DIGITAL TV 168
techmail
SECURITY REPORT 131
now 33 2022
satpraxis 2022
energiatec banner

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17 Μαρτίου 2020 14:17

T95 max+

Το πρώτο Android TV Box της αγοράς με υποστήριξη 8K!

Γράφει: Χάρης Ματθαίου

Ένα νέο TV Box που μόλις κυκλοφόρησε, δοκιμάσαμε για αυτό το μήνα στο εργαστήριο της Ψηφιακής Τηλεόρασης. Πρόκειται για το T95 Max Plus, το οποίο βασίζει τη λειτουργία του σε Android 9.0 Pie και διαθέτει πανίσχυρα χαρακτηριστικά, ενώ είναι το πρώτο TV Box της ελληνικής αγοράς με δυνατότητα αποκωδικοποίησης 8K UHD video.

Ένα νέο TV Box που μόλις κυκλοφόρησε, δοκιμάσαμε για αυτό το μήνα στο εργαστήριο της Ψηφιακής Τηλεόρασης. Πρόκειται για το T95 Max Plus, το οποίο βασίζει τη λειτουργία του σε Android 9.0 Pie και διαθέτει πανίσχυρα χαρακτηριστικά, ενώ είναι το πρώτο TV Box της ελληνικής αγοράς με δυνατότητα αποκωδικοποίησης 8K UHD video. Έρχεται με προ-εγκατεστημένα τα Netflix, YouTube, Kodi, αλλά και το Google Play Store που κάνει διαθέσιμες αμέτρητες άλλες εφαρμογές. Με ενσωματωμένο Wi-Fi διπλής μπάντας 2.4/5GHz, νέο AMLogic SoC και τεράστιο χώρο αποθήκευσης, αναμένεται να ικανοποιήσει τους φίλους της κατηγορίας.

Το T95 Max Plus έχει σχεδιαστεί για χρήστες που επιζητούν μια οικονομική λύση που να τους επιτρέπει να παρακολουθούν πλούσιο Over The Top περιεχόμενο στην τηλεόραση, μετατρέποντάς την σε Smart TV. Έτσι, με τη μικρή αυτή συσκευή οι χρήστες μπορούν να έχουν εύκολη και άμεση πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία του Netflix, να παρακολουθούν 4K video από το YouTube και να απολαμβάνουν τις αποθηκευμένες ταινίες τους από τον media center Kodi, με δυνατότητα αποκωδικοποίησης ακόμα και 8K UHD περιεχομένου. Μπορούν επίσης να σερφάρουν με άνεση στις σελίδες του Internet, αλλά και να κατεβάζουν μέσα από το Google Play Store όσες εφαρμογές επιθυμούν, με την άνεση που τους προσφέρει ο τεράστιος εσωτερικός χώρος αποθήκευσης. Επιπλέον, με ενσωματωμένο Wi-Fi διπλής μπάντας και Bluetooth, η μεταφορά και τοποθέτηση της συσκευής σε οποιαδήποτε τηλεόραση του σπιτιού γίνεται απλούστατη υπόθεση.

Χαρακτηριστικά

Το T95 Max Plus έρχεται σε ένα κλασικά σχεδιασμένο μαύρο τετράγωνο σασί, με διαστάσεις 100x100x17 χιλιοστών. Παρά τη μικρή της επιφάνεια η πρόσοψή του διαθέτει οθόνη LED, ενώ στην αριστερή πλευρά είναι τοποθετημένες θύρες USB 3.0, USB 2.0 και micro SD. Η πίσω πλευρά εξοπλίζεται με υποδοχή εξωτερικής τροφοδοσίας DC 5V/2A και θύρες HDMI 2.1, Ethernet 10/100Mbps, mini AV. Το κουτί της συσκευασίας περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο learning για κοινό έλεγχο TV Box και τηλεόρασης, καλώδιο HDMI, τροφοδοτικό 5V/2A και πολύγλωσσο φυλλάδιο χρήστη.

Το T95 Max Plus βασίζει τη λειτουργία του σε Android 9.0 Pie και στο εσωτερικό του διαθέτει το νέο SoC (System on Chip) AMLogic S905X3, τεχνολογίας 12nm (nanometer). Το chipset αυτό εξοπλίζεται με υψηλής απόδοσης 64-bit επεξεργαστή Cortex-A55, τεχνολογίας ARMv7, ο οποίος περιλαμβάνει τέσσερις πυρήνες που συγχρονίζουν στα 1,91GHz (4×1,91GHz). Έχει επίσης ενσωματωμένο διπύρηνο επεξεργαστή γραφικών Mali-G31 που υποστηρίζει το OpenGL ES 3.2 για την απόδοση τρισδιάστατων γραφικών και αποτελεί βέλτιστη λύση για την αναπαραγωγή 4K video. Έχει ενσωματωμένη μνήμη RAM 4GB DDR3 που είναι μεγαλύτερη από την αντίστοιχη που διαθέτουν τα περισσότερα TV Box της αγοράς, με την καθαρά διαθέσιμη να φτάνει περίπου τα 3.1GB, γεγονός που εγγυάται την υψηλότερη ταχύτητα λειτουργίας και τη μέγιστη σταθερότητα του συστήματος, καθώς μειώνονται οι πιθανότητες για παγώματα κατά τη θέαση τηλεοπτικού περιεχομένου. Έχει επίσης εσωτερική μνήμη FLASH 64GB eMMC που αποτελεί έναν τεράστιο χώρο αποθήκευσης, από την οποία η καθαρά διαθέσιμη φτάνει τα 54GB και επαρκεί πλήρως για την εγκατάσταση όσων εφαρμογών επιθυμεί ο χρήστης.

Το T95 Max Plus έχει δυνατότητα να αποκωδικοποιεί 8K@24fps (7680×4320) UHD video που προσφέρει ακόμα πιο καθαρή εικόνα σε σύγκριση με το 4K. Υποστηρίζει επίσης αποκωδικοποίηση VP9 Profile-2 έως 4K/2K@60fps, H.265/HEVC MP-10@L5.1 έως 4K/2K@60fps, AVS2-P2 Profile έως 4K/2K@60fps,  H.264/AVC HP@L5.1 έως 4K/2K@30fps , H.264/MVC έως 1080P@60fps, MPEG-4 ASP@L5 έως1080P@60fps (ISO-14496), WMV/VC-1 SP/MP/AP έως 1080P@60fps, AVS-P16 (AVS+) /AVS-P2 JiZhun Profile έως 1080P@60fps, MPEG-2 MP/HL έως 1080P@60fps (ISO-13818), MPEG-1 MP/HL έως 1080P@60fps (ISO-11172) και  Real Video 8/9/10 έως 1080P@60fps. Σε ότι αφορά τον ήχο, υποστηρίζει αποκωδικοποίηση AC3 (Dolby Digital), E-AC3 (Dolby Digital Plus/DD+), AAC και DTS, ενώ υποστηρίζει και downmix  7.1 σε 5.1. Μέσω της HDMI 2.1 θύρας του, το T95 Max Plus αποδίδει στην τηλεόραση εικόνα με μέγιστη ανάλυση 4K 2160p@30Hz και υποστήριξη Dolby Vision, διαθέτει όμως και mini AV που επιτρέπει τη σύνδεσή του ακόμα και σε παλαιότερης τεχνολογίας τηλεοράσεις. Έχει ενσωματωμένο Wi-Fi διπλής μπάντας 2.4/5GHz που λύνει το πρόβλημα της μακρινής απόστασης από το modem/router και διευκολύνει την τοποθέτησή του σε οποιαδήποτε τηλεόραση του σπιτιού, αλλά και Bluetooth 4.1 που επιτρέπει την ασύρματη σύνδεση με πληκτρολόγια, mouse, χειριστήρια παιχνιδιών και άλλες ακόμα συσκευές. Υποστηρίζονται επίσης λειτουργίες Miracast και AirPlay για ασύρματη μετάδοση περιεχομένου από το smartphone και προβολή του στην τηλεόραση.

Βασικές λειτουργίες

Το T95 Max Plus προορίζεται βασικά για αναπαραγωγή 4K video από το YouTube, για πλοήγηση στο διαδίκτυο μέσω browser, για χρησιμοποίηση ενεργής συνδρομής στη δημοφιλή υπηρεσία του Netflix, για IPTV streaming και παρακολούθηση αποθηκευμένων ταινιών με δυνατότητα υποστήριξης 8K UHD μέσω του Kodi. Υποστηρίζονται αρχεία video με format MKV, WMV, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV, ISO, MP4, RM και JPG, ήχου MP3, AAC, WMA, RM, FLAC και Ogg, καθώς και εικόνας JPEG, BMP, GIF, PNG και TIF. Οι βασικές αυτές λειτουργίες μπορούν να εμπλουτιστούν με πλήθος IPTV και άλλων ακόμα εφαρμογών που είναι διαθέσιμες μέσα από τα καταστήματα Aptoide TV και Google Play Store, καθώς ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης επαρκεί άνετα για την εγκατάστασή τους. 

Προγραμματισμός τηλεχειριστηρίου

Το T95 Max Plus συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο learning που δέχεται προγραμματισμό ώστε να ελέγχει και τις βασικές λειτουργίες της τηλεόρασης. Η διαδικασία είναι πανεύκολη και περιλαμβάνει την εκμάθηση των πλήκτρων αυξομείωσης ήχου V±, σίγασης, επιλογής πηγής εισόδου TV IN και Power, με τις λειτουργίες των αντίστοιχων οποιουδήποτε γνήσιου τηλεχειριστηρίου. Τα πέντε αυτά πλήκτρα διαθέτουν διαφορετικό χρώμα από τα υπόλοιπα και είναι τοποθετημένα σε ξεχωριστή περιοχή Control TV, ώστε να εντοπίζονται εύκολα, ενώ είναι μόνιμα σε κατάσταση active και δεν απαιτείται κάθε φορά το πάτημα κάποιου πλήκτρου για την ενεργοποίησή τους. Επιπλέον, ο προγραμματισμός των πλήκτρων παραμένει σε ισχύ ακόμα και όταν οι αποστραγγισμένες μπαταρίες του τηλεχειριστηρίου αντικατασταθούν με νέες. Η διαδικασία ξεκινάει κρατώντας πατημένο το πλήκτρο POWER της περιοχής Control TV. Το ενδεικτικό LED αρχίζει να αναβοσβήνει με γρήγορο ρυθμό και το απελευθερώνουμε μετά από 5 δευτερόλεπτα όταν και μένει σταθερά αναμμένο, κάτι που υποδεικνύει ότι το τηλεχειριστήριο έχει εισέλθει σε κατάσταση learning. Τοποθετούμε στη συνέχεια το τηλεχειριστήριο εκμάθησης απέναντι από το γνήσιο (“μάτι” με “μάτι”) σε κοντινή απόσταση (μικρότερη των 3 εκ.) μεταξύ τους. Πατάμε ένα από τα πλήκτρα που θέλουμε να προγραμματίσουμε και το ενδεικτικό LED αρχίζει να αναβοσβήνει με αργό ρυθμό, υποδεικνύοντας έτσι ότι είναι έτοιμο να δεχτεί προγραμματισμό. Έπειτα πατάμε το αντίστοιχο πλήκτρο του γνήσιου τηλεχειριστηρίου της τηλεόρασης, το LED αναβοσβήνει τρεις φορές και μετά επανέρχεται και πάλι σταθερά αναμμένο, σηματοδοτώντας έτσι την επιτυχία του προγραμματισμού. Εκτελούμε τα παραπάνω βήματα για όλα τα πλήκτρα Control TV και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία learning με το πάτημα του πλήκτρου OK που σβήνει το ενδεικτικό LED.

Μενού

Το μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής κάρτας του μενού καταλαμβάνεται από μεγάλα εικονίδια Recommend για άμεση επιλογή των αγαπημένων εφαρμογών του χρήστη, YouTube, Google Play, Chrome για πρόσβαση στις αντίστοιχες λειτουργίες και My Files για πλοήγηση στα αρχεία της συσκευής, ενώ μπορούν να προστεθούν τρία επιπλέον εικονίδια εφαρμογών επιλογής του χρήστη. Στο κάτω μέρος της κάρτας είναι τοποθετημένα τρία εικονίδια για άμεση μετάβαση στις ρυθμίσεις, στην αρχική οθόνη και στις εγκατεστημένες εφαρμογές, ενώ στο πάνω μέρος εμφανίζονται το εικονίδιο σύνδεσης και η ώρα. Στην κάρτα με τις εγκατεστημένες εφαρμογές βρίσκουμε το AppInstaller, τα Settings και Droid Settings για τις διάφορες ρυθμίσεις της συσκευής, τον File Browser, τα Media Center και AirPin (PRO) για τις λειτουργίες DLNA και AirPlay, το Miracast, τα καταστήματα Aptoide TV και Play Store, τον Chrome, τους Movie Player και KD Player (Kodi), ενώ εδώ υπάρχουν φυσικά το Netflix και το YouTube.

Δοκιμή εφαρμογών

Με τη χρήση του Chrome η πλοήγηση στο Internet εκτελείται σε γενικές γραμμές ομαλά, ενώ και το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο βοηθάει την περιήγηση μέσα στις σελίδες, προτείνεται όμως η χρήση ασύρματου ή Bluetooth πληκτρολογίου/mouse για πιο άνετο σερφάρισμα. Το YouTube λειτουργεί εξαιρετικά, καθώς η αναζήτηση των τίτλων και η αναπαραγωγή των video εκτελούνται απροβλημάτιστα, ενώ παρέχεται η δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει ποιότητα εικόνας με μέγιστη τιμή 2160p 4K. Χρησιμοποιήσαμε τη συνδρομή μας και συνδεθήκαμε στη δημοφιλή υπηρεσία του Netflix, το οποίο λειτουργεί με απόλυτη σταθερότητα. Η ροή του video δεν προβλημάτισε σε κανένα σημείο, ενώ η ποιότητα της εικόνας είναι αυτή που συναντάμε στα περισσότερα Android TV Box αυτής της κατηγορίας και βρίσκεται σε σχετικά καλό επίπεδο. Συνδέσαμε USB 3.0 σκληρό δίσκο που περιέχει αποθηκευμένα αρχεία video και ανοίξαμε τον Kodi, ο οποίος έρχεται στην έκδοση 18.0. Η συσκευή δυσκολεύτηκε στην αποκωδικοποίηση των video με ανάλυση 8K, με αποτέλεσμα να ζορίζεται εμφανέστατα κατά την αναπαραγωγή τους. Τα πράγματα αντίθετα ήταν σαφώς καλύτερα σε 4K περιεχόμενο, με την αναπαραγωγή όλων των video που δοκιμάσαμε να εκτελείται απολύτως ομαλά. Επιπλέον, τόσο ο DTS ήχος, όσο και οι εξωτερικοί ελληνικοί υπότιτλοι των ταινιών που επιλέξαμε, αναγνωρίστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνδέσαμε επίσης USB stick με έτοιμες λίστες μορφής m3u και εκτελέσαμε με επιτυχία live streaming σε IPTV τηλεοπτικά κανάλια.

Από το κατάστημα του Aptoide TV κατεβάσαμε και δοκιμάσαμε τις εφαρμογές Popcorn Time και Mobdro, οι οποίες λειτούργησαν απροβλημάτιστα. Μέσα από το video club του Popcorn Time παρακολουθήσαμε ταινίες με πολύ καλή ποιότητα εικόνας, ενώ μέσω του Mobdro κάναμε live streaming σε δημοφιλή ξένα τηλεοπτικά κανάλια με μέτρια ποιότητα εικόνας. Τέλος, κατεβάσαμε μέσα από το Google Play Store την εφαρμογή NBA app και χρησιμοποιώντας την ενεργή συνδρομή μας συνδεθήκαμε στο NBA League Pass. Η λειτουργία της εφαρμογής ήταν άψογη και μέσα από αυτή παρακολουθήσαμε σε ζωντανή μετάδοση αγώνες μπάσκετ από το πρωτάθλημα του NBA, απολαμβάνοντας κορυφαίο θέαμα με εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

{gallery}30209{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • <strong>TRIAX TDcH Compact Headend 22STC-I</strong>

  TRIAX TDcH Compact Headend 22STC-I

  Κατασκευασμένο τόσο για τοποθέτηση σε τοίχο, όσο και για rack 19", το TDcH 22STC-I είναι εξοπλισμένο με 4 εισόδους DVB-S/S2, 1 είσοδο DVB-T/T2/C, 16 transmodulators DVB-S2X, 6 transmodulators DVB-...
 • FRITZ!OS 7.50  – Ανακοινώθηκε στην IFA 2022 η νέα έκδοση λογισμικού

  FRITZ!OS 7.50  – Ανακοινώθηκε στην IFA 2022 η νέα έκδοση λογισμικού

  Στην έκθεση IFA 2022 που έγινε στο Βερολίνο, η AVM ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας έκδοσης του λογισμικού FRITZ!OS, που είναι η 7.50. Η ολοκληρωμένη ενημέρωση FRITZ!OS 7.50 θα φέρει περίπου 100...
 • <strong>INFOMIR MAG522W3 – </strong><strong>Νέο</strong><strong> MAG </strong><strong>με</strong><strong> </strong><strong>ενσωματωμένο</strong><strong> Wi-Fi 2T2R ac</strong>

  INFOMIR MAG522W3 – Νέο MAG με ενσωματωμένο Wi-Fi 2T2R ac

  Η εταιρεία TRONIX ανακοινώνει την παραλαβή του νέου μοντέλου της Infomir, του MAG 522W3. Πρόκειται για την τροποποιημένη έκδοση του μοντέλου MAG522 που περιλαμβάνει ενσωματωμένη μονάδα Wi-Fi διπλή...
 • <strong>Επαναφορτιζόμενοι φακοί υψηλής απόδοσης</strong><strong> </strong><strong>8009 / 8061 / 9021</strong><strong></strong>

  Επαναφορτιζόμενοι φακοί υψηλής απόδοσης 8009 / 8061 / 9021

  Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή μιας νέας σειράς επαναφορτιζόμενων φακών που είναι ιδανικοί για διάφορες χρήσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Πρόκειται για τα μοντέλα...
 • <strong>Lemco – </strong><strong>Εκπαιδευτικά σεμινάρια 2022</strong>

  Lemco – Εκπαιδευτικά σεμινάρια 2022

  Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης για νέες τεχνολογικές λύσεις, η Lemco διοργανώνει διαδικτυακά σεμινάρια (webinars) με την παρακάτω θεματολογία: · Νέα σειρά headend - Compact Line 2 · IPT...
 • Astra Sat – συμμετοχή στην ENERGIA.TEC

  Astra Sat – συμμετοχή στην ENERGIA.TEC

  Η εταιρεία Astra Sat ανακοινώνει ότι θα συμμετέχει στην 4η ENERGIA.TEC, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. στην Παιανία και αναμένεται να ξεπερά...
 • IB-HUB1419

  IB-HUB1419

  Το IB-HUB1419-LAN είναι ταυτόχρονα μια τόσο πρακτική και εύχρηστη περιφερειακή συσκευή, όσο και ιδανική για χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Διαθέτει τρεις θύρες...
 • D-LINK E15 EAGLE PRO AI AX1500

  D-LINK E15 EAGLE PRO AI AX1500

  Απολαύστε ταχύτητες Wi-Fi 6 νέας γενιάς με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης που βελτιστοποιούνται και βελτιώνονται πάντα, για γρήγορη, αποτελεσματική και γενική κάλυψη Internet σε κάθε δωμάτιο, που...
 • NEDIS WIFILX51RGB – Wi-Fi smart διακοσμητική ταινία φωτισμού Full Color RGB 

  NEDIS WIFILX51RGB – Wi-Fi smart διακοσμητική ταινία φωτισμού Full Color RGB 

  Κάντε τις διακοσμήσεις σας πιο εορταστικές από ποτέ, με την smart Full Color LED διακοσμητική ταινία φωτισμού της Nedis. Η εγκατάστασή της πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα, καθώς συνδέεται απευ...
 • ANGA MASTER 1/2/3

  ANGA MASTER 1/2/3

  Η εταιρία STAM Electronics ανακοινώνει τη νέα παραλαβή σειράς ενισχυτών ιστού της ANGA. Πρόκειται για ενισχυτές με ενσωματωμένο φίλτρο 4G LTE που λειτουργούν στα κανάλια 21-69 της μπάντας των UHF....
 • NEDIS NBSTND100SI

  NEDIS NBSTND100SI

  Η φορητή και αναδιπλούμενη βάση φορητού υπολογιστή της Nedis, είναι το απαραίτητο στοιχείο για το γραφείο σας! Η βάση διασφαλίζει ότι η τοποθέτηση του φορητού υπολογιστή, του tablet ή του smartpho...
 • Τα νέα της Mistral – Γνωρίστε από κοντά τις κεραίες μπαλκονιού στην έκθεση ENERGIA.TEC

  Τα νέα της Mistral – Γνωρίστε από κοντά τις κεραίες μπαλκονιού στην έκθεση ENERGIA.TEC

  Η ανάγκη χρήσης κεραίας μπαλκονιού δημιουργείται κυρίως από την ανεπάρκεια κάλυψης των τηλεοπτικών αναγκών από την κεντρική εγκατάσταση. Κάποιοι επιθυμούν να είναι αυτάρκεις με τη δική τους κεραία...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Κυκλοφορεί το τεύχος Οκτωβρίου 2022 του περιοδικού “Ψηφιακή Τηλεόραση” μαζί με το “Security Report”

  Κυκλοφορεί το τεύχος Οκτωβρίου 2022 του περιοδικού “Ψηφιακή Τηλεόραση” μαζί με το “Security Report”

  Το νέο τεύχος Οκτωβρίου 2022 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Μετά από έ...
 • Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2022-23

  Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2022-23

  Μετά από ένα τηλεοπτικά κενό καλοκαίρι που πέρασε χωρίς τη διεξαγωγή κάποιας από τις σπουδαίες διεθνείς διοργανώσεις που παραδοσιακά πραγματοποιούνται τέτοια εποχή, φτάσαμε στη νέα αθλητική σεζόν ...
 • Semi-Automated Offside Technology

  Semi-Automated Offside Technology

  Όπως επιβεβαίωσε επίσημα η FIFA, μια νέα τεχνολογία που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη (AI) θα χρησιμοποιηθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το οποίο θα διεξαχθεί από 21 Νοεμβρίου έως 18 Δεκεμβρ...
 • OPPO Reno7 Lite 5G

  OPPO Reno7 Lite 5G

  Η κινέζικη εταιρεία OPPO, ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο κατασκευαστές smartphone, κάνει την είσοδό της στην ελληνική αγορά με την παρουσίαση ενός νέου της μοντέλου. Πρόκειται για το OPPO R...
ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ
ΨΗΦΙΑΚΗ
ΚΑΙ HD TV

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ


Digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design