Skip to main content
18 Σεπτεμβρίου 2018 13:15

AMIKO A5 COMBO

4K δέκτης με dual boot λειτουργία Android & Enigma2

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F04%252F85a3b36b67e2edbd3656099df097157e XL

Μετά το λανσάρισμα της σειράς A4 με την οποία υλοποίησε την υποστήριξη 4K UHD, η Amiko προχωράει ένα βήμα παραπέρα παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο με μια σημαντική καινοτομία. Πρόκειται για τον Amiko A5 Combo, ο οποίος είναι ο διάδοχος του A4K Combo και αποτελεί έναν από τους πρώτους 4K δέκτες της αγοράς με δυνατότητα υποστήριξης διπλού…

Μετά το λανσάρισμα της σειράς A4 με την οποία υλοποίησε την υποστήριξη 4K UHD, η Amiko προχωράει ένα βήμα παραπέρα παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο με μια σημαντική καινοτομία. Πρόκειται για τον Amiko A5 Combo, ο οποίος είναι ο διάδοχος του A4K Combo και αποτελεί έναν από τους πρώτους 4K δέκτες της αγοράς με δυνατότητα υποστήριξης διπλού λειτουργικού συστήματος. Είναι ένα 4K υβριδικό STB, καθώς λειτουργεί σαν δορυφορικός -επίγειος/καλωδιακός δέκτης και Media Player με Android Nougat 7.1.2, ενώ μέσω micro SD κάρτας μετατρέπεται σε Enigma2 Combo δέκτη. Με νέο τετραπύρηνο επεξεργαστή AMlogic (chipset S905D), υποστήριξη UHD (2160p) ανάλυσης, DTS ήχου, Stalker, emulators και ενσωματωμένο Kodi 17.6 Krypton, ο Amiko A5 Combo είναι ένα πληρέστατο ψηφιακό κέντρο ψυχαγωγίας χωρίς όρια!

 

Ο νέος Amiko A5 Combo είναι ένας πανίσχυρος δέκτης που μπορεί να λαμβάνει επίγεια/καλωδιακά και δορυφορικά κανάλια, με δυνατότητα να αποκωδικοποιεί UHD ανάλυσης (3840x2160p50/60) προγράμματα συμπιεσμένα σε H.265/HEVC. Λειτουργεί επίσης άριστα σαν Media Player και IPTV Box, καθώς έρχεται με ενσωματωμένες εφαρμογές Stalker, Kodi, Youtube 4K, Netflix 4K, Google Play Store και πολλές ακόμα άλλες. Βασίζοντας τη λειτουργία του σε Android, παρέχει στους χρήστες άνετη πλοήγηση στο internet και πρόσβαση σε αμέτρητες εφαρμογές μέσα από τη μεγάλη τηλεόραση του σαλονιού, όπως ακριβώς στο smartphone και το tablet. Επιπλέον, χάρη στη δυνατότητα dual boot που διαθέτει μπορεί να λειτουργεί και σαν Enigma2 Combo δέκτης, καλύπτοντας και τους φίλους αυτής της κατηγορίας που δεν θέλουν να αποχωρίζονται το αγαπημένο τους λειτουργικό σύστημα.

Χαρακτηριστικά

Ο Amiko A5 Combo έρχεται σε σκάφος που διατηρεί τον ίδιο σχεδιασμό και διαστάσεις (140x100x31 χιλιοστών) με τον προκάτοχό του A4K Combo. Το πάνω μέρος της επιφάνειας της πρόσοψης καλύπτεται σε όλο το μήκος από μια λεπτή γραμμή που αλλάζει φωτισμό ανάλογα με την κατάστασή της συσκευής, παίρνοντας πορτοκαλί χρώμα σε θέση stand by και μπλε όταν είναι σε λειτουργία. Στο κάτω αριστερό μέρος της πρόσοψης είναι τοποθετημένη θύρα ανάγνωσης έξυπνης κάρτας, ενώ στην αριστερή πλευρά συναντάμε δύο USB 2.0 θύρες και υποδοχή για κάρτα micro SD (έως32Gb). Η πίσω πλευρά διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό συνδέσεων που περιλαμβάνει υποδοχή εξωτερικής τροφοδοσίας 12V/2A, μικροσκοπική οπή RECOVERY, θύρα HDMI 2.0, θύρα AV OUT mini-jack, θύρα Ethernet, οπτική θύρα S/PDIF για ψηφιακή έξοδο ήχου και υποδοχές LNB IN, ANT IN για συνδέσεις δορυφορικού και επίγειου/καλωδιακού σήματος. Το κουτί της συσκευασίας του δέκτη περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο με δύο μπαταρίες μεγέθους ΑΑΑ, τροφοδοτικό 12 Volt, καλώδιο HDMI και φυλλάδιο οδηγού γρήγορης εκκίνησης στην αγγλική γλώσσα.

Σε σχέση με το προγενέστερο μοντέλο A4K Combo, ο Amiko A5 Combo χρησιμοποιεί τετραπύρηνο επεξεργαστή AMlogic 64 bit στα 2.0 GHz που βασίζεται σε νεότερο chipset S905D αντί του S905B, ενώ για τα γραφικά διαθέτει οχταπύρηνο επεξεργαστή Mali-450MP στα 600 MHz. Έχει ενσωματωμένη μνήμη RAM 2Gb DDR3 αντί για 1Gb και Flash 16Gb EMMC αντί για 8Gb. Υποστηρίζει αποκωδικοποίηση video Η.265/HEVC, MPEG-2, Main Profile@Main Level, MPEG-4 Part 10/H.264 και ήχου MPEG-1 layer I/II, MPEG-2 layer II, Dolby Digital, DTS. Μέσω της HDMI 2.0 που διαθέτει δίνει έως 2160p 50/60Hz ανάλυση, ενώ διαθέτει και αναλογική έξοδο AV OUT mini-jack που επιτρέπει τη σύνδεση σε παλαιότερου τύπου τηλεοράσεις.

Έχοντας θύρα Ethernet και ενσωματωμένο Wi-Fi interface, ο Amiko A5 Combo μπορεί να συνδέεται στο internet και να παρέχει στο χρήστη δυνατότητες πλοήγησης στο διαδίκτυο μέσω browser, αναπαραγωγής video από το YouTube, IPTV streaming σε κορυφαίες υπηρεσίες όπως το Netflix ή σε τηλεοπτικά κανάλια μέσω .m3u λίστας, ενώ είναι συμβατός και για σύνδεση σε Stalker Portals. Βασίζοντας τη λειτουργία του σε Android Nougat 7.1.2, έχει προ-εγκατεστημένο το Google Play Store που κάνει διαθέσιμες για κατέβασμα αμέτρητες δημοφιλείς εφαρμογές, αλλά και τα καταστήματα App Store και Aptoide TV που περιλαμβάνουν πλήθος εξαιρετικών IPTV applications. Διαθέτει δυνατότητες αναπαραγωγής μέσω τοπικού δικτύου και εύκολου streaming σε iOS/Android συσκευές. Επιπλέον, έχοντας ενσωματωμένο στο κεντρικό μενού του τον κορυφαίο media center Kodi 17.6 Krypton, μπορεί να αναπαράγει H.265/HEVC video UHD ανάλυσης, με DTS ήχο και εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους.

Ο Amiko A5 Combo εξοπλίζεται με ένα δορυφορικό (DVB-S2) και ένα υβριδικό επίγειο/καλωδιακό (DVB-T2/C) tuner, ενώ πραγματοποιεί πανεύκολα εγγραφές προγραμμάτων σε USB αποθηκευτικά μέσα. Υπάρχει πλήρης υποστήριξη στα πρωτόκολλα DiSEqC, USALS, καθώς επίσης και δυνατότητα τυφλής αναζήτησης (Blind Scan) υπηρεσιών. Για αποκρυπτογράφηση τηλεοπτικών καναλιών διαθέτει θύρα ανάγνωσης έξυπνης κάρτας, ενώ υποστηρίζει και τον emulator OSCAM που μπορεί να εγκατασταθεί χειροκίνητα μέσω USB αποθηκευτικού μέσου, ή μέσω FTP σύνδεσης από υπολογιστή και τη χρήση κατάλληλου προγράμματος. Ο δέκτης διαθέτει επίσης dual boot δυνατότητα, καθώς μπορεί να λειτουργήσει και με Enigma2 λογισμικό που θα περιέχεται σε συνδεδεμένη και κατάλληλα διαμορφωμένη micro SD κάρτα.

Μενού – Λειτουργία

Ενεργοποιώντας για πρώτη φορά τον Amiko A5 Combo εμφανίζεται ο αυτόματος οδηγός ρυθμίσεων. Μετά την επιλογή γλώσσας και τη ρύθμιση δικτύου ο δέκτης εκτελεί αναβάθμιση λογισμικού και εγκατάσταση προτεινόμενων applications (όπως Aptoide TV). Εφόσον ολοκληρωθούν οι ρυθμίσεις ώρας και ανάλυσης εικόνας, ο δέκτης μεταφέρεται σε λειτουργία TV, όπου ο χρήστης μπορεί να ορίσει τις ρυθμίσεις δορυφορικής και επίγειας εγκατάστασης και να προβεί σε αναζήτηση καναλιών, ή να πατήσει το πλήκτρο με το εικονίδιο Home από το τηλεχειριστήριο και να μεταφερθεί στην κάρτα του κεντρικού μενού. Η κάρτα αυτή διαθέτει επιλογές Εγκατάστασης, Fast Scan, EPG, Διαχείρισης καναλιών, Crossepg και επτά εικονίδια που δίνουν πρόσβαση σε συγκεκριμένες λειτουργίες. Μέσα από τη “Ρύθμιση” εμφανίζονται τα υπομενού ρυθμίσεων δικτύου (WiFi, DLNA, VPN κ.ά.), συστήματος (PVR, γλώσσας, ώρας κ.ά.) και συσκευής (A/V κ.ά.). Από τη “Λίστα Αρχείων” πραγματοποιείται η αναζήτηση αρχείων της συσκευής ή των συνδεδεμένων αποθηκευτικών μέσων, ενώ το “Clean memory” εκτελεί εκκαθάριση μνήμης. Το “Stalker TV” εμφανίζει κάρτα ρυθμίσεων λογαριασμών τεσσάρων διαθέσιμων portals για πρόσβαση σε IPTV υπηρεσίες. Από το εικονίδιο “Kodi” εκτελείται ο ομώνυμος media center, ενώ από το “Google Play” ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τον λογαριασμό του, ώστε να αποκτάει κάθε φορά άμεση πρόσβαση στο δημοφιλές κατάστημα και να κατεβάζει τις αγαπημένες του εφαρμογές. Όλες οι εγκατεστημένες εφαρμογές της συσκευής περιλαμβάνονται σε νέα κάρτα με σχετικά εικονίδια, η οποία εμφανίζεται εφόσον πατήσουμε το εικονίδιο “Περισσότερες” από το κεντρικό μενού. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν εδώ οι παγκοσμίως δημοφιλέστατες εφαρμογές Netflix για streaming σε ταινίες Ultra HD εικόνας και YouTube για αναπαραγωγή Ultra HD video, καθώς και το StbEmu που είναι εξομοιωτής IPTV συσκευών για πρόσβαση σε IPTV Portals, κάτι που δοκιμάσαμε με επιτυχία. Στην κάρτα αυτή βρίσκονται και τα καταστήματα App Store και Aptoide TV που διαθέτουν πλήθος IPTV εφαρμογών. Για τις ανάγκες της παρουσίασης του δέκτη κατεβάσαμε και δοκιμάσαμε ορισμένες από αυτές, με τα Popcorn Time, WebTV και Mobdro να είναι αυτές που κέρδισαν περισσότερο την εκτίμησή μας. Το Popcorn Time διαθέτει ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους, η WebTV δίνει δυνατότητα για streaming σε IPTV τηλεοπτικά κανάλια μέσω έτοιμης .m3u λίστας που εισάγουμε από USB stick, ενώ το Mobdro περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία δημοφιλών ξένων τηλεοπτικών καναλιών. Κατεβάσαμε επίσης από το Google Play Store και δοκιμάσαμε τις εφαρμογές Facebook και NBA App, οι οποίες λειτούργησαν άριστα και είναι απόλυτα συμβατές για χρήση μέσα από το δέκτη.

Για να είναι διαθέσιμο και το OSCAM στην κάρτα με τις διαθέσιμες εφαρμογές, θα πρέπει πρώτα να εγκατασταθεί χειροκίνητα, κάτι που μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Είτε μέσω ενός συνδεδεμένου USB stick που θα περιέχει το κατάλληλο αρχείο, το οποίο θα πρέπει να αναζητηθεί και να εκτελεστεί μέσα από τη “Λίστα Αρχείων” του κεντρικού μενού, είτε μέσω FTP σύνδεσης από υπολογιστή. Χρησιμοποιώντας ένα κατάλληλο πρόγραμμα, όπως για παράδειγμα το FileZilla Client, θα πρέπει το αρχείο να αποσταλεί από τον υπολογιστή στο /var/bin.

Πίσω στο κεντρικό μενού, χρησιμοποιώντας τα βελάκια δεξιά-αριστερά (<< >>) του τηλεχειριστηρίου μεταφερόμαστε σε λειτουργίες TV για ζωντανή θέαση επίγειας ή δορυφορικής τηλεόρασης, Media για αναπαραγωγή αρχείου και Browser για πλοήγηση στο internet. Η λειτουργία Browser εκτελείται απολύτως ομαλά και παρέχει γρήγορη πλοήγηση στο internet, προτείνουμε όμως τη χρήση ασύρματου πληκτρολογίου-mouse για άνετο και ξεκούραστο σερφάρισμα. Δοκιμάστηκε επίσης την προβολή αποθηκευμένων ταινιών από USB σκληρό δίσκο μέσω του Kodi. Η αναπαραγωγή H.265/HEVC video με UHD ανάλυση πραγματοποιήθηκε με άνεση, ενώ τόσο ο DTS ήχος, όσο και οι εξωτερικοί ελληνικοί υπότιτλοι εκτελέστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Τέλος, εκτελέσαμε άμεση εγγραφή ζωντανού προγράμματος με απλό πάτημα του χαρακτηριστικού πλήκτρου από το τηλεχειριστήριο και προγραμματισμένη με ορισμό χρονοδιακόπτη μέσα από το EPG.

Λειτουργία Enigma2

Ο Amiko A5 Combo διαθέτει δυνατότητα dual boot που του επιτρέπει να λειτουργεί με διπλό λειτουργικό σύστημα Android και Enigma2, ανάλογα με την προτίμηση του χρήστη. Μπορεί να λειτουργεί σαν Enigma2 Combo δέκτης, μέσω συνδεδεμένης micro SD κάρτας που περιέχει το κατάλληλο λογισμικό. Δοκιμάσαμε και τα δύο images που υποστηρίζουν προς το παρόν το δέκτη, το OpenATV 6.2 και το PurE2 6.2, το δεύτερο όμως είναι ασταθές και δεν το προτείνουμε. Η εγκατάσταση του OpenATV 6.2 είναι πανεύκολη και πραγματοποιείται ως εξής: Σε windows υπολογιστή που έχουμε συνδέσει micro SD κάρτα, χρησιμοποιούμε το πρόγραμμα Win32 Disk Imager για να την διαμορφώσουμε και να αντιγράψουμε σε αυτή το αρχείο του image. Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία, αποσπάμε την κάρτα από τον υπολογιστή και έχοντας το δέκτη εκτός τροφοδοσίας την συνδέουμε στην αντίστοιχη θύρα του. Όταν συνδέσουμε το καλώδιο της τροφοδοσίας ο δέκτης boot-άρει και μετά από λίγο εμφανίζεται στην οθόνη ο γνωστός οδηγός αρχικών ρυθμίσεων του Enigma2. Το OpenATV 6.2 περιλαμβάνει τους drivers, τον Kernel (πυρήνα) Linux 3.14.29 για τη συνεργασία τους με το σύστημα, το Enigma2 με όλα τα αρχεία που υποστηρίζουν τη λειτουργία του δέκτη, ενώ γενικά λειτουργεί σταθερά. Δε συνοδεύεται από emulators, μπορεί όμως να εγκατασταθεί χειροκίνητα το OSCAM και με τη χρήση κατάλληλου Softcam.Key αρχείου γίνεται εφικτή η αποκρυπτογράφηση των δορυφορικών καναλιών ΕΡΤ και DIGEA από τον Eutelsat 3B στις 3 μοίρες ανατολικά.

Για να επιστρέψει ο δέκτης σε λειτουργία Android θα πρέπει πρώτα να βγει εκτός τροφοδοσίας και να αφαιρεθεί η micro SD κάρτα, ενώ στην επόμενη αναβάθμιση του δέκτη θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα επιλογής λειτουργικού κατά την εκκίνηση, μέσω κάρτας που θα εμφανίζεται για πέντε δευτερόλεπτα στην οθόνη.

{gallery}23683{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Kathrein UFOpro

  Kathrein UFOpro

  Το UFOpro είναι η τελευταία πλατφόρμα Headend της γερμανικής Kathrein, για επόμενης γενιάς εφαρμογές τηλεόρασης σε χώρους φιλοξενίας. Το διαμορφώσιμο αρθρωτό συμπαγές πλαίσιό του διαθέτει μια σειρ...
 • TP-LINK TL-SG3428XF

  TP-LINK TL-SG3428XF

  Δημιουργήστε και επεκτείνετε το αστραπιαία γρήγορο δίκτυό σας με το TP-Link TL-SG3428XF, ένα πλήρως διαχειριζόμενο Switch επαγγελματικού επιπέδου. Εξοπλίζεται με 4x 10Gbps SFP+ θύρες για συνδεσιμό...
 • Καμπάνια 4μήνου της IDComs για το υπόλοιπο του 2023

  Καμπάνια 4μήνου της IDComs για το υπόλοιπο του 2023

  Η IDComs, πιστή στην υποστήριξη των συναδέλφων τεχνικών, έχει ξεκινήσει από την 1/9/2023 μία άκρως ενδιαφέρουσα καμπάνια που θα ολοκληρωθεί στις 31/12/2023, η οποία αφορά στα επαγγελματικά πακέτα ...
 • Nedis WSNWA1210BK

  Nedis WSNWA1210BK

  Δημιουργήστε μια γρήγορη και σταθερή σύνδεση Wi-Fi στο PC σας ή αναβαθμίστε το σήμα Wi-Fi του φορητού υπολογιστή σας, με τον Wireless AC1200 USB αντάπτορα της Nedis. Υποστηρίζει συχνότητα τόσο 5GH...
 • Amiko Mini Combo 3

  Amiko Mini Combo 3

  Ο Amiko Mini Combo 3 είναι ένας οικονομικός δέκτης με ανάλυση Full HD και υποστήριξη H.265/HEVC, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με διπλό tuner για να καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες θέασης του μέσο...
 • FRITZ!Box – Έξυπνα ρολά στο Smart Home

  FRITZ!Box – Έξυπνα ρολά στο Smart Home

  Το FRITZ!Box λειτουργεί ως διανομέας Smart Home για τη διαχείριση πολλών συσκευών στο σπίτι σας. Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες για έξυπνα χειριστήρια ρολών σε συνδυασμό με το FRITZ!Box για ακόμα ...
 • Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Η IDComs – στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων τεχνικών του κλάδου μας – ανακοινώνει την επικείμενη διοργάνωση Webinar με θέμα «Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολε...
 • Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Στο προηγούμενο τεύχος έγινε αναφορά στους δύο βασικούς θορύβους. Τον ενδογενή θόρυβο των ενισχυτών και τον εξωγενή θόρυβο του περιβάλλοντος χώρου της εγκατάστασης. Ο ενδογενής θόρυβος παράγεται α...
 • Mesh Wi-Fi setup

  Mesh Wi-Fi setup

  Ρυθμίστε το Mesh Wi-Fi γρήγορα και απλά. Πατήστε δύο κουμπιά και το Wi-Fi Mesh στο FRITZ!Box σας είναι έτοιμο για χρήση. Με το Mesh, το Wi-Fi σας φτάνει σε όλες τις γωνίες και επωφελείστε από την ...
 • Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Η Ikusi έχει μεριμνήσει εξαρχής για τη συμβατότητα με το 2ο ψηφιακό μέρισμα (C48) και τους κεντρικούς ενισχυτές NBS, για τους οποίους η εταιρεία έχει δημιουργήσει μοντέλα στη μπάντα λειτουργίας 47...
 • Engel 5G

  Engel 5G

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς ενισχυτών. Πρόκειται για ενισχυτές ιστού και γραμμής της ισπανικής Engel Axil με φίλτρο 5G, οι οποίοι διαθέτουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευ...
 • NOD Transporter Blue

  NOD Transporter Blue

  Η NOD Transporter είναι θήκη κατασκευασμένη από PU & EVA και διαθέτει ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα για να προστατέψει πλήρως τον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο κατά τη μεταφορά. Με minimal design...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος 181

  Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος 181

  Το νέο τεύχος Οκτωβρίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Αθλητικός ...
 • Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2023-24

  Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2023-24

  Ο Αύγουστος που μας πέρασε έκρυβε τελικά έντονες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις, οι οποίες αποτέλεσαν το καλύτερο ορεκτικό για το τηλεοπτικό κοινό εν όψει της νέας αθλητικής σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Τ...
 • Athens Electronix 2024

  Athens Electronix 2024

  Έχοντας στο ιστορικό μας δύο πλήρως επιτυχημένες εκθέσεις μετά την COVID εποχή, την Creta Electronix 2022 και τη Salonica Electronix 2023, ετοιμαζόμαστε με ταχείς ρυθμούς για τη διοργάνωση της επό...
 • Amiko Mini Combo 3

  Amiko Mini Combo 3

  Η Amiko διευρύνει τη δημοφιλή σειρά δεκτών της Mini Combo, φέρνοντας στην κυκλοφορία ένα νέο μοντέλο με την τελευταία έκδοση 3. Ο Amiko Mini Combo 3 είναι ένας οικονομικός δέκτης με ανάλυση Full H...
 • AXRED T90 NG

  AXRED T90 NG

  Η εταιρεία AxSat κυκλοφόρησε έναν νέο δέκτη MPEG-4 στην ελληνική αγορά, ο οποίος έρχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες του χρήστη για επίγεια ψηφιακή λήψη. Εξοπλισμένος με DVB-T2 tuner και υποστηρίζ...