Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 186
TM 492
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

23 Οκτωβρίου 2018 13:34

Android & iOS IPTV applications

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για IPTV σε Android και iOS φορητές συσκευές

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
17b6d2861659b32127d8d302a7017bc0 XL 63eec6b8

Η αναπαραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου μέσω internet αποτελεί τον πιο συνηθισμένο σήμερα τρόπο χρήσης των φορητών συσκευών. Η αύξηση της IPTV στις προτιμήσεις των χρηστών είναι ραγδαία, καθώς επιτρέπει την προβολή ζωντανών γεγονότων ακόμα κι αν βρίσκονται σε κίνηση. Στα καταστήματα των Google Play Store και App Store βρίσκονται…

Η αναπαραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου μέσω internet αποτελεί τον πιο συνηθισμένο σήμερα τρόπο χρήσης των φορητών συσκευών. Η αύξηση της IPTV στις προτιμήσεις των χρηστών είναι ραγδαία, καθώς επιτρέπει την προβολή ζωντανών γεγονότων ακόμα κι αν βρίσκονται σε κίνηση. Στα καταστήματα των Google Play Store και App Store βρίσκονται διαθέσιμες για κατέβασμα αμέτρητες IPTV εφαρμογές για streaming σε live και On Demand περιεχόμενο. Έτσι, μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών, η IPTV γίνεται εύκολη υπόθεση για όλους τους χρήστες φορητών συσκευών Android και iOS.

Οι έξυπνες συσκευές smartphone και tablets αποτελούν πλέον αναπόσπαστο μέρος του σύγχρονου τρόπου ζωής. Το ενσωματωμένο σε αυτές Wi-Fi και η ανάπτυξη του 4G δικτύου της κινητής τηλεφωνίας παίζουν καταλυτικό ρόλο για τον τρόπο χρήσης τους. Το streaming από τους χρήστες σε IPTV περιεχόμενο είναι πιο εφικτό από ποτέ, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και σε οποιοδήποτε μέρος κι αν βρίσκονται. Μέσα από ένα τεράστιο αριθμό δωρεάν IPTV apps που βρήκαμε στα καταστήματα των Google Play Store και App Store, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα – κατά την άποψή μας – πιο ενδιαφέροντα από αυτά.

Android

FilmOn.TV: Εφαρμογή με βρετανικά (κυρίως) και άλλα διεθνή τηλεοπτικά κανάλια, καθώς και με Video On Demand περιεχόμενο. Είναι ταξινομημένα με τα λογότυπά τους σε λίστες ανά περιεχόμενο και ανά χώρα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η λειτουργία ορισμένων από αυτά είναι Demo και για τη συνεχή θέαση τους απαιτείται η αγορά της πλήρους έκδοσης.  

Football Live TV: Η συγκεκριμένη εφαρμογή διαθέτει μια βάση δεδομένων με τηλεοπτικά κανάλια που προβάλλουν κυρίως ποδόσφαιρο και είναι συμβατή να λειτουργεί σε κάθε Android κινητή συσκευή. Ο χρήστης χρειάζεται μόνο να επιλέξει τη διοργάνωση που τον ενδιαφέρει και από εκεί να βρει τους διαθέσιμους για ζωντανή θέαση αγώνες. Από εδώ έχει δυνατότητα να παρακολουθεί ματς από Serie A, Ligue 1, Premier League και άλλα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, με πολύ καλή ποιότητα εικόνας.

France IPTV Daily Update: Εφαρμογή που διαθέτει συνδέσμους για streaming σε εξαιρετικά γαλλικά κανάλια. Περιλαμβάνει λίστα λογότυπων με κορυφαία αθλητικά, μουσικά, ταινιών και άλλης θεματολογίας κανάλια, ενώ έχει δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης για να βρίσκει το καλύτερο stream. Παρέχει ροή εικόνας σε HQ, MQ και LQ, ώστε η θέαση να είναι εφικτή μέσω οποιασδήποτε ποιότητας σύνδεσης.

Greek TV: Πρόκειται για μια εφαρμογή που δεν πρέπει να λείπει από καμία έξυπνη φορητή συσκευή Android. Με το Greek TV μπορείτε να παρακολουθείτε live ελληνικά και κυπριακά κανάλια, κάτι που σας επιτρέπει να μην χάνετε τα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν, ακόμα κι αν δε βρίσκεστε στο σπίτι. Τα κανάλια είναι ταξινομημένα με τα λογότυπά τους σε πανελλαδικά, παγκύπρια, περιφερειακά και θεματικές κατηγορίες, ώστε να βρίσκονται εύκολα, ενώ η λειτουργία της εφαρμογής είναι εξαιρετική.

IPTV: Πρόκειται για μια εφαρμογή που επιτρέπει το streaming σε τηλεοπτικά κανάλια μέσω έτοιμης λίστας σε μορφή m3u. Το μόνο που απαιτείται από το χρήστη είναι η προσθήκη λίστας αναπαραγωγής, την οποία μπορεί εύκολα να την αντιγράψει από το internet και να την επικολλήσει στο σχετικό πεδίο κειμένου. Εναλλακτική και πιο εύκολη λύση αποτελεί η προσθήκη έτοιμης .m3u λίστας που θα περιέχεται σε συνδεδεμένη micro SD κάρτα. Υπάρχει δυνατότητα εμφάνισης των καναλιών σε πλέγμα, λίστα ή πλακίδια, ενώ υποστηρίζεται το EPG σε μορφές XMLTV και JTV.

IPTV Smarters Pro: Είναι μια εξειδικευμένη IPTV εφαρμογή που είναι συμβατή με Xtream Codes και παρέχει στους τελικούς χρήστες τη δυνατότητα να παρακολουθούν Live TV, Catchup προγραμμάτων και VOD. Δεν περιλαμβάνει έτοιμο τηλεοπτικό περιεχόμενο και απαραίτητη προϋπόθεση για την προσθήκη του αποτελεί η εισαγωγή στοιχείων από το χρήστη, ώστε να γίνει εφικτή η σύνδεση σε Xtream Servers. Υπάρχει η δυνατότητα υποστήριξης EPG, καθώς και γονικού ελέγχου για κάθε κατηγορία.

IPTV Tv Online: Άλλη μια εφαρμογή που δεν περιλαμβάνει κανάλια ή On Demand περιεχόμενο, αλλά διαβάζει m3u λίστες και αναπαράγει τα κανάλια που περιλαμβάνουν. H προσθήκη νέας m3u λίστας διαθέτει μεγάλη ευελιξία, καθώς ο χρήστης έχει στη διάθεσή του επιλογές επικόλλησης URL, αναζήτησης στο web, αναζήτησης αρχείου και ανάγνωσης QR Code.

Italia Tv – Canali Diretta: Όπως υποδηλώνει η ονομασία της, πρόκειται για μια εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να παρακολουθεί δωρεάν τα καλύτερα επίγεια ιταλικά κανάλια. Είναι πανεύκολη στη χρήση και η επιλογή καναλιού γίνεται με απλό πάτημα στο αντίστοιχο λογότυπο. Η ποιότητα της εικόνας είναι εξαιρετική και κάνει τη θέαση των καναλιών από smartphone και tablet ιδανική.

StbEmu: Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ένα ειδικού τύπου IPTV application και έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται από σχετικά προχωρημένους χρήστες. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν emulator, ο οποίος εξομοιώνει το Android smartphone/tablet με εξειδικευμένα IPTV box (π.χ. MAG) που συνδέονται σε Stalker Portals, ώστε να αποκτήσει κι εκείνο την ίδια συμβατότητα. Για να επιτευχθεί αυτό απαιτούνται φυσικά ορισμένες απαραίτητες ρυθμίσεις μέσα από το μενού της εφαρμογής, κάτι που για τους έμπειρους χρήστες είναι απλή υπόθεση. Πρόκειται για ένα κορυφαίο IPTV application, το οποίο φέρνει τη μαγεία του Stalker Portal στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου.

Italy TV Free: Είναι μια ακόμα εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη για streaming σε ιταλικά τηλεοπτικά κανάλια, η οποία μάλιστα είναι περισσότερη εμπλουτισμένη σε σχέση με την προηγούμενη. Τα κανάλια είναι ταξινομημένα σε κάθετη λίστα και διαθέτουν άριστη ποιότητα εικόνας. Πρόκειται σίγουρα για μια εφαρμογή που δεν πρέπει να λείπει από τους φίλους της ιταλικής τηλεόρασης.

LAZY IPTV: Είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιείται ευρέως σε IPTV box και παρέχει τη δυνατότητα για streaming σε τηλεοπτικά κανάλια από λίστες μορφής m3u. Επιτρέπει την προσθήκη λιστών αναπαραγωγής από το σύστημα αρχείων του smartphone ή από micro SD κάρτα, καθώς και από το internet. Η προβολή της κύριας οθόνης μπορεί να προσαρμοστεί σε στυλ τίτλων, λίστες αναπαραγωγές και περισσότερο προβαλλόμενα κανάλια. Υποστηρίζονται διάφορες μορφές EPG και υπάρχει δυνατότητα λήψης τους απευθείας από τη συσκευή.

Live Sports TV: Είναι μια εφαρμογή για streaming σε live και On Demand αθλητικό περιεχόμενο. Αποτελεί άριστη λύση για τους φανατικούς των σπορ, καθώς μέσω αυτής μπορούν να παρακολουθούν αγώνες από Premier League, Serie A, Ligue 1, Bundesliga, UEFA Champions League, NBA και πολλές ακόμα διοργανώσεις. Τα γεγονότα είναι ταξινομημένα ανά διοργανώσεις, καθεμιά από τις οποίες περιλαμβάνει live και On Demand μεταδόσεις με άριστη ποιότητα εικόνας.

Live Sports Plus: Άλλη μια εφαρμογή που παρέχει δυνατότητα για streaming σε live και On Demand αθλητικό περιεχόμενο, ιδανική για αυτούς που ψάχνουν στο internet για links μεταδόσεων σημαντικών αθλητικών γεγονότων. Κι εδώ υπάρχει μεγάλη ποικιλία διοργανώσεων που περιλαμβάνουν διαθέσιμα γεγονότα για προβολή στην οθόνη του κινητού με εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

Perfect Player IPTV: Μια ακόμα εφαρμογή που χρησιμοποιείται ευρέως σε IPTV box και παρέχει δυνατότητα για streaming σε τηλεοπτικά κανάλια από λίστες αναπαραγωγής. Υποστηρίζονται οι τύποι M3U, XSPF και η προσθήκη τους από το χρήστη γίνεται είτε με επικόλληση URL από το internet, είτε χειροκίνητα μέσω micro SD κάρτας. Κατά την άποψή μας διαθέτει το πιο εύχρηστο και ομορφότερο interface από όλες τις εφαρμογές αυτού του είδους, ενώ έχει και ενσωματωμένο εικονικό τηλεχειριστήριο που επιτρέπει την άμεση εναλλαγή των καναλιών.

UK TV & Radio: Η εφαρμογή είναι ότι ακριβώς υποδηλώνει το όνομά της, καθώς περιλαμβάνει ξεχωριστές λίστες με βρετανικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια. Τα κανάλια αυτά είναι τοποθετημένα σε κάθετη σειρά με τα λογότυπά τους και η εύρεσή τους είναι εύκολη. Δεδομένου ότι η αγγλική γλώσσα είναι εξαιρετικά οικία στη χώρα μας, η θέαση βρετανικών καναλιών από την οθόνη του κινητού τηλεφώνου γίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

{gallery}24161-android{/gallery}

 

iOS

Euro TV Live: Με το συγκεκριμένο application μπορείτε να παρακολουθείτε δωρεάν σειρές, ειδήσεις, ταινίες, ντοκιμαντέρ και ταινίες από κανάλια διάφορων ευρωπαϊκών χωρών στη φορητή iOS συσκευή σας, χωρίς να χρειάζεται καμία εγγραφή. Διαθέτει μια γενική λίστα καναλιών για απευθείας επιλογή τους από εκεί και μια λίστα με χώρες για πιο λεπτομερή αναζήτηση, στις οποίες βρίσκεται και η Ελλάδα. Το περιεχόμενο είναι πλούσιο, η ποιότητα της εικόνας εξαιρετική και η λειτουργία γενικά σταθερή.

FilmOn Live Television: Πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια εφαρμογή FilmOn.TV που διατίθεται σε Android συσκευές, αυτή τη φορά σε έκδοση για iOS.

GSE SMART IPTV: Είναι μια ολοκληρωμένη IPTV λύση για streaming σε τηλεοπτικά κανάλια από λίστες αναπαραγωγής. Υποστηρίζονται playlist μορφής M3U και JSON, οι οποίες μπορούν να προστεθούν από το χρήστη με διάφορους τρόπους. Υπάρχει δυνατότητα μεταφόρτωσής τους μέσω HTTP από Web Interface και μέσω FTP, ή με αντιγραφή από ιστοσελίδα του internet και επικόλληση, κάτι που γίνεται πανεύκολα απευθείας μέσα από την εφαρμογή. Υποστηρίζει επίσης και Xtream Codes, ενώ διαθέτει και επιλογή για εγγραφή προγράμματος.

IPTV Easy: Πρόκειται για μια απλούστατη εφαρμογή για streaming μέσω playlist και ο λόγος που την κατατάσσουμε στις επιλογές μας είναι αυτός ακριβώς. Χωρίς να διαθέτει πολύπλοκο μενού, δέχεται την εισαγωγή URL έτοιμης λίστας καναλιών, η οποία μπορεί να βρεθεί στο internet και να προστεθεί εύκολα με επικόλληση. Διαθέτει μάλιστα και δυνατότητα εύκολης δημιουργίας αγαπημένων καναλιών και φέρνει με έναν απλό τρόπο την IPTV σε iPhone ή iPad.

IPTV Player: Είναι μια ακόμα εφαρμογή για streaming μέσω έτοιμης playlist, η οποία διαθέτει το μακράν ομορφότερο interface από όλες. Υποστηρίζονται οι λίστες μορφής m3u, xspf και jspf, τα URL των οποίων μπορούν να προστεθούν με επικόλληση πανεύκολα. Τα διαθέσιμα κανάλια εμφανίζονται με τα λογότυπά τους και μπορούν να ταξινομηθούν με αλφαβητική σειρά ακόμα και σε κάθετη στήλη. Μέσα από ξεχωριστό πεδίο εμφανίζονται τα κανάλια που έχουν προβληθεί πρόσφατα. Υποστηρίζεται η προαιρετική δημιουργία λογαριασμού, ώστε οι λίστες αναπαραγωγής να συγχρονίζονται σε όλες τις συσκευές του χρήστη. Διαθέτει δυνατότητες δημιουργίας αγαπημένων και γονικού ελέγχου.

IPTV Royale: Και αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιείται για streaming σε τηλεοπτικά κανάλια μέσω έτοιμης λίστας που μπορεί να προστεθεί με επικόλληση. Πλεονέκτημά της είναι η εμφάνιση των καναλιών ανά κατηγορία ή χώρα, εφόσον φυσικά είναι ταξινομημένα με τέτοιο τρόπο μέσα στην playlist. Αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει δυνατότητα για chat με άλλους χρήστες.

IPTV-Smarters Player: Το application είναι το ίδιο με το IPTV Smarters Pro για Android συσκευές, στην iOS έκδοση αυτή τη φορά. Διαθέτει κορυφαίες δυνατότητες και παρέχει μια πλήρη τηλεοπτική πλατφόρμα στο χρήστη, ώστε να μπορεί να παρακολουθεί από τη φορητή συσκευή του, τηλεόραση υψηλών προδιαγραφών.

IPTV World: Άλλη μια εφαρμογή που παρέχει στο χρήστη έναν εύκολο τρόπο για να παρακολουθεί live streaming τηλεόραση, μέσω έτοιμης λίστας αναπαραγωγής σε μορφή M3U. Είναι ιδανική για χρήστες που επιθυμούν μια τέτοιου τύπου λειτουργίας εφαρμογή που δεν απαιτεί πολύπλοκες ρυθμίσεις.

Lazy IPTV: Είναι η ίδια ακριβώς εφαρμογή των Android συσκευών, σε έκδοση που είναι συμβατή για iPhone και iPad.

Ministra Player: Πρόκειται για μια εφαρμογή της Infomir που χρησιμοποιείται για σύνδεση σε Stalker Portals. Μετατρέπει τη φορητή συσκευή του χρήστη σε μια πλήρη τηλεοπτική πλατφόρμα, αποτελεί μειονέκτημά της όμως το γεγονός ότι δεν έχει δυνατότητα σύνδεσης σε ελεύθερα IPTV Portals, καθώς εκτός του URL απαιτεί και την εισαγωγή κωδικών πρόσβασης από provider.

Online TV: Εφαρμογή ειδικά φτιαγμένη για τους φανατικούς των σπορ. Παρέχει δυνατότητα live streaming σε αγώνες από LaLiga Santander, Premier League, Ligue 1, UEFA Champions League και άλλες ακόμα διοργανώσεις σε πολύ καλή ποιότητα εικόνας. Διαθέτει λίστα με τα διαθέσιμα ζωντανά γεγονότα, καθώς και με χώρες που περιλαμβάνουν κανάλια για την προβολή τους. Τα κανάλια δεν εκπέμπουν όλη την ημέρα και κλείνουν τη μετάδοσή τους σε συγκεκριμένα προγράμματα.

Sport TV Live: Και αυτή η εφαρμογή διαθέτει αμιγώς αθλητικό περιεχόμενο, με δημοφιλή διεθνή τηλεοπτικά κανάλια του είδους. Τα κανάλια είναι ταξινομημένα σε κάθετη λίστα με τα εικονίδιά τους, και μέσα από αυτά ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί ποδόσφαιρο, μηχανοκίνητο αθλητισμό, αμερικανικό ποδόσφαιρο, μπέιζμπολ, τένις, μπάσκετ, ράγκμπι και πολλά άλλα ακόμα σπορ. Πρόκειται για μια εξαιρετική εφαρμογή που δεν πρέπει να λείπει από τους λάτρεις των σπορ.

TV GR: Εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα για δωρεάν live streaming σε μεγάλο αριθμό ελληνικών καναλιών. Είναι ταξινομημένα σε κατηγορίες που βοηθούν έτσι την εύκολη αναζήτησή τους. Εκτός από τα δημοφιλέστερα ελληνικά και κυπριακά κανάλια περιλαμβάνει και κανάλια από τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, κάτι που την κάνει εξαιρετικά αξιόλογη ώστε να αξίζει να βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις του χρήστη.

World TV: Πρόκειται για μια εφαρμογή που παρέχει έναν πανεύκολο τρόπο στο χρήστη για να παρακολουθεί τηλεοπτικά κανάλια από διάφορες χώρες ολόκληρου του πλανήτη. Η διαχείρισή τους είναι απλή, καθώς ο χρήστης χρειάζεται μόνο να επιλέξει χώρα για να εμφανιστούν τα κανάλια αυτής. Τα λογότυπα των καναλιών εμφανίζονται σε κάθετη στήλη, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει επιλογή διαφορετικής χώρας. Ο αριθμός τους είναι τεράστιος, ενώ μέσα στις χώρες βρίσκεται φυσικά και η Ελλάδα.

{gallery}24161-ios{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...
  • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
  • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
  • TP-Link ER706W-4G

    TP-Link ER706W-4G

    Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
  • Kakusiga KK-12101

    Kakusiga KK-12101

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
  • Ekselans AP 1200 W2

    Ekselans AP 1200 W2

    Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
  • Nedis TVSM6050BK

    Nedis TVSM6050BK

    Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...