Skip to main content
23 Ιανουαρίου 2019 10:53

EDISION OS mio 4K

UHD Combo δέκτης με υποστήριξη DVB-S2X, multi stream, Wi-Fi και τηλεχειριστήριο 2 σε 1!

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F04%252F7e2c4bd929508025eec1713f3ac396e8 XL

Ένας νέος 4K δέκτης κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στην ελληνική αγορά, τον οποίο και πήραμε στα χέρια μας άμεσα για να τον δοκιμάσουμε στο εργαστήριο της Ψηφιακής Τηλεόρασης. Πρόκειται για τον EDISION OS mio 4K που ανήκει στην οικογένεια των Enigma2 Linux Combo δεκτών και υποστηρίζει 4K UHD ανάλυση. Εξοπλίζεται με δύο νέας γενιάς tuners, ένα DVB-T2/C για…

Ένας νέος 4K δέκτης κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στην ελληνική αγορά, τον οποίο και πήραμε στα χέρια μας άμεσα για να τον δοκιμάσουμε στο εργαστήριο της Ψηφιακής Τηλεόρασης. Πρόκειται για τον EDISION OS mio 4K που ανήκει στην οικογένεια των Enigma2 Linux Combo δεκτών και υποστηρίζει 4K UHD ανάλυση. Εξοπλίζεται με δύο νέας γενιάς tuners, ένα DVB-T2/C για επίγεια και καλωδιακή λήψη και ένα Multi Stream T2MI για δορυφορική λήψη που υποστηρίζει το σύγχρονο πρότυπο DVB-S2X. Έχει επίσης ενσωματωμένο Wi-Fi 2.4G/5G που προσφέρει μεγάλη ευελιξία στην τοποθέτησή του, ώστε να μπορεί να συνδεθεί σε τηλεόραση οποιουδήποτε δωματίου, ενώ συνοδεύεται από Universal 2 σε 1 τηλεχειριστήριο για ενιαίο έλεγχο δέκτη και τηλεόρασης. 

Ο  EDISION OS mio 4K είναι ένας Enigma2 Combo δέκτης με προσιτό για την κατηγορία του κόστος, καθώς με τα νέας τεχνολογίας tuners του μπορεί να λαμβάνει δορυφορικά κανάλια που μεταδίδονται με το εκτεταμένο πρότυπο DVB-S2X, καθώς και μέσω Multi Stream εκπομπών, ενώ λαμβάνει και τα κανάλια της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης. Υποστηρίζει UHD αναλύσεις (3840×2160 p50/60) και το πρότυπο συμπίεσης H.265/HEVC, αποκωδικοποιώντας έτσι και τα UHD δορυφορικά κανάλια. Υποστηρίζει ρυθμιζόμενη λειτουργία PiP (Picture in Picture) που επιτρέπει στο χρήστη να εμφανίζει ταυτόχρονα δύο κανάλια έως Full HD ανάλυσης στην τηλεόραση, ενώ εκτελεί άριστα IPTV streaming. Ο δέκτης χρησιμοποιείται επίσης και σαν media player, εκτελώντας λειτουργίες εγγραφών προγραμμάτων και αναπαραγωγής οποιασδήποτε μορφής αρχείων video και ήχου από εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα.

Χαρακτηριστικά

Ο EDISION OS mio 4K έρχεται σε εξαιρετικά compact σχεδιασμό με σασί αλουμινίου, έχοντας διαστάσεις 180x40x140 χιλιοστών και βάρος 700 γραμμαρίων. Η πρόσοψή του διαθέτει οθόνη LED τεσσάρων ψηφίων και αριστερά της πλήκτρα POWER που θέτει τη συσκευή σε θέση ON/Stand by και CH-/CH+ για εναλλαγή καναλιών. Η πίσω πλευρά του δέκτη περιλαμβάνει την υποδοχή εξωτερικής τροφοδοσίας DC 12V/2A, mini jack υποδοχές RS-232 για αναβάθμιση λογισμικού μέσω υπολογιστή και IR IN για σύνδεση καλωδίου επέκτασης με αισθητήρα υπέρυθρων, θύρες CA για πρόσβαση έξυπνης κάρτας, USB 1 και  USB 2 (τύπου USB 2.0), ETHERNET 10/100Mbps, HD OUT (HDMI 2.0a), οπτική S/PDIF για σύνδεση ψηφιακού ήχου σε ενισχυτή Home Cinema, υποδοχές LNB IN, ANT IN για συνδέσεις δορυφορικού και επίγειου σήματος αντίστοιχα, καθώς και δύο υποδοχές για σύνδεση εξωτερικών κεραιών Wi-Fi. Το κουτί της συσκευασίας του δέκτη περιλαμβάνει τροφοδοτικό 12 Volt, καλώδιο επέκτασης αισθητήρα υπέρυθρων IR για έλεγχο του δέκτη από σημείο που δεν είναι ορατός, καλώδιο επέκτασης USB, δύο mini κεραίες Wi-Fi, φυλλάδιο με οδηγίες σε Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Universal 2 σε 1 τηλεχειριστήριο με δύο μπαταρίες μεγέθους AAA. Το τηλεχειριστήριο αυτό είναι συμβατό με όλους τους EDISION δέκτες, ενώ διαθέτει στο πάνω δεξί μέρος του μια αυτόνομη περιοχή 5 πλήκτρων που είναι μόνιμα ενεργοποιημένα για να ελέγχουν αντίστοιχες βασικές λειτουργίες της τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, πλήκτρα POWER για άνοιγμα – κλείσιμο της τηλεόρασης, RATIO για αλλαγή μεγέθους οθόνης, BACK για έξοδο και VOL± για αυξομείωση του ήχου. Το τηλεχειριστήριο έρχεται έτοιμο για να λειτουργήσει με τηλεοράσεις SAMSUNG και LG, κάτι που επιβεβαιώθηκε με επιτυχία στη δοκιμή μας, ενώ τα 5 πλήκτρα μπορούν να αντιγράψουν πανεύκολα τις αντίστοιχες λειτουργίες και οποιουδήποτε άλλου τηλεχειριστηρίου.

Ο EDISION OS mio 4K διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή 64-bit αρχιτεκτονικής ARMv8, ο οποίος βασίζεται σε Broadcom chipset 72604 και συγχρονίζει στα 1.5GHz (2×1.5GHz). Η μονάδα επεξεργασίας των γραφικών υποστηρίζει το OpenGL ES 3.1 για την αναπαραγωγή τρισδιάστατων γραφικών. Έχει δυνατότητα να αποκωδικοποιεί τα UHD δορυφορικά κανάλια, υποστηρίζει HLG/HDR10, ενώ μπορεί να αναπαράγει αρχεία συμπιεσμένα με H.264 και H.265/HEVC με ανάλυση 2160p. Υποστηρίζει επίσης αποκωδικοποίηση ήχου AAC+, AAC-HE, Dolby Digital+ και DTS. Ο δέκτης έχει μνήμη RAM 2GB DDR4 (2.4GHz), εκ των οποίων ελεύθερα είναι περίπου 692MB. Έχει επίσης εσωτερική μνήμη FLASH 8GB eMMC, από τα οποία καθαρά διαθέσιμα για το λειτουργικό είναι τα 1.7GB, αφήνοντας ελεύθερα περίπου 1.2GB για κατεβάσματα και εγκαταστάσεις πρόσθετων.

Υλικό

Ο EDISION OS mio 4K έχει δύο ενσωματωμένα tuners που είναι συμβατά με όλα τα σύγχρονα πρότυπα λήψης. Το δορυφορικό tuner του είναι τύπου DVB-S2X, ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σε αντίθεση με άλλους δέκτες που έχουμε παρουσιάσει και υποστηρίζουν αυτό το πρότυπο λήψης, σε κανένα από τα image που δοκιμάσαμε δεν υπάρχει επιλογή αναμεταδότη DVB-S2X. Παρόλα αυτά, η αναζήτηση DVB-S2X καναλιών εκτελείται με επιτυχία επιλέγοντας σύστημα DVB-S2. Υποστηρίζεται επίσης η λήψη καναλιών εκπομπής Multi Stream, ενεργοποιώντας μέσα από μενού την επιλογή T2MI RAW Mode. Το tuner είναι μοντέλο Availink AVL6261, υποστηρίζει τα πρωτόκολλα DiSEqC 1.0, DiSEqC 1.1, DiSEqC 1.2, καθώς και σύνδεση με SCR/CSS διακόπτες, είναι υπερευαίσθητο στη λήψη καναλιών με αδύναμο σήμα, ενώ η ολική σάρωση ενός δορυφόρου ολοκληρώνεται σε 9 περίπου λεπτά. Υποστηρίζεται πραγματικά σωστά και με ακρίβεια η τυφλή αναζήτηση (Blind Scan), εμφανίζοντας στην τηλεόραση τους διαθέσιμους αναμεταδότες ενός δορυφόρου μέσα σε 2 περίπου λεπτά. Όμως, αρνητικό είναι το γεγονός ότι μετά από αναζήτηση νέων καναλιών το tuner αρκετές φορές “κολλάει” και χρειάζεται επανεκκίνηση του δέκτη για να επανέλθει. Το tuner επίγειας λήψης είναι τύπου DVB-T2 και διαθέτει κι αυτό εξαιρετική ευαισθησία. Είναι μοντέλο Availink AVL6762 και σε ότι αφορά την αναζήτηση καναλιών “πάει σφαίρα” κυριολεκτικά, καθώς η σάρωση ολόκληρης της επίγειας μπάντας ολοκληρώνεται μέσα σε μόλις ένα λεπτό!

Όπως όλοι οι Enigma2 δέκτες, έτσι και ο EDISION OS mio 4K διαθέτει δυνατότητες αποκρυπτογράφησης, περιλαμβάνοντας στον εξοπλισμό του θύρα ανάγνωσης έξυπνης κάρτας που λόγω της αρχιτεκτονικής ARMv8 του επεξεργαστή συνεργάζεται με τον emulator OSCAM. Για τη σύνδεσή του στο internet, ο δέκτης διαθέτει ETHERNET interface 10/100Mbps, αλλά και Wi-Fi 802.11ac διπλής μπάντας 2.4GHz/5GHz με τεχνολογία MU-MIMO (πολλαπλοί χρήστες – πολλαπλές είσοδοι, πολλαπλές έξοδοι), ενώ έχει και ενσωματωμένο Bluetooth 4.0. Χρησιμοποιήσαμε τη Wi-Fi σύνδεση με άριστα αποτελέσματα καθ’ όλη τη διάρκεια των δοκιμών μας, συνδέοντας στις ειδικές υποδοχές της πίσω πλευράς του δέκτη τις δύο παρεχόμενες mini κεραίες Wi-Fi.

Φλασάρισμα image

Ο EDISION OS mio 4K έρχεται με προ-εγκατεστημένο λογισμικό OpenATV 6.2, το οποίο περιλαμβάνει τους drivers, τον Kernel (πυρήνα) Linux 4.19.4 για τη συνεργασία τους με το σύστημα, το Enigma2 με όλα τα αρχεία που υποστηρίζουν τη λειτουργία του δέκτη και διάφορα πρόσθετα, χωρίς να συνοδεύεται από emulators. Ο χρήστης μπορεί να δοκιμάσει να φορτώσει στο δέκτη νέα images που μπορεί εύκολα να τα βρει στο διαδίκτυο, ώστε να χρησιμοποιήσει τελικά αυτό που προτιμάει περισσότερο. Για τις δικές μας δοκιμές φορτώσαμε στο δέκτη όλα τα images που μέχρι αυτή τη στιγμή τον υποστηρίζουν και συγκεκριμένα τα OpenATV 6.3, OpenPli 7.0, OpenSPA 7.3, SatDreamGr 6.0 και OpenHDF 6.4. Δυστυχώς όμως, σε κανένα από αυτά δεν υποστηρίζονται προς το παρόν όλες οι λειτουργίες του δέκτη, όπως θα περιγράψουμε παρακάτω. Έτσι, αν και η επιλογή του πιο κατάλληλου image είναι δύσκολη, καταλήξαμε στο SatDreamGr 6.0. Το φλασάρισμα του δέκτη με νέο image εκτελείται πανεύκολα μέσω ενός φορμαρισμένου σε FAT-32 USB stick, το οποίο πρέπει να περιέχει τα αρχεία του λογισμικού στο φάκελο osmio4k. Έχοντας αποσυνδεδεμένο το καλώδιο τροφοδοσίας του δέκτη και αφού πρώτα συνδέσουμε το καλώδιο επέκτασης USB σε μια από τις USB θύρες του, συνδέουμε στη συνέχεια το stick σε αυτό και έπειτα τροφοδοτούμε το δέκτη με ρεύμα. Εφόσον εμφανιστεί στην τηλεόραση η κάρτα της αναβάθμισης, εντός των επόμενων 10 δευτερολέπτων πατάμε το πλήκτρο OK του τηλεχειριστηρίου και άμεσα ξεκινάει το φλασάρισμα του δέκτη με νέο image. Σε περίπου τρία με τέσσερα λεπτά ολοκληρώνεται η αναβάθμιση και ο δέκτης εκτελεί επανεκκίνηση, ώστε στη συνέχεια να εμφανιστεί στην τηλεόραση ο γνώριμος οδηγός αρχικών ρυθμίσεων των Enigma2 δεκτών.

Ανάλυση 4K UHD

Μέσα από τον οδηγό αρχικών ρυθμίσεων του δέκτη ο χρήστης επιλέγει την ανάλυση εικόνας που εκείνος επιθυμεί. Όμως, η επιλογή 2160p ανάλυσης που αναδεικνύει την υποστήριξη UHD εικόνας που διαθέτουν οι νέες 4K τηλεοράσεις απουσιάζει από τα περισσότερα images, καθώς υφίσταται μόνο στα OpenPli 7.0 και SatDreamGr 6.0. Οπότε, η επιλογή των συγκεκριμένων images για τους κατόχους 4K τηλεοράσεων είναι προς το παρόν μονόδρομος.

HbbTVHDMI CECPiPMultiboot

Αν και το HbbTV που δίνει πρόσβαση σε υβριδικές υπηρεσίες εκπεμπόμενες παράλληλα με το γραμμικό πρόγραμμα τηλεοπτικών καναλιών υποστηρίζεται από τον EDISION OS mio 4K, η λειτουργία του εκτελείται μόνο μέσα από τα OpenATV 6.3 και OpenHDF 6.4. Ακόμα και σε αυτά τα images όμως, υπάρχει ασυμβατότητα με την πλατφόρμα της ΕΡΤ Hybrid που δεν της επιτρέπει να ενεργοποιείται. Όλα τα images περιλαμβάνουν στο μενού τους ρυθμίσεις HDMI CEC, ενεργοποιώντας έτσι την αμφίδρομη επικοινωνία του δέκτη με τηλεοράσεις που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο αυτό. Ο δέκτης διαθέτει διπλό αποκωδικοποιητή HD video και υποστηρίζει ρυθμιζόμενη λειτουργία PiP για ταυτόχρονη εμφάνιση δύο καναλιών έως HD ανάλυσης στην οθόνη της τηλεόρασης. Υποστηρίζεται και η δυνατότητα multiboot λειτουργίας, η οποία επιτρέπει στο δέκτη να μπορεί να λειτουργεί κάθε φορά με διαφορετικό image και όχι μόνο με αυτό που είναι εγκατεστημένο στη Flash μνήμη του. Η εγκατάσταση των images για multiboot λειτουργία πραγματοποιείται σε ένα stick που είναι συνδεδεμένο σε μια USB θύρα του δέκτη.

IPTV streamingMedia Player

Τα images του EDISION OS mio 4K ενσωματώνουν την έκδοση 1.15.0 του GStreamer που είναι πολύ πρόσφατη κι έτσι ο δέκτης είναι απόλυτα συμβατός για IPTV streaming, κάτι που δοκιμάσαμε με απόλυτη επιτυχία σε ελληνικά και ξένα IPTV τηλεοπτικά κανάλια. Σε ότι αφορά το YouTube, η αναπαραγωγή video από τη δημοφιλή υπηρεσία είναι αδύνατη στα OpenPli 7.0 και SatDreamGr 6.0, ενώ στα υπόλοιπα images η αναζήτηση και αναπαραγωγή οποιουδήποτε video, ακόμα και UHD ανάλυσης, εκτελούνται άριστα. Εγκαταστήσαμε και δοκιμάσαμε με επιτυχία τον Kodi 17.6 krypton, ο οποίος αποτελεί κατά την άποψή μας την ιδανική επιλογή για αναπαραγωγή multimedia αρχείων από εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα. Μέσα από USB 3.0 σκληρό δίσκο με περιεχόμενο ταινιών που χρησιμοποιούμε για τις δοκιμές μας, επιλέξαμε την αναπαραγωγή σε πλήθος από αυτές. Η αναπαραγωγή των video με συμπίεση H.265/HEVC και UHD ανάλυση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη άνεση, ενώ τόσο ο DTS ήχος όσο και οι ελληνικοί εξωτερικοί υπότιτλοι εκτελέστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Τέλος, δοκιμάστηκε σε όλα τα images με επιτυχία η εγγραφή ζωντανού και προγραμματισμένου προγράμματος.

{gallery}25380{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Kathrein UFOpro

  Kathrein UFOpro

  Το UFOpro είναι η τελευταία πλατφόρμα Headend της γερμανικής Kathrein, για επόμενης γενιάς εφαρμογές τηλεόρασης σε χώρους φιλοξενίας. Το διαμορφώσιμο αρθρωτό συμπαγές πλαίσιό του διαθέτει μια σειρ...
 • TP-LINK TL-SG3428XF

  TP-LINK TL-SG3428XF

  Δημιουργήστε και επεκτείνετε το αστραπιαία γρήγορο δίκτυό σας με το TP-Link TL-SG3428XF, ένα πλήρως διαχειριζόμενο Switch επαγγελματικού επιπέδου. Εξοπλίζεται με 4x 10Gbps SFP+ θύρες για συνδεσιμό...
 • Καμπάνια 4μήνου της IDComs για το υπόλοιπο του 2023

  Καμπάνια 4μήνου της IDComs για το υπόλοιπο του 2023

  Η IDComs, πιστή στην υποστήριξη των συναδέλφων τεχνικών, έχει ξεκινήσει από την 1/9/2023 μία άκρως ενδιαφέρουσα καμπάνια που θα ολοκληρωθεί στις 31/12/2023, η οποία αφορά στα επαγγελματικά πακέτα ...
 • Nedis WSNWA1210BK

  Nedis WSNWA1210BK

  Δημιουργήστε μια γρήγορη και σταθερή σύνδεση Wi-Fi στο PC σας ή αναβαθμίστε το σήμα Wi-Fi του φορητού υπολογιστή σας, με τον Wireless AC1200 USB αντάπτορα της Nedis. Υποστηρίζει συχνότητα τόσο 5GH...
 • Amiko Mini Combo 3

  Amiko Mini Combo 3

  Ο Amiko Mini Combo 3 είναι ένας οικονομικός δέκτης με ανάλυση Full HD και υποστήριξη H.265/HEVC, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με διπλό tuner για να καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες θέασης του μέσο...
 • FRITZ!Box – Έξυπνα ρολά στο Smart Home

  FRITZ!Box – Έξυπνα ρολά στο Smart Home

  Το FRITZ!Box λειτουργεί ως διανομέας Smart Home για τη διαχείριση πολλών συσκευών στο σπίτι σας. Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες για έξυπνα χειριστήρια ρολών σε συνδυασμό με το FRITZ!Box για ακόμα ...
 • Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Η IDComs – στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων τεχνικών του κλάδου μας – ανακοινώνει την επικείμενη διοργάνωση Webinar με θέμα «Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολε...
 • Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Στο προηγούμενο τεύχος έγινε αναφορά στους δύο βασικούς θορύβους. Τον ενδογενή θόρυβο των ενισχυτών και τον εξωγενή θόρυβο του περιβάλλοντος χώρου της εγκατάστασης. Ο ενδογενής θόρυβος παράγεται α...
 • Mesh Wi-Fi setup

  Mesh Wi-Fi setup

  Ρυθμίστε το Mesh Wi-Fi γρήγορα και απλά. Πατήστε δύο κουμπιά και το Wi-Fi Mesh στο FRITZ!Box σας είναι έτοιμο για χρήση. Με το Mesh, το Wi-Fi σας φτάνει σε όλες τις γωνίες και επωφελείστε από την ...
 • Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Η Ikusi έχει μεριμνήσει εξαρχής για τη συμβατότητα με το 2ο ψηφιακό μέρισμα (C48) και τους κεντρικούς ενισχυτές NBS, για τους οποίους η εταιρεία έχει δημιουργήσει μοντέλα στη μπάντα λειτουργίας 47...
 • Engel 5G

  Engel 5G

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς ενισχυτών. Πρόκειται για ενισχυτές ιστού και γραμμής της ισπανικής Engel Axil με φίλτρο 5G, οι οποίοι διαθέτουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευ...
 • NOD Transporter Blue

  NOD Transporter Blue

  Η NOD Transporter είναι θήκη κατασκευασμένη από PU & EVA και διαθέτει ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα για να προστατέψει πλήρως τον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο κατά τη μεταφορά. Με minimal design...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος 181

  Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος 181

  Το νέο τεύχος Οκτωβρίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Αθλητικός ...
 • Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2023-24

  Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2023-24

  Ο Αύγουστος που μας πέρασε έκρυβε τελικά έντονες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις, οι οποίες αποτέλεσαν το καλύτερο ορεκτικό για το τηλεοπτικό κοινό εν όψει της νέας αθλητικής σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Τ...
 • Athens Electronix 2024

  Athens Electronix 2024

  Έχοντας στο ιστορικό μας δύο πλήρως επιτυχημένες εκθέσεις μετά την COVID εποχή, την Creta Electronix 2022 και τη Salonica Electronix 2023, ετοιμαζόμαστε με ταχείς ρυθμούς για τη διοργάνωση της επό...
 • Amiko Mini Combo 3

  Amiko Mini Combo 3

  Η Amiko διευρύνει τη δημοφιλή σειρά δεκτών της Mini Combo, φέρνοντας στην κυκλοφορία ένα νέο μοντέλο με την τελευταία έκδοση 3. Ο Amiko Mini Combo 3 είναι ένας οικονομικός δέκτης με ανάλυση Full H...
 • AXRED T90 NG

  AXRED T90 NG

  Η εταιρεία AxSat κυκλοφόρησε έναν νέο δέκτη MPEG-4 στην ελληνική αγορά, ο οποίος έρχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες του χρήστη για επίγεια ψηφιακή λήψη. Εξοπλισμένος με DVB-T2 tuner και υποστηρίζ...