Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 495
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

23 Απριλίου 2024 10:00
23 Απριλίου 2024 09:28
20 Φεβρουαρίου 2019 12:02

OCTAGON SF8008

4K UHD Combo δέκτης που τα κάνει όλα και συμφέρει!

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
f738bf42edd138e49af51fc6e87c7808 XL f0e4f367

Ένα νέο 4K δέκτη δοκιμάσαμε για αυτό το μήνα στην Ψηφιακή Τηλεόραση, που παρά το προσιτό για όλους τους χρήστες κόστος αγοράς του, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας! Πρόκειται για τον Octagon SF8008, ο οποίος είναι ένας Enigma2 Linux 4K Combo δέκτης και είναι ο δεύτερος 4K UHD δέκτης της γερμανικής Octagon. Εξοπλισμένος με δύο νέας γενιάς tuners που του εξασφαλίζουν άριστη…

Ένα νέο 4K δέκτη δοκιμάσαμε για αυτό το μήνα στην Ψηφιακή Τηλεόραση, που παρά το προσιτό για όλους τους χρήστες κόστος αγοράς του, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας! Πρόκειται για τον Octagon SF8008, ο οποίος είναι ένας Enigma2 Linux 4K Combo δέκτης και είναι ο δεύτερος 4K UHD δέκτης της γερμανικής Octagon. Εξοπλισμένος με δύο νέας γενιάς tuners που του εξασφαλίζουν άριστη συμβατότητα με όλα τα σύγχρονα πρότυπα DVB, έρχεται με ένα DVB-S2X που υποστηρίζει τη λήψη multi-stream δορυφορικών εκπομπών και ένα DVB-C/T2 tuner για καλωδιακή/επίγεια λήψη. Έχει ενσωματωμένο Wi-Fi που απλοποιεί την τοποθέτησή του σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού, ενώ έρχεται και με υποστήριξη YouTube, Kodi, HbbTV και Stalker!

Ο Octagon SF8008 είναι ένας Enigma2 4K Combo δέκτης που με απόλυτα προσιτό κόστος προσφέρει μεγάλη ποικιλία τηλεοπτικού περιεχομένου, αυξάνοντας έτσι την ποιότητα της ψυχαγωγίας. Είναι επίσης ένας δέκτης ιδανικός για το μέσο χρήστη που δεν επιθυμεί ή δεν είναι εξοικειωμένος να εκτελεί εξωτερικές παρεμβάσεις, με πολύπλοκες χειροκίνητες εγκαταστάσεις για την ενεργοποίηση υποστηριζόμενων λειτουργιών, καθώς όλες εκτελούνται σωστά μέσα από το κατάλληλο image. Με υποστήριξη UHD (3840×2160 p50/60) ανάλυσης HLG/HDR 10bit και H.265/HEVC συμπίεσης, έχει δυνατότητα να αποκωδικοποιεί UHD δορυφορικά κανάλια. Υποστηρίζει ρυθμιζόμενη λειτουργία PiP (Picture in Picture), ώστε να προβάλλει ταυτόχρονα στην τηλεόραση δύο διαφορετικά κανάλια, ενός HD και ενός UHD ανάλυσης. Μέσω της άριστης υποστήριξης του κορυφαίου Media Center Kodi, ο Octagon SF8008 μπορεί να αναπαράγει οποιασδήποτε μορφής αρχεία video και ήχου από εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα ή να εκτελεί IPTV streaming. Εκτελεί επίσης ζωντανές ή προγραμματισμένες εγγραφές στα γεγονότα που επιθυμεί ο χρήστης, ενώ αναπαράγει χωρίς κανένα πρόβλημα UHD video από το YouTube. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σαν IPTV Box, καθώς είναι απόλυτα συμβατός με το Stalker που επιτρέπει τη σύνδεση σε portals IPTV υπηρεσιών.

Χαρακτηριστικά

Ο Octagon SF8008 έρχεται σε μαύρο σασί αλουμινίου, με διαστάσεις 220x126x40 χιλιοστών και βάρος 516 γραμμαρίων. Στο κέντρο της πρόσοψης είναι τοποθετημένο ένα μεγάλο στρογγυλό πλήκτρο που θέτει τη συσκευή σε θέση ON/Stand-by, ενώ αριστερά του βρίσκεται η αποτελούμενη από 7 τμήματα LED οθόνη 4 ψηφίων. Στη δεξιά πλευρά βρίσκουμε μία θύρα USB 3.0 και υποδοχή CA CARD για ανάγνωση έξυπνης κάρτας, ενώ η πίσω πλευρά του δέκτη διαθέτει πλουσιότατο εξοπλισμό συνδέσεων. Συγκεκριμένα, διακόπτη ON/OFF, υποδοχή εξωτερικής τροφοδοσίας DC-12V, μικροσκοπικό πλήκτρο RECOVERY για επαναφορά, υποδοχή SD CARD (MicroSD), θύρες USB 2.0, ETHERNET και HD-OUT (HDMI 2.0a), mini jack υποδοχές RS-232 για service και AV για αναλογική έξοδο ήχου και εικόνας, οπτική θύρα S/PDIF για ψηφιακή έξοδο ήχου, υποδοχές DVB-C/T2 και DVB-S2 για συνδέσεις καλωδιακού/επίγειου και δορυφορικού σήματος αντίστοιχα, καθώς και δύο ενσωματωμένες στο σασί κεραίες για σύνδεση Wi-Fi. Ο δέκτης έρχεται σε κουτί συσκευασίας που περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο με δύο μπαταρίες μεγέθους AAA, καλώδιο HDMI, τροφοδοτικό 12V-2A και δύο φυλλάδια με οδηγίες χρήσης σε αγγλικά και γερμανικά.

Ο Octagon SF8008 διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή 64-bit αρχιτεκτονικής ARMv7 της Huawei που βασίζεται σε chipset Hisilicon 3798MV200, ο οποίος συγχρονίζει στα 1.6GHz (4×1.6GHz) και αποδίδει 15.000 DMIPS. Ο επεξεργαστής αυτός “παντρεύεται” με μονάδα επεξεργασίας γραφικών Mali-450 MP που υποστηρίζει το OpenGL ES 2.0 για την υλοποίηση της αναπαραγωγής τρισδιάστατων γραφικών. Είναι ιδιαίτερα αποδοτικός στην αποκωδικοποίηση περιεχομένου UHD ανάλυσης, υποστηρίζει HLG/HDR 10bit και μπορεί να αναπαράγει 4K δορυφορικά κανάλια και αρχεία video συμπίεσης H.264 και H.265/HEVC με ανάλυση 2160p και ψηφιακό ήχο. Διαθέτει μνήμη RAM 1GB DDR4, με την καθαρά (αναλόγως του image) διαθέσιμη να φτάνει περίπου τα 940MB, από τα οποία μένουν ελεύθερα περίπου 600MB. Έχει επίσης εσωτερική μνήμη FLASH 8GB eMMC που εξασφαλίζει γρήγορους εναλλαγής, με την πραγματική διαθέσιμη χωρητικότητα αυτής να φτάνει περίπου τα 6.6GB, από τα οποία μένουν ελεύθερα περίπου 6.3GB για εγκαταστάσεις πρόσθετων.

Υλικό

Ο Octagon SF8008 έχει ενσωματωμένα στην μητρική πλακέτα του δύο tuners για να μπορεί να υποστηρίζει όλα τα σύγχρονα πρότυπα λήψης, ένα δορυφορικό που είναι συμβατό με το εκτεταμένο πρότυπο DVB-S2X και έχει δυνατότητα να λαμβάνει και κανάλια multi-stream εκπομπών, καθώς και ένα υβριδικό DVB-C/T2 που μπορεί να λαμβάνει είτε καλωδιακό, είτε επίγειο σήμα. To DVB-S2X tuner είναι μάρκας Silabs, μοντέλο Si2166-D60, έχει υψηλή ευαισθησία και μπορεί να λαμβάνει με επιτυχία κανάλια που εκπέμπουν με το εκτεταμένο πρότυπο DVB-S2X, επιλέγοντας μέσα από το μενού τυφλής ανίχνευσης σύστημα DVB-S2. Υποστηρίζει επίσης άριστα και τη λήψη καναλιών multi-stream εκπομπών, κάτι που μπορεί να γίνει με αυτόματη ανίχνευση εφόσον τέτοιος transponder βρίσκεται μέσα στη βάση δεδομένων του δέκτη, αλλά και με χειροκίνητη μέσα από τους προ-ρυθμισμένους αναμεταδότες (σε κάποια images μάλιστα οι multi-stream συχνότητες είναι σημειωμένες) ή με προσθήκη του χρήστη, αλλάζοντας μέσα από το μενού ανίχνευσης τον τύπο του Transport Stream σε Multistream και ορίζοντας τα PLS Mode και PLS Code. Υποστηρίζει τα πρωτόκολλα DiSEqC 1.0, DiSEqC 1.1, DiSEqC 1.2 και USALS, ενώ η ολική σάρωση ενός δορυφόρου ολοκληρώνεται σε 9 περίπου λεπτά. Η τυφλή ανίχνευση (Blind Scan) υπάρχει στο μενού όλων των images, όμως δε λειτουργεί σωστά και αποτελεί το μοναδικό στην κυριολεξία αρνητικό σημείο του δέκτη. Συγκεκριμένα, το μενού της τυφλής ανίχνευσης περιλαμβάνει δύο τύπους ανίχνευσης, για κανάλια και για αναμεταδότες. Όμως, πολλοί από τους αναμεταδότες που “κατεβάζει” ο δέκτης δεν υφίστανται στην πραγματικότητα, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα την παντελή αδυναμία λήψης καναλιών σε ορισμένους δορυφόρους, με αυτόν τον τρόπο ανίχνευσης. Το υβριδικό DVB-C/T2 tuner του δέκτη είναι μάρκας Altobeam, μοντέλο ATBM7821, διαθέτει υψηλή ευαισθησία και κάνει ταχύτατη ανίχνευση της επίγειας μπάντας, κατεβάζοντας όλα τα κανάλια της μέσα σε περίπου 3 λεπτά.

Σε ότι αφορά την αποκρυπτογράφηση υπηρεσιών, ο Octagon SF8008 εξοπλίζεται με θύρα ανάγνωσης έξυπνης κάρτας που λόγω της αρχιτεκτονικής ARMv7 του επεξεργαστή συνεργάζεται με τον emulator OSCAM. Όμως, οι χρήστες που προτιμούν και έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν το CCCAM, μπορούν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα να συνεχίσουν να το κάνουν και με τον Octagon SF8008 επιλέγοντας την έκδοση 2.3.2, κάτι που δοκιμάσαμε με άριστα αποτελέσματα σε όλες τις περιπτώσεις. Για την πρόσβαση στο internet ο δέκτης διαθέτει Gigabit LAN interface που του εξασφαλίζει γρήγορη σύνδεση σε περιεχόμενο υψηλής ανάλυσης. Έχει επίσης και ενσωματωμένο Wi-Fi με δύο WLAN κεραίες που επιτρέπουν στο χρήστη να τον τοποθετήσει χωρίς κανένα πρόβλημα σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τις δοκιμές μας, αφού καθόλη τη διάρκειά τους χρησιμοποιήσαμε την ασύρματη σύνδεση στο τοπικό μας δίκτυο.

Φλασάρισμα image

Ο Octagon SF8008 έρχεται με προ-εγκατεστημένο λογισμικό OpenATV 6.2, το οποίο περιλαμβάνει τους drivers, τον Kernel (πυρήνα) Linux 4.4.35 για τη συνεργασία τους με το σύστημα, το Enigma2 με όλα τα αρχεία που υποστηρίζουν τη λειτουργία του δέκτη και διάφορα ενσωματωμένα πρόσθετα, χωρίς να συνοδεύεται από emulators. Ο δέκτης όμως έχει τεράστια υποστήριξη από images που παρέχουν πληθώρα επιλογών στο χρήστη, ώστε να βρει το κατάλληλο και να κρατήσει αυτό που του ταιριάζει περισσότερο. Για τις ανάγκες των δοκιμών μας, ψάξαμε στο διαδίκτυο και βρήκαμε ούτε λίγο ούτε πολύ 10 images συμβατά με τον Octagon SF8008, τα οποία φυσικά και χρησιμοποιήσαμε στο σύνολό τους για την πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών μας. Συγκεκριμένα, δοκιμάσαμε τα Egami 8.1, OpenATV 6.3, OpenDroid 6.7, OpenEight 6.6, OpenESI 8.0, OpenHDF 6.3, OpenSPA 7.3, OpenVix 5.2, SatDreamGr 6.0 και PurE2 6.2, εκ των οποίων τρία είναι τα images που αναδεικνύουν όλες τις δυνατότητες του δέκτη. Όπως θα εξηγήσουμε παρακάτω, τα OpenEight 6.6, OpenVix 5.2 και SatDreamGr 6.0 ανταποκρίνονται πλήρως σε όλες τις λειτουργίες που υποστηρίζει ο δέκτης, με λίγα λόγια ο χρήστης μπορεί με τη χρήση ενός εκ των τριών αυτών των images “να τα έχει όλα”. Το φλασάρισμα νέου image είναι μια πανεύκολη διαδικασία που εκτελείται με τη χρήση ενός φορμαρισμένου σε FAT-32 USB stick, το οποίο πρέπει να περιέχει το αρχείο usb_update.bin και το φάκελο octagon που περιλαμβάνει τα αρχεία του λογισμικού. Με το διακόπτη τροφοδοσίας σε θέση OFF, τοποθετούμε το stick στη USB 3.0 θύρα του δέκτη (δεξιά πλευρά) και κρατώντας πατημένο το μπροστινό πλήκτρο ON/Stand-by θέτουμε το διακόπτη τροφοδοσίας σε θέση ON. Μόλις εμφανιστεί η λέξη update στην LED οθόνη της πρόσοψης αφήνουμε το πλήκτρο ON/Stand-by και περιμένουμε να εμφανιστεί στην τηλεόραση το μενού της αναβάθμισης. Με το τηλεχειριστήριο πατάμε πάνω στην επιλογή “4. Recovery From USB” ώστε να ξεκινήσει το φλασάρισμα του δέκτη με το νέο image. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε περίπου δύο λεπτά και ο δέκτης εκτελεί επανεκκίνηση, ώστε μετά να εμφανιστεί στην τηλεόραση ο γνώριμος οδηγός αρχικών ρυθμίσεων των Enigma2 δεκτών.

Ανάλυση 4K UHD

Ο Octagon SF8008 υποστηρίζει ανάλυση UHD, όμως στις αρχικές ρυθμίσεις του δέκτη με χρήση image OpenATV 6.3, OpenDroid 6.7, OpenSPA 7.3, ή PurE2 6.2 απουσιάζει η επιλογή 2160p ανάλυσης που αναδεικνύει τη δυνατότητα υποστήριξης UHD εικόνας των νέων 4K τηλεοράσεων. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες που διαθέτουν 4K τηλεοράσεις θα πρέπει να επιλέξουν μεταξύ Egami 8.1, OpenEight 6.6, OpenESI 8.0, OpenHDF 6.3, OpenVix 5.2 ή SatDreamGr 6.0.

HbbTVHDMI CECPiP

Με την εγκατάσταση του “hbbtv-webkit” που βρίσκεται διαθέσιμο για λήψη από το αποθετήριο των πρόσθετων, ενεργοποιείται σε όλα τα images η υποστήριξη του HbbTV. Έτσι, με την εκτέλεση του HbbTV ο δέκτης επιτρέπει την πρόσβαση σε υβριδικές υπηρεσίες που εκπέμπουν παράλληλα με το γραμμικό πρόγραμμα τηλεοπτικών καναλιών. Όμως, η πλατφόρμα της ΕΡΤ Hybrid γίνεται διαθέσιμη στους χρήστες μόνο με χρήση OpenEight 6.6, OpenVix 5.2 ή SatDreamGr 6.0, καθώς υπάρχει ασυμβατότητα με τα υπόλοιπα images. Η ρύθμιση HDMI CEC βρίσκεται επίσης διαθέσιμη στο μενού όλων των images και με την ενεργοποίησή της επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία του δέκτη με τηλεοράσεις που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο αυτό. Ο Octagon SF8008 διαθέτει διπλό αποκωδικοποιητή video και υποστηρίζει ρυθμιζόμενη λειτουργία PiP που ενεργοποιεί την ταυτόχρονη εμφάνιση δύο καναλιών στην τηλεόραση. Και μάλιστα, το ένα από τα δύο κανάλια μπορεί να είναι ακόμα και UHD ανάλυσης, δυνατότητα που δεν υποστηρίζουν οι περισσότεροι 4K δέκτες της αγοράς.

IPTVYouTubeKodiStalker

Χάρη στην έκδοση 1.15.0 του GStreamer που είναι πολύ πρόσφατη και ενσωματώνεται σε όλα τα images, ο Octagon SF8008 είναι απόλυτα συμβατός για IPTV streaming. Δοκιμάσαμε τη λειτουργία αυτή με άριστα αποτελέσματα, παρακολουθώντας μέσω Wi-Fi σύνδεσης πλήθος ελληνικών και ξένων IPTV τηλεοπτικών καναλιών. Κατεβάσαμε στη συνέχεια από το αποθετήριο των πρόσθετων το YouTube, ώστε να δοκιμάσουμε τη λειτουργία του. Η αναζήτηση και αναπαραγωγή οποιουδήποτε video, ακόμα και UHD ανάλυσης, εκτελέστηκαν απροβλημάτιστα σε όλα τα images. Συνδέσαμε σκληρό δίσκο USB 3.0 που περιέχει πλήθος αρχείων video και εγκαταστήσαμε από το αποθετήριο των πρόσθετων τον Kodi 17.6 krypton. Ο κορυφαίος αυτός media center λειτουργεί άψογα και μάλιστα, ο Octagon SF8008 είναι ο μοναδικός Enigma2 δέκτης από όσους έχουμε έως τώρα δοκιμάσει που αναπαράγει περιεχόμενο από τον δικό του player και όχι από τον player του δέκτη. Μέσα από τον Kodi η αναπαραγωγή των video με συμπίεση H.265/HEVC και UHD ανάλυση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη άνεση, ενώ ο DTS ήχος των ταινιών εκτελέστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Επιπλέον, με τις κατάλληλες ρυθμίσεις γλώσσας αναγνωρίστηκαν και οι ελληνικοί εξωτερικοί υπότιτλοι. Δοκιμάστηκε σε όλα τα images με επιτυχία και η εγγραφή ζωντανού και προγραμματισμένου προγράμματος. Κατεβάσαμε επίσης από το αποθετήριο των πρόσθετων το “stalker_qt” που ενεργοποιεί την υποστήριξη του Stalker. Έτσι, ο δέκτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για λειτουργίες που εκτελούν εξειδικευμένα IPTV Box, επιτρέποντας στο χρήστη να συνδέεται σε Portals IPTV υπηρεσιών, κάτι που δοκιμάσαμε με απόλυτη επιτυχία!

{gallery}25722{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...