Skip to main content
24 Σεπτεμβρίου 2019 21:55

AXAS HIS C 4K SECOND EDITION

4K Ultra HD Enigma2 Combo δέκτης με τηλεχειριστήριο 2 σε 1

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F04%252Fb56b96149e156373bb8f124e7cc3818d XL

Μένοντας πάντα πιστοί στην προσπάθεια μας να παρουσιάζουμε όλα τα νέα προϊόντα της αγοράς, δοκιμάσαμε για αυτό το μήνα στο εργαστήριο της Ψηφιακής τηλεόρασης ένα νέο δέκτη που κυκλοφόρησε μόλις πρόσφατα. Πρόκειται για τον γερμανικό Axas HIS C 4K Second Edition, ο οποίος είναι ένας Enigma2 combo δέκτης που υποστηρίζει ανάλυση UHD…

Μένοντας πάντα πιστοί στην προσπάθεια μας να παρουσιάζουμε όλα τα νέα προϊόντα της αγοράς, δοκιμάσαμε για αυτό το μήνα στο εργαστήριο της Ψηφιακής τηλεόρασης ένα νέο δέκτη που κυκλοφόρησε μόλις πρόσφατα. Πρόκειται για τον γερμανικό Axas HIS C 4K Second Edition, ο οποίος είναι ένας Enigma2 combo δέκτης που υποστηρίζει ανάλυση UHD και αποκωδικοποίηση H.265/HEVC. Εξοπλίζεται με δύο σύγχρονα tuners, ένα DVB-S2X για δορυφορική λήψη που μπορεί να λαμβάνει και προγράμματα multi-stream εκπομπών, καθώς και ένα DVB-C/T2 για καλωδιακή/επίγεια λήψη. Έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή Cortex A53, δυνατότητες ασύρματης σύνδεσης Wi-Fi και Bluetooth, αλλά και εξαιρετικά προσιτό για την κατηγορία του κόστος αγοράς.

Ο Axas HIS C 4K Second Edition είναι ένας δέκτης που επιτρέπει στο χρήστη να παρακολουθεί 4K UHD δορυφορικά κανάλια, αλλά και τα προγράμματα της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης, ενώ είναι και συμβατός με το επερχόμενο στη χώρα μας πρότυπο επίγειας εκπομπής. Έχει δυνατότητα να λαμβάνει τηλεοπτικά κανάλια που χρησιμοποιούν για την εκπομπή τους το εκτεταμένο πρότυπο δορυφορικής μετάδοσης DVB-S2X, αλλά και αυτά που εκπέμπονται μέσω πολλαπλών ροών (multi-stream). Φυσικά, ως Enigma2 δέκτης που είναι, μπορεί να δεχτεί παραμετροποίηση και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις να αποκωδικοποιεί και κρυπτογραφημένα προγράμματα. Έχει επίσης δυνατότητα να λειτουργεί σαν PVR για εκτέλεση ζωντανών και προγραμματισμένων εγγραφών προγραμμάτων, καθώς και σαν media player για αναπαραγωγή όλων των τύπων multimedia αρχείων. Επιπλέον, έχει ενσωματωμένο Wi-Fi που διευκολύνει την τοποθέτησή του δίπλα σε οποιοδήποτε τηλεόραση του σπιτιού.

Χαρακτηριστικά

Ο Axas HIS C 4K Second Edition έρχεται σε μαύρο πλαστικό σασί, με διαστάσεις 119x115x20 χιλιοστών. Η πρόσοψή του διαθέτει οθόνη LED τεσσάρων ψηφίων και δεξιά από αυτήν μια USB 2.0 θύρα που καλύπτεται από ελαστικό κάλυμμα. Στην αριστερή πλευρά του είναι τοποθετημένη υποδοχή έξυπνης κάρτας, ενώ η πίσω πλευρά διαθέτει πλούσιο εξοπλισμένο συνδέσεων. Συγκεκριμένα, πλήκτρο ON/OFF, υποδοχή εξωτερικής τροφοδοσίας 12V/2A, μικροσκοπικό πλήκτρο RESET, υποδοχή TF CARD (micro SD), θύρες ETHERNET, οπτική S/PDIF για έξοδο ψηφιακού ήχου, HD OUT (HDMI 2.0a), mini AV, USB 3.0 και COM (service), καθώς και υποδοχές RF IN, LNB IN για αντίστοιχες συνδέσεις επίγειων/καλωδιακών και δορυφορικών σημάτων. Μέσα στο κουτί της συσκευασίας του δέκτη βρίσκονται τηλεχειριστήριο εκμάθησης 2 σε 1 για κοινό έλεγχο με την τηλεόραση, τροφοδοτικό 12V/2A, HDMI καλώδιο, mini AV (3.5mm) καλώδιο σε τριπλό RCA και φυλλάδιο με οδηγίες χρήσης.

Ο Axas HIS C 4K Second Edition βασίζει τη λειτουργία σε Hisilicon chipset Hi3798MV200, το οποίο εξοπλίζεται με 64-bit επεξεργαστή Cortex A53. Ο επεξεργαστής αυτός είναι αρχιτεκτονικής ARMv7 και αποτελείται από τέσσερις πυρήνες που συγχρονίζουν στα 1.6GHz (4×1.6GHz), ενώ αποδίδει 15.000 DMIPS. Διαθέτει επίσης πολλαπλών πυρήνων επεξεργαστή γραφικών υψηλής απόδοσης Mali-450 που υποστηρίζει το OpenGL ES 2.0 για την υλοποίηση της αναπαραγωγής τρισδιάστατων γραφικών. Υποστηρίζει ανάλυση έως 3840×2160@60fps (UHD) και αποκωδικοποίηση video H.265/HEVC Main 10 Profile@Level 5.1 High-Tier, H.264, MPEG-2 Main Profile@High Level, AVS, AVS+, VC1, VP6, VP8 και VP9. Υποστηρίζει επίσης αποκωδικοποίηση ήχου MPEG-1, MPEG-2, MP3, AAC-LC, HE-AAC V1/V2, Dolby True HD, Dolby Digital Plus και DTS. Σε ότι αφορά τη μνήμη του, ο Axas HIS C 4K Second Edition διαθέτει 1GB RAM DDR4, από την οποία η πραγματική διαθέσιμη φτάνει συνολικά περίπου τα 925MB, αφήνοντας ελεύθερα περίπου τα 550MB. Έχει επίσης ενσωματωμένη μνήμη FLASH 8GB eMMC, από την οποία το σύνολο της πραγματικής διαθέσιμης φτάνει τα 6.9GB, ενώ για εγκαταστάσεις πρόσθετων μένουν ελεύθερα τα 6.4GB.

Υλικό

Ο Axas HIS C 4K Second Edition έχει δύο σύγχρονης τεχνολογίας ενσωματωμένα tuners που του επιτρέπουν να λαμβάνει επίγεια και δορυφορικά προγράμματα. Το DVB-C/T2 tuner του υποστηρίζει το επερχόμενο πρότυπο επίγειας εκπομπής και φυσικά έχει απόλυτη συμβατότητα με το τρέχων για λήψη επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης. Το δορυφορικό tuner του έχει ενσωματωμένο αποδιαμορφωτή για τη λήψη DVB-S2X σημάτων, ενώ υποστηρίζει και τη λήψη προγραμμάτων που εκπέμπονται μέσω πολλαπλής ροής (multi-stream). Υποστηρίζει τα πρωτόκολλα DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2, USALS και είναι αρκετά ευαίσθητο στη λήψη, ενώ επιτυγχάνει γρήγορους χρόνους στις εναλλαγές καναλιών.

Για την αποκρυπτογράφηση υπηρεσιών ο Axas HIS C 4K Second Edition διαθέτει αναγνώστη έξυπνης κάρτας, ενώ λόγω της αρχιτεκτονικής ARMv7 του επεξεργαστή υποστηρίζεται ο emulator OSCAM, κάτι που δοκιμάσαμε στην πράξη με απόλυτη επιτυχία. Ο εξοπλισμός του δέκτη περιλαμβάνει θύρα HDMI 2.0a που μπορεί να δίνει UHD ανάλυση (3840×2160@60fps), αλλά και αναλογική mini jack 2.3mm AV έξοδο, ώστε να μπορεί να συνδεθεί ακόμα και σε παλαιότερης τεχνολογίας τηλεόραση. Για τη σύνδεση στο internet εξοπλίζεται με Ethernet LAN interface 10/100Mbps, ενώ διαθέτει και δυνατότητες ασύρματης συνδεσιμότητας Wi-Fi 2,4GHz και Bluetooth. Διαθέτει επίσης οπτική S/PDIF για έξοδο ψηφιακού ήχου και σύνδεση σε ενισχυτή Home Cinema, αυξάνοντας έτσι την εμπειρία του χρήστη.

Τηλεχειριστήριο learning 2 σε 1

Ο Axas HIS C 4K Second Edition διαθέτει το πλεονέκτημα να συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό τηλεχειριστήριο 2 σε 1 που κάνει εφικτό τον κοινό έλεγχο δέκτη και τηλεόρασης. Έχει χορταστικό μέγεθος, πολύ καλή εμβέλεια και προγραμματίζεται πανεύκολα με διαδικασία learning, αντιγράφοντας τις βασικές λειτουργίες οποιουδήποτε γνήσιου. Ο προγραμματισμός επιτυγχάνει την αντιγραφή των λειτουργιών 5 πλήκτρων, POWER, SOURCE, αυξομείωσης ήχου ± και OK, ώστε με το τηλεχειριστήριο του δέκτη να ελέγχονται και οι βασικές λειτουργίες της τηλεόρασης. Τα πλήκτρα αυτά βρίσκονται σε αυτόνομη περιοχή στο πάνω μέρος του τηλεχειριστηρίου και είναι μόνιμα ενεργοποιημένα, ενώ ο προγραμματισμός τους διατηρείται ακόμα και όταν αντικατασταθούν οι μπαταρίες. Η διαδικασία πραγματοποιείται ως εξής: Τοποθετούμε απέναντι και σε κοντινή μεταξύ τους απόσταση τους αισθητήρες του learning και του γνήσιου τηλεχειριστηρίου, δηλαδή “μάτι” με “μάτι”. Κρατάμε πατημένο για 8 περίπου δευτερόλεπτα το πλήκτρο Learn μέχρι να ανάψει σταθερά το κύριο πλήκτρο Power, οπότε και το απελευθερώνουμε. Πατάμε στη συνέχεια το πλήκτρο του γνήσιου τηλεχειριστηρίου που θέλουμε να αντιγράψουμε και παρατηρούμε ότι το πλήκτρο Power αρχίζει τώρα να αναβοσβήνει. Έπειτα πατάμε το αντίστοιχο πλήκτρο του τηλεχειριστηρίου εκμάθησης και το πλήκτρο Power επανέρχεται σταθερά αναμμένο, σηματοδοτώντας έτσι την επιτυχία της αντιγραφής. Επαναλαμβάνουμε τα παραπάνω βήματα για τα υπόλοιπα 4 πλήκτρα και αποθηκεύουμε τις ρυθμίσεις πατώντας το πλήκτρο Learn, οπότε και σβήνει το κύριο πλήκτρο Power.

Λογισμικό – Αναβάθμιση

Ο Axas HIS C 4K Second Edition έρχεται με προ-εγκατεστημένο λογισμικό OpenATV 6.2, το οποίο περιλαμβάνει τους drivers, τον Kernel (πυρήνα) Linux 4.4.35 για τη συνεργασία τους με το σύστημα, το Enigma2 με όλα τα αρχεία που υποστηρίζουν τη λειτουργία του δέκτη και διάφορα πρόσθετα, χωρίς να έχει ενσωματωμένους  emulators. Εφόσον ο χρήστης επιθυμεί να το αντικαταστήσει με κάποιο νεότερο, μπορεί να χρησιμοποιήσει το OpenATV 6.3 ή το PurE2 6.3, τα οποία μπορεί εύκολα να βρει και να κατεβάσει από το internet. Υπάρχει επίσης και το OpenNFr 6.3, το οποίο όμως συμβουλεύουμε να μην εγκατασταθεί, καθώς μπορεί να προκαλέσει μόνιμο πρόβλημα που δεν θα επιτρέπει στο δέκτη να φορτώνει το Enigma2. Για να φλασάρουμε το δέκτη με νέο image θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ένα φορμαρισμένο σε FAT-32 USB stick, στο root του οποίου θα έχουμε αντιγράψει το φάκελο axas που θα περιέχει τα αρχεία του λογισμικού. Με το πλήκτρο ενεργοποίησης σε θέση OFF, τοποθετούμε το stick σε μια USB θύρα του δέκτη. Στη συνέχεια κρατάμε με το δάχτυλό μας πατημένο το μικροσκοπικό πλήκτρο RESET και πατάμε το πλήκτρο ενεργοποίησης που θέτει το δέκτη στη θέση ON. Μόλις εμφανιστεί στην οθόνη του δέκτη το μήνυμα updt απελευθερώνουμε το πλήκτρο RESET, οπότε και εμφανίζεται στην τηλεόραση η κάρτα με την έναρξη και την πρόοδο της αναβάθμισης. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε λιγότερο από δύο λεπτά, ο δέκτης εκτελεί αυτόματα επανεκκίνηση και φορτώνει το Enigma2 που εμφανίζει τον γνώριμο οδηγό αρχικών ρυθμίσεων.

Ανάλυση 4K UHD

Παρά τη δεδομένη δυνατότητα του Axas HIS C 4K Second Edition να υποστηρίζει UHD ανάλυση, ούτε στο OpenATV 6.2, αλλά ούτε και στα OpenATV 6.3, PurE2 6.3 δεν υπάρχει η επιλογή ανάλυσης εικόνας 2160p. Αν και αυτό είναι εφικτό να διορθωθεί με επόμενες αναβαθμίσεις των images, αποτελεί μειονέκτημα το γεγονός ότι -τουλάχιστον επί του παρόντος- δεν αναδεικνύεται αυτή η δυνατότητα του δέκτη που αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό τις σύγχρονες 4K τηλεοράσεις.  

HbbTV – HDMI CEC – PiP

Ο Axas HIS C 4K Second Edition υποστηρίζει το HbbTV, το οποίο πρέπει πρώτα να εγκατασταθεί από το αποθετήριο των πρόσθετων. Χάρη στη λειτουργία αυτή, ο χρήστης αποκτάει τη δυνατότητα πρόσβασης σε υβριδικές υπηρεσίες (όπως της ΕΡΤ Hybrid) που μεταδίδονται παράλληλα με το γραμμικό πρόγραμμα τηλεοπτικών καναλιών, αρκεί ο δέκτης να είναι συνδεδεμένος στο internet. Ο δέκτης υποστηρίζει και το πρωτόκολλο HDMI CEC, το οποίο επιτρέπει τον έλεγχο των λειτουργιών της τηλεόρασης που είναι συνδεδεμένη στην HDMI θύρα του, εφόσον είναι κι αυτή συμβατή με αυτό το πρότυπο. Υποστηρίζει επίσης ρυθμιζόμενη λειτουργία PiP που ενεργοποιεί την ταυτόχρονη εμφάνιση δύο καναλιών στην τηλεόραση, όπως για παράδειγμα ενός HD επίγειου και ενός UHD δορυφορικού.

IPTV – Media player

Χάρη στην ενσωμάτωση του GStreamer έκδοσης 1.15.0 στο OpenATV 6.2 και 1.17.0 στα OpenATV 6.3, PurE2 6.3, ο Axas HIS C 4K Second Edition είναι απόλυτα συμβατός για IPTV streaming, κάτι που δοκιμάσαμε με άριστα αποτελέσματα. Χρησιμοποιήσαμε μάλιστα Wi-Fi σύνδεση και ο δέκτης ανταποκρίθηκε θαυμάσια, ακόμα και σε ροή προγραμμάτων με υψηλή ανάλυση εικόνας. Κατεβάσαμε από το αποθετήριο των πρόσθετων το YouTube και δοκιμάσαμε τη λειτουργία του σε video 4K UHD ανάλυσης. Η αναζήτηση και αναπαραγωγή τους εκτελέστηκαν απολύτως ομαλά, ενώ ορίζοντας επιλογή 3840x2160p μέσα από το μενού ρυθμίσεων του πρόσθετου, έχουμε απόδοση UHD ανάλυσης. Δοκιμάσαμε επίσης τον Kodi (διαθέσιμος στην έκδοση 17.6 krypton), τον οποίο κατεβάσαμε κι αυτόν από το αποθετήριο των πρόσθετων. Συνδέσαμε USB 3.0 σκληρό που περιέχει πλήθος αποθηκευμένων video και επιλέξαμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις γλώσσας. Η αναπαραγωγή όλων των video με κωδικοποίηση H.265/HEVC και ανάλυση UHD πραγματοποιήθηκε απολύτως ομαλά, ενώ τόσο DTS ήχος των ταινιών, όσο και οι ελληνικοί εξωτερικοί υπότιτλοι εκτελέστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Τέλος, δοκιμάσαμε με άριστα αποτελέσματα εγγραφές ζωντανών και προγραμματισμένων προγραμμάτων.

{gallery}28002{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Kathrein UFOpro

  Kathrein UFOpro

  Το UFOpro είναι η τελευταία πλατφόρμα Headend της γερμανικής Kathrein, για επόμενης γενιάς εφαρμογές τηλεόρασης σε χώρους φιλοξενίας. Το διαμορφώσιμο αρθρωτό συμπαγές πλαίσιό του διαθέτει μια σειρ...
 • TP-LINK TL-SG3428XF

  TP-LINK TL-SG3428XF

  Δημιουργήστε και επεκτείνετε το αστραπιαία γρήγορο δίκτυό σας με το TP-Link TL-SG3428XF, ένα πλήρως διαχειριζόμενο Switch επαγγελματικού επιπέδου. Εξοπλίζεται με 4x 10Gbps SFP+ θύρες για συνδεσιμό...
 • Καμπάνια 4μήνου της IDComs για το υπόλοιπο του 2023

  Καμπάνια 4μήνου της IDComs για το υπόλοιπο του 2023

  Η IDComs, πιστή στην υποστήριξη των συναδέλφων τεχνικών, έχει ξεκινήσει από την 1/9/2023 μία άκρως ενδιαφέρουσα καμπάνια που θα ολοκληρωθεί στις 31/12/2023, η οποία αφορά στα επαγγελματικά πακέτα ...
 • Nedis WSNWA1210BK

  Nedis WSNWA1210BK

  Δημιουργήστε μια γρήγορη και σταθερή σύνδεση Wi-Fi στο PC σας ή αναβαθμίστε το σήμα Wi-Fi του φορητού υπολογιστή σας, με τον Wireless AC1200 USB αντάπτορα της Nedis. Υποστηρίζει συχνότητα τόσο 5GH...
 • Amiko Mini Combo 3

  Amiko Mini Combo 3

  Ο Amiko Mini Combo 3 είναι ένας οικονομικός δέκτης με ανάλυση Full HD και υποστήριξη H.265/HEVC, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με διπλό tuner για να καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες θέασης του μέσο...
 • FRITZ!Box – Έξυπνα ρολά στο Smart Home

  FRITZ!Box – Έξυπνα ρολά στο Smart Home

  Το FRITZ!Box λειτουργεί ως διανομέας Smart Home για τη διαχείριση πολλών συσκευών στο σπίτι σας. Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες για έξυπνα χειριστήρια ρολών σε συνδυασμό με το FRITZ!Box για ακόμα ...
 • Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Η IDComs – στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων τεχνικών του κλάδου μας – ανακοινώνει την επικείμενη διοργάνωση Webinar με θέμα «Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολε...
 • Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Στο προηγούμενο τεύχος έγινε αναφορά στους δύο βασικούς θορύβους. Τον ενδογενή θόρυβο των ενισχυτών και τον εξωγενή θόρυβο του περιβάλλοντος χώρου της εγκατάστασης. Ο ενδογενής θόρυβος παράγεται α...
 • Mesh Wi-Fi setup

  Mesh Wi-Fi setup

  Ρυθμίστε το Mesh Wi-Fi γρήγορα και απλά. Πατήστε δύο κουμπιά και το Wi-Fi Mesh στο FRITZ!Box σας είναι έτοιμο για χρήση. Με το Mesh, το Wi-Fi σας φτάνει σε όλες τις γωνίες και επωφελείστε από την ...
 • Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Η Ikusi έχει μεριμνήσει εξαρχής για τη συμβατότητα με το 2ο ψηφιακό μέρισμα (C48) και τους κεντρικούς ενισχυτές NBS, για τους οποίους η εταιρεία έχει δημιουργήσει μοντέλα στη μπάντα λειτουργίας 47...
 • Engel 5G

  Engel 5G

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς ενισχυτών. Πρόκειται για ενισχυτές ιστού και γραμμής της ισπανικής Engel Axil με φίλτρο 5G, οι οποίοι διαθέτουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευ...
 • NOD Transporter Blue

  NOD Transporter Blue

  Η NOD Transporter είναι θήκη κατασκευασμένη από PU & EVA και διαθέτει ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα για να προστατέψει πλήρως τον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο κατά τη μεταφορά. Με minimal design...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος 181

  Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος 181

  Το νέο τεύχος Οκτωβρίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Αθλητικός ...
 • Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2023-24

  Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2023-24

  Ο Αύγουστος που μας πέρασε έκρυβε τελικά έντονες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις, οι οποίες αποτέλεσαν το καλύτερο ορεκτικό για το τηλεοπτικό κοινό εν όψει της νέας αθλητικής σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Τ...
 • Athens Electronix 2024

  Athens Electronix 2024

  Έχοντας στο ιστορικό μας δύο πλήρως επιτυχημένες εκθέσεις μετά την COVID εποχή, την Creta Electronix 2022 και τη Salonica Electronix 2023, ετοιμαζόμαστε με ταχείς ρυθμούς για τη διοργάνωση της επό...
 • Amiko Mini Combo 3

  Amiko Mini Combo 3

  Η Amiko διευρύνει τη δημοφιλή σειρά δεκτών της Mini Combo, φέρνοντας στην κυκλοφορία ένα νέο μοντέλο με την τελευταία έκδοση 3. Ο Amiko Mini Combo 3 είναι ένας οικονομικός δέκτης με ανάλυση Full H...
 • AXRED T90 NG

  AXRED T90 NG

  Η εταιρεία AxSat κυκλοφόρησε έναν νέο δέκτη MPEG-4 στην ελληνική αγορά, ο οποίος έρχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες του χρήστη για επίγεια ψηφιακή λήψη. Εξοπλισμένος με DVB-T2 tuner και υποστηρίζ...