά, Full Pack, μηνιαίο κόστος 57,49 ευρώ.
  • Internet 4 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 30’ κινητά, Family Pack, μηνιαίο κόστος 45,90 ευρώ.
  • Internet 4 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 30’ κινητά, Full Pack, μηνιαίο κόστος 58,50 ευρώ.
  • Internet 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 30’ κινητά, Sports Pack, μηνιαίο κόστος 59,00 ευρώ.
  • Internet 4 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 150’ κινητά, Sports Pack, μηνιαίο κόστος 60,01 ευρώ.
  • Internet 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 30’ κινητά, Full Pack, μηνιαίο κόστος 61,52 ευρώ.
  • Internet 4 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 150’ κινητά, Full Pack, μηνιαίο κόστος 62,53 ευρώ.
  • Internet 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 360’ κινητά, Sports Pack, μηνιαίο κόστος 63,04 ευρώ.
  • Internet 24 Mbps, απεριόριστα σταθερά + 360’ κινητά, Full Pack, μηνιαίο κόστος 65,56 ευρώ.

Διατίθενται και συνδυαστικά πακέτα με γρήγορο internet VDSL και επιλογή ανάμεσα σε 30 ή 50Mbps, όπως τα παρακάτω:

COSMOTE Home Double Play 30 L με COSMOTE TV Family Pack μέσω δορυφόρου με κόστος 54,22 το μήνα και περιλαμβάνει internet έως 30 Mbps, απεριόριστα σταθερά & 30’ κινητά + Family Pack.

COSMOTE Home Double Play 30 L με COSMOTE TV Full Pack μέσω δορυφόρου με κόστος 61,29 το μήνα και περιλαμβάνει internet έως 30 Mbps, απεριόριστα σταθερά & 30’ κινητά + Full Pack.

COSMOTE Home Double Play 30 XL με COSMOTE TV Full Pack μέσω δορυφόρου με κόστος 65,32 το μήνα και περιλαμβάνει internet έως 30 Mbps, απεριόριστα σταθερά & 360’ κινητά + Full Pack.

COSMOTE Home Double Play 50 L με COSMOTE TV Family Pack μέσω δορυφόρου με κόστος 55,25 το μήνα και περιλαμβάνει internet έως 50 Mbps, απεριόριστα σταθερά & 30’ κινητά + Family Pack.

COSMOTE Home Double Play 50 L με COSMOTE TV Full Pack μέσω δορυφόρου με κόστος 65,32 το μήνα και περιλαμβάνει internet έως 50 Mbps, απεριόριστα σταθερά & 30’ κινητά + Full Pack.

COSMOTE Home Double Play 50 XL με COSMOTE TV Full Pack μέσω δορυφόρου με κόστος 69,36 το μήνα και περιλαμβάνει internet έως 50 Mbps, απεριόριστα σταθερά & 360’ κινητά + Full Pack.

Προαιρετική επιλογή αποτελεί το πακέτο Adult Pack με έξτρα μηνιαία συνδρομή 7,90 ευρώ. Στη διάθεση του συνδρομητή είναι οι δωρεάν υπηρεσίες COSMOTE TV PLUS και Replay TV, ενώ μέσω κινητής σύνδεσης COSMOTE έχει πρόσβαση στην υπηρεσία COSMOTE TV GO για θέαση των καναλιών του πακέτου του σε tablet, laptop και smartphone. Να σημειωθεί επίσης ότι όλες οι τιμές των παραπάνω πακέτων αφορούν 24μηνο συμβόλαιο και δεν περιλαμβάνουν ‘’Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας’’ και ‘’Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης’’.

 

Vodafone 3play

Με την υπηρεσία τηλεόρασης Vodafone TV οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε 59 κανάλια με νέες κυκλοφορίες, μεγάλες επιτυχίες του παγκόσμιου box office, τηλεοπτικές σειρές και μεγάλη ποικιλία παιδικών ταινιών και σειρών, με το πάτημα ενός κουμπιού. Η υπηρεσία διατίθεται μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης Vodafone και περιέχει τα παρακάτω κανάλια:

Ειδησεογραφικά: RT, Euronews, Sky News, ΕΡΤ 1, ΕΡΤ HD, DW, Bloomberg, France24, CNBC, BBC World News, TV5Monde, AL Jazzera, NHK World, CGTN, Αrirang, Rai1.

Αθλητικά: Ginx ESports TV, Extreme Sports, Nautical Channel, Outdoor Channel, Fuel TV, Havoc, Motorvision TV, Fight Network.

Παιδικά: Disney Channel, Disney Junior, Duck TV, English Club TV, Disney XD, Nickelodeon.

Ντοκιμαντέρ: RT Doc, National Geographic, Discovery Channel, IDX, Nat Geo Wild, History, Travel Channel, Discovery Science, Animal Planet, CGTN Documentary, Museum Channel.

Ψυχαγωγία: FOX, E!, FOX Life, TVE International.

Lifestyle / Μόδα: Fashion TV, Fashion Television, Food Network, TLC, Luxe TV.

Μουσικά: C Music TV, Classica, Box Hits, MTV Rocks, VH1, Kiss.

Το Vodafone TV δεν χωρίζεται σε υποπακέτα, είναι ενιαία υπηρεσία και μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε πρόγραμμα Vodafone Home Double Play ή Vodafone family, με επιπλέον μηνιαίο κόστος 9,90 ευρώ. Η υπηρεσία προσφέρεται από τα 2 Vodafone Home triple play προγράμματα που περιλαμβάνουν:

Vodafone Home triple play 24: Απεριόριστα σταθερά + 300’ προς κινητά, Internet έως 24Mbps, Vodafone TV, με μηνιαία συνδρομή 29,90 ευρώ.

Vodafone Home triple play 50: Απεριόριστα σταθερά + 300’ προς κινητά, Internet έως 50Mbps, Vodafone TV, με μηνιαία συνδρομή 39,90 ευρώ.

Οι συνδρομητές κινητής Vodafone έχουν μηνιαία έκπτωση 5 ευρώ. Οι τιμές των πακέτων αφορούν 24μηνο συμβόλαιο και δεν περιλαμβάνουν φόρο συνδρομητικές τηλεόρασης και φόρο σταθερής τηλεφωνίας. Επίσης, για την υπηρεσία Vodafone TV απαιτείται επιπλέον εξοπλισμός με μηνιαία χρέωση 1,23 ευρώ για 24 μήνες.

Επιπλέον μηνιαία χρέωση έχουν τα παρακάτω κανάλια:

  • Discovery IDX: 1 ευρώ.
  • Discovery Science: 1 ευρώ.
  • Animal Planet: 1 ευρώ.
  • Πακέτο όλων των καναλιών Discovery: 3 ευρώ.
  • Πακέτο Αισθησιακών Καναλιών: 7,99 ευρώ.

Οι συνδρομητές απολαμβάνουν δωρεάν την υπηρεσία Vodafone video club που διαθέτει περισσότερους από 10.000 τίτλους video on demand περιεχομένου με έξτρα χρέωση, ενώ διατίθενται και δωρεάν τίτλοι. Επίσης, το video club περιλαμβάνει σε αποκλειστικότητα τις υπηρεσίες FOX+ για θέαση των σειρών από τα studios παραγωγής FOX και ANT1 NEXT για θέαση όλων των κύκλων από κλασσικές σειρές του ANT1, αλλά και των νέων επεισοδίων πριν προβληθούν στην τηλεόραση.

 

Cyta 3play

Η Cyta είναι ο τέταρτος πάροχος που διαθέτει πακέτο συνδρομητικές τηλεόρασης, το οποίο περιλαμβάνει ποικιλία καναλιών. Αξιοσημείωτο ότι το πακέτο περιλαμβάνει και το Cytavision Sports, το οποίο μεταδίδει αγώνες από το κυπριακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Η υπηρεσία διατίθεται μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης Cyta και περιλαμβάνει τα παρακάτω κανάλια:

Ντοκιμαντέρ: National Geographic, Nat Geo Wild, History, Travel Channel.

Ψυχαγωγία: Baby Tv, Disney Channel, Disney XD, Disney Junior.

Γενικού ενδιαφέροντος: Food Network, World Fashion, Κρήτη TV, Astra TV, Blue Sky.

Μουσικά: VH1 Classic, MTV Hits.

Ειδησεογραφικά: Euronews, Bloomberg, RT, France24, Sky News.

Αθλητικά: Cytavision Sports.

Ενηλίκων: Blue Hustler.

Η υπηρεσία ‘’Cyta Τηλεόραση’’ μπορεί να συνδυαστεί με το 2play πρόγραμμα της επιλογής του συνδρομητή, αλλά διατίθεται και με προσφορά σε πλήρες πακέτο 3play που περιλαμβάνει:

Cyta 3play: Απεριόριστα σταθερά Ελλάδας / Απεριόριστα Κινητά Cyta + Internet έως 24Mbps + Cyta Τηλεόραση, με μηνιαία συνδρομή 22,50 ευρώ.

Η τιμή προϋποθέτει συμβόλαιο 24 μηνών και δεν περιλαμβάνει τους φόρους συνδρομητικής τηλεόρασης και σταθερής τηλεφωνίας. Διατίθεται έξτρα το πακέτο ενηλίκων με μηνιαία συνδρομή 9,00 ευρώ.

 

Wind 3play

Η Wind αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους να μπει στο χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης, λανσάροντας μια νέα υπηρεσία multiscreen video, με τηλεοπτικά κανάλια και Video On Demand. Διαθέτει όμως on-line προσφορές με τα δικά της 3play πακέτα που συνδυάζουν υπηρεσίες σταθερής, κινητής τηλεφωνίας, internet και περιλαμβάνουν:

 

Wind Triple Play

  • Δωρεάν απεριόριστες κλήσεις μεταξύ και σταθερού.
  • 1500’ από το κινητό προς όλους, 1500 SMS προς όλους, 5GB Mobile
  • 1500’ από το σταθερό προς όλα τα σταθερά και κινητά Ελλάδας.
  • Δωρεάν VDSL έως 50Mbps για τους 3 πρώτους μήνες (στις περιοχές με κάλυψη δικτύου WIND VDSL). Στη συνέχεια η μηνιαία χρέωση ανέρχεται στα 5,50 ευρώ.
  • Η μηνιαία συνδρομή κοστίζει 43,00 ευρώ για συμβόλαιο 24 μηνών.

 

Wind Triple Play 2

  • Δωρεάν απεριόριστες κλήσεις μεταξύ και σταθερού.
  • 650’ από το κινητό προς όλους, 65 SMS προς όλους, 2GB Mobile
  • Απεριόριστα σταθερά και 300’ προς κινητά, από το σταθερό.
  • Internet έως 24Mbps.
  • Η μηνιαία συνδρομή κοστίζει 34,99 ευρώ για συμβόλαιο 24 μηνών.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται οι φόροι συνδρομητικής τηλεόρασης και σταθερής τηλεφωνίας, ενώ τα Wind Triple Play προσφέρουν δώρο ένα tablet 7”.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...