Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 498
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

21 Μαΐου 2020 13:56

AMIKO A6 COMBO

4K Combo δέκτης & Android TV Box, με Wi-Fi και τηλεχειριστήριο TV learning!

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
932f509ab3c44f17ecc35410bee186e5 XL 144275d0

Ένας νέος δέκτης που μόλις κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά, εντυπωσιάζει με τις πολύπλευρες δυνατότητές του! Πρόκειται για τον Amiko A6 Combo, ο οποίος είναι ένας 4K Ultra HD δέκτης δορυφορικών και επίγειων καναλιών που διαθέτει το πλεονέκτημα να βασίζεται σε λειτουργικό σύστημα Android 7.1.2 Nougat…

Ένας νέος δέκτης που μόλις κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά, εντυπωσιάζει με τις πολύπλευρες δυνατότητές του! Πρόκειται για τον Amiko A6 Combo, ο οποίος είναι ένας 4K Ultra HD δέκτης δορυφορικών και επίγειων καναλιών που διαθέτει το πλεονέκτημα να βασίζεται σε λειτουργικό σύστημα Android 7.1.2 Nougat, πράγμα που του επιτρέπει να λειτουργεί και ως IPTV Box. Εξοπλίζεται με ένα DVB-S2 και ένα υβριδικό T2/C tuner, ενώ έχει ενσωματωμένο Wi-Fi για ασύρματη σύνδεση στο τοπικό δίκτυο. Με προ-εγκατεστημένα τα Netflix, Kodi, MyTV, YouTube, Google Play Store, Aptoide TV, App Store, δυνατότητα υποστήριξης περισσότερων ακόμα εφαρμογών, αλλά και τηλεχειριστήριο TV learning για κοινό έλεγχο με την τηλεόραση, ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες ενός ευρύτατου πεδίου χρηστών.

Με τον Amiko A6 Combo ο χρήστης έχει στη διάθεσή του μια συσκευή που του προσφέρει όλα όσα χρειάζεται για την τηλεοπτική του ψυχαγωγία στο σπίτι. Μπορεί να παρακολουθεί όλα τα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων αυτών που μεταδίδονται με Ultra HD ανάλυση και συμπίεση H.265/HEVC, χωρίς να στερείται και εκείνα της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης. Παράλληλα, με τη χρήση του κατάλληλου λογισμικού αποκτάει τη δυνατότητα να απολαμβάνει και κρυπτογραφημένα δορυφορικά προγράμματα. Μπορεί ακόμα να συνδέεται στη δημοφιλή υπηρεσία του Netflix και να χρησιμοποιεί το πακέτο της συνδρομής του, να παρακολουθεί 4K video από το YouTube και αποθηκευμένες ταινίες μέσα από τον κορυφαίο media center Kodi, ή να σερφάρει στις σελίδες του διαδικτύου. Οι δυνατότητες όμως δε σταματούν εκεί, καθώς λειτουργώντας και ως IPTV Box η συσκευή υποστηρίζει τη σύνδεση σε έως 4 IPTV Portals, εκτελεί streaming σε τηλεοπτικά κανάλια μέσω έτοιμης λίστας αναπαραγωγής μορφής m3u, ενώ μέσα από τα καταστήματα Google Play Store, Aptoide TV και App Store κάνει διαθέσιμες τις πιο δημοφιλείς συνδρομητικές και δωρεάν IPTV εφαρμογές, αποτελώντας ένα πληρέστατο Set Top Box που χωρίς υπερβολή καλύπτει σχεδόν όλες τις ανάγκες του χρήστη.

Χαρακτηριστικά

Ο Amiko A6 Combo έρχεται σε μαύρο σασί που διαθέτει compact σχεδιασμό, με διαστάσεις 140x100x31 χιλιοστών. Η επιφάνεια της πρόσοψης καλύπτεται σε όλο της το μήκος από ένα ενδεικτικό LED λειτουργίας, το οποίο παίρνει πορτοκαλί χρώμα σε κατάσταση standby και γαλάζιο σε κατάσταση ON που χαρίζει μια πολύ όμορφη αίσθηση. Στο κάτω μέρος της πρόσοψης είναι τοποθετημένη διακριτικά υποδοχή έξυπνης κάρτας, ενώ στην αριστερή πλευρά βρίσκουμε δύο USB 2.0 θύρες και υποδοχή Micro SD κάρτας (έως 32GB). Η πίσω πλευρά εξοπλίζεται με υποδοχή εξωτερικής τροφοδοσίας DC 12V, μικροσκοπική οπή RECOVERY, θύρες HD OUT (HDMI 2.0), IR, ETHERNET και οπτική S/PDIF, καθώς και υποδοχές LNB IN, ANT IN για συνδέσεις δορυφορικού και επίγειου σήματος αντίστοιχα. Στο κουτί της συσκευασίας του δέκτη περιλαμβάνονται τηλεχειριστήριο TV learning, καλώδιο επέκτασης με IR αισθητήρα υπέρυθρων για τηλεχειρισμό της συσκευής από μη ορατό σημείο, τροφοδοτικό 12V/1.5A, καλώδιο HDMI και φυλλάδιο οδηγού γρήγορης εκκίνησης στα αγγλικά.

Ο Amiko A6 Combo διαθέτει στο εσωτερικό του chipset Amlogic, το οποίο έχει ενσωματωμένο επεξεργαστή Cortex A53. Ο επεξεργαστής αυτός είναι αρχιτεκτονικής ARM 64bit και περιλαμβάνει τέσσερις πυρήνες που συγχρονίζουν σε συχνότητα 2.0GHz (4×2.0GHz). Έχει επίσης ενσωματωμένο οκταπύρηνο επεξεργαστή γραφικών Mali-450 MP που υποστηρίζει το OpenGL ES 2.0 για την απόδοση τρισδιάστατων γραφικών, μνήμη RAM 2GB DDR3 και FLASH 8GB eMMC. Υποστηρίζει αποκωδικοποίηση video 4K Ultra HD H.265/HEVC, MPEG-2 Main Profile@Main Level, MPEG-4 Part 10/H.264 και ήχου MPEG-1 layer I/II, MPEG-2 layer II, Dolby Digital, DTS. Χάρη στην HDMI 2.0 θύρα του μπορεί να αποδίδει 2160p ανάλυση, ενώ διαθέτει αναλογική AV που επιτρέπει τη σύνδεσή του ακόμα και σε παλαιότερης τεχνολογίας τηλεοράσεις, αλλά και οπτική S/PDIF για έξοδο ψηφιακού ήχου. Εξοπλίζεται με δύο tuners, ένα υβριδικό T2/C για επίγεια/καλωδιακή λήψη και ένα DVB-S2 για δορυφορική λήψη. Υπάρχει πλήρης συμβατότητα με τα πρωτόκολλα DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 και USALS, κάτι που επιτρέπει τη σύνδεση του δέκτη σε οποιαδήποτε δορυφορική εγκατάσταση, ενώ υποστηρίζεται η λειτουργία τυφλής αναζήτησης (Blind scan). Διαθέτει επίσης δύο USB 2.0 θύρες που μπορούν να δεχτούν τη σύνδεση σκληρού δίσκου για εγγραφές προγραμμάτων και αναπαραγωγή αποθηκευμένων ταινιών με εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους, αλλά και ασύρματου πληκτρολόγιου/mouse για ευκολότερο χειρισμό. Χάρη στο λειτουργικό σύστημα Android 7.1.2 Nougat λειτουργεί άριστα και ως IPTV Box, υποστηρίζοντας πληθώρα εφαρμογών για ατελείωτο IPTV streaming, ενώ μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί από το χρήστη για τη συνδρομή του στο Netflix. Τέλος, για τη σύνδεση στο Internet εξοπλίζεται με θύρα RJ45 Ethernet 100Mbps, ενώ έχει και ενσωματωμένο Wi-Fi 2.4GHz που λύνει το πρόβλημα της μακρινής απόστασης από το οικιακό modem/router.

Προγραμματισμός τηλεχειριστηρίου

Ο Amiko A6 Combo συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο TV learning που δέχεται προγραμματισμό, ώστε να ελέγχει και τις βασικές λειτουργίες της τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει τέσσερα πλήκτρα αυξομείωσης ήχου V±, TV IN και POWER που αντιγράφουν τις λειτουργίες των αντίστοιχων οποιουδήποτε γνήσιου τηλεχειριστηρίου. Τα πλήκτρα αυτά είναι τοποθετημένα σε ξεχωριστή περιοχή Control TV και είναι μόνιμα σε κατάσταση active, ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά το πάτημα κάποιου πλήκτρου για την ενεργοποίησή τους. Επιπλέον, ο προγραμματισμός τους δε χάνεται ακόμα και μετά την αντικατάσταση των αποστραγγισμένων μπαταριών. Για να ξεκινήσει η διαδικασία κρατάμε πατημένο το πλήκτρο POWER της περιοχής Control TV, το ενδεικτικό του LED αρχίζει να αναβοσβήνει με γρήγορο ρυθμό και το απελευθερώνουμε μετά από 5 δευτερόλεπτα όταν και μένει σταθερά αναμμένο, κάτι που υποδεικνύει ότι το τηλεχειριστήριο έχει εισέλθει σε κατάσταση learning. Τοποθετούμε στη συνέχεια το τηλεχειριστήριο εκμάθησης απέναντι από αυτό της τηλεόρασης, σε έως 3 εκατοστών απόσταση μεταξύ τους. Πατάμε ένα από τα πλήκτρα που θέλουμε να προγραμματίσουμε και το ενδεικτικό LED αρχίζει να αναβοσβήνει με αργό ρυθμό, υποδεικνύοντας έτσι ότι είναι έτοιμο να δεχτεί προγραμματισμό. Πατάμε έπειτα το αντίστοιχο πλήκτρο του τηλεχειριστηρίου της τηλεόρασης και το LED αναβοσβήνει τρεις φορές, πράγμα που επιβεβαιώνει την επιτυχία του προγραμματισμού. Επαναλαμβάνουμε τα ίδια βήματα για τα υπόλοιπα πλήκτρα Control TV και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία learning με το πάτημα οποιουδήποτε άλλου πλήκτρου που σβήνει το ενδεικτικό LED. 

Μενού

Κατά την αρχική ενεργοποίηση του Amiko A6 Combo εμφανίζεται ο οδηγός βασικών ρυθμίσεων, με τον οποίο ορίζουμε γλώσσα (περιλαμβάνονται τα ελληνικά), τύπο δικτύου, χρονική ζώνη, ανάλυση εικόνας και επιλέγουμε την εγκατάσταση των προτεινόμενων εφαρμογών, ενώ στη συνέχεια ο δέκτης ανιχνεύει τη διάθεση νέου λογισμικού, το οποίο και εγκαθιστούμε. Μετά το πέρας όλων των ενεργειών μεταφερόμαστε στην κάρτα του κεντρικού μενού, το οποίο περιλαμβάνει δύο οριζόντιες σειρές μεγάλων εικονιδίων, “DVB” για λειτουργία της συσκευής ως δέκτη και “Εφαρμογή” για λειτουργία της ως Android TV Box, ενώ στο πάνω μέρος βλέπουμε το εικονίδιο με τον τύπο σύνδεσης, την ημερομηνία και την ώρα. Υπάρχει επίσης εικονίδιο +, με τη χρήση του οποίου μπορούμε να προσθέσουμε στην κάρτα οποιεσδήποτε άλλες εφαρμογές επιθυμούμε.

Η σειρά εικονιδίων “DVB” περιλαμβάνει τα Live Channel, Installation, Channel Manager, EPG και CONAX. Από το Live Channel παρακολουθούμε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια, η λίστα των οποίων προβάλλεται σε κάρτα με τα αντίστοιχα εικονίδιά τους, ενώ μπορούμε να επιλέξουμε την εμφάνισή τους ταξινομώντας τα ανά εκπομπή (επίγεια ή δορυφορική), ανά δορυφόρο, ανά αλφαβητική σειρά, ανά αναμεταδότη, ή μέσω περισσότερων ακόμα διαθέσιμων επιλογών. Από το εικονίδιο Installation εισερχόμαστε στο μενού της δορυφορικής και επίγειας εγκατάστασης. Από εδώ μπορούμε να διαχειριζόμαστε τη λίστα των αναμεταδοτών, τη λίστα των δορυφόρων, καθώς και την επεξεργασία τους σύμφωνα με τη δορυφορική μας εγκατάσταση, ενώ εκτελούμε επίσης την αναζήτηση δορυφορικών και επίγειων καναλιών. Από το Channel Manager πραγματοποιούμε την ταξινόμηση των καναλιών σε λίστες αγαπημένων, με το EPG προβάλουμε τον επταήμερο ηλεκτρονικό οδηγό πολλαπλών προγραμμάτων, ενώ από το CONAX βλέπουμε τις πληροφορίες της κάρτας.

Η σειρά “Εφαρμογή” περιλαμβάνει τα εικονίδια MyTV, YouTube, NETFLIX, KODI, Setting και All Apps. Από το MyTV μπορούμε να εισάγουμε τα στοιχεία λογαριασμού (URL, username, password) για σύνδεση σε έως 4 IPTV portals. Τα εικονίδια YouTube, NETFLIX και KODI ενεργοποιούν τις αντίστοιχες εφαρμογές, ενώ από το Setting εισερχόμαστε σε υπομενού ρυθμίσεων που περιλαμβάνει 3 κάρτες, Δίκτυο (Wi-Fi, DLNA, AirPlay κ.ά.), Σύστημα (PVR, Γλώσσα, Αναβάθμιση κ.ά.) και Συσκευή (Έξοδος A/V, Αποθηκευτικό μέσο κ.ά.). Τέλος, από το All Apps μεταφερόμαστε στην κάρτα των εγκατεστημένων εφαρμογών. Εδώ βρίσκουμε μεταξύ άλλων τον Internet Browser, το Miracast, τον MX Player, το App Store, το Aptoide TV, το Play Store, το Picon Downloader, καθώς και άλλες ακόμα εφαρμογές.

Λειτουργία δέκτη

Να αναφέρουμε αρχικά ότι για τη σύνδεση στο Internet χρησιμοποιήσαμε σε όλη τη διάρκεια των δοκιμών μας το Wi-Fi, το οποίο λειτούργησε με απόλυτη σταθερότητα. Μετά τις απαραίτητες ρυθμίσεις εκτελέσαμε με επιτυχία λήψη δορυφορικών, αλλά και επίγειων καναλιών, ενώ ο δέκτης απέδωσε στην τηλεόραση εκπληκτική ποιότητα εικόνας σε εκείνα που μεταδίδονται με Ultra HD ανάλυση. Με το αρχείο MCAS που μπορεί ο χρήστης να βρει εύκολα στο Internet και να το επεξεργαστεί σε windows υπολογιστή, ώστε να το εγκαταστήσει στη συνέχεια με τη χρήση ενός USB stick, ο δέκτης αποκτάει και δυνατότητα αποκρυπτογράφησης δορυφορικών καναλιών. Αντί του MCAS, μπορεί με τον ίδιο τρόπο να εγκατασταθεί το OSCAM που επίσης βρίσκεται εύκολα από το Internet, το οποίο εμείς χρησιμοποιήσαμε και προτείνουμε στους χρήστες να το προτιμήσουν. Η επεξεργασία του OSCAM πραγματοποιείται μέσω ενός προγράμματος FTP client (π.χ. FileZilla) σε οποιονδήποτε υπολογιστή (windows ή macOS), ώστε να αποσταλεί στη συνέχεια τροποποιημένο στο δέκτη. Ο emulator (μπορεί να ρυθμιστεί και μέσα από το μενού δέκτη) λειτουργεί άψογα, ενώ αποκρυπτογραφήσαμε με επιτυχία τα ελληνικά BISS κανάλια της DIGEA που εκπέμπουν από το δορυφόρο Eutelsat στις 3 μοίρες ανατολικά. Τέλος, με τη χρήση του USB stick που είχαμε προηγουμένως συνδέσει ενεργοποιήσαμε τη λειτουργία PVR και εκτελέσαμε με επιτυχία εγγραφή σε ζωντανό πρόγραμμα πατώντας απλά το πλήκτρο REC από το τηλεχειριστήριο, αλλά και προγραμματισμένη με επιλογή γεγονότος μέσα από το επταήμερο EPG.

Λειτουργία Android TV Box

Η πλοήγηση στο διαδίκτυο μέσω του ενσωματωμένου Internet Browser εκτελείται απολύτως ομαλά, ενώ ο χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει και να χρησιμοποιήσει τον Browser της αρεσκείας του. Το YouTube λειτουργεί άψογα, καθώς η αναπαραγωγή των 4K UHD video εκτελείται με μεγάλη άνεση, παρέχοντας στο χρήστη δυνατότητα επιλογής ανάλυσης 2160p. Το Netflix λειτουργεί επίσης άριστα, με ομαλή τη ροή του τηλεοπτικού περιεχομένου και με σχετικά καλή ποιότητα εικόνας. Συνδέσαμε USB 3.0 σκληρό δίσκο που περιέχει λίστα αποθηκευμένων video και δοκιμάσαμε την αναπαραγωγή τους μέσω του προ-εγκατεστημένου Kodi 17.6 Krypton. Η αναπαραγωγή όλων των video με ανάλυση 4K UHD και συμπίεση H.265/HEVC εκτελέστηκε με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ τόσο ο DTS ήχος των ταινιών, όσο και οι εξωτερικοί ελληνικοί υπότιτλοι λειτούργησαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Εγκαταστήσαμε στη συνέχεια από το App Store τις εφαρμογές IPTV και Web TV, μέσω των οποίων ο δέκτης εκτέλεσε με επιτυχία live streaming σε τηλεοπτικά κανάλια, χρησιμοποιώντας έτοιμη λίστα αναπαραγωγής μορφής m3u που περιείχε ο συνδεδεμένος δίσκος μας. Εγκαταστήσαμε επίσης από το κατάστημα του Aptoide TV την εφαρμογή Mobdro, μέσω της οποίας κάναμε streaming σε πλήθος από διεθνή τηλεοπτικά κανάλια. Τέλος, από το Google Play Store εγκαταστήσαμε και δοκιμάσαμε την κορυφαία παγκοσμίως IPTV εφαρμογή αθλητικού περιεχομένου, NBA app. Με δεδομένη τη διακοπή των αθλητικών διοργανώσεων σε ολόκληρο τον πλανήτη, χρησιμοποιήσαμε την ενεργή συνδρομή μας NBA League Pass και παρακολουθήσαμε το ζωντανό πρόγραμμα του NBA TV, αλλά και On Demand διάφορους αγώνες της τρέχουσας σεζόν. Η εφαρμογή λειτουργεί άψογα, γεγονός που καθιστά τη συσκευή ιδανική για χρήση της συνδρομής του χρήστη.

{gallery}31108{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...