26 Ιουλίου 2020 23:13

Το 1ο webinar της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ είναι γεγονός!

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F04%252F18debfe59ef44b481dcf50461f6aa8c1 XL

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το πρώτο webinar του περιοδικού ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουνίου στη 16:00 και είχε θέμα «Οι νέες τάσεις στην Ψηφιακή Τηλεόραση». Σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο που μεταδόθηκε ζωντανά από το Facebook και την πλατφόρμα Zoom συμμετείχαν οι εταιρείες ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, LEMCO και DIGITAL INNOVATIONS, καθώς και τεχνικοί εγκαταστάτες εταιρειών από το Ηράκλειο Κρήτης, τη Θεσσαλονίκη και την Κέρκυρα.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το πρώτο webinar του περιοδικού ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουνίου στη 16:00 και είχε θέμα «Οι νέες τάσεις στην Ψηφιακή Τηλεόραση». Σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο που μεταδόθηκε ζωντανά από το Facebook και την πλατφόρμα Zoom συμμετείχαν οι εταιρείες ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, LEMCO και DIGITAL INNOVATIONS, καθώς και τεχνικοί εγκαταστάτες εταιρειών από το Ηράκλειο Κρήτης, τη Θεσσαλονίκη και την Κέρκυρα.

Το σεμινάριο αυτό ανήκει στη νέα σειρά των επιμορφωτικών webinars που ξεκίνησε να διοργανώνει το περιοδικό ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ για τους τεχνικούς και επαγγελματίες της αγοράς συστημάτων τηλεόρασης, τα οποία θα μεταδίδονται σε live streaming και θα είναι δωρεάν διαθέσιμα να τα παρακολουθούν όλοι, απευθείας από την οθόνη του υπολογιστή τους. Επίσης, όσοι δεν μπορούν να τα παρακολουθούν ζωντανά θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν τα video μέσα από τη σελίδα του DIGITAL TV INFO στο Facebook, ή μέσα από το κανάλι του Security Report στο YouTube. Τα διαδικτυακά αυτά σεμινάρια συντονίζει ο δημοσιογράφος Αργύρης Νομικός, εκδότης του περιοδικού ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Θεματολογία

Στο πρώτο webinar με θέμα «Οι νέες τάσεις στην Ψηφιακή Τηλεόραση», συζητήθηκε η αλλαγή στο περιβάλλον εργασίας του χώρου, όπου πραγματοποιείται μετάβαση από την παραδοσιακή γραμμική TV στην IPTV, τις οπτικές ίνες και τα Android TV Box. Παρόντες ήταν οι κύριοι Άκης Καραϊωσηφίδης της Ψηφιακής Τεχνολογίας, Κώστας Λεμπιδάκης της LEMCO και Νίκος Γουναλάκης της Digital Innovations, άπαντες Διευθύνοντες Σύμβουλοι των αντίστοιχων εταιρειών, ενώ παρεμβάσεις έκαναν οι κύριοι Αντώνης Ζαχαριουδάκης της SALORAS SATELLITE CENTER, Βασίλης Χονδρογιάννης της Κέντρο Κεραίας και Χρυσόστομος Θεοφίλου της CNC Connection, τεχνικοί εγκαταστάτες των εταιρειών που εδρεύουν σε Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα αντίστοιχα. Οι εκπρόσωποι των εταιρειών που συμμετείχαν ανέπτυξαν τα σχέδια τους για τα νέα προϊόντα και την τεχνογνωσία που διαθέτουν για να καλύψουν τις νέες τεχνολογίες, ενώ οι τεχνικοί από την πλευρά τους αναφέρθηκαν στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να τις υποστηρίξουν και να τις προωθήσουν. Τα επίκαιρα ερωτήματα που τέθηκαν ήταν τα εξής: Τι προϊόντα διατίθενται στο χώρο του IPTV; Για ποιο λόγο ένας τεχνικός να επιλέξει ένα IPTV Headend, αντί ενός παραδοσιακού RF Headend? Υπάρχει ζήτηση στην ξενοδοχειακή αγορά για τα IPTV Headend? Ποιο είναι το μεγάλο πλεονέκτημα των οπτικών ινών στα ξενοδοχεία έναντι του ομοαξονικού καλωδίου; Ποιες υπηρεσίες προσφέρονται στα δωμάτια, εκτός από τηλεοπτικά προγράμματα; Έχει υψηλό κόστος μια εγκατάσταση οπτικής ίνας; Υπάρχει ζήτηση για οικιακό IPTV; Θα παραδώσουν την θέση τους σταδιακά στα IPTV Boxes οι δορυφορικοί και επίγειοι δέκτες; Είναι βάσιμο στην Ελλάδα του σήμερα να μιλάμε για οπτική ίνα; Οι απαντήσεις που δόθηκαν για όλα αυτά τα ζητήματα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Απαντήσεις – Παρεμβάσεις

Ο δημοσιογράφος Αργύρης Νομικός έθεσε ζητήματα μέσα από 5 κύκλους ερωτήσεων και στον πρώτο από αυτούς οι συμμετέχοντες εκπρόσωποι ανέφεραν λίγα λόγια για τις εταιρείες τους και το αντικείμενο εργασίας τους.

Το δεύτερο ερώτημα αφορούσε τους λόγους για τους οποίους ένας τεχνικός ή κατάστημα του χώρου θα επέλεγε τις εταιρείες αυτές για προμηθευτή του. Απαντώντας σε αυτό, η Ψηφιακή Τεχνολογία αναφέρθηκε στην άμεση ανταπόκρισή της, την ύπαρξη στοκ ανά πάσα στιγμή και την ευκολία στη συνεργασία σε συνδυασμό με την ελκυστική τιμή των προϊόντων της. Η LEMCO τόνισε την υπεροχή της απέναντι σε κάθε ανταγωνιστή, η οποία βασίζεται στο τρίπτυχο τιμή, υποστήριξη-τεχνογνωσία και εγγύηση. Η Digital Innovations από την πλευρά της υποστήριξε το πλεονέκτημά της ότι δεν πουλάει μόνο το υλικό, αλλά παρέχει και την τεχνογνωσία στον εγκαταστάτη, προσφέροντας πλήρη λύση με το κλειδί στο χέρι και εγγύηση διάρκειας ζωής.

Στον τρίτο κύκλο τέθηκε το ζήτημα της αγοράς της τηλεόρασης που αλλάζει, καθώς από την γραμμική TV περνάμε στην IPTV και από το ομοαξονικό καλώδιο σε άλλα μέσα καλωδίωσης που υποστηρίζουν μεγαλύτερες ταχύτητες. Όπως είπε ο κύριος Λεμπιδάκης της LEMCO, τα RF Headend δίνουν μια οικονομικά προσιτή λύση, που έχει όμως περιορισμένες δυνατότητες. Τα IPTV Headend προτείνονται όταν υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις, καθώς μπορούν να προσφέρουν όχι μόνο τηλεοπτικό zapping, αλλά και Video on Demand, παραγγελίες μέσα από το δωμάτιο, προβολή διαφημίσεων και άλλες υπηρεσίες. Επειδή βρισκόμαστε σε μεταβατική περίοδο, ιδανική λύση αποτελούν τα Headend της σειράς Compact Line που αποδίδουν ταυτόχρονα RF και IP έξοδο, επιτρέποντας έτσι τη σταδιακή μετάβαση των δωματίων, ανάλογα με τις ανάγκες και τις εκάστοτε οικονομικές δυνατότητες των ξενοδοχείων. Ο κύριος Γουναλάκης της Digital Innovations χαρακτήρισε την οπτική ίνα ως τρένο που του προσθέτουμε βαγόνια, δηλαδή IPTV, τηλεφωνία, RF over Fiber κ.λπ. Πρόκειται για μια λύση που καταργεί όλα τα υπόλοιπα καλώδια, καθώς δημιουργεί την κατάλληλη υποδομή για κάθε μελλοντική εγκατάσταση, χωρίς την ανάγκη εκ νέου επέμβασης σε τοίχους και δάπεδα. Ουσιαστικά δηλαδή, το ποσοστό σε κόστος μειώνεται δραματικά. Προσφέρει μάλιστα μεγάλο πλεονέκτημα σε ξενοδοχεία που επεκτείνονται σε μεγάλη έκταση, καθώς προσφέρει σταθερά υψηλή ποιότητα, σε αντίθεση με το UTP καλώδιο που πάνω από τα 100 μέτρα έχει τρομακτικές απώλειες. Αναφέρθηκε επίσης στη δυνατότητα εξυπηρέτησης IP over Fiber σε έως 1024 δωμάτια, μέσω μίας μόνο μονάδας GPON. Ο κύριος Καραϊωσηφίδης της Ψηφιακής Τεχνολογίας υποστήριξε ότι τα IPTV Box θα πάρουν σταδιακά τη θέση των ψηφιακών δεκτών. Η εταιρεία διαθέτει Android TV Boxes και IPTV Boxes που πλησιάζουν τις πωλήσεις των επίγειων δεκτών και εκτιμάται ότι σε λίγο θα τις ξεπεράσουν, ενώ διαθέτει και υβριδικούς δορυφορικούς δέκτες και Android TV box. Το πλεονέκτημα του IPTV Box είναι η εύκολη εγκατάστασή του, καθώς σε αντίθεση με τους ψηφιακούς δέκτες δεν απαιτείται η εγκατάσταση δορυφορικής ή επίγειας κεραίας και το πέρασμα καλωδίων μέσα από ορόφους, παρά μόνο η σύνδεσή του στο οικιακό modem/router. Με παρέμβασή του από την Κρήτη όπου βρίσκεται, ο κύριος Ζαχαριουδάκης της Saloras Satellite Center είπε ότι η εταιρεία του είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις. Το RF κρατάει ακόμα, όμως οι νέες τεχνολογίες αποκτούν σταδιακά διείσδυση στον ξενοδοχειακό χώρο. Η εταιρεία του είναι η πρώτη που προχώρησε στην εγκατάσταση Fiber To The Room στην Κρήτη πριν από 4 χρόνια. Έχει επίσης συμμετάσχει στην εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών σε 7 ξενοδοχεία, εκ των οποίων στα 4 την ολοκλήρωσε μόνη της και στα άλλα 3 μαζί με άλλους συνεργάτες που είναι υπεργολάβοι.

Στον τέταρτο κύκλο οι εταιρείες ρωτήθηκαν για τις ευκαιρίες που δημιουργούνται από τις νέες τεχνολογίες και τις δυνατότητες που τους δίνονται να προωθήσουν νέα υλικά σε σχέση με το παρελθόν. Η Ψηφιακή Τεχνολογία παρουσίασε θερμόμετρο απομακρυσμένης μέτρησης και δύο νέα καταπληκτικά gadgets, το μαγικό τζάμι και την έξυπνη κλειδαριά. Το μαγικό τζάμι είναι ένα αυτοκόλλητο που τοποθετείται σε τζάμι και μετατρέπεται σε διαφανές ή αδιαφανές με επιλογή από το τηλεχειριστήριο. Το εντυπωσιακό είναι ότι μπορεί να προβάλλει εικόνα με οπίσθια προβολή κι έτσι με τη χρήση ενός projector μετατρέπεται σε τηλεόραση έως 250 ιντσών!  Η έξυπνη κλειδαριά επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχό της μέσω πληκτρολογίου που μπορεί να προγραμματίσει το χρόνο της ελεύθερης πρόσβασης σε σπίτι άλλης τοποθεσίας. Είναι ιδανικό για ιδιοκτήτες διαμερισμάτων σε νησιά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ λειτουργεί χωρίς καμία ανάγκη σύνδεσης στο Internet. Η Digital Innovations τόνισε ότι μεγαλύτερη σημασία από τις ίδιες τις νέες τεχνολογίες έχει η επένδυση πάνω σε αυτές, η ενημέρωση και εκπαίδευση δηλαδή του τεχνικού στα νέα προϊόντα, ενώ ανέφερε ότι προσφέρει νέα λύση Fiber SFP. Η LEMCO από την πλευρά της μετέφερε σημαντικές ειδήσεις που έρχονται στη δημοσιότητα για πρώτη φορά. Πρώτα από όλα ετοιμάζονται νέα Headend που θα προστεθούν στη σειρά Micro Line, τα οποία για πρώτη φορά θα μπορούν να κάνουν λήψη IP σήματος και να το μετατρέπουν σε RF. Η ανάγκη προέκυψε από τη ζήτηση της Ευρωπαϊκής αγοράς, καθώς στις αναπτυγμένες χώρες της Βόρειας Ευρώπης τα τηλεοπτικά σήματα μεταδίδονται μέσω IP και μετατρέπονται σε RF μέσω Headend, ώστε να μπορούν να διανεμηθούν στις τηλεοράσεις των σπιτιών. Ετοιμάζονται και δύο ολοκαίνουργιες σειρές Headend, η Nano Line και μία High End σειρά που προορίζεται για την αγορά της Αμερικής, η ονομασία της οποίας για λόγους marketing δεν ανακοινώνεται ακόμα. Επίσης, για πρώτη φορά η εταιρεία ξεκινάει την παραγωγή προϊόντων LEMCO software. Το πρώτο από αυτά θα αποτελεί μια πλατφόρμα μετατροπής του IP σήματος των Headend σε μορφή που θα λαμβάνεται από φορητές συσκευές. Το προϊόν αυτό θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο και θα πωλείται ως υπηρεσία SaaS (Software as a Service). Επιπλέον, ετοιμάζονται και προϊόντα για διανομή DVB-T2 σήματος, τα οποία θα παρουσιαστούν το 2021. Παρέμβαση έκανε ο κύριος Θεοφίλου της CNC Connection, ο οποίος μίλησε για τη ζήτηση της IPTV από όλα τα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής, χωρίς μάλιστα οι ιδιοκτήτες τους να γνωρίζουν όλες τις δυνατότητές της. Η εταιρεία προτείνει την οπτική ίνα γιατί προσφέρει μεγάλα πλεονεκτήματα ως τεχνολογία. Το RF βέβαια δεν καταργείται και ιδανική λύση είναι η εγκατάσταση των υβριδικών Headend της LEMCO που δίνει τη δυνατότητα στους ξενοδόχους για σταδιακή μετάβαση σε βάθος χρόνου στην IPTV. Παρέμβαση έκανε επίσης ο κύριος Βασίλης Χονδρογιάννης της εταιρείας Κέντρο Κεραίας που εδρεύει στην Κέρκυρα. Ανέφερε ότι η Κέρκυρα έχει μείνει πίσω σε σχέση με άλλες περιοχές, όμως αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται τρία έργα εγκατάστασης IPTV. Σύμφωνα με την εταιρεία η κεντρική διανομή μέσω οπτικής ίνας είναι πλέον μονόδρομος, ώστε να προσφέρεται IPTV στα δωμάτια μέσω καλωδίου UTP.

Στον πέμπτο κύκλο οι εταιρείες αναφέρθηκαν στα προϊόντα που σκοπεύουν να επενδύσουν περισσότερο στο μέλλον. Η Ψηφιακή Τεχνολογία δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα gadgets και στρέφεται σε συσκευές που εξυπηρετούν το έξυπνο σπίτι. Σύντομα θα είναι διαθέσιμος ένας νέος δέκτης με υποστήριξη HbbTV, αλλά και πρωτοποριακές οικιακές συσκευές όπως οι ρομποτικές σκούπες. Η Digital Innovations αναφέρθηκε στο HLS, στα Headend IP σε DVB-C/T που παράγονται σε συνεργασία με τη LEMCO και σε High End συσκευές Νατοϊκών έργων. Η LEMCO από την πλευρά της επενδύει σε προϊόντα που αφορούν την οπτική ίνα και το mobile streaming, τα οποία είναι άκρως ανταγωνιστικές λύσεις τόσο από οικονομική, όσο και από τεχνολογική άποψη. Ταυτόχρονα με τα προϊόντα που αναφέρθηκαν στον προηγούμενο κύκλο, αναπτύσσονται επίσης projects που αφορούν το Bluetooth Beacon και το RFID. Τα προϊόντα αυτά είναι παρεμφερή με την τηλεόραση και ανοίγουν τους ορίζοντες για νέες αγορές.

Το 1ο webinar ολοκληρώθηκε με χαιρετισμό από διάφορους επαγγελματίες του χώρου και απαντήσεις σε ερωτήσεις που υποβλήθηκαν στους εκπροσώπους των εταιριών από τηλεθεατές.

{gallery}32038{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • DEVOLO Magic 1 LAN Single Adaptor

  DEVOLO Magic 1 LAN Single Adaptor

  Απλός και απίστευτα αποδοτικός, ο προσαρμογέας Powerline Devolo Magic 1 LAN προσφέρει αξιόπιστο Internet με ταχύτητες έως και 1200 Mbps σε όλο το σπίτι, μέσω της ηλεκτρικής καλωδίωσης. Με μεγάλη ε...
 • MELICONI STAND 600

  MELICONI STAND 600

  Η επιδαπέδια βάση Meliconi STAND 600 είναι ιδανική για τηλεοράσεις 50 - 82" με VESA 200 - 300 - 400 - 600 και προσφέρει οριζόντια περιστροφή και κάθετη κλίση. Η κομψή γυάλινη βάση της Meliconi STA...
 • TRIAX Cast

  TRIAX Cast

  Η καλύτερη ψυχαγωγία που μπορείτε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας είναι η ψυχαγωγία που φέρνουν οι ίδιοι από το σπίτι τους. Με τη σημερινή έκρηξη της ζήτησης για υπηρεσίες streaming, μια απλή,...
 • NEDIS ANIR1504BK700

  NEDIS ANIR1504BK700

  Η NEDIS ANIR1504BK700 είναι μια εσωτερική κεραία με συμπαγή και μοντέρνο σχεδιασμό, ώστε να απολαμβάνετε σταθερή σύνδεση και εικόνα υψηλής ποιότητας. Λαμβάνει σήματα από πύργους μετάδοσης σε ακτίν...
 • PROMAX RANGER Neo+

  PROMAX RANGER Neo+

  Προηγμένος αναλυτής σήματος για ειδικούς εγκαταστάτες που περιλαμβάνει webControl (απομακρυσμένο έλεγχο), Merogram, Spectrogram, προαιρετικές δυνατότητες οπτικών ινών και GPS, διάρκεια ζωής μπαταρ...
 • TP-Link VIGI NVR1008H-8MP

  TP-Link VIGI NVR1008H-8MP

  Η TP-Link παρουσιάζει το VIGI NVR1008H, ένα νέο σύστημα καταγραφής video καμερών ασφαλείας, που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν την ιδιοκτησία τους από απόσταση. Το σύστημα διαθέτει ευκρί...
 • IKUSI JSBA-103-C48

  IKUSI JSBA-103-C48

  Το σετ έρχεται στην έκδοση για το κανάλι 48 που εφαρμόζεται στη χώρα μας με το δεύτερο ψηφιακό μέρισμα. Δύο πολύ σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, είναι οι εξής: Η στάθ...
 • ICY BOX IB-2914MSCL-C31

  ICY BOX IB-2914MSCL-C31

  Χρησιμοποιήστε το ICY BOX IB-2914MSCL-C31 ως Docking Station και αποκτήστε εύκολη πρόσβαση στον σκληρό δίσκο 2,5"/3,5" SATA ή M.2 NVMe SSD σας, ως εξωτερικό μέσο αποθήκευσης. Απλώς συνδέστε το με ...
 • PROMAX RANGER Neo OP-00x-PS

  PROMAX RANGER Neo OP-00x-PS

  Τα πεδιόμετρα και αναλυτές φάσματος PROMAX της σειράς Ranger Neo+, 2, 3 και 4 μπορούν να αναβαθμιστούν με την προαιρετική επιλογή OP-00X-PS, η οποία επεκτείνει τις δυνατότητές τους με αυτές τις λε...
 • LCL 110

  LCL 110

  Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει την παραλαβή του νέου καλωδίου LCL 110, το οποίο διατίθεται σε τρία διαφορετικά καρούλια, μήκους 250, 500 και 1000 μέτρων. Πρόκειται για καλώδιο δικτύου με σήμανση...
 • TP-Link EAP690E HD

  TP-Link EAP690E HD

  Το TP-Link EAP690E HD είναι ένα τετραπλής ζώνης Wi-Fi 6E Access Point οροφής για ασύρματη δικτύωση υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένο για χρήση σε απαιτητικά περιβάλλοντα. Με υποστήριξη για το πιο πρόσφ...
 • Τα νέα της Mistral: Κεραίες υψηλής αντοχής

  Τα νέα της Mistral: Κεραίες υψηλής αντοχής

  Στο προηγούμενο άρθρο έγινε αναφορά στις κεραίες δωματίου και στις ελαφρού τύπου κεραίες, όπως είναι οι κεραίες μπαλκονιού, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι αυτές αποτελούν λύσεις ανάγκης όταν δεν ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Ιουνίου 2023

  Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Ιουνίου 2023

  Το νέο τεύχος Ιουνίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Headend &...
 • Headend & Multi Channel HDMI Modulators

  Headend & Multi Channel HDMI Modulators

  Η λήψη τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών καναλιών μέσω ενός κοινού συστήματος διανομής είναι δυνατή με πολλούς τρόπους, που ο καθένας έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ειδικά για τα εν...
 • LEMCO THERON THE-200

  LEMCO THERON THE-200

  Έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα δέκτη που μόλις κυκλοφόρησε δοκιμάσαμε για να παρουσιάσουμε αυτό το μήνα. Πρόκειται για τον THERON THE-200, τον πρώτο ελληνικό δορυφορικό δέκτη που διατίθεται στην εγχώ...
 • B-01

  B-01

  Αυτόν τον μήνα δοκιμάσαμε ένα νέο προϊόν οικιακού κινηματογράφου που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για τον B-01, έναν φορητό mini προβολέα που είναι πανεύκολος στη ρύθμιση κα...
 • PROMAX RANGER mini

  PROMAX RANGER mini

  Ένα από τα εμπορικότερα και ποιοτικότερα επαγγελματικά πεδιόμετρα της αγοράς δοκιμάσαμε για αυτό το μήνα στο εργαστήριο της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Πρόκειται για το PROMAX RANGER mini, έναν all-in-on...
ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ
ΨΗΦΙΑΚΗ
ΚΑΙ HD TV

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ


Digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design